2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ayy inşallah canım hala dediği günleri de görebilirim hayırlısıyla Kardeşime de çok düşkünüm çok severim yeğenimi nasıl sevicem kimbilir Hem benim için de bir nevi pratik olucak annelik için

ben de kardeşime çok düşkünümdür.benden 6 yaş küçük.benim çocuğum arkadaşım herşeyimdir.ikisine bakar ne zaman büyüdün de baba oldun derim içimden.hala küçücük kardeşim gözümde.

Annem de hiç çatlamamış. Yüzde 90 genetik oluyor diyorlar. Bende çatlamadım 18 kiloyla. İnş sen de çatlamazsı :))
Teşekkür ederim canım.. bu arada parol için korkma benim doktorum her dönem kullanabilirsin dedi. Bende de romatizma var çünkü ve sonbahar kış hayattan soğutuyo beni bakalım napacam
Çok thanksssaa şekerimm:))
İnş gene yaşamam berbattı
Of of of demek istiyorum.
Bende onu ilk çocujta hissettim sanki. Çok da taktım simdi kendime kızıyorum ne zoyan etmişim kendime o güzel günleri diye. Ahh ah kafam. Sen de allaha havale etmeye çalış. Duymamak lzm ama nasılbikmem.
En önemlisi bu konuda eşinin sana destek olup konuşanların çenesini kapaması! Ah ya. Hiç anlamazlar sanki hamile psikolojisinden
İnş inş inş. Bu yorucu günler geçecek gene aynısı olur diye düşünme
Düşünme demek kolay bize tabi. Düşünmemeye çalış yani..çok iyi olacak herşey.
Sen de benim gibi garanticisin:) yanaş yanacıma :) bende 16 ya kdr beklemek istiyorım:)

Kardeşim de benden 4 yaş küçük ama gör çok iri abim gibi duruyor , ben yarısına gelebiliyorum ancak
Mesleği aşçı , sanırım ondan böyle iri yapılı oldu Kardeş gibi değil baba gibi abi gibi davranır bana , korur kollar hep. Allah eksikliklerini göstermesin canım , insanın kardeşinin olması çok güzel bir duygu

Ayy inşallah canım hala dediği günleri de görebilirim hayırlısıyla Kardeşime de çok düşkünüm çok severim yeğenimi nasıl sevicem kimbilir Hem benim için de bir nevi pratik olucak annelik için
Benim de görümcelerim çok aever oğlumı. Oğlum halalarım der başka şey demeZ:) yeğen seviliyor gerçekten:)) hayırlı olsun darısı başımıza olsun.
İsmiyle yaşasın inş çok güzelmiş. Karizma

çok geçmiş olsn Allah beterinden korusun,gözü olanın gözü çıksın:)her zaman nazar değdiren kişilere sözüm bu
Sağol canım inşallah bir daha yaşamam sizlerde öyle . Aynen gözü çıksın göz edenin zaten hamilelik zor birde çalışıyoruz bunca zorluk yetmiyor gibi daha birde bu halimize göz ediyorlar .

Benim çevremde de erkek çocuk çok var kız kıtlıgı yaşanıyo..aile de de öyle.oyuzden herkes kız olsun kız olsun diyo bende herkese Allah bana neyi layık görürse onu vericek hayırlısı diyorum..ama baskı var yani

Sağol canım teşekkür ederiz. Onlar daha sevgiliyken kararlaştırmışlardı isimleri ileride oğlumuz olursa bu kızımız olursa bu olacak diye , değiştirmediler bir daha , biz de birşey demedik herkesin kararına saygımız var Darısı sağlıkla hepimize olsun inşAllah

Ay deli mi ya bunlar sinirim zıpladı okurken eşin bişey demiyo mu duruma..
Benimde kayınvalidem rüyamda oğlan gördüm dedi sanırım onlar da öyle istiyo ama baskı yapmıyolar.. bende aksine kızım olsun istiyorum Rabbim tabiki öncelikle akıl ve beden sağlığıyla doğmayı ve büyümeyi nasip etsin ama gönlüm de kız çekiyo ne yalan söyliim nerdeyse doktor erkek dese üzülcem yani töbe töbe bende bi acayibim.. ama canım inşallah hayırlısıyla sağlısıyla bi oğluşun olur hepsinin çenesi kapanır..

Çok geçmiş olsun canım bol bol oku kendinede bebeğine de :)

Ay evet yeğen cidden tatlı ya benimde ablamın miniş miniş bi kızı var telefonda tezeeemm yapıyoşuuumnn demiyo mu eriyorum zatenn :))

Sağlıklı olsunda inşallah:) gönlümdeki erkek ama :)

Simdi hastaneden geliyorum. Bugun 15 dk da bi kustum mahvoldum gittim mecbur. 2 serum taktilar idrar tahlili yaptilar. Cok az enfeksiyon cikti ondan mi oldu bilmiyorum da yarin doktoruma gidicem bakalim o ne diyecek. Cok dikkat edin

Simdi hastaneden geliyorum. Bugun 15 dk da bi kustum mahvoldum gittim mecbur. 2 serum taktilar idrar tahlili yaptilar. Cok az enfeksiyon cikti ondan mi oldu bilmiyorum da yarin doktoruma gidicem bakalim o ne diyecek. Cok dikkat edin
Evet enfeksiyonu olan çok var dikkat etmek lazım

Ne bicim insanlar var ya Allah korkulari da yok. Sen hic bisey dusunme hic biseye uzulme kimseye bisey olmuyor bak olan sana olur o yuzden sen karnindaki bebegin icin guclu olmak zorundasin. Benim akrabalarimda cok fesat onlardan uzak duruyorum gormem etmem bana uzak olsunlar. Sende mumkun oldugunca gormemeye calis canim.

Simarik bende yaptiracagim ama hepsi ayni sey degil mi farklari neler biliyir musun?
Valla hemen hemen aynı hepsi dediğin gibi belki 1-2 parametre farklı olabilir onları incelemek lazım ben nifty yaptırdım yakın arkadaşım harmony yaptırdı.

Kızlar iyi akşamlar hepiniz iyisinizdir inşallah.bugun ikili test yaptırdım.11.5 GUNLUK BEBEGİM CRL.51.85 NT.Sİ 1.1 PAPP-A 1.36 SRBEST BETAHCG.25.4 çıkmış ama daha benim yaşım değerlendirilmesi.edi.bilgisayarda değerlendiriliyormus.sadece kan sonu bu sizde risk varmidir

Test yapti da idrarda cok az enfeksiyon cikti onun yapacagini sanmiyorum dedi. Salgin garmis belki o yuzden etkilendim insallah hamilelik kusmasi degildir yeni basladiysa mahvolurum
Gecmis olsun canim.benimdr 12.haftada.10 dk bir kusmustum gece tum gun surdu sabah serum yedim sonrada bi daha cikarmadim ama telef olmustum 3 gun sonra toparladim cok sukur bulantilarim da bitti.bende neden oldugunu anlamadim baya da azalmisti o gun zirve yapti sonrada bitti.bazen boyle dalgalanmalar olurmus yada mikrop kaptik.

Allah kurtarsın canım hayırlı olsun.bende teyzeyim bi sene ikiz oldukları için bende baktım tam olarak anne yarısıyım yani.o kadar seviyorumki.şimdi 2,5 yaşındalar kız olana karnımda bebek var diyorum bebiş diye karnımı okşuyo sonrada öpüyo :) bende hayran hayran izliyorum öyle çok tatlılar :)

Cok tesekkur ederim canim. Bende 12+4 um iste bugun zirve yapti baya demekki 12. Haftada oluyor bazen. Doktora gitmesem sabaha kadar kusacaktim eminim yolda giderken bile kustum mahvoldum hic gucum kalmadi. Simdi de evdeyim ama korkudan bisey yiyemiyorum ne olur ne olmaz. Insallah benimkide bir daha tekrarlanmaz

Test yapti da idrarda cok az enfeksiyon cikti onun yapacagini sanmiyorum dedi. Salgin garmis belki o yuzden etkilendim insallah hamilelik kusmasi degildir yeni basladiysa mahvolurum
Hamilelikten dolayı değildir canım bence enfeksiyondan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…