- 16 Mayıs 2015
- 1.653
- 1.917
- 83
- 33
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #12.441
Ben istemesemde söylediler zaten burun kemiği düzgün oluşmuş 12. haftada ense 1,1 di geçen cumartesi yine baktı dr 13+3 te 2 çıktı. Haftaya yaptırcaz sanırım bi de doktorum ikili yapalım sonra nifty yaptır dedi onun sonucu da çıkacak cumartesi. İkiliyi 13+3 te yaptırdım ama bebek 14 haftalık gözüküyor. Sonuç bence riskli çıkacak ama pek umursamıyorum. Nifty de öğrencez.Aa oyle mi benim aklimda yaptirdin diye kalmis. Bu arada sen ense ve buruna baktirdin mi? Nifty yaptiracaksan baktirma benim gibi sıkıntıya dusme. Ufak bir ihtimal bile insani mahvediyor
kızlar bişey sorucam. bugun ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. göğüslerim sönmüş akınttım çok azalmış durumda. ve ne biliyim bir tuhafım.
arada kendini böyle hisseden varmı. durup dururken huylandırdım kendimi. daha kontrole 20 gün var sanırım dayanamayıp yarın doktora gidebilirim
Ben istemesemde söylediler zaten burun kemiği düzgün oluşmuş 12. haftada ense 1,1 di geçen cumartesi yine baktı dr 13+3 te 2 çıktı. Haftaya yaptırcaz sanırım bi de doktorum ikili yapalım sonra nifty yaptır dedi onun sonucu da çıkacak cumartesi. İkiliyi 13+3 te yaptırdım ama bebek 14 haftalık gözüküyor. Sonuç bence riskli çıkacak ama pek umursamıyorum. Nifty de öğrencez.
Ben de kullanıyorum canım haftada bir. Bu hafta sonuncuyu yaptıracağım inşallah. Progestana ek olarak yazmıştı doktorum bana kahverengi lekelenme olunca, o zamandan beri de her hafta yaptırıyorum. Sadece acıyor onun dışında bence vurdur sendeKızlar yorum yazanlardan Allah razı olsun , teşekkür ederim ilginize
İlk önce dediğim gibi devlet hastanesine gittik eşimle , maalesef hiçbir doktorda sıra kalmamış , kalsaydı şaşardım zaten.
Sonra o endişeyle üzüntüyle başka bir özel hastaneye gittim şehir merkezinde. Niye baştan akıl edemediysemHem de muayene ücretleri daha uygun 50 lira. Boşta olan bir doktordan aldık sırayı. Tabii kendi doktorum gibi ilgili değildi ama olsun. Bebeğimin iyi olduğunu söyledi ya o bana yeter. Çok hareketli , neşeli bir bebek dedi Resmen bize dil çıkardığını gördüm alay eder gibi Bu doktor da kız gibi duruyor dedi , bacaklarını kapatınca tam net göremedi. Rahim ağzı kapalı güzel dedi. Ama benim bebek fazla hareketliymiş ve aşağıya doğru sürekli vurduğundan ufak bir kanama olmuş , o da dışarı kahverengi lekelenme tarzında çıkıyormuş. Zamanla plesanta yukarı doğru çıkacağı için bu kanama kaybolur dedi. Suyu falanda iyiymiş. Haftalık bana pruluton depot iğne yazdı , vurdursam mı acaba , aramızda vurduranlar var mı bu iğneyi
Kızlar yorum yazanlardan Allah razı olsun , teşekkür ederim ilginize
İlk önce dediğim gibi devlet hastanesine gittik eşimle , maalesef hiçbir doktorda sıra kalmamış , kalsaydı şaşardım zaten.
Sonra o endişeyle üzüntüyle başka bir özel hastaneye gittim şehir merkezinde. Niye baştan akıl edemediysemHem de muayene ücretleri daha uygun 50 lira. Boşta olan bir doktordan aldık sırayı. Tabii kendi doktorum gibi ilgili değildi ama olsun. Bebeğimin iyi olduğunu söyledi ya o bana yeter. Çok hareketli , neşeli bir bebek dedi Resmen bize dil çıkardığını gördüm alay eder gibi Bu doktor da kız gibi duruyor dedi , bacaklarını kapatınca tam net göremedi. Rahim ağzı kapalı güzel dedi. Ama benim bebek fazla hareketliymiş ve aşağıya doğru sürekli vurduğundan ufak bir kanama olmuş , o da dışarı kahverengi lekelenme tarzında çıkıyormuş. Zamanla plesanta yukarı doğru çıkacağı için bu kanama kaybolur dedi. Suyu falanda iyiymiş. Haftalık bana pruluton depot iğne yazdı , vurdursam mı acaba , aramızda vurduranlar var mı bu iğneyi
Acısın acısına katlanırım hiç sorun değil de , kendi doktoruma da danışmadan bişey yaptırmakta istemiyorum , ay iki arada kaldım vallahi
Progestan yazın dedim o günlük dedi yazmadı , onu bari kendi doktorumda vurduruyordu bana böyle durumlarımda.
Pruluton depot daha önce vurdurmadım hiç
Ben de kullanıyorum canım haftada bir. Bu hafta sonuncuyu yaptıracağım inşallah. Progestana ek olarak yazmıştı doktorum bana kahverengi lekelenme olunca, o zamandan beri de her hafta yaptırıyorum. Sadece acıyor onun dışında bence vurdur sende
Canim gecen hafta bende yaptirdim tsh 4.5lardan 2.75 e düştü. 25lik levotiron kullaniuorum.doktor yine günde 1 tane devam et 2 ay aonra bakalim dedi.sadece tsh.a bakti digerlerine bisey demediTiroiti olan hanımlar birşey soracağım bugün test sonuçlarımı aldım tsh 1.39
T3 - 3,15
T4 - 1,4
T3 bu kadar yüksek olmamıştı benim bir sorun olur mu ki?
Tshimda en son 4 küsürdü 75 lik kullanıyorum ilacıda , onun düşmesi sevindirdi ama t3 kafamda bişey olur mu ki dedirtti
senin çok şımarık ve bilmiş bi kızın olcak bence
Bu arada gunde kac ilac iciyorsunuz? Ben cok iciyorum sanki ya sevmiyorumda ilac icmeyi. Sabah ac karnina troid icin euthyrox iciyorum sonra 2 saat arayla vianalimmunitum diye bir ilac ve gentle iron diye bi ilac iciyorum biri demir biri vitamin galiba bilmiyorum:) haftada 2 balik hapi iciyorum sanci ve bacakta kasilma uyusma oldugu zamanlar magnesium iciyorum bir de kalsiyum verecek galiba yogurt sut gunde 3 porsiyon tuketmem lazimmis tuketemeye calisiyorum ama olmuyor midem almiyor mecbur kalsiyum da icecegim galiba. Cok degilmi ya ne kadar boyle devam edecek
Hakikaten çokmuş canım. Ben üçtane kullanıyorum o bile çok geliyor bası günler aksatıyorum.Bu arada gunde kac ilac iciyorsunuz? Ben cok iciyorum sanki ya sevmiyorumda ilac icmeyi. Sabah ac karnina troid icin euthyrox iciyorum sonra 2 saat arayla vianalimmunitum diye bir ilac ve gentle iron diye bi ilac iciyorum biri demir biri vitamin galiba bilmiyorum:) haftada 2 balik hapi iciyorum sanci ve bacakta kasilma uyusma oldugu zamanlar magnesium iciyorum bir de kalsiyum verecek galiba yogurt sut gunde 3 porsiyon tuketmem lazimmis tuketemeye calisiyorum ama olmuyor midem almiyor mecbur kalsiyum da icecegim galiba. Cok degilmi ya ne kadar boyle devam edecek
Yok canım ben umursamıyorum sonucu. Rutin kana bakacaktı ona da bakalım dedi o yüzden yaptırdım.Keske ikili yaptirmasaydin. Gerci umursamiyorsan bisey olmaz nifty onemli ikiliye sakın takılma. Guvenilirligi cok dusuk zaten biliyosun. Hayirli haberler alalim insallah.
Canim gecen hafta bende yaptirdim tsh 4.5lardan 2.75 e düştü. 25lik levotiron kullaniuorum.doktor yine günde 1 tane devam et 2 ay aonra bakalim dedi.sadece tsh.a bakti digerlerine bisey demedi
Teşekkür ederim canım aynen bol ıhlamur ve vitaminle çabucak geçer inşallahIhlamur bide mandalinalar cikti artik bu kii boyle geciricez artik.gecmis olsun canim
Maşallah annesi . Boyu ve kilosu kaç çıktı ? Benim doktor pek ilgilenmedi bu kez o yüzden soruyorumCanım teşekkür ederim normalde dün 14+0 olmalıydı bir gün önde çıktı. 14+1 göründü. Ama ben yine de bugünü 14+1 sayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?