2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gözlere çok faydalı ama şeker işte.. havuç patates bunlar hep şeker. . Her şeyin fazlası zarar şekerin ekstra zarar..

A vitamini açısından zengin A vitamini de vücutta depolanıyor.Karaciğere zarar verebiliyor.Bi de çiğ tüketmek daha iyi pişince glisemik indeksi artıyor

Valla kırt kırt yemek çok hoşuma gidiyor 2 tane yiyorum günde bazen 3 çekiniyorum da okuduğumdan beri

Maşallah babypooh :) karnın belli oluyor mu artık senin nasil:) bulantin gecti mi ? benim sanki azıcık büyüdü göbuşüm ama sadece ben farkediyorum
Bu 2.bebegim ya dehset göbek var.daha once 20.hafta civari cikmisti.suan 20 haftalik kadar var.aslinda zayifim ama biraz esnek gobegim kalmisti.onun ustune bindi annem sonrakilerde artik genisledigi icin cabuk cikar diyor hakli dacok sukur bulantim gecti.sen nasilsin?

Benim de göbeğim düz değil artık. Kasiklarimin üst kısmı şişti biraz ama sadece ben farkediyorum.:) bulantım şükür azaldı ama gece bulantım başladı bu aralar.bi de sabahları az bulantı oluyor

Canimmm cok tesekkur ederim destegin icin. Doktorla az once yine konustum ense kalin diyip durma bozma moralini kotu sonuc cikmayacak dedi. Insallah
Evet doktorun haklı çünkü benim bugün sonuçlarım geldi düşük risk gösteriyor. Doktoruma geçen muayenede tedirginliğimden söz ettiğimde hiç tedirgin olmayın kemikleri iyi görünüyor ense kalınlığı 1.57 dedi 11+5 ken çıktı bu sonuç. En kapsamlı nifty istemekle iyi ettin canım sonuçların çok güzel gelecek hiç endişe etme. Bu arada Benim de bir oğlum olacak :) ikimizin de Allah'ın izniyle turp gibi oğlu olacak. Bunu hiç aklından çıkarma.

Ya hanımlar havuç yemek bi miktardan sonra zararlı diyorlar aslında a vitaminine ne kadarı zararlı olabilir ki
merve100 canım benim a vitamini belli bir düzeyin üzerinde teratojenik etkili yani fetüsa zararlı ama havuç yiyerek o düzeye çıkmak mümkün değil bir de havuçta a vitamini beta karoten formunda.

Canım ya Allah yardımcın olsun inşallah inşallah temiz çıkar sonucun..aklımız sende

canım o testi bende yaptırdım. 6. gün sonuç çıktı. hiç korkma olumlu düşün herşeyin güzel çıkacak. bebişini sağlıkla huzurla inşallah kucağına alacaksın

Canım fetal dna yı araştır. Eşim sağlıkcı biz de onu düşünüyoruz. %98.99 sonuc veriyor. Hiç korkma dua et ..
Arkadaşlar arada gözümden kaçanlar olmuş olabilir şöyle hızlıca göz attım geçmişe.kusura bakmayın gözümden kaçan olduysa.hepinize çok teşekkür ederim.öğlen verdim kanı.Nifty yaptırıyorum.%99,9 oranında doğruluk payı varmış.7 ile 10 gün arasında çıkıyor sonucum.geriye beklemek kaldı artık.inşallah güzel haberlerimide burda paylaşmayı nasip eder allah.

İnşallah canım güzel haberini sabırsızlıkla bekliyoruz

Aaa belli oldu mu cinsiyet.tahminim doğru çıktı canım.sağlıkla gelsin inşallah.cinsiyetide mi test sonucuyla söylediler.doktoruna mı gittin

Kızlar selam nasılsınız? Hepinizden hayırlı haberler bekliyorum inşallah. Allah herkesin evladını saklasın içinde de benimkini.
Panaroma test sonuçlarım geldi çok şükür bir sorun yok. Düşük risk çıktı.
Yeğeniniz 90 gr olmuş can teyzeleri.
Citolesgen canım benim de oğlum olacakmış beni de listeye ekleyiver müsait olunca.

Kızlar bugun nifty yaptırdım sonuçlar haftaya gelicek 2100 lira tuttu ekpress istedigim için. Normalde 21 günde geliyormus ben 7günde gelmesini istedim. O yüzden fark ödeniyor. Biogen lab. Da yaptırdım.
Canım iyi sonuçlarla gelirsin inşallah.bende bugün yaptırdım.genoks lab da nifty nakit 1800 lira taksitle olursa 2000 tl dediler ve 19 farklı hastalığa bakıyorlar bunun yanında bazı bedensel engeller cinsiyete bağlı rahatsızlıklarıda çıkarıyormuş ortaya.

Aaa belli oldu mu cinsiyet.tahminim doğru çıktı canım.sağlıkla gelsin inşallah.cinsiyetide mi test sonucuyla söylediler.doktoruna mı gittin
Bugün randevum vardı canım sonuçta bugün gelmiş doktoruma testte cinsiyet kromozomu da bakılıyor o sebeple yüzde yüz canım.amin cümlemizinki sağlıkla gelsin.

Benim şimdiki aklım olsa ikiliyi töbe billah yaptırmazdım.dünden beri ne yaşadığımı bir ben birde allah bilir.çok araştırdım internette gereksiz yere insanları üzen testler diye bahsediyor herkes.sonuçta tanı değil tahminde bulunuyor.mesela benim 60 da 1 down sendromlu dedi ya o 60 kişiden biri gerçekten diğer 59 u boş yere üzülmüş olacak.keşke hiç ölçümlere bile baktırıp boş yere üzülmeseydin sende.ama doktorun gayet normal dediyseöyledir diye düşünüyorum çünkü bu alanda en iyilerden biri.bence hiç bişey çıkmayacak.demesi kolay ama içini ferah tut:)

Amin canım benim ben iyi haberler geleceğine çok inanıyorum. Hayırlısıyla da bekliyorum. Size duacıyız.Sen de kendini sıkma lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…