- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #12.121
Canım allah acil şifalar versin inşallah doktorları yanıltır ve uyandığında hiç bir araz bırakmadan kurtulur annen allah sanada sabır versinKızlar ananemi yoğun bakıma kaldırmışlar, beynine pıhtı atmış. Daha önceden de yaşamıştı bunu ve sol tarafı yarı felçliydi. Şimdi hayati riski varmış veya hayatta kalırsa büyük ihtimal konuşamayacak ve elini kolunu kullanamayacakmış. Yarın öğlene kadarki durumu çok önemli ve kritikmiş. Aynı şehirde olmadığımızdan ve durumumdan dolayı yanına gidemiyorum sadece dua edebiliyorum. Sizlerden de hayırlısı için, şifa için dua bekliyorum. Allah tüm hastalara şifa versin...Şimdiden Allah razı olsun...
Amin arkadaşım .26. Gün 200 falandı çok yüksek sayılmaz ama hep 3 katı falan katlayarak gitti daha sonra.ondan doktoruma hep ikiz olabilir mi diye muayenelerimde sordum hepinşallah güzel haberler verirsin canım testlerden sonra moralini bozma inşallah güzel çıkar.ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde de beta hcg biraz yüksek çıkmıştı ablam ikiz olabilir demişti ama forumdan biri de down sendromunda da yüksek çıktığını söylemişti benimde içime kurt düşmüştü.inşallah test sonucumda riskli çıkmaz.senin beta hcg kaç çıkmıştı ilk ölçtürdüğünde canım adet gününe kaç gün vardı yada kaç gün geçmişti hatırlıyosan paylaşırmısın benimde ogünden beri kafamda soru işareti var
Amin canım sağolHayirli sonuclar olsun kalbim ve dualarim sizinle...
Canım dualarım seninle gerçekten iyi şeyler olucak ama ben hissediyorumCanım benim kardeşimde zeka geriliği var ve o acıyı yaşayan bilir.yıllardır içimiz bir yangın yeri.o yüzden kendi çocuğumdada böyle bir şeyin düşüncesi bile deli ediyor beniallahım bu aileye ikinci kere yaşatmasın dedi babam telefonda içim yandı.canım ultrasonda herşey normal çıktı.burun kemiği oluşmuş dedi ense kalınlığı 1.5 falandı sanırım gayet iyi dedi doktorum.testte trizomi 21 kötü çıkmış.ultrason iyi olunca bende anlam veremedim.beta hcgb normalin üstünde çıktığı için bu oranı düşürmüş dedi doktorum.betam hamileliğin başından beri çok fazla katlamıştı.ikiz mi acaba diye bile düşündüm.bakalım yarın şu testi yaptırıyım da nasıl gececek sknucu aöans kadar günler bilmem.
Allh acil şifalar versin Çook geçmiş olsunKızlar ananemi yoğun bakıma kaldırmışlar, beynine pıhtı atmış. Daha önceden de yaşamıştı bunu ve sol tarafı yarı felçliydi. Şimdi hayati riski varmış veya hayatta kalırsa büyük ihtimal konuşamayacak ve elini kolunu kullanamayacakmış. Yarın öğlene kadarki durumu çok önemli ve kritikmiş. Aynı şehirde olmadığımızdan ve durumumdan dolayı yanına gidemiyorum sadece dua edebiliyorum. Sizlerden de hayırlısı için, şifa için dua bekliyorum. Allah tüm hastalara şifa versin...Şimdiden Allah razı olsun...
Canım allah acil şifalar versin inşallah doktorları yanıltır ve uyandığında hiç bir araz bırakmadan kurtulur annen allah sanada sabır versin
Amin arkadaşım .26. Gün 200 falandı çok yüksek sayılmaz ama hep 3 katı falan katlayarak gitti daha sonra.ondan doktoruma hep ikiz olabilir mi diye muayenelerimde sordum hep
Amin canım sağol
Canım allah acil şifalar versin inşallah doktorları yanıltır ve uyandığında hiç bir araz bırakmadan kurtulur annen allah sanada sabır versin
Amin arkadaşım .26. Gün 200 falandı çok yüksek sayılmaz ama hep 3 katı falan katlayarak gitti daha sonra.ondan doktoruma hep ikiz olabilir mi diye muayenelerimde sordum hep
Amin canım sağol
İnşallah canım.umarım hissettiğin gibi olurCanım dualarım seninle gerçekten iyi şeyler olucak ama ben hissediyorum
Yok canım panik falan olma.burda bir çok kişi acaba ikiz olabilir mi diye konuşuyordu beta fazla katladığı için.ayrıca beta ttek kıstas olamaz.diğer faktörlerle birleşince riski artırıyordur.Benim reglime 5 gun kala 290 li biseydi bana da yuksek demislerdi bak bende korktum simdiyoldayim gidiyorum doktora bakalim ne diyecek.
Sağol canım aminanladım canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin dualarım seninle
MMaya geçmiş olsun canım Allah şifa versin anneannene
İnşallah canım.umarım hissettiğin gibi olur
Yok canım panik falan olma.burda bir çok kişi acaba ikiz olabilir mi diye konuşuyordu beta fazla katladığı için.ayrıca beta ttek kıstas olamaz.diğer faktörlerle birleşince riski artırıyordur.
Sağol canım amin
Benim gibi olumsuz bir örnek tam da senin ikili test gününe denk geldi ondan gerildin sen bence.rahat ol doktorunda güvenilir biri.inşallah güzel haberlerle gelirsin.Yine de bi doktora soracagim betayi alakasi var mi acaba diye. 1 bucuk saattir yoldayim daha 15 dakika yolum var huzursuzum ya yol hic bitmez. Doktoru aradim aman yavas gel de beklerim dedi sagolsun. Oyle gerginimki anlatamam bugun bitse de
Canım benim ben ya adet günü yada adetten bir gün sonra olabilir tam hatırlamıyorum 196 çıkmıştı Beta sende ne kadar çıktıinşallah güzel haberler verirsin canım testlerden sonra moralini bozma inşallah güzel çıkar.ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde de beta hcg biraz yüksek çıkmıştı ablam ikiz olabilir demişti ama forumdan biri de down sendromunda da yüksek çıktığını söylemişti benimde içime kurt düşmüştü.inşallah test sonucumda riskli çıkmaz.senin beta hcg kaç çıkmıştı ilk ölçtürdüğünde canım adet gününe kaç gün vardı yada kaç gün geçmişti hatırlıyosan paylaşırmısın benimde ogünden beri kafamda soru işareti var
Canım benim ben ya adet günü yada adetten bir gün sonra olabilir tam hatırlamıyorum 196 çıkmıştı Beta sende ne kadar çıktı
Benim gibi olumsuz bir örnek tam da senin ikili test gününe denk geldi ondan gerildin sen bence.rahat ol doktorunda güvenilir biri.inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Cinsiyet kız olabilir mi canım kız çocuklarında yüksek olur MuşMuşbenim adetten 3 gün önce 360 adetten 1gün önce 820-840 öyle bişey çıkmıştı canım
Cinsiyet kız olabilir mi canım kız çocuklarında yüksek olur MuşMuş
İnşallah canım.bende erkek çocuklarında beta yüksek çıkar diye duymuştum tam tersi ama hurafedir bunlaruconn canım korkma benim bir arkadaşta da oldu Dr ona Demiş ki kız çocuklarında Beta yüksek çıkar genelde yada ani yükselmeler olur ve sağlıkla doğurdu içini ferah tut inşallh bişey olmicak
Hadi bakalım iyi haberlerle gel inşallahSeninle alakali degil canim bu ara surekli duyuyorum olumsuz seyler zaten korkuyordum uzerine tuz biber oldudoktora guveniyorum da olumsuz bisey varsa da yapacak bisey yok iste insallah hepimiz guzel haberler aliriz geldim simdi bakalim
Çok teşekkür ediyorum içten duaların için canım.sonuçlarım inşallah temiz çıkarda sadece şu yaşadığım işkenceyle kalırım.evet aynen dediğin gibi birçok kişi ye eziyet dolu ginler yaşatıyor bu test.çünkü tanı değil tahmin yapıyor.1/60 çıktı benim testim.bu 60 kişinin 59 u boş yere üzülmüş olacak benim gibi biri gerçekten üzülecek.bencilce ama diliyorum o bir kişi olmam inşallah.daha önce 1/100 i bulup dış gebelik geçirmişliğim var:)inşallah hakkımı onda kullanmışımdırGünaydınlar herkese;
uconn canım akşamdan beri okuyorum yazdıklarını.ancak yazmaya fırsat bulabildim.akşamdan beri dua ediyorum,dualarım seninle inşallah herşey çok güzel olacak.Allah'ın izni ile testlerin temiz çıkacak ve bebişin de sağlıklı doğacak.içimden geçenleri yazıyorum şuan bir his böyle diyor.Bu tip testler ile ilgili bir haber okumuştum.İleri ki dönemlerde kaldırılacağı yönünde.Hatalı sonuçlar nedeniyle birçok hamileye eziyet dolu günler yaşatıyor.
@Kilim ve tohum geçmiş olsun canım.ilk ve son olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah.
Herkese sağlıklı, mutlu, güzel haberli bir gün diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?