- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #12.421
Kan verdim yarim saat once. Dua edin kizlar guzel sonuclar alayim
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım dualardasınız
Canım sakin kalmakta her anlamda fayda var biliyorum çok zor ama denemeliyiz anne olmak da demek ki böyleymiş.Ah o uykusuzluk hamileliğin başından beri kesik kesik uykular geç dalmalar sık uyanmalar erkenden hortlamalar.bide bu olay tüy dikti üstüne.çarpıntımı tetikleyenlerden biride uykusuzluk dediğin gibi
Canım öncelikle geçmiş olsun gün içinde insanı çok zor durumda bırakabilir haklısın. İlk gebeliğin mi bilemiyorum canım ama büyüyen rahim en çok ve ilk olarak mesaneye baskı yapar, kaslarınıza hakimiydi de azalmışsa bunu tetikleyebilir. Kendi hekiminize mutlaka sorun.Kızlar benim bir sorunum var çok utanıyorum ama ben altıma kaçırmaya başladım hiçbir şekilde kontrol edemiyorum bazen ve karnım bianda sivrildi büyüdü başına gelen var mı
Ben genoksta yaptırıcam canım daha yaptırmadım.Insallah canim. Bu 10 gun nasil gececek bakalim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Senin sonuclar cikti mi? Sen de genoks da yaptirmistin dimi? Yanlis mi hatirliyorum?
Cumartesi kontrole gideceğiz bakalım gösterirse öğrenicez inşallah.Canım darısı bütün annelerin başına inşallah. Teşekkür ederiz teyzesi evet bir erkek de bizden geliyor:)
Senin netlik kazandı mı cinsiyet?
Canım ben hiç kilo almadım bugün itibariyle 14+1 im.Canım bence ilaçtan değil ben sabah içiyorum Demir hapını ve imom. Gündüz iyiyim akşam oldu mu kötü oluyorum bi kaç gündürcanım sıkılıyor bu duruma hala bulantılarım devam ediyor midem iyi değil reflü oluyor Allahım kolaylık versin ne zor zamanlar atlattık bu güne şükür. Ben 3 kilo vermiştim. 1 kilom zaten mide dolu olunca geldi. 54 önceden idim 52 yim şuan ve hiç kilo almadım ben benim gibi hiç kilo almayan var mı acaba ?
Canım benim şeffaf akıntım çoğaldığında sistit oldum. Dikkat et bakalım.Kızlar Günaydın. Dünden beri şeffaf akıntım baya fazla .. Neden olabilir. Sizde var mı böyle bir durum ?
İnşallah gösterir canım.Cumartesi kontrole gideceğiz bakalım gösterirse öğrenicez inşallah.
Kan verdim yarim saat once. Dua edin kizlar guzel sonuclar alayim
kızlar bu arada isim düşünmeye başladınız mı çok zor bir iş yaa nasıl karar vericez.
Kızlar mide bulantısı benim için tam anlamıyla kabuslaşmıştı artık ama kesin çözümü buldum.
Sabah kalkar kalkmaz kraker yiyorum. İlaç olatak zofer 4mg ve ZENCEFİL. Çok küçük bi parçayı çiğneyip tükürüyorum. Eski normal günlerime döndüm çok şükür
Canım carrefur dan aldım ben normal yaş zencefil patates gibi olan :) iyice yıkayıp soyuyorum çiğneyip atıyorum ağzımdan. Nane şekeri de cok iyi :)
Ayy bizimde cumartesi kontrol bizde ogreniriz insallah kiz yada erkek hic bisey hissetmiyorumCumartesi kontrole gideceğiz bakalım gösterirse öğrenicez inşallah.
Bende hissetmiyorum cinsiyetle ilgili bir şey. :)Ayy bizimde cumartesi kontrol bizde ogreniriz insallah kiz yada erkek hic bisey hissetmiyorum
Ihlamur bide mandalinalar cikti artik bu kii boyle geciricez artik.gecmis olsun canimKızlar grip olduuumm off yaaa tat alamıyorum burun tıkanıklığı hapşırık başladı artık 15 günde geçmez herhalde
Ben genoksta yaptırıcam canım daha yaptırmadım.
Canim simdi instagramda denk geldim.hani orda da hamilelik ile ilgili hesaplar var ya orda birisi yazmis 3 tane doktora gitmiş ucunde de bebegin ense kalinligi 3.8 cikmis.amniyosentez yaptirmis temiz cikmis simdi bebegi dogmus cok saglikliymis.bazi bebeklerde ensede su toplamasi gibi birsey oluyormus oyle birsey yazmisti
Kızlar yorum yazanlardan Allah razı olsun , teşekkür ederim ilginize
İlk önce dediğim gibi devlet hastanesine gittik eşimle , maalesef hiçbir doktorda sıra kalmamış , kalsaydı şaşardım zaten.
Sonra o endişeyle üzüntüyle başka bir özel hastaneye gittim şehir merkezinde. Niye baştan akıl edemediysemHem de muayene ücretleri daha uygun 50 lira. Boşta olan bir doktordan aldık sırayı. Tabii kendi doktorum gibi ilgili değildi ama olsun. Bebeğimin iyi olduğunu söyledi ya o bana yeter. Çok hareketli , neşeli bir bebek dedi Resmen bize dil çıkardığını gördüm alay eder gibi Bu doktor da kız gibi duruyor dedi , bacaklarını kapatınca tam net göremedi. Rahim ağzı kapalı güzel dedi. Ama benim bebek fazla hareketliymiş ve aşağıya doğru sürekli vurduğundan ufak bir kanama olmuş , o da dışarı kahverengi lekelenme tarzında çıkıyormuş. Zamanla plesanta yukarı doğru çıkacağı için bu kanama kaybolur dedi. Suyu falanda iyiymiş. Haftalık bana pruluton depot iğne yazdı , vurdursam mı acaba , aramızda vurduranlar var mı bu iğneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?