2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Sayfa sakinleri hepinize merhaba,, Salı günü 12+2 haftada ikili tarama testi için doktora gittim, ense kalinligi ölçüldü, bebeğin bütün kemiklerine bakıldı,cinsiyetimizi de öğrendik, gebeliğin en başından hissettiğim ve Çin takvimi ve Rus takvimi ve sağ yumurtalık, sag kasık, kalp atim hizi gibi tahminlerin hepsini doğrulayan hayırlısıyla bir erkek bebeğimiz olacak inşallah, ikili tarama için ense kalinligi normal sınırlarda kanımızı da verdik önümüzdeki hafta sonuçlarımız belli olacak, bu arada gebelik planladığım zamandan bu yana kullandığım folic trio vitaminini artık sonlandırdı doktorum yeniden günde 1 decavit vitamin ve sabah akşam kullanacağım Ferrum fort kan ilacına başlattı, şimdilik herşey normal görünüyor yalnız köyü sarı akinti vardı son bir haftadır kötü kokulu olması sebebiyle fitil ve vatana içine uygulanan bir krem verdi üç gün onu kullanacağım bebeğe bir zararı olmadığını söyledi enfeksiyon daha kötü dedi bakalım artık Allaha emanet kullanıyorum, hepinize sağlıklı günler diliyorum ..

Inşallah cnm.hepinizin güzel haberlerini bekliyoruz..
Madem ki sonuclar guvenilir degil negativ cikan sonuçlara da guvenmemek gerekiyor o zaman oyle degil mi?

Ben de aynı şeyi düşünüyorum... Dün hastaneden kan testinin de temiz çıktığı riskle ilgili olumsuz bir şey olmadığını söylendi hemşire tarafından.. Sevindim ama bu testlerin olumsuz sonuçları da güvenilir olmuyor , gerçekten annelerin içini ferah tutarak diğer testleri yaptırmasında fayda var. Riski çok yüksek bebekler de sağlıklı gayet normal doğuyor o kadar çok örnek var ki böyle. Allah hayırlı yazılar yazsın , sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah. Peki test sonuçlarımız iyi çıkınca da aynı durum var mı? Sevinmemeli güvenmemeli miyiz onu bilemedim.bunu ilk randevuda doktoruma danışıp sizle de paylaşırım...

Yazım yanlışları için kusura bakmayın otomatik klavye mağduru olmuşum, vajina olmuş vatana, koyu olmuş köyü

Aynı dertten zaman zaman ben de muzdaribim. Geriye dönüp kontrol etmediğim zaman garip kelimeler yazdığımı farkediyorum...
İkili testle ilgili iyi gelişmelere sevindim, maşallah oğluşuna, demek tüm testler tuttu. Sağlıkla gelsin inşallah. Bu testler de şaka maka cidden Doğru demekki.. Benim de tüm testler erkek çıktı bakalım gerçek ne olacak?
Kan testin de iyi çıkar inşallah canım.. Enfeksiyon önemli aynen onu da halledersen tamamdır, akıntın da normale döner. Bol bol su içmeye de devam.. Decavit dışkında koyu renk yapabilir korkma , prospektüsünü de oku hepsinin. Ben okumamıştım paniğe kapıldım.

MMaya çok geçmiş olsun. dualarım seninle. inşallah annenden güzel haberler gelir.
Citolesgen çokgecmis olsun canim biraz dinlen belki geçer. inşallah ciddi bişey yoktur. güzel haberlerini bekliyoruz

Canım inşşllh temiz çıkar sonuçların Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin işte hamileliğimizin en Endişeli Zaman'ları bu zamanlar Allah yardımcımız olsun

ikihayat böyle olacak belki, niye canını sıkıyorsun şimdiden bende bu tarz örnekleri çok gördüm duydum hatta çok yakın bir arkadaşımda ense kalinligi fazla çıktığı için amniyosentez yapıldı ve bir sorun olmadığı görüldü tosun gibi bir oğlu oldu, hemen canını sıkma sonucu bir bekle bakalım

Kızlar ne çok hızlısınız ya oku oku yetişemiyorum
Ben de yarım saatir okuyorummmm :))
Ancak bitttiiii
10 günde bütün kış sebzelerini yedim ya artık ne pişirip yicem ben bulamıyorum Biraz da et balık yemek lazım da üşeniyorum yapmayaBaklagil de tüketmek lazım, ağzımın tadı yerine gelseydi iyiydi
Et miiii ben 3 aydır karbonhidrattan başka şey ağzıma süremiyorım eve etin hiç bir cinsingirmiyır. Annem de böylemil:)
Sen gene iyiyimişsin maşallah beniş şanslı:)

Canim dr bana grip asisi ol dedi 2 asi yazdi ikisinden birini ol dedi rahat edersin dedi istersen sende sor doktoruna
Herkes dağılmış. Neler olmuş böyle((
Herkese geçmiş olsun tez vakitte güEl haberlerinizi alalım inşşşşşş.

Benim de hamileliğimde bacağımda aşırı kasıl a oluyordu elevitle beraber biraz toparladı ama yetmedi osteocare başkadım mg içerikli çok gayda etmese de azaldı
Hamilelikle beraber yeni yeni hastalıklar olurmuş geröekten doğru baksanıza hepimix dökülmüşüz ben de hafif boğaz enf geçirdim geçti şükürler olsın...
Allah beterlerinden korusun..
Sorayım bende doğru söylüyosun grip aşısını düşünmemiştim

Canim benim doktorum da mutlakq yaptir dedi
Ama bu yilin asisi olsun eski olmasin dedi. Benim de bogazim acimaya basladi
Cocuklardan geciyo ister istemez insallah hasta olmam
Bana da dr um sakın yaptırma dedi. Ablam eczacı ona da sordum. Zorunlu olmadıkça gebe olanlara yapmıyoruz dedi. Ben yaptırmayacağım ama dr una güvenen yaptırsın:)

Geçmiş olsun canım ya niye oldu acaba? En kısa sürede toparlanırsın umarım. Nedenini öğrenirsen yaz bize hemen.

Yuh yani ağzına bi tane vurcaksın terlikle böyle tiplerin

Korkulacak can sıkacak bir durum yok ortada bence de. Oğluşun olcakmış bak ne güzel. Sen böyle üzülürsen oğluşunda üzülür yapma annesi.

Kızlar hepinize çok geçmiş olsun bu zor günleri atlatacak inşallah
İkili test yapanlar kötü sonuç alanlar lütfen üzülmeyin çünkü bu test güvenilir değil etrafımda bir sürü insan aynı sorunu yaşadı be şimdi sağlıklı bebişleri var
Ben sırf bu sebepten yaptırmayacam dün aklım takılmıştı ama sonuç ne olursa olsun benim yavrum o yüzden onu da kendimizde üzmeye niyetim yok ayrıca 2000 tl verip nifty yapmaya da kuvvetim yok maalesef

kızlar bana yardım edın lutfen ıkılı testımı yaptırdım sonuclar yenı cıktı kombıne rısk 1.710 cut off degerının altında ıkılı test 1.188 cut off degerının uzerınde yas rıskı 1.810 trısomy 13/18 + nt 1.10000 doktorum bu sonuclar ıyı degıl amnıyosentez dedı dırek bende sebebını sordum yanı neye sebep oluyor hocam dedım yanı dedı buyuk bır ıhtımalle temız cıkar ama amnıyosentez yapılması lazım dedı kızlar kafayı yıcem amnıyosentezde cok saglıklı bır sey degıl bılıyorum ama bana yardımcı olun degerler cokmu kotu doktora sonuc ne olacak dıye sordugudumga adam akıllı bır cevap alamadım ee ne olursa olsun doğurmayacakmısın sonucta dedı evet dedım ama anne adayı olarak ne ıle karsı karsıya oldugumu bılmek hakkım dıye dusunuyorum saglık bakanlıgında calısan arkadasım ozel hastaneler hep boyle yapıyor buyuk cogunlugu testlerden para alabılmek ıcın yonlendırıyor sacmalama doktorunu degıstır dedı kızlar bana yardım edın kafayı yıcem gercekten

ben de yaptırmadm ikili tarama testini

Canım başka bir doktora da göstersen yaş kaçtı bu arada ilk hamilelik mi ? Aile de herhangi bir durum var mı ? Bende yarın yaptırıcam ama kan tahlilini hastanede yaptırmak istemiyorum sırf bu özel hastane oyunlarından bir şüphe kalmasın içimde diyorum , ultrasyonda birşey çıktı mı ? Ense burun falan

ben biraz araştırmıştım canım 3ün üstü riskliymiş.zaten bu testlerin doğru sonuç vermediğini de başından beri konuşuyoruz moralini bozma lütfen nifty testinin sonucunu bekle sadece

ikihayat canım bence herşey yolunda.Burun kemiği oluşumu önemli,çok şükür sende iyi çıkmış.İnşallah oğluşun sağlıkla gelecek annesi.

Canım inşşllh temiz çıkar sonuçların Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin işte hamileliğimizin en Endişeli Zaman'ları bu zamanlar Allah yardımcımız olsun

Korkulacak can sıkacak bir durum yok ortada bence de. Oğluşun olcakmış bak ne güzel. Sen böyle üzülürsen oğluşunda üzülür yapma annesi.

Kizlar cok tesekkur ederim hepinize insAllah nifty sonucu da guzel gelir. Bugun zaten gune gergin basladim oyle de devam etti gercekten olumsuz dusunce olumsuzlugu cekiyor inandim artik. Doktoruma cok guveniyorum burun kemigi olusmus,kalbe giden damarlar iyi bence sonuc kotu cikmayacak tecrubelerime dayanarak soyluyorum ama sen ikilide vs yipranirsin ugrasma direk nifty yaptiralim dedi ense kalinligi ust sinirda ama rahat bekle sonuc kotu cikmayacak dedi. Dedi de iste endiselendim 2.4 dusuk bi rakam degil arkadaslarima soruyorum hep 1 1.5 civari yarin gidip kan verecegim hala yoldayim inanilmaz trafik var hastanenin onunde buyuk kaza olmus 2 ölü vardi tasiyorlardi ondan da etkilendim bugun ruh gibiyim bugun yetisemeyecegim de yarin verecegim kani ortalama 10 gunde geliyormus bakalim 10 gun nasil gececek.

Bu arada demir vitamin magnezyum balik hapi vs verdi ama cogunuzun kullandigini degil baska duymadigim ilaclari verdi bende hic sormadim eczaneye sordum cok iyi ilaclar merak etme dedi. Bir de grip asisini yaptirdim dr kesinlikle yaptir dedi esim de yaptiracak. Eczaneye de sordum gebelere yapiyoruz sorun olmuyor dedi ama doktor sadece 2 asi ismi yazdi baska yaptirma dedi yaptiracak arkadaslar doktorlarina sorup yaptirsinlar.

ense kalınlıgı 2.00 mm cıktı normal dedı ayrıntılı ultrasona bakan doktor aılemde kalıtımsal bırsey yok ne esım tarafında nede bende akraba evlılıgı degıl kuzenım ıcınde aynı seylerı soyledıler bulundugumuz ıldekı en ıyı profa gıdıyordu 2 lı testı sorunlu cıktı amnıyosentez yapıldı perınataloga gıttı sonra baska bır doktora gıttıkı bu ıslemler ıcınn rahat 5000 tl harcamıstı gıttıgı doktor bebegının gayet saglma ve sorunsuz oldugunu kanıtladı ... abımın esınede aynısını yaptılar kız 6 aya kadar kızı down sendromlu dıye agladı yurtdısına doguma gıttı ve gıttıgı gıbı kızının sapasağlam oldugunu ogrendı suan 2 yasında dunyalar guzelı bır kızımız var yasım 28 ılk hamılelıgım daha once dusuk yaptım fakat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…