2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ah o uykusuzluk hamileliğin başından beri kesik kesik uykular geç dalmalar sık uyanmalar erkenden hortlamalar.bide bu olay tüy dikti üstüne.çarpıntımı tetikleyenlerden biride uykusuzluk dediğin gibi
Canım sakin kalmakta her anlamda fayda var biliyorum çok zor ama denemeliyiz anne olmak da demek ki böyleymiş.

Kızlar benim bir sorunum var çok utanıyorum ama ben altıma kaçırmaya başladım hiçbir şekilde kontrol edemiyorum bazen ve karnım bianda sivrildi büyüdü başına gelen var mı
Canım öncelikle geçmiş olsun gün içinde insanı çok zor durumda bırakabilir haklısın. İlk gebeliğin mi bilemiyorum canım ama büyüyen rahim en çok ve ilk olarak mesaneye baskı yapar, kaslarınıza hakimiydi de azalmışsa bunu tetikleyebilir. Kendi hekiminize mutlaka sorun.

kızlar bişey sorucam. bugun ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. göğüslerim sönmüş akınttım çok azalmış durumda. ve ne biliyim bir tuhafım.
arada kendini böyle hisseden varmı. durup dururken huylandırdım kendimi. daha kontrole 20 gün var sanırım dayanamayıp yarın doktora gidebilirim

Canım ben hiç kilo almadım bugün itibariyle 14+1 im.
Gebelik boyunca kusmadım. Sadece geçen pazar üşütmüşüm o sebeple kustum.

Kan verdim yarim saat once. Dua edin kizlar guzel sonuclar alayim

Canim simdi instagramda denk geldim.hani orda da hamilelik ile ilgili hesaplar var ya orda birisi yazmis 3 tane doktora gitmiş ucunde de bebegin ense kalinligi 3.8 cikmis.amniyosentez yaptirmis temiz cikmis simdi bebegi dogmus cok saglikliymis.bazi bebeklerde ensede su toplamasi gibi birsey oluyormus oyle birsey yazmisti

kızlar bu arada isim düşünmeye başladınız mı çok zor bir iş yaa nasıl karar vericez.

ben 10 senedir falan düşünüyordum artık kesinleşti isimler kız için de erkek için de belli. anlaştık eşimle

Canım carrefur dan aldım ben normal yaş zencefil patates gibi olan :) iyice yıkayıp soyuyorum çiğneyip atıyorum ağzımdan. Nane şekeri de cok iyi :)

arkadaşlar ya zencefil bende hiç işe yaramadı
hala kusuyorum

Kızlar grip olduuumm off yaaa tat alamıyorum burun tıkanıklığı hapşırık başladı artık 15 günde geçmez herhalde

Kızlar yorum yazanlardan Allah razı olsun , teşekkür ederim ilginize
İlk önce dediğim gibi devlet hastanesine gittik eşimle , maalesef hiçbir doktorda sıra kalmamış , kalsaydı şaşardım zaten.
Sonra o endişeyle üzüntüyle başka bir özel hastaneye gittim şehir merkezinde. Niye baştan akıl edemediysem Hem de muayene ücretleri daha uygun 50 lira. Boşta olan bir doktordan aldık sırayı. Tabii kendi doktorum gibi ilgili değildi ama olsun. Bebeğimin iyi olduğunu söyledi ya o bana yeter. Çok hareketli , neşeli bir bebek dedi Resmen bize dil çıkardığını gördüm alay eder gibi Bu doktor da kız gibi duruyor dedi , bacaklarını kapatınca tam net göremedi. Rahim ağzı kapalı güzel dedi. Ama benim bebek fazla hareketliymiş ve aşağıya doğru sürekli vurduğundan ufak bir kanama olmuş , o da dışarı kahverengi lekelenme tarzında çıkıyormuş. Zamanla plesanta yukarı doğru çıkacağı için bu kanama kaybolur dedi. Suyu falanda iyiymiş. Haftalık bana pruluton depot iğne yazdı , vurdursam mı acaba , aramızda vurduranlar var mı bu iğneyi

Evet canim oyle vakalar cokmus bende duydum bir kac olay. Insallah benim bebegimde saglikli dogar sorun cikmaz. Su test sonucu gelsin de gorecegiz o zaman

canım 6. haftada lekelenmem olunca tüp bebek doktorum vurdurmamı söylemişti.progesteron hormonu o da zararı yok.sadece yağlı bir iğne fazla acıtıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…