2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Tiroiti olan hanımlar birşey soracağım bugün test sonuçlarımı aldım tsh 1.39
T3 - 3,15
T4 - 1,4

T3 bu kadar yüksek olmamıştı benim bir sorun olur mu ki?
Tshimda en son 4 küsürdü 75 lik kullanıyorum ilacıda , onun düşmesi sevindirdi ama t3 kafamda bişey olur mu ki dedirtti

Bu arada gunde kac ilac iciyorsunuz? Ben cok iciyorum sanki ya sevmiyorumda ilac icmeyi. Sabah ac karnina troid icin euthyrox iciyorum sonra 2 saat arayla vianalimmunitum diye bir ilac ve gentle iron diye bi ilac iciyorum biri demir biri vitamin galiba bilmiyorum:) haftada 2 balik hapi iciyorum sanci ve bacakta kasilma uyusma oldugu zamanlar magnesium iciyorum bir de kalsiyum verecek galiba yogurt sut gunde 3 porsiyon tuketmem lazimmis tuketemeye calisiyorum ama olmuyor midem almiyor mecbur kalsiyum da icecegim galiba. Cok degilmi ya ne kadar boyle devam edecek

Aa oyle mi benim aklimda yaptirdin diye kalmis. Bu arada sen ense ve buruna baktirdin mi? Nifty yaptiracaksan baktirma benim gibi sıkıntıya dusme. Ufak bir ihtimal bile insani mahvediyor
Ben istemesemde söylediler zaten burun kemiği düzgün oluşmuş 12. haftada ense 1,1 di geçen cumartesi yine baktı dr 13+3 te 2 çıktı. Haftaya yaptırcaz sanırım bi de doktorum ikili yapalım sonra nifty yaptır dedi onun sonucu da çıkacak cumartesi. İkiliyi 13+3 te yaptırdım ama bebek 14 haftalık gözüküyor. Sonuç bence riskli çıkacak ama pek umursamıyorum. Nifty de öğrencez.

Birçoğumuz ara ara böyle hislere kapılıp evham yapıyoruz canım, benim de dediğin gibi olmuştu ama 2 gindür göğüsler yine şişti acımaya başladı vs. Aklına kötü şeyler getirme , pozitif düşün. Belirtilerin azalması ve normal hissetmemiz bu dönemde çok normalmiş. Her günümüz farklı oluyor işte. Kanaman , aşırı sancın ağrın , akıntıda veya idrarda normal dışında belirtiler olmadıkça olumsuz düşünme ve doktora gitmeyi düşünme bence. Kendi kendimizi hatta burda birbirimizi telkin etmemiz daha iyi olur. Yoksa doktordan çıkamayız. :)

Keske ikili yaptirmasaydin. Gerci umursamiyorsan bisey olmaz nifty onemli ikiliye sakın takılma. Guvenilirligi cok dusuk zaten biliyosun. Hayirli haberler alalim insallah.

Ben de kullanıyorum canım haftada bir. Bu hafta sonuncuyu yaptıracağım inşallah. Progestana ek olarak yazmıştı doktorum bana kahverengi lekelenme olunca, o zamandan beri de her hafta yaptırıyorum. Sadece acıyor onun dışında bence vurdur sende

Acısın acısına katlanırım hiç sorun değil de , kendi doktoruma da danışmadan bişey yaptırmakta istemiyorum , ay iki arada kaldım vallahi
Progestan yazın dedim o günlük dedi yazmadı , onu bari kendi doktorumda vurduruyordu bana böyle durumlarımda.
Pruluton depot daha önce vurdurmadım hiç

senin çok şımarık ve bilmiş bi kızın olcak bence

dediğim gibi bir zararı yok ama sen tabi önce kendi doktoruna danış.ona danışmadan kullanma.aynı şey benim başıma gelse vurdurmadan önce tüp bebek doktorumu ararım mutlaka.sen de arayıp ulaş canım benim

Evet bence de en iyisi bir defaya mahsus vurdurayım bende , inşallah doktorum kızmaz

Canim gecen hafta bende yaptirdim tsh 4.5lardan 2.75 e düştü. 25lik levotiron kullaniuorum.doktor yine günde 1 tane devam et 2 ay aonra bakalim dedi.sadece tsh.a bakti digerlerine bisey demedi

Benim doktorum da neyi kaç porsiyon kaç gram yiyeceksin etini yumurtanı vs 16. Haftadan itibaren önemli olacak o dedi... Bir dahaki sefer konuşuruz dedi. Şimdilik sadece devavit içiyorum günde 1 adet. İlaç içmekten de nefret ediyorum. Gırtlağım kapanıyor yutamıyorum. Vitamin de kocaman zaten. Boğazımda kalacak birgün diye korkuyorum.
Sen baya içiyorsun kan değerlerine göre vitamin değerlerin mi düşük çıktı acaba, bunun yanıtını en iyi doktorun bilir..

Hakikaten çokmuş canım. Ben üçtane kullanıyorum o bile çok geliyor bası günler aksatıyorum.
Ben sabah kahvaltıdan sonra previt positive içiyorum. Bu çoklu vitamin.
Öğle yemeğinden sonra coraspin içiyorum.
Akşam yemeğinden önce de gynoferon Demir takviyesi kullanıyorum.
Balık yağı için ceviz ve balık öneriyor doktorum. Normalde çok ilaç yanlışı değil benimki ama demirim az olduğu için takviye iyi oluyor. Kanımın pıhtılaşma zamanı normalden iki kat hızlı dolayısıyla kan sulandırıcı iyi oldu.
Çoklu vitamin kullanınca halsizliğim azaldı o da çok işime geldi açıkçası.

Keske ikili yaptirmasaydin. Gerci umursamiyorsan bisey olmaz nifty onemli ikiliye sakın takılma. Guvenilirligi cok dusuk zaten biliyosun. Hayirli haberler alalim insallah.
Yok canım ben umursamıyorum sonucu. Rutin kana bakacaktı ona da bakalım dedi o yüzden yaptırdım.

Canim gecen hafta bende yaptirdim tsh 4.5lardan 2.75 e düştü. 25lik levotiron kullaniuorum.doktor yine günde 1 tane devam et 2 ay aonra bakalim dedi.sadece tsh.a bakti digerlerine bisey demedi

Benimde 75 e yükselttiler sabah aç karnına malum acaba doz fazlamı geldi dedim doktor bişey demedi bende sormayı unuttum telaşeden tsh Benimde 4 küsürden böyle inince Sevindim tabi , birini hallederken diğeri bozuluyor ya kafayı kırdıracaklar düşünmekten

ikihayat canım ben sabah tiroit , akşam 8-9 arası cleaxne iğne gece uyumadan folbiol 5mg Allah'ın izniyle Doğuma kadar hep kullanıcam bunlara ek olarak progestan var fitil olarak kendimce 5 gündür bıraktım günde 3 kere bu , eşim bugün ispıyonladı doktor bişey olmaz tekrar başla 16. Haftaya kadar dedi. Başka da henüz bir ilacım Yok sanırım 16dan sonra başlayacak ek ilaçlara

Proluton depot iğneyi sorduk doktoruma vurdurun dedi , yarın öğleden sonra gelin bi bakalım dedi. Haydaaa bu nerden çıktı şimdi , daha bugün girdim ultrasona Niye çağırdı ki kesin bi aksilik var
Offf bazen hakikaten olumsuzluğa kapılıyorum , içim daralıyor , Allah'ım bebeğimi bana bağışla diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…