- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #12.381
Yarın sabbah denicem daha da gostermesse artık doğumda ogrenirim
Maşallah çok iyi çıkmış değerler..
Bu haftalarda çok oyuncular sanırımm bizimki de kontrol sırasında bize dil çıkarttı. Annemle eşimin annesini de götürmüştük onlar için de komik bir an oldu toruna bak bize dil çıkartıyor filan diye Doktor dil çıkartıyor dedi tam da o anda screen shot yaptı dil dışarda. Ben dili olduğunu bile bilmiyordum o anda zaten heyecandan neresi neresi acaba filan diye birbirine giriyor kafamda Sağlıkla büyüsünler gelsinler sonra da aramıza..
Aç olmak en iyisi anlaşıldı :)Ben de aç karnına sabah ilk randevuya gidiyorum, son kontrolde bir an sabit durmadı. Ablam yemek yiyip gidiyordu, onunki de genelde ya uyuyordu ya da sadece ellerini oynatıyordu
Aç olmak en iyisi anlaşıldı :)
Kızlar geniz ve burunda hafif yanmalar hissediyorum. Genelde bol mandalina filan tüketiyorum ama aranızda hasta olan varsa neler yaptınız nasıl kolay atlattınız? Başlangıcnda gbi hissediyorm fena olmadan tedbir almak lazm
Benimki de hala bitmedi ilaç içiyorum ama ona rağmen gün içerisinde bulantılara devam akşam artıyorCanım ben de bulantılardan dolayı 4 kilo verdim, şu an 1 kilosunu yiyebildiğimde dediğin gibi geri almış oluyorum ama onun dışında daha almadımBulantılar tam bitti diyordum bu sabah geri geldiler bakalım inşallah devam etmez
Canım bizim Bebişin de ensesi biraz kalın çıktı 2.1 ya da 2.3 dr önemli değil sınırı geçmiyor dedi.Bu gece hayatimin en zor gecesiydi. Ama hepsini dun de biraktim artik uzulmemeye calisacagim. Kan vericem ama korkuyorum hep arayip 1 2 saat erteliyorum. Sonuctan korkuyorum cunku. Ama saat 2 de vericem kan sonuc ne olursa olsun hersey Allahtan. Umarim dediginiz gibi olur sonuc temiz geliribrahim hoca da kiziyor burun kemigi olusmus kalp damarlari iyi sorun yok enseye de kalin diye takma siniri gecmedin yakinsin diye ikili yaptirma cok takiyorsun direk nifty yap icin rahat etsin diye dedim herseyden nem kapma diyor da iste konu evlat olunca hep en kotusu geliyor aklima hepinizin duasina cok ihtiyacim var dualarinizda benle oglumu da unutmayin.
Canım bizim Bebişin de ensesi biraz kalın çıktı 2.1 ya da 2.3 dr önemli değil sınırı geçmiyor dedi.
Canim korkma inşallah sıkıntı yoktur . Doktora gidersen için rahat eder .Herkese merhaba
Bu sabah kahverengi lekelerle uyandım ben. Canım çok sıkıldı içim içimi yiyor şuanBirazdan devlet hastanesine gideceğim ultrasona girebilirim inşallah. Randevum haftaya ama o kadar bekleyemem ki çok korkuyorum ya
Herkese merhaba
Bu sabah kahverengi lekelerle uyandım ben. Canım çok sıkıldı içim içimi yiyor şuanBirazdan devlet hastanesine gideceğim ultrasona girebilirim inşallah. Randevum haftaya ama o kadar bekleyemem ki çok korkuyorum ya
Benimki de hala bitmedi ilaç içiyorum ama ona rağmen gün içerisinde bulantılara devam akşam artıyorneyse zamanla kilo alırız canım. İştahım yok iştahım olsa zaten iyi olcam ama :/
kızlar bu arada isim düşünmeye başladınız mı çok zor bir iş yaa nasıl karar vericez.
Biz çooook uzun süre eşimle karar vermiştik isimlere. Daha çocuk yapmayı düşünmüyorduk o zamanlar :))kızlar bu arada isim düşünmeye başladınız mı çok zor bir iş yaa nasıl karar vericez.
Korkma canım kahverengi leke korkutmasın seni. Senin hamileliğin böyle geçecek demek ki. O yüzden her seferinde üzme kendini. Normal kan gelse problem ama kahverengi leke için çok yıpratma kendini. İnşallah hemen ultrasona girer görürsün bebişini.Herkese merhaba
2.1 iyi de 2.3 sinira biraz yakin benimki 2.4 du biraz canimiz sıkıldı istedoktor da sonuc guzel gelecek rahat ol dedi ama iste korkuyorum
Cidden miiii eşime söylüyorum hemen zencefil almasını. Aktardan mı aldın sen canım? Kuru mu oluyor zencefil nasıl bişi alcaz??Kızlar mide bulantısı benim için tam anlamıyla kabuslaşmıştı artık ama kesin çözümü buldum.
Sabah kalkar kalkmaz kraker yiyorum. İlaç olatak zofer 4mg ve ZENCEFİL. Çok küçük bi parçayı çiğneyip tükürüyorum. Eski normal günlerime döndüm çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?