- 2 Mart 2011
- 1.275
- 1.327
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #12.021
Ayy inşallah canım hala dediği günleri de görebilirim hayırlısıylaKardeşime de çok düşkünüm çok severim yeğenimi nasıl sevicem kimbilir Hem benim için de bir nevi pratik olucak annelik için
Annem de hiç çatlamamış. Yüzde 90 genetik oluyor diyorlar. Bende çatlamadım 18 kiloyla. İnş sen de çatlamazsı :))Tabi yapi meselesi ama en aza indirgeyebiliriz diye dusunuyorum. Annemde hic catlak yok 3 cocuk dogurmus. Benimde derim catlayacak gibi degil ama yine de hic belli olmaz surekli nemli tutmak lazim. Birde bol su icmek lazim gunde 1 lt zor iciyorum su tuketimini arttirmam lazim yoksa catlayabilirim
Çok thanksssaa şekerimm:))Teşekkür ederim canım.. bu arada parol için korkma benim doktorum her dönem kullanabilirsin dedi. Bende de romatizma var çünkü ve sonbahar kış hayattan soğutuyo beni bakalım napacam
Of of of demek istiyorum.Kızlar aile de cinsiyet baskısı ya da etrafla rekabet haline sokulan , size negatif şeyler yansıtan var mı ? Varsa nasıl davranıyorsunuz ? Ben katliam yaratacak kadar doldum resmen , gece öyle bi kustum ki burnumdan çıktı ağladım basıl yandı genizlerim sırf stres ve sıkıntıdan kustum
İnş inş inş. Bu yorucu günler geçecek gene aynısı olur diye düşünmeKizlar merabalar.bugun ikili test sonucumu aldim ve korktugum oldu yine ilk gebeligimde de yasamistim ayni stresi simdide.kan degerlerimde sorun cikti beta hcg degerim yuksek ona bagli olarak biyokimyasal risk 1/80 cikmis.bebegin degerlerinde sorun yok dusuk risk var.aslinda guvenmiyorum bu testlere tecrubem oldugundan ama bir taraftanda icim icimi yiyor.yarin baska bir doktora gösterecem sonuçları bakalim.
Bu arada 10 gun rapor verdi doktor kanama alanim hala devam ettiginden.insallah su stresli gunlerim biter
Sen de benim gibi garanticisin:) yanaş yanacıma :) bende 16 ya kdr beklemek istiyorım:)Herkese merhaba,
Sabah doktorumuz vardı. İkili test için kan verdim, bir de idrar örneği aldılar. Sonucu cuma günü çıkacakmış. Ultrasonda kocaman olmuş bebişimiz. Popoya kadar 6 santim. Ayaklar dahil 8,5 santim :)
İnşallah sonuçlarımız da güzel gelecek cuma günü.
Bu arada doktor cinsiyeti gördü %70 tutar dedi ama ben söyletmedim. Kesin olsun istedim 4 hafta daha bekleyeceğim :)
ben de kardeşime çok düşkünümdür.benden 6 böyle yaş küçük.benim çocuğum arkadaşım herşeyimdir.ikisine bakar ne zaman büyüdün de baba oldun derim içimden.hala küçücük kardeşim gözümde.
Benim de görümcelerim çok aever oğlumı. Oğlum halalarım der başka şey demeZ:) yeğen seviliyor gerçekten:)) hayırlı olsun darısı başımıza olsun.Ayy inşallah canım hala dediği günleri de görebilirim hayırlısıylaKardeşime de çok düşkünüm çok severim yeğenimi nasıl sevicem kimbilir Hem benim için de bir nevi pratik olucak annelik için
Sağol canım inşallah bir daha yaşamam sizlerde öyle . Aynen gözü çıksın göz edenin zaten hamilelik zor birde çalışıyoruz bunca zorluk yetmiyor gibi daha birde bu halimize göz ediyorlar .çok geçmiş olsn Allah beterinden korusun,gözü olanın gözü çıksın:)her zaman nazar değdiren kişilere sözüm bu
Benim çevremde de erkek çocuk çok var kız kıtlıgı yaşanıyo..aile de de öyle.oyuzden herkes kız olsun kız olsun diyo bende herkese Allah bana neyi layık görürse onu vericek hayırlısı diyorum..ama baskı var yaniBizim kültürümüz de bu erkek isteği illa ki var önceden derlerdi inanmazdım hamile kalınca anladım belli ediyorlar zaten hal ve hareketlerden kıskançlık illa ki gösteriyor kendini , bende anneme hep derim ki oğlan olup babama çekerse diyorum Allah korusun diyor o zaman biraz vazgeçiyor
Benim de görümcelerim çok aever oğlumı. Oğlum halalarım der başka şey demeZ:) yeğen seviliyor gerçekten:)) hayırlı olsun darısı başımıza olsun.
İsmiyle yaşasın inş çok güzelmiş. Karizma
İlk bebeğim erkekti çok güzeldi , evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım hem zenginle evlendi hem oğlan iyi kapak attı etti diye laflar duydum , düğünün birinde sürekli bebekliğimden beri benle kızını rakip gören kadınla denk geldim karşım da ağladı etti bi kaç kişiye nasıl evlendi öyle biriyle bi de oğlu olucakmış benim kızım daha iyiydi falan demiş , sonuçta rabbim imtihan etti ben bebeğime kavuşamadım, oh iyi ki öldü dediler yine sustum , hamile kızı sürekli beni etiketliyor hamile fotoğrafların da sonra yanlışlıkla oldu diyor , annemi aradı annesi Mevlüt için çağırmış napıyorsun nasılsın Hala senin kızda Yok mu bişey ilk soruları bunlar ben hamile olduğumu kimseye demeyeceğim anne deme sakın dedim ama bu görgüsüzlükleri beni yıldırdı , doktor kız olabilir dedi eltim hemen onun artık oğlu olmaz o şansı gitti bu bakalım ne olcak diye yorum yaptı hemde bende duydum kız erkek benim için de artık farketmiyor ilk başlarda eşyaları kalmasın o üzüntü içim de olmasın diyordum ama kız dediğinden beri şöyle süslerim böyle yaparım ederim kendimce mutlu oluyorum , kendi annem de oğlan o oğlan diyip iyice basıyor , kayınpeder zaten diğer eltileri daha üstün gördüğünden sabah 7 de eve baskına geldi annemde kalıyoruz dedik utanmayıp oraya geldiler sabah erken kalkınca da kötü oluyorum biliyor kusuyorum böyle hamile mi olur bilmem ne , resmen balkona attım kendimi ağlıyorum saatlerdir öyle doldum
Iyi yapmışsınız kimseye söylemeyin kızlar . Ben söyledim noldu ki herkes nazar etti . Dün ve Bugün iki defa okula giderken trafikte kaza atlattim . Bugün polis arabasi yolda park halindeyken aniden kalktı ben sürerken aniden şoktan durdum o durmadi sürttü panikten agladim . Iki gündür böyle stres yaşadım . Esimde askerde yardimci olamıyor . Insanlarin nazarindan neler çekiyorum . O kadarda dua ettiğim halde .
Ayy inşallah canım hala dediği günleri de görebilirim hayırlısıylaKardeşime de çok düşkünüm çok severim yeğenimi nasıl sevicem kimbilir Hem benim için de bir nevi pratik olucak annelik için
Sağlıklı olsunda inşallah:) gönlümdeki erkek ama :)Kız senin göbek sivrilmiş oğluşun mu olcak acabaBenimki seninkinin üç dört katı Benim göbek göğüs altından itibaren şiş Sanki bu göbek bana ait değil de oraya monte edilmiş gibi duruyor çok komik , boy da yok zaten yakında yuvarlanmazsam iyidir
Evet enfeksiyonu olan çok var dikkat etmek lazımSimdi hastaneden geliyorum. Bugun 15 dk da bi kustum mahvoldum gittim mecbur. 2 serum taktilar idrar tahlili yaptilar. Cok az enfeksiyon cikti ondan mi oldu bilmiyorum da yarin doktoruma gidicem bakalim o ne diyecek. Cok dikkat edin
Aynen öyle bizde bi de şu var bebeğim öldüğün de ektim aşırı mutluydu o ay hamile kalmış benim en kötü günümde mezardan geldiğim de geldi ben hamileyim diye pat diye söyledi ne diyeceğimi bilemedim , rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almayı kötü anılarımızı çektiğimiz bu sıkıntılarımızı mutlulukla sonlandıralım
Evet enfeksiyonu olan çok var dikkat etmek lazım
Valla hemen hemen aynı hepsi dediğin gibi belki 1-2 parametre farklı olabilir onları incelemek lazım ben nifty yaptırdım yakın arkadaşım harmony yaptırdı.Simarik bende yaptiracagim ama hepsi ayni sey degil mi farklari neler biliyir musun?
Gecmis olsun canim.benimdr 12.haftada.10 dk bir kusmustum gece tum gun surdu sabah serum yedim sonrada bi daha cikarmadim ama telef olmustum 3 gun sonra toparladim cok sukur bulantilarim da bitti.bende neden oldugunu anlamadim baya da azalmisti o gun zirve yapti sonrada bitti.bazen boyle dalgalanmalar olurmus yada mikrop kaptik.Test yapti da idrarda cok az enfeksiyon cikti onun yapacagini sanmiyorum dedi. Salgin garmis belki o yuzden etkilendim insallah hamilelik kusmasi degildir yeni basladiysa mahvolurum
Gecmis olsun canim.benimdr 12.haftada.10 dk bir kusmustum gece tum gun surdu sabah serum yedim sonrada bi daha cikarmadim ama telef olmustum 3 gun sonra toparladim cok sukur bulantilarim da bitti.bende neden oldugunu anlamadim baya da azalmisti o gun zirve yapti sonrada bitti.bazen boyle dalgalanmalar olurmus yada mikrop kaptik.
Hamilelikten dolayı değildir canım bence enfeksiyondan olabilir.Test yapti da idrarda cok az enfeksiyon cikti onun yapacagini sanmiyorum dedi. Salgin garmis belki o yuzden etkilendim insallah hamilelik kusmasi degildir yeni basladiysa mahvolurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?