2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Hayatimda boyle bir agri yasamadim ben bile bir ara korktum ama esime belli etmedim neyin nesi anlamadim ama dedigin dogru mahvetti beni. Disarda yuruduk 5 dk ama yok insan goresim yok ciktim eve. Nefesleri deneyeyim belki ise yarar hala kotuyum. Ya konustuklarim da cok hafife aliyor kiziyorum dalga gecer gibi guluyorlar canm skldi bende agzima gelebi saydim. Hani bu da dert mi gibisinden konusuyorlar. Evet dert. Karnimda bebegim var ve onunla ilgili hersey bana buyuk dert. Insanlar cok acimasiz. Esim sagolsun yanimdan ayrilmiyo cok uzuldu.

Canim bu arada gozunaydin ben bugun ruh gibiyim nolur kusuruma bakma. Cok cok sevindim senin adina hersey yolunda masallah kucuk prens geliyor desene. Allah korusun hepsini
Estağfurullah canım benim burada birimizin sıkıntısı hepimizin sıkıntısı birimizin Sevinci hepimizin sevinci. Kusuruna senin oğlan bakıyor canım anne üzme bizi valla ben iyiyim diyor.

Buna nasıl gülebiliyorlar acaba!!!! Ağızlarına vurasım geldi valla. Seni anlayan kim varsa onlara anlat canım. Hem hangi yük kime ağır gelir biz nerden bileceğiz...
Ki bence her anne böyle bir halde mutlaka büyük bir sıkıntı yaşar. Bunu anlamak için insan olmaya gerek yok hayvanlar bile anlar bunu. Eşin de en az senin kadar üzgün gergin ama İnan geçecek kötü bir hatıra olacak ama lütfen en az şekilde yıpranarak çıkın bu savaştan.

Evet bende senin gibi düşünüyorum canım hakkımızda hayırlısı :)

Canım çok teşekkür ederim ye teyzesi ye. Sağolasın birtanem. Bebeğim iyi niyetlerinizle büyüyor.

Ya canım oğluşun mu olacak maşallah :) bende öğrensem bi acaba ne olacak tabi önce sağlık ama merak işte :)

canım gözünaydın sonuçların için çok sevindim darısı başımıza.. cinsiyet de bugün belli oldu değil mi:) çok heyecanlı yaa.. sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah.
Canım çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah. Evet testte yüzde yüz çıkıyor canım cinsiyet kromozomu. Amin canım inşallah hepimizin evlatları sağlıklı olsun

Keşke yapabilsemdün sabaha kadar çarpıntıdan uyuyamadım.şuan olabilecek en kötü şey birde panikatağımın hortlaması olur herhalde
Aman sakın!!!!! Canım uyku düzeni bu hastalıkta ne kadar mühim biliyorsun. Nasıl teskin ediyorsan kendini mutlaka dene ve başar. Bebişe zarar gelmesin annesi.

Fiyat çok iyiymiş ozaman senin adına sevindimm inaşllah güzel sonuçlarımızı alalımmm biranönce elimize

Amma buyutuyorsun yaaa diyip siritiyorlar iste ama merak etme carpmaktan beter ettim benim tepkilerim yuksektir zaten hic icimde tutamam yasca benden cok buyuk olmasalar agizlarina da carpardim buyuk ihtimal. Iste insan olmak bu kadar ince bir cizgi dedigin gibi hangi yuk kime agir gelir bilemeyiz. Ben herseyde cok gucluyum ama annem ve kardeslerimde degilim sadecce onlarda zannederdim de evlat baskaymis ufak bir risk bile mahvetti beni. Ama yarindan itibaren uzulmeyecegim bebegime de yansitmayacagim hersey Allahtan ne olursa olsun o benim evladim.

Güzel sonuçlarımıza 1 hafta

Kızlar iyi haberlerinizi kutluyorum Rabbim hepimizin evladını bizlere bağışlasın. Canı sıkkın olanlar da lütfen bu evhamlarla kendilerine ve bebeklerine zarar vermesin . Geçenlerde okulda bir öğretmen arkadaşım ilk hamileliğinde yaşadığı sıkıntılardan bahsetti doktor kıza resmen yalvarmış çok gençsin yine olur aldır engelli çocuk sahibi olmak çok zor diye ama arkadaşım dinlememiş ve evladindan vazgeçmemiş çok şükür şimdi sağlıklı bir delikanlı ve ikinci hamileliğinde hiçbir test yaptırmadan Dünyalar tatlısı bir cadı sahibi oldu verende Allah alanda bu testlere çok bel bağlamayin Allah korusun herkes engelli adayı hiçbirimizin böyle bir sınavı olmasın inşallah Amin

Kızlar benim bir sorunum var çok utanıyorum ama ben altıma kaçırmaya başladım hiçbir şekilde kontrol edemiyorum bazen ve karnım bianda sivrildi büyüdü başına gelen var mı

Ha şöyle güzel güçlü mücadeleci anne!

Kızlar benim bir sorunum var çok utanıyorum ama ben altıma kaçırmaya başladım hiçbir şekilde kontrol edemiyorum bazen ve karnım bianda sivrildi büyüdü başına gelen var mı

Yakin arkadasimda olmustu hatta dogumdan sonra 1 2 ay devam etti galiba. Doktora gitmisti de ne demisti hic hatirlamiyorum acaba bebek buyudukcemi oluyor bazilarinda. Bi doktoruna danis canim

ikihayat canım benim bu aksam üzül ama yarin sabah uyandığında derin bir nefes al ve hersey cok güzel olacak diye basla güne.hersey güzel olacak senin ve bebisin için.ben buna inaniyorum sen de inan.seni mutlu edecek seyler yap.sonucun güzel gelecek Allahin izniyle.bebisini de üzme annesi.tombik oğlun karninda huzurla büyüsün

Son 10 gündür kusmaktan boğazım tahriş oldu kan geliyor artık çok yorucu oldu ama olsun bu bile hala benimle olduğunun göstergesi diyorum çok şükür ama bir ara bir video hazırlayacağım çektiklerimi görsün diye ilerde ergen tripleri atarsa vicdan yaptırırım lazım olur dedim

Ay alemsin :) hic gülecegim yoktu

Zaten bugun uzuntuyu dibine kadar yasadim ilk defa boyle agri hissettim ama bugunde birakacagim hepsini. Buna da sukur Allah daha beterinden korusun dusununce sukrettim. Allah hic birimizi evladimizla sinamasin. Gurbuz bebeklerde ense biraz kalin olabiliyor korkma dedi tosun mu olacak bilmiyorumki:) destegin icin cok sagol canimm

Merhaba... seni çok iyi anliyorum. Annelik böyle birsey.. ama lütfen daha fazla kendinide bebiside üzme... iki gun evvel bende test icin ultrasona girdim dr. Hic olcmeyelim tecrubelerime dayanarak soyluyorum dedi inan hic itiraz etmedim. Ne olursa olsun evladim. Ve inan bugün üzuldugunle kalacaksin . Sapasaglam dogacak göreceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…