2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın kızlar, hepinize kolaylıklarla geçen gebelik ve sağlıklı doğum dilerim. Bizim Bebek, tüp bebek.. Şimdiye kadar 2 çok şiddetli olmayan kanama, iki de kahverengi lekelenme yaşadım. Dün gece son kahverengi ile korku dolu geçti. Progestan iğne kullanıp normal işe gidip-geliyorum ama hareketlerim minimumda :/ o kadar da dikkat ediyorum... İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla doğsun.

Sen kapsamlı bir test yaptır bakalım. Canım benim sen laboratuvarları ara sana tüp yolluyolar sağlık ocağında kanını verip o tüpleri yolluyorsun onlara. Nifty öyle yapıyor. Bursa'da olman önemli değil yani. Hem aracı olmadığı için daha uygun fiyata yapılıyor.

1/620 yazıyor bende
diğerleri 1/100000 çıkmış
yaş riski fazla gibi geldi bana ama senin de öyleyse ben de 30 yaşındayım demekki normali bu. :)
1/250 nin üstü normal kabul ediliyor zaten.senin sonucunda gayet normal.sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına
Aynen benimde hcg değeri yok yüksek çıktığı için o risk 1/60 çıktı vd ben test yaptırdım.testi yapan bu büyük firmaların birçok şehirde şubeleri oluyor genelde ama bursada yok mu acababa

Aynen benimde hcg değeri yok yüksek çıktığı için o risk 1/60 çıktı vd ben test yaptırdım.testi yapan bu büyük firmaların birçok şehirde şubeleri oluyor genelde ama bursada yok mu acababa
Şubeye gerek yok canım tüpleri yolluyorlar kanını sağlık ocağından verip kargoyla firmaya yolluyorsun. Aracı olmayınca daha da ucuz oluyor o yüzden.

Iki ismede bayildim hatta oglum olursa tunahan ismini dusunebilirmiyim bende isimleriyle yasasin saglikla sihhatle insallah

koy canım tabi istersen hiç sakıncası yok zaten burda fikir olsun birbirimize diye paylaşıyoruz birazda.eşim buldu ama bende çok sevdim.amin inşallah hepimizinki

Günaydın herkese canlarııımm.dr a gidicem kontrole eşim hariç kimseye söylemedim bide siz..cinsiyet için.hayırlısı olsun bakalım
Ayyy çok heyecanlııııı... Hemen bize haber ver canım İnşallah yarın bizimkide gösterir.

Biz haftaya Cumartesi gitmeyi düşünüyoruz tam 16. Haftaya girdiğinde :) dr hem cinsiyeti daha net söyler diye :)
Ben de daha sonra giderdim ama kontrolüm vardı zaten geçen hafta kan idrar falan vermiştim. Bizim minik uyuduğu için görememiştik bakalım yarın nolcak. Ben bugün 14+2 yim ama bebiş önden gidiyor o 15+2 dir kesin belli olur heralde artık. :)

Teşekkür ederim canım kilosu 90 gr. Boyu 10,5 cm
Tabi artık baş çevresi karın çevresi femır uzunluğu da ölçülüyor.
Canım benimde 76 gram çıktı kilosu boyunda yanlış değilsem 10 falandı ben gebelik takviminde yazandan yüksek çıktı die endişelendim normal mi bu

Hu hu kızlar yok mu beni duyan
Tarama testinde yaş riskiniz kaç çıktı ?
Canım yeni okuyabildim yazılanları 1:850 yaş riskim benimde. O değer bizim değerlerimizden bağımsız olarak o yaş grubunun risk aralığıymış. Diger değerlerin min çıkmış sanırım. Gozunaydin

koy canım tabi istersen hiç sakıncası yok zaten burda fikir olsun birbirimize diye paylaşıyoruz birazda.eşim buldu ama bende çok sevdim.amin inşallah hepimizinki
Humasah cok guzel bi isim canim, osmanlida sarayda kullanilan isimlerden biri. Cok hosuma gider benimde :) hayırlı olsun isimleriniz

Günaydın herkese canlarııımm.dr a gidicem kontrole eşim hariç kimseye söylemedim bide siz..cinsiyet için.hayırlısı olsun bakalım
Guzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah gosterir minnos cinsiyetini

Canım çok geç gördüm ama ben de farklar var evet.
Baş çevresine göre bir gün geride
Karın çevresine göre 3 gün ilerde
femur kemiğine göre sanırım altı gün ilerde
Canim benim karın ve baş 14 hafta femur 13 hafta . Ama doktor buna dikkat bile cekmeyi hersey yolunda dedi

İnşallah :)
Yine de evhamlanıyorum :)

Adamlar parayı alınca hizmette sınır yok anlaşılan:)
Aynen öyle :))
Biz öyle yaptırıcaz haftaya tüpleri yollayacaklar. Biz nifty yaptırcaz. 1850 dedi nakit vercez diyince 1700 e düşürdü. İstanbul ya da Ankara'da bir hastanede versek kanı en az 2000 den başlıyor fiyat aynı test için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…