- 3 Ağustos 2010
- 1.136
- 1.467
- 333
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #12.461
Bizim insanımızı biliyorsun canım aa sen hiç kilo almamışsın göbeğin çıkmamış filan. Yani o insanlara bi şeyleri anlatmaya çalışıyorsun ama sanki duvara anlatıyorsunCanım ben hiç kilo almadım bugün itibariyle 14+1 im.
Gebelik boyunca kusmadım. Sadece geçen pazar üşütmüşüm o sebeple kustum.
Canııım çok geçmiş olsun neyseki bişeyi yokmuş bebişin annesine merhaba demek istemiş oldu hasret gidermiş oldunuzKızlar yorum yazanlardan Allah razı olsun , teşekkür ederim ilginize
İlk önce dediğim gibi devlet hastanesine gittik eşimle , maalesef hiçbir doktorda sıra kalmamış , kalsaydı şaşardım zaten.
Sonra o endişeyle üzüntüyle başka bir özel hastaneye gittim şehir merkezinde. Niye baştan akıl edemediysemHem de muayene ücretleri daha uygun 50 lira. Boşta olan bir doktordan aldık sırayı. Tabii kendi doktorum gibi ilgili değildi ama olsun. Bebeğimin iyi olduğunu söyledi ya o bana yeter. Çok hareketli , neşeli bir bebek dedi Resmen bize dil çıkardığını gördüm alay eder gibi Bu doktor da kız gibi duruyor dedi , bacaklarını kapatınca tam net göremedi. Rahim ağzı kapalı güzel dedi. Ama benim bebek fazla hareketliymiş ve aşağıya doğru sürekli vurduğundan ufak bir kanama olmuş , o da dışarı kahverengi lekelenme tarzında çıkıyormuş. Zamanla plesanta yukarı doğru çıkacağı için bu kanama kaybolur dedi. Suyu falanda iyiymiş. Haftalık bana pruluton depot iğne yazdı , vurdursam mı acaba , aramızda vurduranlar var mı bu iğneyi
Çok sevindim iyi olmanıza cnm sağlıcakla büyüsün inş bebişlerimizi. Ben kullanıyorum prolatan iğneyi haftada iki kullanıyorumKızlar yorum yazanlardan Allah razı olsun , teşekkür ederim ilginize
İlk önce dediğim gibi devlet hastanesine gittik eşimle , maalesef hiçbir doktorda sıra kalmamış , kalsaydı şaşardım zaten.
Sonra o endişeyle üzüntüyle başka bir özel hastaneye gittim şehir merkezinde. Niye baştan akıl edemediysemHem de muayene ücretleri daha uygun 50 lira. Boşta olan bir doktordan aldık sırayı. Tabii kendi doktorum gibi ilgili değildi ama olsun. Bebeğimin iyi olduğunu söyledi ya o bana yeter. Çok hareketli , neşeli bir bebek dedi Resmen bize dil çıkardığını gördüm alay eder gibi Bu doktor da kız gibi duruyor dedi , bacaklarını kapatınca tam net göremedi. Rahim ağzı kapalı güzel dedi. Ama benim bebek fazla hareketliymiş ve aşağıya doğru sürekli vurduğundan ufak bir kanama olmuş , o da dışarı kahverengi lekelenme tarzında çıkıyormuş. Zamanla plesanta yukarı doğru çıkacağı için bu kanama kaybolur dedi. Suyu falanda iyiymiş. Haftalık bana pruluton depot iğne yazdı , vurdursam mı acaba , aramızda vurduranlar var mı bu iğneyi
Arkadaslar yok mu bilgisi olanKızlar önemli ! BPD , AC olcumlerinde yazan hafta ile .. FL ölçüm haftaniz aynı mı fark var mı
Arkadaslar yok mu bilgisi olan
Ayy darısı bize canım :) biz de hissederiz inşallahKızlar ben bariz 3 gündür falan vurmalarını hissediyorum bebeğimin , bildiğiniz ufak tekmeler
Dr unda dediği gibi çok hareketli bir bebek. Çok sık hissetmeye başladım. Dr boyunu gramını falan söylemedi ama çok tombalak birşeydiTüm bebeklerimize kocaman bir maşallah Allah hepsini korusun
1. Bebeğinizin ilk yılında sizi neler beklerKızlar işten gelirken ayşe önerin hamilelik doğum ve bebek bakım kitabını aldımm sürekli bişiler okumaya başladım sizin tavsiye edeceginiz kitap var mı ?
ben kendimi dinlemekten yoruldum artık ancak bebeği görünce 2-3 gün iyi oluyorum sonra bir dahaki randevuya kadar yok göğsüm indi yok vajinada ağrı yok hamile gibi değilim derkenle geçiyor aynıyız merak etme.. içimizi ferah tutup muayeneyi beklemekten başka çaremiz yok. Allah'a emanet bebeklerimiz.kızlar bişey sorucam. bugun ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. göğüslerim sönmüş akınttım çok azalmış durumda. ve ne biliyim bir tuhafım.
arada kendini böyle hisseden varmı. durup dururken huylandırdım kendimi. daha kontrole 20 gün var sanırım dayanamayıp yarın doktora gidebilirim
Farklı canım ya 3-4 gün falan bende şimdi ona bakıyorum böle çıkmadı normal mi acaba Dr ne dedi sanaKızlar önemli ! BPD , AC olcumlerinde yazan hafta ile .. FL ölçüm haftaniz aynı mı fark var mı
Kızlar yorum yazanlardan Allah razı olsun , teşekkür ederim ilginize
Bu arada gunde kac ilac iciyorsunuz? Ben cok iciyorum sanki ya sevmiyorumda ilac icmeyi. Sabah ac karnina troid icin euthyrox iciyorum sonra 2 saat arayla vianalimmunitum diye bir ilac ve gentle iron diye bi ilac iciyorum biri demir biri vitamin galiba bilmiyorum:) haftada 2 balik hapi iciyorum sanci ve bacakta kasilma uyusma oldugu zamanlar magnesium iciyorum bir de kalsiyum verecek galiba yogurt sut gunde 3 porsiyon tuketmem lazimmis tuketemeye calisiyorum ama olmuyor midem almiyor mecbur kalsiyum da icecegim galiba. Cok degilmi ya ne kadar boyle devam edecek
Canim gecmis olsun insallah hicbor anne adayi yasamaz kanama falan bebisimizi saglikla kucagimiza aliriz
Canim keske hemen kendi doktoruna gitseydin. Bem bi kere devlete gitmistim de pisman olmustum simdi lendi doktorumdan sasmam :)
Canim benim doktorum ilac yanlisi degil. Kan degerlerime bakip demir yazacakmis gerekirse onun disinda vitamin kullanmami istemedi onlar hep kimyasal dedi
Ben kanamam oldugunda 7 adet kullandım. Yağlı bir iğne iğneden sonra yürüyüş yapmak iğnenin dağılmasına sebep oluyor daha çabuk geçiyor acısıKızlar yorum yazanlardan Allah razı olsun , teşekkür ederim ilginize
iyi akşamlar kızlar :) biz bugün eşimle bebeğimizin ismine kesin olarak karar verdik.kız olursa hümaşah erkek olursa tunahan olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?