2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar inşallah sonuçlarınız çok güzel gelir ben inanıyorum. Sadece ikili taramanin yetersizliği diye düşünüyorum. Ben yaptırmayacaktim doktor ikili diyince hadi olsun dedik çok şükür bi sıkıntı çıkmadı artık ayrıntılı ultrasondan başka 3lu 4lu yaptırmam diye düşünüyorum.

Haplardan konusmussunuz ben iki gune bir bi tek decavit içiyorum doktor Ferrum ile kalsiyum da verdi ama ben yoğurt süt ayran her türlu yiyen bir insanım o yüzden kalsiyumu icmicem ama belki ferruma başlarım.

Bu arada geceleri nasıl uyuyorsunuz kızlar benim karnım çok çabuk büyüdüğü için hiç rahat edemiyorum bacağımin arasında koca bir yastıkla gece bir sağa bir sola dönüyorum her dönüşüm bir facia tabi koca yastıkla dönüp duruyorum

Seninki stresten kaynaklı panikatak gibi duruyor.yinede bir kardiyoloğa gitsen iyi olur.bende düne göre daha iyiyim ama aklıma geldikçe içim sızlıyor .uyuyamıyorum.kalbimde sürekli bir çarpıntı var.bende kronik panikatak hastası olduğum için kalbi pek sallamıyorum gerçi.bide hayal kuramıyorum iki gündür bebeğimle ilgili

Hamile yastıkları cok işe yarıyormuş ben sipariş edicem hafiften bende de büyüme var yaatıjlara sarılmalar başladı

Bende oyle dusunuyorum canim ama cok rahatsiz edici nefes alamiyorum o kadar kotu deme oyle hersey guzel olacak gercektennnn ne olursa olsun senin bebegin o olumsuz dusunup negatifi cagirma hep dua et ben inaniyorum sonuclar guzel gelecek. Sende de panik atak varsa dikkat et sıkma canini lutfen. Bugun yarim saat atak gibi bisey gecirdim agladim durduramadim kendimi o kadar sıkmısımki birden aglamaya basladim esim geldi ne oldu diyor konusamadim bile ama sonra birden kesildi simdi daha iyiyim demekki icime atmamam lazimdi. Sende icine atma esinle konus guvendigin biri varsa konus bizim gibi panik insanlar icine atinca illa bi yerden cikiyor iste. Guzel dusun hersey guzel olacak inanki dualarimdasin. Bende endiseliyim ama hersey Allahtan. Iyi dusunmek istiyorum.

Eşim çok rahat onla konuşunca biraz rahatlıyorum sağolsun.sabahta okulda oluyorum aklım dağalıyor çocuklarla ama akşamları uyuyamıyorum 3 gecedir.ben bide ağlıyamıyorum sıkıntımı yaşıyamıyorum sonra çarpjntı nefes darlığı gibi şeylerle karşıma çıkıyor işte.neyse öyle ya da böyle geçecek bu günler bakalım.ben de senin sonucunun iyi çıkacağını düşünüyorum.doktorjn tecrübelerime dayanarak gayet sağlıklk bir bebek demiş kendinden emin olmasa bu cümleyi kurmazdı eminimki.benimki direk 1/60 yüksek riskli kesinlikle amniyosentez ya da altarnatif testleri öneriyorum dedi çat diye telefonda.haklıda gerçi:)

Hu hu kızlar yok mu beni duyan
Tarama testinde yaş riskiniz kaç çıktı ?
Doktorum telefonda bilgilendirdi beni yaş riskini söyledi mi hatırlamıyorum bile ama kızımda 30 yaşındaydım hamileyken.1/600 lü bişeyler çıkmıştı

Çok iyi yapmışsın cnm içinden geldiği gibi ağla söylen sesli kız ama sakın içine atma allah hakkında hayirlisini iyisini güzelini versin inşallah ama ben gerçekten inanıyorum hepinizinki güzel çıkacak inşallah

Hamile yastıkları cok işe yarıyormuş ben sipariş edicem hafiften bende de büyüme var yaatıjlara sarılmalar başladı
Benim ikinci olduğu için çok erken büyüdü nerdeyse 6 aylık gibi görünüyor saklayacak gibi değil :) hamile yastıklarına da baktım da bacağımin arasındakiyle aynı işlevi görüyor vazgeçtim 6 ay idare ederim diye düşündüm. eşim iyi dayanıyor valla gece gece ben olsam beni atardim yataktan her dönüşüm torenle :)

Kızlar iyi akşamlar olsun hepinize ilk önce iyi sonuç alan ve cinsiyet öğrenen annelerimizin gözü aydın.Benim gibi sonuç bekleyenlere hayırlı sonuçlar inşallah umarım iyi sonuçlar alırız Allah'ın izniyle.Havalardan üşütüp rahatsız olanlara acil şifalar.Baya oldu yazamadım bende rahatsızdım. Bu hadisi okudum da bi duygulandım paylaşmak istedim.

Bir hadiste Peygamber Efendimiz (s.a.v) söyle buyurmuştur:
Bir kadın hamile kaldığında onun için gündüz oruçlu, gece namazlı, Rabbi’ne gönülden teslim olmuş mücahid sevap ve mükafatı gibi manen kazanç sağlayan bir durum hasıl olur.Doğum ağrısı tuttuğunda hiç kimse onun ne kadar sevap ve mükafat kazandığını hakkıyla idrak edemez. Çocuk doğunca bebeğe süt emziren anasına, her süt emzirişinde bir canlıyı ihya etmişçesine sevap verilir. Çocuk büyüyüp memeden kesilme zamanı gelince vazifeli melek annenin her iki omuzuna vurarak der ki :
Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi işe günahsız olarak başla!

Bir kadının kocası kendisinden razı olduğu halde hamile kaldığında Allah yolunda gündüz oruç tutup gece ibadet eden bir kişinin sevabı kadar ona sevap verilir. Doğum sancısı tutunca ona verilecek sevabı ancak Allahü teâlâ bilir. Doğum yapınca çocuğun emdiği her yudum süte karşılık kendisine bir sevap yazılır. Gece çocuk onu uykusuz bırakınca Allah rızası için 70 köle azat etmiş gibi sevap kazanır. Ey Selâme, bunları söylemekteki maksadımı biliyor musun? Namusunu muhafaza eden, kocasına itaat eden ve kocasından gördüğü iyilikleri inkâr etmeyen saliha hanımları kastediyorum

Yüreğine sağlık iyi ki paylaştın :)

Boşver canım sen onları bebeğin gelişimi yerindeyse sorun yok.

Gunaydin kizlar. Benim de ikilim cikmadi yarin 1 hafta olcak cikmasi lazimdi coktan. Hayirlisi olsun insallah hepimiz icin. Rabbim saglikli ve hayirli evlatlar dunyaya getirmemizi nasip etsin.

Hasta olablar kervanina beni de katin. Maalesef esim hasta antobiyotik kullaniyor, isyerinde cocuklar hasta boylece benim de bogasim acimaya basladi. Balli sut, mandalin, limonlu cay, limonlu salata falan yiyiyorum ama simdilik fayda etmedi. Umarim haftaaonu geceer

Canım ben baktım ama bişey yazmıyor :/ bir rakam falan mı yazması lazım

Doktorum telefonda bilgilendirdi beni yaş riskini söyledi mi hatırlamıyorum bile ama kızımda 30 yaşındaydım hamileyken.1/600 lü bişeyler çıkmıştı

1/620 yazıyor bende
diğerleri 1/100000 çıkmış
yaş riski fazla gibi geldi bana ama senin de öyleyse ben de 30 yaşındayım demekki normali bu. :)

Bu gerçekten çok hassas bir konu canım. İnşallah kötü çıkmaz ama kötü çıkarsa karar vermek çok zor. Burun kemiği ve ense kalınlığına bakıldı mı? Onlar ne durumda?
Hassas bir durum ve ben hala karar veremedim.bugun artik son gun yaptırdım yaptırdım.bizim ense kalinligi burun kemigi normal cikti canım.
Ben kaçırdım galiba senin de mi ikilin iyi çıkmadı canım?
Iyi mi kotu mu bilmiyorum aslinda ikili sonucum 1/545 ama biyokimyasal risk yani benden alinan beta hcg papp a degerlerinde risk yuksek 1/80 o yuzden arada kaldım.birazdan laboratuarı ariycam bakalim fiyat alip vermeye gidebilirim.bu arada bursadayim ben ve bu testler anlaminda cokta secenek yok

1/620 yazıyor bende
diğerleri 1/100000 çıkmış
yaş riski fazla gibi geldi bana ama senin de öyleyse ben de 30 yaşındayım demekki normali bu. :)
Benim yasim 33 bende de 521 cikti canim degerimiz biraz yuksek ama yinede dusuk risk kapsaminda endise etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…