- 6 Ocak 2015
- 356
- 647
- 33
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #12.621
Sanki çıkıntı var gibi gerçekten, ama bizim görebildiğimiz bişeyse doktor söylerdi sanki, bilemedim kiburda bacakları ayrık bi şekilde durmuyo mu kızlar ben mi yanlış algılıyorum.ve sanki orda küçük bi çıkıntı var eşimde sanki ben bi pipi gördüm gibi dedi çıkınca ama yanlış algılamış da olabilir
Aaa evet pipi var orda sanki Dr bişey demedimiburda bacakları ayrık bi şekilde durmuyo mu kızlar ben mi yanlış algılıyorum.ve sanki orda küçük bi çıkıntı var eşimde sanki ben bi pipi gördüm gibi dedi çıkınca ama yanlış algılamış da olabilir
burda bacakları ayrık bi şekilde durmuyo mu kızlar ben mi yanlış algılıyorum.ve sanki orda küçük bi çıkıntı var eşimde sanki ben bi pipi gördüm gibi dedi çıkınca ama yanlış algılamış da olabilir
AA evet hatta ölçüm çizgisi tam ordan başlıyor bir kemik çıkıntısi var orda evet ama diğer taraftan şu nub teorisine göre o çıkıntı paralel gibi de duruyor kız da olabilir. %50 kız %50 erkek :)
Sanki çıkıntı var gibi gerçekten, ama bizim görebildiğimiz bişeyse doktor söylerdi sanki, bilemedim ki
Aaa evet pipi var orda sanki Dr bişey demedimi
Muhtemelen o yüzden söylememiştir. Benim doktorum da muayeneden sonra çok baktım ama göremedim şu an cinsiyet yorumu yapamıyorum, bu dönemde kız diyoruz pipisi küçük çıkabiliyor, en iyisi beklemek dedi.doktor bakarken bişey görürsem söylerim dedi ama bakarken ölçümleri yaptı bişey demedi o an bende hareket ettiğini görünce daldım gittim izlemeye ısrarlı sorsam belki söylerditam gelişmediği için orda kuyruk gibi bi çıkıntı oluyomuş sanırım öyle bişey de olabilir mi diyorum doktorda belki o yüzden söylemedi
Muhtemelen o yüzden söylememiştir. Benim doktorum da muayeneden sonra çok baktım ama göremedim şu an cinsiyet yorumu yapamıyorum, bu dönemde kız diyoruz pipisi küçük çıkabiliyor, en iyisi beklemek dedi.
bende öyle çok kararsızım önce erkek doğuyodu içime şimdi çok güçlü bi şekilde kız hissediyorum eşimde erkek hissediyo.onun hislerimi senin hislerin mi dersen eşimin hiç yanıldığını görmedim onun hisleri daha kuvvetlidir.etraftan kimi erkek kimi kız diyo.ultrason görüntülerini inceliyorum bi kız gibi duruyo bi erkek gibi duruyo.iyice meraklanıyorum bu durumda da :) amin inşallah :)
Bize de bi kere dedim kız gibi ama kesin değil birdaha sormayın ben söylerim dedi dün eşim unuttu sordu tahmin yaptım mı dedi ya da bişey dedim mi evet dedik o zaman söylemiyorum iyice büyüsün dedi
:) kapmış seni bulmuş bırakmamış resmenBenimde sözde aklımda yoktu eşim bir gün iş toplantısından zorla çıkardı , ailesi beni başım açık diye istemiyordu ozamanlar bende daha var diye çok takılmamıştım üzülmüştüm ön yargılılar ama yaş 22 daha ne gerek var dedim , dükkana gittik eşimin bir sinirli konuşuyor işten ayrılacaksın okulu uzaktan eğitim yapıcaksın ya da Sadece sınavlara gidiceksin öyle herkese Güleryüzlü olmucaksın elemanlarla mesafe olucak aranda ben diyorum ki adam delirdi etti kesin korkmaya da başladım biraz uzak oturuyorum yakın dur şöyle bundan sonra dibimde durucaksın tamam dedim kesin eski sevgilim geldi etti bu kıskandı ilk kez aklıma ne gelicek gençlik başımda zaten ramazandayız bi de bu arada bayramdan sonra seni istemeye gelicez dedi ben kaldım öyle ah ah ne heyecanlıydı ama o an anlamıyorsun işte bayrama kalmış 10 gün ben babama asla diyemem zaten yaş küçük okul falan dedim olmaz olucak annemler hazırlandı falan anneme geldim dedim annem fenalaştı anne babamla konuş yoksa adamlar öyle pat diye gelicek babam kalıcak dedim tam 23 yaşında da nikahımız oldu 1 ay sonra da düğünümüz
Okuldan arkadaşlarım ajan olucak kadındın anne olmayı çok istediğini bilirdikte bu kadar erken düşünmedik etmedik dediler bende düşünmemiştim birden gelişti herşey işte bende sözde 28 yaşında evlenecektim
çıkıntıyı ben de gördüm gibikeşke bi tahminde bari bulunsaydı bu kadar kafamı kurcalamazdı :) hayırlısı olsun hepimiz için ilk bebeğim benim kız da erkek de farketmez ama insan merak ediyo işte :)
Merhaba kızlar. Dün doktor kontrolüm vardı. Çok şükür bir sorun olmadığını söyledi doktorum ama bebek 13 hafta 6 günlükken ölçümlerde 13+1 günlük çıktı 5 günlük bir geriden gelim var.. bunu sizce kafaya takmalı mıyım? Çok üzüldüm ya.. bu arada bebişime erkek dedi..[/QU
Öncelikle oğluşun hayırlı olsun :) doktoruna sor bence normalmidir bilemiyorum bende gideceğim haftaya bakalım ne diyecek iyidir inşallah her gidişimde korkuyla gidiyorum 1 tane kaybedince
çıkıntıyı ben de gördüm gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?