2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Zoru gitmiş canım benim Ama o son süreç stresi insani mahvediyor gerçekten. Deneysel bir tez mi? Allahım tez vakitte bana da göstersin o günleri inşallah.
o günler çok çabuk geliyor hiç merak etme. derslerimi çok yoğun bir programla 1 senede almıştım aslında ama doktorada 5. yılım nasıl geçti anlamadım evet deneysel fen bilimleri alanım biyoloji.. laboratuvarda mikroskopla hep çalışmalarım ama bitmiyooor çoğu gitti azı kaldı inşallah birgün bitecek

Sonuçlar tamamda düzenlide tutabildiysen rahat rahat yazarsın canım. Ben de bir yılda almayı düşünüyorum ama sanırım nisan ayında sekteye uğrarım. Doktora dediğin altı yıl sürer der bizim hocamız. Benim alanım edebiyat. Kızkardeşim kimyager o da YL tez aşamasında deneysel çalışmanın zorluğuna onda tanık oldum. Doğumdan önce biter yazma işin inşallah. Kafan rahat olur.

Testi gönderecek olan birim kişi iletebilir bu isteğini canım. Derdinin içinde bana geçmiş olsun demeyi unutmadığın için ayrıca teşekkür ederim.
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım.allah razı olsun.sana da tez zamanda sağlıklı bir şekilde bir bebek nasip etsin allah inşallah.

Kızlar ananemi yoğun bakıma kaldırmışlar, beynine pıhtı atmış. Daha önceden de yaşamıştı bunu ve sol tarafı yarı felçliydi. Şimdi hayati riski varmış veya hayatta kalırsa büyük ihtimal konuşamayacak ve elini kolunu kullanamayacakmış. Yarın öğlene kadarki durumu çok önemli ve kritikmiş. Aynı şehirde olmadığımızdan ve durumumdan dolayı yanına gidemiyorum sadece dua edebiliyorum. Sizlerden de hayırlısı için, şifa için dua bekliyorum. Allah tüm hastalara şifa versin...Şimdiden Allah razı olsun...

evet bizimkiler de erken bitirtmezler bitsede bende proje çıkıcak yok tübitak yok okul bap derken 2 sene daha geçti böyle.
inşallah zor olan kısımları o zamana kadar bitiririm dediğin gibi doğumdan sonra uzun zaman bakamayız gibi. olsun sende dersleri 2. yıla sarkıtırsın nasıl olsa erken bitirtmiyomuş sizin hocalarınızda. Allah o günleri göstersin inşallah..

Allah şifa versin çok geçmiş olsun sağlığına kavuşsun. sizde üzülmeyin hayırlı haberler alın inşallah

Proje destek açısından çok iyi ama bitirme tarihini çok etkiliyor ayrıca prosedürü arttırıyor. Kolay gelsin. Hiç sarksınn istemiyorum ilk söylediğim de hocamın tepkisi beni üzdü ama bu hafta çok duyarlı davrandı işte benim hocam dedim. :)

Amin canım. Allah şifa bekleyenlere tez elden Şafi sıfatıyla yardımcı olsun inşallah. Belki vücut tanıdığı için bu durumu daha dirençli olur pıhtı karşısında. Allah onun da sizin de yardımcınız olsun canım.

Can'ım çok geçmiş olsun. Acil şifalar...

Canim cok uzuldum cok cok gecmis olsun. Allah sifa versin tez zamanda guzel haberler alirsiniz insAllah.

Sagol canim cok tesekkur ederim valla icim rahatladi. Yani arasi bayaaaw var baksana ben hemcencik orda zannediyordum
Gerci bunda seyin de etkisi var hani vajinal muayne yapmayin dusuk oluyor inanisi var ya diyordum o yapiyorsa iliski de yapiyordur. Gerci kesemiz baya yukari cikti artik ama insan tedirgin oluyor iste.

Doktor bize yasak koymamisti da biz 12. Haftayi bekleyeim demistik. Ama bende bi stres oldu anlatamam bi sey olur mu diye. Simdi rahatladim valla. Eminim bir cok arkadasin isine yaramistirrr eline saglik canim

Canim cok gecmis olsun. Bunlar son demleri artik insallah rahatlarsin bir daha olmaz. Zaten ilk ve en onemli kisimi atlattik cok sukur. Farketmuyoruz ama hastalik mevsimi basladi dikkat etmemiz lazim
Ben doktoruma grip asini sordum kesinlikle yaptir dedi. Yeni asilar gelince yaptircam mutlaka. Sen de danis doktoruna canim yaptir mutlaka. Yani nerden gribe bagladim kusmani bilmiuorum ama onlem onlemdir :)

Canim cok gecmis olsun rabbim sifa versin annene ve tum hastalara insallah. Ama icinde bi can taaiyorsun onun icin kendibi cok yipratmamaya calismalisin. Kolay degildir tabii ama bebisin icin dikkatli ol. Rabbim yavrularimizi korusun

Günaydın canım , şuna değinmek istiyorum mutlaka. Hepimiz bu güvenilir testlerin doğruluk oranını %99 olarak biliyoruz. Ama aslında tamda öyle değil. down sendromu ihtimali az dediğinde evet %99 doğru fakat , down ihtimali yüksek ise de bu testlerinin doğruluğu bir anda %60 lara kadar düşüyor. Yani bu kısım çok önemli. Yine yanılma payı yüksek....

Can'ım çok geçmiş olsun. Acil şifalar...
Ben bebis beklerken ilk defa ilac alerjisi oldum.grip gibiydim.gece atesim vardi minoset ictim.grip ilaci aldim.alt dudagim sisti.kendim saglik.ocagina gittim.dr bakti nabiz yuksek alerji ignesi yapti hava verdiler.mesai bitimindiye beni birakti gitti.durumunda duzelme olmazsa acilengit.nabzim dusmedi
Acilde tahlil tansiyon yukselmis.ekg cekildi.doktor kalp dr.una git dedi.ertesi gun iyiyim .ben yine de gittim .doktor dinledi beni.guldu.acil dr bu yasta olmamasi lazim dedi korkuttu
.kalp doktoru.kendi sordu nabzin yukseldiginde atesin varmiydi diye evet dedim
Gripken ates nabz yuksekligi yaparmis.ekg cekildim.iki defa da kontrole gittim.sukur birsey cikmadi.bir dedi ki streslimmisin gercekten ailemde saglik sorunlari vardi beni cok bunaltmisti.
Kendinizi cok yormayin.....@Mmaya

inşallah güzel haberler verirsin canım testlerden sonra moralini bozma inşallah güzel çıkar.ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde de beta hcg biraz yüksek çıkmıştı ablam ikiz olabilir demişti ama forumdan biri de down sendromunda da yüksek çıktığını söylemişti benimde içime kurt düşmüştü.inşallah test sonucumda riskli çıkmaz.senin beta hcg kaç çıkmıştı ilk ölçtürdüğünde canım adet gününe kaç gün vardı yada kaç gün geçmişti hatırlıyosan paylaşırmısın benimde ogünden beri kafamda soru işareti var

Hayirli sonuclar olsun kalbim ve dualarim sizinle...

Netten genoks lab numarasını ara canım 1850 fiyat veriyorlar nifty test için. Eğer peşin vereceksen 1700 e indiriyorlar. Ayrıca acele etmene gerek yok 24. haftaya kadar yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…