2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım ben hiç kilo almadım bugün itibariyle 14+1 im.
Gebelik boyunca kusmadım. Sadece geçen pazar üşütmüşüm o sebeple kustum.
Bizim insanımızı biliyorsun canım aa sen hiç kilo almamışsın göbeğin çıkmamış filan. Yani o insanlara bi şeyleri anlatmaya çalışıyorsun ama sanki duvara anlatıyorsun Cidden var ya neler neler. Cahil cahil konuşmalar filan. Allahım sağlık sıhhat versin hepimize.

Kızlar önemli ! BPD , AC olcumlerinde yazan hafta ile .. FL ölçüm haftaniz aynı mı fark var mı

deli_mavi_59 canım niye olumsuz düşünüyorsun kendisi de görmek istemiştir.olumsuz birşey olsa bugünkü doktor söylemez mi?söylerdi mutlaka.şimdi çağırmasa bak ilgilenmiyor benle diye düşüneceğini düşünmüştür belki.don't panic :)

ikihayat canım ben decavit coraspin omaga3 ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.genetik sonucum çıkmış ama almaya haftaya gidebileceğim inşallah bir sorun yoksa bırakacağım iğneyi

Canııım çok geçmiş olsun neyseki bişeyi yokmuş bebişin annesine merhaba demek istemiş oldu hasret gidermiş oldunuz

Çok sevindim iyi olmanıza cnm sağlıcakla büyüsün inş bebişlerimizi. Ben kullanıyorum prolatan iğneyi haftada iki kullanıyorum

Kızlar ben bariz 3 gündür falan vurmalarını hissediyorum bebeğimin , bildiğiniz ufak tekmeler
Dr unda dediği gibi çok hareketli bir bebek. Çok sık hissetmeye başladım. Dr boyunu gramını falan söylemedi ama çok tombalak birşeydi Tüm bebeklerimize kocaman bir maşallah Allah hepsini korusun

Kızlar işten gelirken ayşe önerin hamilelik doğum ve bebek bakım kitabını aldımm sürekli bişiler okumaya başladım sizin tavsiye edeceginiz kitap var mı ?

Ayy darısı bize canım :) biz de hissederiz inşallah

Kızlar işten gelirken ayşe önerin hamilelik doğum ve bebek bakım kitabını aldımm sürekli bişiler okumaya başladım sizin tavsiye edeceginiz kitap var mı ?
1. Bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler
2. Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler
3. Çocuğunuz büyürken sizi neler bekler
Bu kitapları sipariş verdim haftaya gelecek inşallah canım. Bunlar en çok okunan ve önerilen kitaplar.

ben kendimi dinlemekten yoruldum artık ancak bebeği görünce 2-3 gün iyi oluyorum sonra bir dahaki randevuya kadar yok göğsüm indi yok vajinada ağrı yok hamile gibi değilim derkenle geçiyor aynıyız merak etme.. içimizi ferah tutup muayeneyi beklemekten başka çaremiz yok. Allah'a emanet bebeklerimiz.
hepimiz hep güzel haberler verelim inşallah.

Hu hu kızlar yok mu beni duyan
Tarama testinde yaş riskiniz kaç çıktı ?

iyi akşamlar kızlar :) biz bugün eşimle bebeğimizin ismine kesin olarak karar verdik.kız olursa hümaşah erkek olursa tunahan olucak :)

Canim gecmis olsun insallah hicbor anne adayi yasamaz kanama falan bebisimizi saglikla kucagimiza aliriz
Canim keske hemen kendi doktoruna gitseydin. Bem bi kere devlete gitmistim de pisman olmustum simdi lendi doktorumdan sasmam :)

Canim benim doktorum ilac yanlisi degil. Kan degerlerime bakip demir yazacakmis gerekirse onun disinda vitamin kullanmami istemedi onlar hep kimyasal dedi

Canim ben dogru duzgun beslenmiyorum kahvalti aliskanligim yok, peynir hayatim boyunca yemedim, yumurta dogru duzgun yemem sut nadir icerim vs vs. Ilac kullanmazsam ne yapacagim:) beslenemiyorsam mecbur takviye yapmak zorunda. Doktoruma cok guveniyorum hic sormadim bile bu ne icin vs diye birinde multi vitamin yaziyordu digerinin balik hapi oldugunu anladim o kadar:) tahminime gore biri de demir hapi. Eczanedeki adamda dedi zor bulunan guzel ilaclar diye 1 gun bekledim depodan geldi. Tabiki ilac icmemek cok daha iyi keske yeme aliskanligim olsa da icmesem ama iste maalesef midem bisey almiyor. Ama benim bildigim demir ve vitamin kullanilmali. Kullanmayip dogumdan sonra sorun yasayanlar olmus. Ama tabi degerler cok iyiyse gerek olmayabilir cok anlamiyorum. Benim gibi ilac icmekten nefret eden birine eziyet gibi midem bulana bulana iciyorum ama mecburum. Ilac kutusu gun gun koyayim da gozumun onunde olsun diye yoksa icmem kendimi biliyorum.

Ben kanamam oldugunda 7 adet kullandım. Yağlı bir iğne iğneden sonra yürüyüş yapmak iğnenin dağılmasına sebep oluyor daha çabuk geçiyor acısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…