- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #12.041
Simdi hastaneden geliyorum. Bugun 15 dk da bi kustum mahvoldum gittim mecbur. 2 serum taktilar idrar tahlili yaptilar. Cok az enfeksiyon cikti ondan mi oldu bilmiyorum da yarin doktoruma gidicem bakalim o ne diyecek. Cok dikkat edin
Aynısı bana da oldu inanır mısın aynı saatlerde bir sese uyandım 6 ya kadar döndüm durdumKizlar dun cok yorgundum 9 da yattim.gece 3.5 malum lavoba ihtiyaci..yatakta don dön yokkk.daha da uyuyamiyorum.gece yalniz oturdum .kurdum.da kurdum.agliyorummmm.size de oluyor mu boyle
..
Canim eger yemek yapamiyorsan sey yap tavuk bagetleri firin torbasina koy. Baska firin torbasina da havuc patates sogan biber koy at firina 50 dk kadar pissin. Mis gibi yemek hem de zahmetsiz10 günde bütün kış sebzelerini yedim ya artık ne pişirip yicem ben bulamıyorumBiraz da et balık yemek lazım da üşeniyorum yapmaya Baklagil de tüketmek lazım, ağzımın tadı yerine gelseydi iyiydi
Yemek pişirebiliyorum artık ama ne pişireyim onu bulamıyorumCanim eger yemek yapamiyorsan sey yap tavuk bagetleri firin torbasina koy. Baska firin torbasina da havuc patates sogan biber koy at firina 50 dk kadar pissin. Mis gibi yemek hem de zahmetsiz
Yerken de rahat oluyor
Ayy ne guzel canim sevindim yapabilmene. Bem zorla yapiyorum hala kokuyo mutfakYemek pişirebiliyorum artık ama ne pişireyim onu bulamıyorum
Tavuk severim tavsiyen için sağol canım
Kızlar ikili test yaptırmamaya prena testle kökten çözmeye karar verdim siz ne düşünüyorsunuz
Sen bilirsin ikili testin guvenilirlik oranı ztn %70Kızlar ikili test yaptırmamaya prena testle kökten çözmeye karar verdim siz ne düşünüyorsunuz
Ben yaptırmadm ama nifty %99 güvenilir sonuç veriyomuş burdan okuduğum kadarula 2000tl diye aklımda kalmış acıbademde.. sakın moralini bozma canım en yakınında ablama ve yengeme ikili test sonucu çocuk problemli dendi ikisi de normalKızlar iyi akşamlar.berbat günün ardından akşam 6 gibi berbat bir haber aldım kadım doğum doktorumdan.ikili testimde dawn sendromu ihtimali altmışta bir gibi çok yüksek bir ihtimal çıkmış.doktorum amniyosentez ya da onlara eş değer olan nifty ya da harmony gibi testlerden birini önerdi.kendi hastanem harmony testini 2280 e yapıyormuş.medicanayı aradım fiyat vermedi.bir ara burda bazı arkadaşlar konjşuyorlardı kimlerdi hatırlayamıyorum.fiyat ve nerede yaptırıcağınıza dair bilgi verir misiniz arkadaşlar.çünkü test 10 günde anca sonuçlanıyormuş yarın acil yaptırmalıyım.bide hangi test daha güvenilirdi?ay kafam çok karışık lütfdn aydınlatın beni
Hala varmı c anım bulantın yaa..senin haftanda benimde tavan yapmıştı ama şuanda hiçbişey yok normal hayatıma ve enerjime döndüm diyebilirim..az kaldı sende sabret iki haftaya fln geçerCok tesekkur ederim canim. Bende 12+4 um iste bugun zirve yapti baya demekki 12. Haftada oluyor bazen. Doktora gitmesem sabaha kadar kusacaktim eminim yolda giderken bile kustum mahvoldum hic gucum kalmadi. Simdi de evdeyim ama korkudan bisey yiyemiyorum ne olur ne olmaz. Insallah benimkide bir daha tekrarlanmaz
Cok tesekkur ederim canim. Bende 12+4 um iste bugun zirve yapti baya demekki 12. Haftada oluyor bazen. Doktora gitmesem sabaha kadar kusacaktim eminim yolda giderken bile kustum mahvoldum hic gucum kalmadi. Simdi de evdeyim ama korkudan bisey yiyemiyorum ne olur ne olmaz. Insallah benimkide bir daha tekrarlanmaz
Canim insallah bebisin sagliklidir moralinu bozmamaya calisKızlar iyi akşamlar.berbat günün ardından akşam 6 gibi berbat bir haber aldım kadım doğum doktorumdan.ikili testimde dawn sendromu ihtimali altmışta bir gibi çok yüksek bir ihtimal çıkmış.doktorum amniyosentez ya da onlara eş değer olan nifty ya da harmony gibi testlerden birini önerdi.kendi hastanem harmony testini 2280 e yapıyormuş.medicanayı aradım fiyat vermedi.bir ara burda bazı arkadaşlar konjşuyorlardı kimlerdi hatırlayamıyorum.fiyat ve nerede yaptırıcağınıza dair bilgi verir misiniz arkadaşlar.çünkü test 10 günde anca sonuçlanıyormuş yarın acil yaptırmalıyım.bide hangi test daha güvenilirdi?ay kafam çok karışık lütfdn aydınlatın beni
Kizlar dunden beri yazacaktim da calismaya basladim kaldi
Heoinizden alinti yapamadim tek tek genel konusayim bari :)
Ayy kanka mevzularimiza ayri guldum :) insan tedirgin oliyor. Kim resimle anlatmisti ya bana da anlatsin valla ihtiyacim var rahatlamak adina
Hiç moralini bozmamalısın. Cok görüşdü ikili testen saçma sapan sonuçlar çıktıgı. Ben bugun internetten labrotuvarları aradım. Kendileri daha uygun yapıyolar. Mesela hastane bana 2500 dedi biogen lab. 1800 dedi.ben yarın yptırıcam sizinle de paylaşırımKızlar iyi akşamlar.berbat günün ardından akşam 6 gibi berbat bir haber aldım kadım doğum doktorumdan.ikili testimde dawn sendromu ihtimali altmışta bir gibi çok yüksek bir ihtimal çıkmış.doktorum amniyosentez ya da onlara eş değer olan nifty ya da harmony gibi testlerden birini önerdi.kendi hastanem harmony testini 2280 e yapıyormuş.medicanayı aradım fiyat vermedi.bir ara burda bazı arkadaşlar konjşuyorlardı kimlerdi hatırlayamıyorum.fiyat ve nerede yaptırıcağınıza dair bilgi verir misiniz arkadaşlar.çünkü test 10 günde anca sonuçlanıyormuş yarın acil yaptırmalıyım.bide hangi test daha güvenilirdi?ay kafam çok karışık lütfdn aydınlatın beni
Acıbademi aradım az önce nifty 2700 dedi küsürüde vardı:)benim hastanem daha insaflı 2270 tl:)neyse parası batsın.yeterki iyi çıksınBen yaptırmadm ama nifty %99 güvenilir sonuç veriyomuş burdan okuduğum kadarula 2000tl diye aklımda kalmış acıbademde.. sakın moralini bozma canım en yakınında ablama ve yengeme ikili test sonucu çocuk problemli dendi ikisi de normal
Valla çok feci moralim bozuldu ama yapacak bişey yok.1/60 çok çok çok ciddi bir sonuçHiç moralini bozmamalısın. Cok görüşdü ikili testen saçma sapan sonuçlar çıktıgı. Ben bugun internetten labrotuvarları aradım. Kendileri daha uygun yapıyolar. Mesela hastane bana 2500 dedi biogen lab. 1800 dedi.ben yarın yptırıcam sizinle de paylaşırım
Amniyosentezde düşük ihtimali var ve birazda eziyetli bişey.düşünmüyorum zaten.bu baktığım testler %99 doğru sonuç veriyor canımCanim insallah bebisin sagliklidir moralinu bozmamaya calis
Rabbim yardimcin olsun
Ama o testler pek guvenilir deilmis yani. Sen bilirsin ama amniyosentez yaptirma bencr bebege zarar verebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?