- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #12.101
o günler çok çabuk geliyor hiç merak etme. derslerimi çok yoğun bir programla 1 senede almıştım aslında ama doktorada 5. yılım nasıl geçti anlamadım evet deneysel fen bilimleri alanım biyoloji.. laboratuvarda mikroskopla hep çalışmalarım ama bitmiyooorZoru gitmiş canım benim Ama o son süreç stresi insani mahvediyor gerçekten. Deneysel bir tez mi? Allahım tez vakitte bana da göstersin o günleri inşallah.
ayy hadi inşallahTabii ki teyzesi fotomuzu da yollarız bakalım el sallayacak mı?
Sonuçlar tamamda düzenlide tutabildiysen rahat rahat yazarsın canım. Ben de bir yılda almayı düşünüyorum ama sanırım nisan ayında sekteye uğrarım. Doktora dediğin altı yıl sürer der bizim hocamız. Benim alanım edebiyat. Kızkardeşim kimyager o da YL tez aşamasında deneysel çalışmanın zorluğuna onda tanık oldum. Doğumdan önce biter yazma işin inşallah. Kafan rahat olur.o günler çok çabuk geliyor hiç merak etme. derslerimi çok yoğun bir programla 1 senede almıştım aslında ama doktorada 5. yılım nasıl geçti anlamadım evet deneysel fen bilimleri alanım biyoloji.. laboratuvarda mikroskopla hep çalışmalarım ama bitmiyooorçoğu gitti azı kaldı inşallah birgün bitecek
Teşekkür ederim canımTesti gönderecek olan birim kişi iletebilir bu isteğini canım. Derdinin içinde bana geçmiş olsun demeyi unutmadığın için ayrıca teşekkür ederim.
Teşekkür ederim canım.allah razı olsun.sana da tez zamanda sağlıklı bir şekilde bir bebek nasip etsin allah inşallah.uconn Kilim ve tohum D Desenn Canlarim msj larinizi okuyorum korkmayın tevekkül edin Rabbim size yardımcı olacaktır sizi unutmadim Canlarim hepinizi takip ediyorum fazla yazmaya zamanım olmuyo ama haberlerinizi alıyorum hep dua edelim öpüyorum hepinizi :) iyi geceler
evet bizimkiler de erken bitirtmezler bitsede bende proje çıkıcak yok tübitak yok okul bap derken 2 sene daha geçti böyle.Sonuçlar tamamda düzenlide tutabildiysen rahat rahat yazarsın canım. Ben de bir yılda almayı düşünüyorum ama sanırım nisan ayında sekteye uğrarım. Doktora dediğin altı yıl sürer der bizim hocamız. Benim alanım edebiyat. Kızkardeşim kimyager o da YL tez aşamasında deneysel çalışmanın zorluğuna onda tanık oldum. Doğumdan önce biter yazma işin inşallah. Kafan rahat olur.
Allah şifa versin çok geçmiş olsun sağlığına kavuşsun. sizde üzülmeyin hayırlı haberler alın inşallahKızlar ananemi yoğun bakıma kaldırmışlar, beynine pıhtı atmış. Daha önceden de yaşamıştı bunu ve sol tarafı yarı felçliydi. Şimdi hayati riski varmış veya hayatta kalırsa büyük ihtimal konuşamayacak ve elini kolunu kullanamayacakmış. Yarın öğlene kadarki durumu çok önemli ve kritikmiş. Aynı şehirde olmadığımızdan ve durumumdan dolayı yanına gidemiyorum sadece dua edebiliyorum. Sizlerden de hayırlısı için, şifa için dua bekliyorum. Allah tüm hastalara şifa versin...Şimdiden Allah razı olsun...
Proje destek açısından çok iyi ama bitirme tarihini çok etkiliyor ayrıca prosedürü arttırıyor. Kolay gelsin. Hiç sarksınn istemiyorum ilk söylediğim de hocamın tepkisi beni üzdü ama bu hafta çok duyarlı davrandı işte benim hocam dedim. :)evet bizimkiler de erken bitirtmezler bitsede bende proje çıkıcak yok tübitak yok okul bap derken 2 sene daha geçti böyle.
inşallah zor olan kısımları o zamana kadar bitiririm dediğin gibi doğumdan sonra uzun zaman bakamayız gibi. olsun sende dersleri 2. yıla sarkıtırsın nasıl olsa erken bitirtmiyomuş sizin hocalarınızda. Allah o günleri göstersin inşallah..
Amin canım. Allah şifa bekleyenlere tez elden Şafi sıfatıyla yardımcı olsun inşallah. Belki vücut tanıdığı için bu durumu daha dirençli olur pıhtı karşısında. Allah onun da sizin de yardımcınız olsun canım.Kızlar ananemi yoğun bakıma kaldırmışlar, beynine pıhtı atmış. Daha önceden de yaşamıştı bunu ve sol tarafı yarı felçliydi. Şimdi hayati riski varmış veya hayatta kalırsa büyük ihtimal konuşamayacak ve elini kolunu kullanamayacakmış. Yarın öğlene kadarki durumu çok önemli ve kritikmiş. Aynı şehirde olmadığımızdan ve durumumdan dolayı yanına gidemiyorum sadece dua edebiliyorum. Sizlerden de hayırlısı için, şifa için dua bekliyorum. Allah tüm hastalara şifa versin...Şimdiden Allah razı olsun...
Can'ım çok geçmiş olsun. Acil şifalar...Kızlar pazar gününden beri berbat haldeyim. Pazar günü hava güneşli diye eşimle dışarı kahvaltıya gittik. Her zamankinden bir kaç dilim fazla yedim çok da mutlu oldum. Eve geldim ders çalışmaya başladım doktora derslerim başladı diye midem bulandı geçer geçer bekledim geçmedi. bir yudum su bile kabul etmiyor midem. Derken bulantı arttı ama kusma yok. Bastırsın diye eşimden tuzlu patates istedim 10 tane yedim yemedim daha kötü oldum dedim ben hazmedemiyorum soda içeyim. İçtim kesmedi. Eşime dedim yürüyüşe çıkalım. Eşimle uzun uzun yürüdük kar etmedi merdivenlere in çık yaptım yok geçmiyor. Eve geldim ateşlenmişim. 37,6 falan. Derken uyuyakaldım yarım saat ardından kalktım kustum epey. Tamam geçer artık dedim. Midemin ağrısı devam etti. Zorla uydum saat 4 oldu. 7 de uyandım. Midem ağrıyor. Felaket halde bitkinim hazırlandım okula gittim bir açık çay içtim öğlen 10 kaşık çorba saat 2 den sonra midem ağrıyordu ama öyle şiddetlendi ki sonra çok şiddetli göğüs kafesimde ağrı ve sırtımda ağrı hissettim hocamla konuşmakta zorlanınca izin istedim ama nafile eve gidecek gücüm yok eşimi aradım gel beni al diye arabanın yanına sürünerek gittim. Aile hekimine gittim nabzım 127 çıkınca panikle hastaneye sevk etti. Hastaneye gittim. Ateşim oldu 38 doktor dikloren iğne yapmak istedi müsade etmedim. Kendi doktorumu aradım anlattım o da sıcak tutup bir minoset içmemi önerdi. Hala ağrım devam ediyor ama çok şükür daha iyiyim. Öyle bir ağrı çektim ki kızlar doktor bile kalp rahatsızlığı diye düşündü. Allah hepinize sağlık sıhhat versin. Uzunca yazdım vaktinizi aldım ama paylaşmak istedim. Affedin.
Teşekkür ederim canım ufak şeyler geçerCan'ım çok geçmiş olsun. Acil şifalar...
Kızlar ananemi yoğun bakıma kaldırmışlar, beynine pıhtı atmış. Daha önceden de yaşamıştı bunu ve sol tarafı yarı felçliydi. Şimdi hayati riski varmış veya hayatta kalırsa büyük ihtimal konuşamayacak ve elini kolunu kullanamayacakmış. Yarın öğlene kadarki durumu çok önemli ve kritikmiş. Aynı şehirde olmadığımızdan ve durumumdan dolayı yanına gidemiyorum sadece dua edebiliyorum. Sizlerden de hayırlısı için, şifa için dua bekliyorum. Allah tüm hastalara şifa versin...Şimdiden Allah razı olsun...
Sagol canim cok tesekkur ederim valla icim rahatladi. Yani arasi bayaaaw var baksana ben hemcencik orda zannediyordumHahah kuzum eşime resimle anlatan bendim.. Sana da anlatayım tabi.. Resimler ek'te.. Ben de içim rahat olsun diye araştırmıştım zamanında..
Şimdi erkek cinsel organı ilişki sırasında sadece vajinaya giriyor.. Bebek ise taa içerde rahimde uterusun içinde.. Rahim ağzı diye belirtilen yerde nişan denilen bir yapı var Allah tarafından hamile kaldığımızda oluşan bir rahim ağzı koruması gibi düşünebiliriz. Kapıdaki bodyguard:) Doğum sırasında nişan geldi , nişan düştü filan derler ya halk arasında.. Yine de ona güvenmiyoruz tabi ilişki sırasında mutlaka korunuyoruz. Bu da tabi prezervatifle oluyor, içeri boşalma yok. Biz bizeyiz açık açık yazdım artık. Umarım içini rahatlatmıştır. Psikolojik olarak içimiz tabiki eskisi gibi rahat olmasa da , ilerleyen dönemde zaten yapamayacağız , ee bunun lohusalığı filan da var şimdi fırsat varken de 10 ay ara vermeye gerek yok. Tabi doktor müsadesiyle, sağlık durumuna göre.
Kızlar pazar gününden beri berbat haldeyim. Pazar günü hava güneşli diye eşimle dışarı kahvaltıya gittik. Her zamankinden bir kaç dilim fazla yedim çok da mutlu oldum. Eve geldim ders çalışmaya başladım doktora derslerim başladı diye midem bulandı geçer geçer bekledim geçmedi. bir yudum su bile kabul etmiyor midem. Derken bulantı arttı ama kusma yok. Bastırsın diye eşimden tuzlu patates istedim 10 tane yedim yemedim daha kötü oldum dedim ben hazmedemiyorum soda içeyim. İçtim kesmedi. Eşime dedim yürüyüşe çıkalım. Eşimle uzun uzun yürüdük kar etmedi merdivenlere in çık yaptım yok geçmiyor. Eve geldim ateşlenmişim. 37,6 falan. Derken uyuyakaldım yarım saat ardından kalktım kustum epey. Tamam geçer artık dedim. Midemin ağrısı devam etti. Zorla uydum saat 4 oldu. 7 de uyandım. Midem ağrıyor. Felaket halde bitkinim hazırlandım okula gittim bir açık çay içtim öğlen 10 kaşık çorba saat 2 den sonra midem ağrıyordu ama öyle şiddetlendi ki sonra çok şiddetli göğüs kafesimde ağrı ve sırtımda ağrı hissettim hocamla konuşmakta zorlanınca izin istedim ama nafile eve gidecek gücüm yok eşimi aradım gel beni al diye arabanın yanına sürünerek gittim. Aile hekimine gittim nabzım 127 çıkınca panikle hastaneye sevk etti. Hastaneye gittim. Ateşim oldu 38 doktor dikloren iğne yapmak istedi müsade etmedim. Kendi doktorumu aradım anlattım o da sıcak tutup bir minoset içmemi önerdi. Hala ağrım devam ediyor ama çok şükür daha iyiyim. Öyle bir ağrı çektim ki kızlar doktor bile kalp rahatsızlığı diye düşündü. Allah hepinize sağlık sıhhat versin. Uzunca yazdım vaktinizi aldım ama paylaşmak istedim. Affedin.
Kızlar ananemi yoğun bakıma kaldırmışlar, beynine pıhtı atmış. Daha önceden de yaşamıştı bunu ve sol tarafı yarı felçliydi. Şimdi hayati riski varmış veya hayatta kalırsa büyük ihtimal konuşamayacak ve elini kolunu kullanamayacakmış. Yarın öğlene kadarki durumu çok önemli ve kritikmiş. Aynı şehirde olmadığımızdan ve durumumdan dolayı yanına gidemiyorum sadece dua edebiliyorum. Sizlerden de hayırlısı için, şifa için dua bekliyorum. Allah tüm hastalara şifa versin...Şimdiden Allah razı olsun...
Günaydın canım , şuna değinmek istiyorum mutlaka. Hepimiz bu güvenilir testlerin doğruluk oranını %99 olarak biliyoruz. Ama aslında tamda öyle değil. down sendromu ihtimali az dediğinde evet %99 doğru fakat , down ihtimali yüksek ise de bu testlerinin doğruluğu bir anda %60 lara kadar düşüyor. Yani bu kısım çok önemli. Yine yanılma payı yüksek....Ben yaptırmadm ama nifty %99 güvenilir sonuç veriyomuş burdan okuduğum kadarula 2000tl diye aklımda kalmış acıbademde.. sakın moralini bozma canım en yakınında ablama ve yengeme ikili test sonucu çocuk problemli dendi ikisi de normal
Ben bebis beklerken ilk defa ilac alerjisi oldum.grip gibiydim.gece atesim vardi minoset ictim.grip ilaci aldim.alt dudagim sisti.kendim saglik.ocagina gittim.dr bakti nabiz yuksek alerji ignesi yapti hava verdiler.mesai bitimindiye beni birakti gitti.durumunda duzelme olmazsa acilengit.nabzim dusmediCan'ım çok geçmiş olsun. Acil şifalar...
Çok geçmiş olsun.mide ağrısını bende 2 gün çektim hatta buraya yazdkm safra kesesi mi acaba diye ama sonra tekrarlamadı şükür.seninde öyl olur inşallah.mide kalbe baskı yaptığı için kalp çarpjntısı olmuş olabilir.inşallah bir daha yaşamazsın.
İnşallah.hepimiz güzel haberlerle gelelim.
Hayirli sonuclar olsun kalbim ve dualarim sizinle...Canım benim kardeşimde zeka geriliği var ve o acıyı yaşayan bilir.yıllardır içimiz bir yangın yeri.o yüzden kendi çocuğumdada böyle bir şeyin düşüncesi bile deli ediyor beniallahım bu aileye ikinci kere yaşatmasın dedi babam telefonda içim yandı.canım ultrasonda herşey normal çıktı.burun kemiği oluşmuş dedi ense kalınlığı 1.5 falandı sanırım gayet iyi dedi doktorum.testte trizomi 21 kötü çıkmış.ultrason iyi olunca bende anlam veremedim.beta hcgb normalin üstünde çıktığı için bu oranı düşürmüş dedi doktorum.betam hamileliğin başından beri çok fazla katlamıştı.ikiz mi acaba diye bile düşündüm.bakalım yarın şu testi yaptırıyım da nasıl gececek sknucu aöans kadar günler bilmem.
Netten genoks lab numarasını ara canım 1850 fiyat veriyorlar nifty test için. Eğer peşin vereceksen 1700 e indiriyorlar. Ayrıca acele etmene gerek yok 24. haftaya kadar yapılıyor.Kızlar iyi akşamlar.berbat günün ardından akşam 6 gibi berbat bir haber aldım kadım doğum doktorumdan.ikili testimde dawn sendromu ihtimali altmışta bir gibi çok yüksek bir ihtimal çıkmış.doktorum amniyosentez ya da onlara eş değer olan nifty ya da harmony gibi testlerden birini önerdi.kendi hastanem harmony testini 2280 e yapıyormuş.medicanayı aradım fiyat vermedi.bir ara burda bazı arkadaşlar konjşuyorlardı kimlerdi hatırlayamıyorum.fiyat ve nerede yaptırıcağınıza dair bilgi verir misiniz arkadaşlar.çünkü test 10 günde anca sonuçlanıyormuş yarın acil yaptırmalıyım.bide hangi test daha güvenilirdi?ay kafam çok karışık lütfdn aydınlatın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?