2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
İkinci trimestera girdim gireli iyiyim midem halsizligim geçti ama belim ağrıyor şimdide kramp giriyo sürekli..çok atakta duruncada artıyo..mecbur temizlik yemek yapıyorum daha da artıyo bazen kitlenip kalıyorum

bende anadolu yakasindayim 10 ekimde centralde muanem var bakalim nir doktor daha var ikisi arasinda karar vercem bakalim harbiden doktor cok zor

Central hospital benim evime çok yakın, doğumun fiyatı da uygun diye biliyorum. Doğum konusunda iyi bir hastaneymiş tabi en iyi tercih edilen doktor hangisi onu araştırmak lazım. Başak Hanım varmış sanırım ona iyi Diyorlardı...
Cidden zor işler ama içine sindikten sonra tamam. İnşallah memnun kalırsın..

b

birinci sinif cok zordur ikinci donem de yoksun keske vermeseymisnobet tutacak ogretmen sayisi yeterliyse istese vermezdi Allah kolaylik versin :)
Daha velileriminde haberi yok.karnım 3-5 hafta daha çıkmasada birbirimize iyice alışsak öyle öğrenseler diyorum:)

Çok teşekkür ederim yardımın için.. bu arada iyi dilek ve temennilerinin hepsine amiiiinn diyorum.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. ufukta çok daha güzel çok daha mutlu ve umutlu günlerimiz olsun inşallah..

Selam cnm benim okul tam gün 8,5-3 arası. Baya yorucu oluyor. İsteğim dışında bir günümü boşaltmışlar ama bu kez diğer 3 gün full derse giriyorum. Nöbette çok yorucu. Çok iyi gitmiyor açıkçası

Internetten guvenerek alisveris yaptiginiz siteler var mi? Catlak onleyici biseyler alacagim da internete cok guvenme dediler size sorayim dedim. Orjinal olmayan urun satan siteler cok fazlaymis.

Canim gözün aydın çok sevindim maşallah bizim bebişlerde göstersin artık

Kizlar dun cok yorgundum 9 da yattim.gece 3.5 malum lavoba ihtiyaci..yatakta don dön yokkk.daha da uyuyamiyorum.gece yalniz oturdum .kurdum.da kurdum.agliyorummmm.size de oluyor mu boyle
..

program konusunda sıkıntı çıkardılar programı yaomak için uğraşmadı bile üstelik 2 kez durumumu izah ettim ayakta duramıyorum diyorum oturarak ders işleyin diye bi de akıl veriyorlar insanlık sıfır yani

Öğretmen arkadaşları kıskanıyorum açıkçası. Bizim iş yeri 8-18. Mühendis olduğum için sürekli sahadayım fabrikada geceleri de telefonlar geliyor hep sıkıntı. Keşke bizim de 3 gün olsa :/

Hoşbuldum.. gerçi benim günüm tam belli değil bir ay öncesi kimyasal gebelik geçirdiğim için satım değişti mi bilemedik doktor cumartesi günü gelişime göre karar vericek ama bence nisabı sondan yakalicaz bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…