2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Farklı canım ya 3-4 gün falan bende şimdi ona bakıyorum böle çıkmadı normal mi acaba Dr ne dedi sana
Canim doktor hersey güzel dedi de netten arastirdim FL uyluk kemiği boyuymus diğeri kafanın ölçümü . Bende FL bi hafta geride. Ama doktora sormadım . Çoğu kişide bu durum varmış ama yinede endiselendim

Oyle canim doktorlar bize gore veriyor. Ben zaten kiloluyum bi yumirta yemem onun disinda her sey yerim sut yogirt peynir ohhoooo :) sadece midem bulaninca yiyemiyorum duzelir o da insallah

Bugün benimde kontrolüm vardı artık iyice emin olduk geç döllenme olduğundan doğum tarihim 4 mayısa kaydı ama burdan bir yere gitmiyorum :) Doktor eli kolu daha oluşmamış dedi ama benim kuzum bunu duyar duymaz el salladı gayet varlar diye çok güzel bir duygu hareket ettiğini görmek Rabbim hepimizin evladını bize bağışlasın inşallah

Canim doktor hersey güzel dedi de netten arastirdim FL uyluk kemiği boyuymus diğeri kafanın ölçümü . Bende FL bi hafta geride. Ama doktora sormadım . Çoğu kişide bu durum varmış ama yinede endiselendim
Bana da bebek iyi dedi olumsuz hiç bişey demedi Heralde normal bir durum bir arkadaşında ultrason kağıdına baktım 30 haftalık onun ki onda da farklılık var umarım sıkıntı yoktur senin Yazıno görmeden önce bende kağıdı inceliyordum Netten falan bakıyordum bu durum normal mi die ense kalınlığı burun kemiği güzel dedi ama ölçmedi ne bilim benim bebek biraz önden gidiyor daha önce bir gün geriden geliyordu sol tarafıma yatmaya Özen gösterdim Bebeğin Gelişimi 4 gün ilerde oldu bu da aklında bulunsun

Kızlar proluton iğnemi vurdurdum evime geldim. Ya benim bu iştahım nolcak İştahı olmayanlara gönderebilsem keşke birazını Günden güne şişiyorum ben. Dr um nolmuş sana böyle dicek

Kızlar proluton iğnemi vurdurdum evime geldim. Ya benim bu iştahım nolcak İştahı olmayanlara gönderebilsem keşke birazını Günden güne şişiyorum ben. Dr um nolmuş sana böyle dicek
Bundan bir ay önce nasıldın şimdi nasılsın şukret valla lokma yiyemiyodun..şimdi tadını çıkar cnm

iyi akşamlar kızlar :) biz bugün eşimle bebeğimizin ismine kesin olarak karar verdik.kız olursa hümaşah erkek olursa tunahan olucak :)
Hüma ismini biliyorum çok hoşlaşırım humaşah ilk defa duydum.tunahan da çok karizma..ismiyle büyüsün bebegin inşallah

Bugün beni eskiden tanıyan arkadaşlarım çok zayıflamışsın dediler güldüm öyle dedim bir arkadaşım sen hamile olunca zayıflıyorsun kız öyle bişey mi var dedi eşim gözüyle işaret edip onaylattı , doktorda sen zayıf bir gebesin dedi ben çok şişman görüyorum zayıflamış olsam da boy pos hepsi dolu dolu dedim , sen bebeğin olmasa da hamilelik yaşadın bir yılda 3 hamilelik bir kadının vücudu için çok önemli değişiklik 2 ayda 9 ayda vücut bir vücut değişime giriyor genç kız gibi düşünme bence uyumlu bir fiziği olan kadınsın sen dedi çok rahatladım hep kayınpederim bana şişman şişman diyip duruyor . Aldığım 400 gramı çok daha fazla geri verdim 4 günde resmen kusmalarım arttı bu ara ama şikayetçi olmucam artık bu da sağlıkla büyüyor o yüzden oluyor diyorum. İştahım normal bazı kokular çarptığından yiyemiyorum sadece

Iyilerdir minnaklarimiz biz anneler biraz evham yapıyoruz öyle olsa doktor birsey derdi ama sağlıklılarmis çok şükür :)

Bundan bir ay önce nasıldın şimdi nasılsın şukret valla lokma yiyemiyodun..şimdi tadını çıkar cnm
Haklısın canım ekmekten tiksinmiştim ekmek ağzıma girmedi 10 11 hafta. Şimdi de durduramıyorum kendimi. Umarım çok kilo almam.

Kızlar kustuktan sonra yemek borum acıyor yanıyor mu bilemedim ama böyle bir acı sızı Yok ne yapmam lazım ilk defa oldu

Ben kaçırdım galiba senin de mi ikilin iyi çıkmadı canım?

Kızlar kustuktan sonra yemek borum acıyor yanıyor mu bilemedim ama böyle bir acı sızı Yok ne yapmam lazım ilk defa oldu
Canim fena bilirim onu ılık birseyler ic sonrasin seker yada pastil varsa onu agzinda tut yavasca erisin.en kisa yoldan da hemen uyumak.baska turlu gecmiyor sabaha hafifler insallah

İnşallah canım.güzel sonuçlar alacaksın.umarım 10 güne kalmadan bir hafta sonra falan çıkar sonuçlarımız.benim gitti bir günüm.nasıl geçecek bugünler bilmem.

Amin canim insAllah kurye aldi goturdu bugun. Bana da hic gecmiyor. Ama guzel sonuclar alacagiz ben inaniyorum. Kalbimdeki agri gecmedi doktorumu aradim aksam hemen acile git dedi de acil doktorlarina guvenmiyorum. Yarin gogus hastaliklarina gidecegim tuhaf bi agri hem kalp hem gogus anlamadim stresten oldu galiba ama dayanilir gibi degil gercekten aman sen sakin stres yapma rahat ol benim bugun kafam biraz daha rahat ama iste yine de gerginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…