2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar geldim doktordan cinsiyet %99 erkek..okdr kocamandıki pipisi açar açmaz gördük ekranda..bi şehzadem vardı ikincisi geliyo..Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım :) Rabbim kucağınıza almayı da nasip eder inşallah

Inşşllh Öyledir canım diyorum ya böle olunca acaba bebekte sıkıntı mi var diyorum fazla evhamlıyım bu arada bebişin cinsiyeti %70 kız

Kızlar geldim doktordan cinsiyet %99 erkek..okdr kocamandıki pipisi açar açmaz gördük ekranda..bi şehzadem vardı ikincisi geliyo..Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun tebrik ederim canım baştan hissettiğin gibi demek ki canım. Sağ Salim kucaklarsın inşallah annesi. Boyu uzamış kilosu artmıştır şimdi.

Inşşllh Öyledir canım diyorum ya böle olunca acaba bebekte sıkıntı mi var diyorum fazla evhamlıyım bu arada bebişin cinsiyeti %70 kız
Hiç bir sıkıntısı Yok maşallah annesi iyi beslemişsin güzel sağlam pembe yanaklı bir kız geliyor desene :)

bende artık öğrenmek istiyorum cinsiyetini.doktorum muhtelemen 3 hafta sonra çağırcak o zamana kadar nasıl sabredicem bilmiyorum
Al benden de o kadar yaa 31 ekim bi dahaki kontrol ve doktor tahmin bile söylemedi, zaman nasıl geçer kii

Bunu kim yorumluyor? Uzman biri mi yoksa foruma kayıtlı diğer hanımlar mi?
forumu açan kişi yada diğerleri. Siz forumun ilk sayfasındaki tanımları okuyun yada google dan nub teorisini aratın kendinizde yorumlayabilirsiniz ultrason görüntünüzü. ben arada kaldım yorumlarken o yüzden foruma yazdım .

Ayy bir prenses daha geliyor sevindim valla nufusumuz azaliyor diye korku icindeyim , neslimiz tukenecek nerdeyse vallahi, hep erkek hep erkek :) gözünaydin canım... saglikla gelsin..

Bir siteden kesit
Nedir bu teori.bebğin 11,12,13. haftalarında cinsel organı tam belli olmuyor. Bu yüzden bu haftalarda doktorların yaptığı tahminler 3-4 hafta sonra değişebiliyor. Fakat bu teoriye göre o haftalarda bebeğin kuyruğu kayboluyor ve nub denen bir çıkıntı hasıl oluyor. Bu çıkıntıda eğer bebeğin poposuna paralelse kız, yukarı doğru hafif açılıysa erkek oluyormuş.

Anladım tesekkurler.. ben de teoriyle ilgili anlatımlı örnek resimlere bakmıştım da senin gibi arada kaldım bir resimde erkeğe bir resimde kıza benzettim sonuca varamadım. 2 hafta daha bekleyeceğiz mecburen doktoru.. :)

Kızlar doktor dün büyük ihtimalle kız olduğunu söyledi. Erkek olsaydı çok belirgin olurdu pozisyonu çok uygun şuan ama birşey görünmüyor demekki kız dedi. Ben ve eşim nedense hep erkek hissediyorduk hatta çevremizdekiler de öyle o yüzden biraz şaşırdık :)

Al benden de o kadar yaa 31 ekim bi dahaki kontrol ve doktor tahmin bile söylemedi, zaman nasıl geçer kii

banada aynı şekilde söylemedi sanırım daha küçük diye söylemedi tam 12 haftalıktı.yoksa görüntüsünü bile çekmiş bacakları ayrık bi şekilde çocuk göstermiş yani

Canım önümüzdeki hafta muhtemelen gösterir, istersen başka bir doktora kaçamak yap

genelde devlet hastanesine kaçamak yapıyodum ama kendi doktorum söylemediyse o hiç söylemez.ya erkenden çıkıp tekrar gidicem ya da dayanamazsam başka bi hastaneye kaçamak yaparım artık napıyım

birde şu nub teorisine göre kendim yorumlarım demiştim ama yandan da görüntü vermedi hiç bu sefer aksi gibi

burda bacakları ayrık bi şekilde durmuyo mu kızlar ben mi yanlış algılıyorum.ve sanki orda küçük bi çıkıntı var eşimde sanki ben bi pipi gördüm gibi dedi çıkınca ama yanlış algılamış da olabilir

Eklentiler

• image.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 114
Ayy bir prenses daha geliyor sevindim valla nufusumuz azaliyor diye korku icindeyim , neslimiz tukenecek nerdeyse vallahi, hep erkek hep erkek :) gözünaydin canım... saglikla gelsin..
Âmin canım ya güzeller Güzeli bıcır bıcır kızlarımız olsun sağlıklı tabi öncelikle inşallh ikinci bebeklerimiz erkek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…