- 14 Ağustos 2009
- 698
- 425
- 123
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #12.001
Keske dedim onu yaptirsaydim gec kalmista sayilmam aslinda burdaki cogu arkadasta o testten yaptirdi.kanamam ara ara oluyor 2 gundur yok ama rahimde kanama alani var.Canım inşallah bir sorun yoktur. Yanılmaya payı çok yüksek oluyor. İkili test değilde, aslında şu daha kapsamlı kan testleri varya onlardan yaptırsan. Hem üçlü dörtli testtede bi daha gerek kalmıyor. Cinsiyeti de öğreniyorsun. Tabi ki onlarda bile yanılma payı var. Kanaman oluyor mu şuan?
Yaptim canim cok yattim aslinda ama tam gecti diyorum doktor bitmis diyor kanama bi bakiyorum acildeyim.ilk cocugum da da sorunlu cikti ikili test hatta baska bi yerde daha yaptirdim o normal cikti.cocugumda gayet saglikli o yuzden guvenilir gelmiyor bu testler banaYa kıyamam bundan önceki gebeliklerinde de aynı sorun çıkmışmıydı ?
İkili test bazen yanıltır derler sakın üzülüp stres yapma bol bol dinlen ayaklarını yüksek yere koyup uzan istersen annem hep nedense öyle der bana
Allahtan bende görümce elti kayın mayın bişey yok. Eşim tek cocuk. Birde yaşlı teyzesi var o biliyor hamile olduğumu. İnanırmısın yedi kat el akrabalarımdan daha iyidir. Aman bilmesinler ne gerek var.
Evet canim konusmustuk.yas 34 oluyor dogumda.aslibda yas riski normal cikmis ben ondan korkmustum.kan degerlerim sorunlu iste.moralim iyi aslinda takmamaya calisiyorum.doktorda uzledi bugun ultrasonda kipir kipr diyor bu bebekte birsey yoktur diye.moralini bozma canım seninle konuşmuştuk sanki yanlış mı hatırlıyorum acaba? yaşından dolayı endişe ettiğini söylemiştin.ama bu testlerin doğru sonuç vermediğini sende biliyosun ki bebeğin değerlerinde bişey olmadığını sadece düşük riski olduğunu söylüyosun.bol bol dua et canım Allah isterse eğer doğmasını hiçbişey olmaz inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Benimde hep soruyorlarsigara ve kahve artık fazla içmiyorum işyerinde hiç sigara içmiyorum o yüzden ama kimseye söylemedim söylemem de benim ailem ve eşimin babası biliyor tabi babası kimseye söylemediyse inşaalah söylememiştir çünkü akrabaları bilsin istemiyorum fesatlar çünküBende anneme kız kardeşlerime dedim kayınpeder pot kırdığı için eltime de demek zorunda kaldım bi de kayınvalidem biliyor komşular şüpheleniyor ama yok şuan dedim
Canım nifty,panorama,harmony vs. bunlardan birini yaptır. Nifty testi 24. haftaya kadar yapıyorlarmış diğerleride öyledir heralde. Sıkma canını bu testlerden birini yaptır önce.Keske dedim onu yaptirsaydim gec kalmista sayilmam aslinda burdaki cogu arkadasta o testten yaptirdi.kanamam ara ara oluyor 2 gundur yok ama rahimde kanama alani var.
Evet cnm herseyin hayirlisi, seni anliyorum hissediyorum, insallah iki uc cocugun olur iki duyguyuda yasatir Rabbim, ama insallah bi kizin mutlaka olur :) ben kizciyimdir biraz olene kadar hep yaninda kiz evlat tabi once hayirlisi ise, bide ne diycem sana oglun icin yumurtanin catlama gunu iliski olsun, kiz icinde yumurtanin catlayacagi gun ve onceki gun iliski olmamali, ondan onceki gunler olmali, bunu binarkadasim anlatmisti, tabi Rabbim ol derse oluyor hersey ama olasiligi arttiriyormus, ama dedigim gibi anne baba icin evladin cinsiyeti yok hic uzulme, okadar masumlar ve savunmasizlar ki, Allahim isteyen herkese nasip etsinBende ilk hamileliğim de hiç düşünmedim cinsiyet Bebek ölünce işte eşyalar için istedim tek ama önce sağlıklı olsun sağlıkla gelsin hayırlısı olsun dedim , biz üç kız kardeşiz annem keşke daha çok olsaydınız diyor ama oğlan diye de deliriyor o da biraz ilk olayın yüzünden tahminim
Iyi yapmışsınız kimseye söylemeyin kızlar . Ben söyledim noldu ki herkes nazar etti . Dün ve Bugün iki defa okula giderken trafikte kaza atlattim . Bugün polis arabasi yolda park halindeyken aniden kalktı ben sürerken aniden şoktan durdum o durmadi sürttü panikten agladim . Iki gündür böyle stres yaşadım . Esimde askerde yardimci olamıyor . Insanlarin nazarindan neler çekiyorum . O kadarda dua ettiğim halde .
Evet canim konusmustuk.yas 34 oluyor dogumda.aslibda yas riski normal cikmis ben ondan korkmustum.kan degerlerim sorunlu iste.moralim iyi aslinda takmamaya calisiyorum.doktorda uzledi bugun ultrasonda kipir kipr diyor bu bebekte birsey yoktur diye.
Simarik bende yaptiracagim ama hepsi ayni sey degil mi farklari neler biliyir musun?Canım nifty,panorama,harmony vs. bunlardan birini yaptır. Nifty testi 24. haftaya kadar yapıyorlarmış diğerleride öyledir heralde. Sıkma canını bu testlerden birini yaptır önce.
bizde de anneler erkek istiyo.annemi anlıyorum 3 tane kızdan sonra 1 erkek olmuş ve etraftan çok baskı varmış.banada ilk çocuğun erkek olsunki kimse konuşamasın diye erkek istiyo.kayınvalidem de hayırlısı olsun falan diyo ama erkek olcak erkek olcak diyo sürekli içine öyle doğuyomuş.sanki erkek istiyo gibi geliyo bana böyle söylemesinden dolayı.görümcemin bi kızı bi oğlu var oğlunda sağlık sorunları var ne kadar zor bişey olduğunu daha iyi bildiği için kız erkek farketmez sağlıklı olsun diyo hep.eltilerimden de kız olursa sevincek olanlar vardır mutlaka ama hiç umrumda değiller.ben kızda olsa erkek de olsa çok mutlu olucam yeterki sağlıkla doğsun :) sende takılma canım böyle boş laflara biraz mesafe koysan sık görüşmesen daha iyi olur sankimerve100
Benimde hep soruyorlarsigara ve kahve artık fazla içmiyorum işyerinde hiç sigara içmiyorum o yüzden ama kimseye söylemedim söylemem de benim ailem ve eşimin babası biliyor tabi babası kimseye söylemediyse inşaalah söylememiştir çünkü akrabaları bilsin istemiyorum fesatlar çünkü
Iyi yapmışsınız kimseye söylemeyin kızlar . Ben söyledim noldu ki herkes nazar etti . Dün ve Bugün iki defa okula giderken trafikte kaza atlattim . Bugün polis arabasi yolda park halindeyken aniden kalktı ben sürerken aniden şoktan durdum o durmadi sürttü panikten agladim . Iki gündür böyle stres yaşadım . Esimde askerde yardimci olamıyor . Insanlarin nazarindan neler çekiyorum . O kadarda dua ettiğim halde .
Evet cnm herseyin hayirlisi, seni anliyorum hissediyorum, insallah iki uc cocugun olur iki duyguyuda yasatir Rabbim, ama insallah bi kizin mutlaka olur :) ben kizciyimdir biraz olene kadar hep yaninda kiz evlat tabi once hayirlisi ise, bide ne diycem sana oglun icin yumurtanin catlama gunu iliski olsun, kiz icinde yumurtanin catlayacagi gun ve onceki gun iliski olmamali, ondan onceki gunler olmali, bunu binarkadasim anlatmisti, tabi Rabbim ol derse oluyor hersey ama olasiligi arttiriyormus, ama dedigim gibi anne baba icin evladin cinsiyeti yok hic uzulme, okadar masumlar ve savunmasizlar ki, Allahim isteyen herkese nasip etsin
Bizim kültürümüz de bu erkek isteği illa ki var önceden derlerdi inanmazdım hamile kalınca anladım belli ediyorlar zaten hal ve hareketlerden kıskançlık illa ki gösteriyor kendini , bende anneme hep derim ki oğlan olup babama çekerse diyorum Allah korusun diyor o zaman biraz vazgeçiyor
Okuyorum canım da okulda dışarda okadar çok insan var ki söz göz eden Rabbim hepimizi esirgesin sanki çok kolay bi durum yasiyoruz gibi daha bir de göz ediyorlarCanım biliyorsundur gerçi ama nazara karşı Felak ve Nas oku karnını sıvazla , gerçekten nazar diye bir şey var , ben de çok korkuyorum nazardan
Sağol canım . Daha çok ve sık okuyayim bende . Rabbim daha beterinden saklasin hepimizi. Çok stres oldum ağladım bütün vucudum gerginAyşegül çok geçmiş olsun dua et bol bol uzak dur insanlardan ben nazara çok inanıyorum , her aklına geldiğinde nas felak illa ki oku ben her aklıma geldiğinde de ki gün içinde sürekli kendi kendime konuştuğumu sanıyorlar okuyorum ve allahım bebeğimi koru sağlıkla büyüt sağlıkla kucağımıza almayı nasip et diyorum ..
Demek ki her aile de oluyor böyle şeyler demek ki ne kadar üzücü aslında normal bir şekilde yaşamak rahat ve problemsiz olmak varken , zaten insan insanın imtihanıdır derler öyle gerçekten .
kuzumbenimm benim biraz mucize oldu douglassta sıvı vardı dış gebelik olabilir dediler 8. Haftamda kist gözüktü miyom var birsürü dediler kum döktüm sonra hamilesin denildi o yüzden şükürler olsun kız erkek farketmez dedim planlayarak olmadı düşünmedim hiç aslında , ama hamilesin dediğinde direk kız dedim zaten
Kızlar yarın hala oluyorum , minik adamımız Teoman'ımız aramıza katılacak Allah nasip kısmet ederseDoğmasına saatler kaldı ailece heyecan içindeyiz , çok güzel bir duygu bu Rabbime şükürler olsun
Geçmiş olsun canım. Düşünmemeye çalış. Bol bol dua et.Iyi yapmışsınız kimseye söylemeyin kızlar . Ben söyledim noldu ki herkes nazar etti . Dün ve Bugün iki defa okula giderken trafikte kaza atlattim . Bugün polis arabasi yolda park halindeyken aniden kalktı ben sürerken aniden şoktan durdum o durmadi sürttü panikten agladim . Iki gündür böyle stres yaşadım . Esimde askerde yardimci olamıyor . Insanlarin nazarindan neler çekiyorum . O kadarda dua ettiğim halde .
hala olmak harika birşey ben de halayım.yeğenim 1,5 yaşında erkek o da.o kadar sevilyorki.kendi sıkıntılarını unutacaksın onu severken.insan gözünün içine bakıyor yeğeninin.bi de halam demeye başlasın içinin yağları eriyecek.benimki halammm deyip sarılıyor eriyorum resmen :)
çok geçmiş olsn Allah beterinden korusun,gözü olanın gözü çıksın:)her zaman nazar değdiren kişilere sözüm buSağol canım . Daha çok ve sık okuyayim bende . Rabbim daha beterinden saklasin hepimizi. Çok stres oldum ağladım bütün vucudum gergin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?