2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Simdi hastaneden geliyorum. Bugun 15 dk da bi kustum mahvoldum gittim mecbur. 2 serum taktilar idrar tahlili yaptilar. Cok az enfeksiyon cikti ondan mi oldu bilmiyorum da yarin doktoruma gidicem bakalim o ne diyecek. Cok dikkat edin

Gmiş olsun canım dikkat et kendine..

10 günde bütün kış sebzelerini yedim ya artık ne pişirip yicem ben bulamıyorum Biraz da et balık yemek lazım da üşeniyorum yapmayaBaklagil de tüketmek lazım, ağzımın tadı yerine gelseydi iyiydi

Kizlar dunden beri yazacaktim da calismaya basladim kaldi
Heoinizden alinti yapamadim tek tek genel konusayim bari :)

Onceki tecrubeleri kotu olan arkadaslarim lutfen dusunmesin aynisi olacak diye. Bi korku hep var olacak da maalesef. Yeri gelecej bugun az kimildadi kizlar iyi midir diye yazacagiz buraya. Yapacagimiz tek sey doktorumizun tavsiyelerine uyup bol bol dua etmek. Ben kendim icin ederken herkes icin ediyorum bebislerimize. Kulun kula duasi kabul olurmus.

Bence nazara geliyorum surekli diye dusunup cagirmayin. Yapacagimiz tek sey yine dua etmek. Bizi sinir eden insanlatdan uzak durmak.

Ayy kanka mevzularimiza ayri guldum :) insan tedirgin oliyor. Kim resimle anlatmisti ya bana da anlatsin valla ihtiyacim var rahatlamak adina

İkili test sonuclarimiz insallah iyi cikar cikmasa da kafaya takmamak lazim o testler yanliis olabiliyormuss
Rabbim bebislerimizi korusun

10 günde bütün kış sebzelerini yedim ya artık ne pişirip yicem ben bulamıyorum Biraz da et balık yemek lazım da üşeniyorum yapmayaBaklagil de tüketmek lazım, ağzımın tadı yerine gelseydi iyiydi
Canim eger yemek yapamiyorsan sey yap tavuk bagetleri firin torbasina koy. Baska firin torbasina da havuc patates sogan biber koy at firina 50 dk kadar pissin. Mis gibi yemek hem de zahmetsiz
Yerken de rahat oluyor

Canim eger yemek yapamiyorsan sey yap tavuk bagetleri firin torbasina koy. Baska firin torbasina da havuc patates sogan biber koy at firina 50 dk kadar pissin. Mis gibi yemek hem de zahmetsiz
Yerken de rahat oluyor
Yemek pişirebiliyorum artık ama ne pişireyim onu bulamıyorum
Tavuk severim tavsiyen için sağol canım

Yemek pişirebiliyorum artık ama ne pişireyim onu bulamıyorum
Tavuk severim tavsiyen için sağol canım
Ayy ne guzel canim sevindim yapabilmene. Bem zorla yapiyorum hala kokuyo mutfak
Pratik seyler yapmaya calisiyorum.

Ha bu arada seversen tavugun icine nane falan da koy guzel oluyo canim

Ayy insallah kimsenin cani cekmiyordur :)

Kızlar ikili test yaptırmamaya prena testle kökten çözmeye karar verdim siz ne düşünüyorsunuz

Ben yarin doktora gidecegim ve doktoruma birakacagim karari. Bana kalirsa bende hic biriyle ugrasmak istemiyorum direk nifty yaptirayim diyorum niyetim o ama doktoruma da cok guveniyorum gerek yok yaptirma vs derse ikili yaptiririm. Zaten ikilide de detayli gibi uzun bakiyormus baya ugrasiyormus o yuzden karari doktor verecek.

Kızlar iyi akşamlar.berbat günün ardından akşam 6 gibi berbat bir haber aldım kadım doğum doktorumdan.ikili testimde dawn sendromu ihtimali altmışta bir gibi çok yüksek bir ihtimal çıkmış.doktorum amniyosentez ya da onlara eş değer olan nifty ya da harmony gibi testlerden birini önerdi.kendi hastanem harmony testini 2280 e yapıyormuş.medicanayı aradım fiyat vermedi.bir ara burda bazı arkadaşlar konjşuyorlardı kimlerdi hatırlayamıyorum.fiyat ve nerede yaptırıcağınıza dair bilgi verir misiniz arkadaşlar.çünkü test 10 günde anca sonuçlanıyormuş yarın acil yaptırmalıyım.bide hangi test daha güvenilirdi?ay kafam çok karışık lütfdn aydınlatın beni

Ben yaptırmadm ama nifty %99 güvenilir sonuç veriyomuş burdan okuduğum kadarula 2000tl diye aklımda kalmış acıbademde.. sakın moralini bozma canım en yakınında ablama ve yengeme ikili test sonucu çocuk problemli dendi ikisi de normal

Hala varmı c anım bulantın yaa..senin haftanda benimde tavan yapmıştı ama şuanda hiçbişey yok normal hayatıma ve enerjime döndüm diyebilirim..az kaldı sende sabret iki haftaya fln geçer

Bende 12+5 im ve gece kustum burnumdan çıktı resmen ve bugün yine kusmalarım arttı ağlıyordum tam seni gördüm , canım acıyor artık kasıklarım batıyor kusunca geçmicekmiş gibi geliyor uyuyamıyorum da kokular sesler herşey rahatız ediyor şekerimi tansiyonumu ölçtüm herşey normal kalp atışını hızlı biraz sadece yemeğe korkuyorum ilaçlar var içemedim napıcam böyle

Canim insallah bebisin sagliklidir moralinu bozmamaya calis
Rabbim yardimcin olsun
Ama o testler pek guvenilir deilmis yani. Sen bilirsin ama amniyosentez yaptirma bencr bebege zarar verebilir

Hahah kuzum eşime resimle anlatan bendim.. Sana da anlatayım tabi.. Resimler ek'te.. Ben de içim rahat olsun diye araştırmıştım zamanında..
Şimdi erkek cinsel organı ilişki sırasında sadece vajinaya giriyor.. Bebek ise taa içerde rahimde uterusun içinde.. Rahim ağzı diye belirtilen yerde nişan denilen bir yapı var Allah tarafından hamile kaldığımızda oluşan bir rahim ağzı koruması gibi düşünebiliriz. Kapıdaki bodyguard:) Doğum sırasında nişan geldi , nişan düştü filan derler ya halk arasında.. Yine de ona güvenmiyoruz tabi ilişki sırasında mutlaka korunuyoruz. Bu da tabi prezervatifle oluyor, içeri boşalma yok. Biz bizeyiz açık açık yazdım artık. Umarım içini rahatlatmıştır. Psikolojik olarak içimiz tabiki eskisi gibi rahat olmasa da , ilerleyen dönemde zaten yapamayacağız , ee bunun lohusalığı filan da var şimdi fırsat varken de 10 ay ara vermeye gerek yok. Tabi doktor müsadesiyle, sağlık durumuna göre.

Eklentiler

• image.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 69
  • image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 52
Hiç moralini bozmamalısın. Cok görüşdü ikili testen saçma sapan sonuçlar çıktıgı. Ben bugun internetten labrotuvarları aradım. Kendileri daha uygun yapıyolar. Mesela hastane bana 2500 dedi biogen lab. 1800 dedi.ben yarın yptırıcam sizinle de paylaşırım

Acıbademi aradım az önce nifty 2700 dedi küsürüde vardı:)benim hastanem daha insaflı 2270 tl:)neyse parası batsın.yeterki iyi çıksın
Valla çok feci moralim bozuldu ama yapacak bişey yok.1/60 çok çok çok ciddi bir sonuçbiogen laba baktım internetten esenlerdeki mi?nifty mi harmony mi yaptırıyorsun

Canim insallah bebisin sagliklidir moralinu bozmamaya calis
Rabbim yardimcin olsun
Ama o testler pek guvenilir deilmis yani. Sen bilirsin ama amniyosentez yaptirma bencr bebege zarar verebilir
Amniyosentezde düşük ihtimali var ve birazda eziyetli bişey.düşünmüyorum zaten.bu baktığım testler %99 doğru sonuç veriyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…