2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar merhaba
Bizim bugün 1. Terimester evremiz bitti elhamdülillah Sabah da muayenemiz vardı. Bir ay boyunca bihaber olunca tedirginlikle birlikte büyük bir merak içinde oluyor insan, bilirsiniz Muayene sonucunda doktorumuz güzel şeyler söyledi, şükürler olsun görünen kadarıyla bir sıkıntısı yok bebişimizin, hatta keyfi fazlaca yerindeydi, usg de görünür görünmez doktorumuz "Sizin bebiş amuda kalkmış, kıpır kıpır maşallah, pek bir hareketli annesi" dedi, ekrana baktım cidden öyle resmen kafa aşağıda ayaklar yukarıda dans ediyor bizim minnoş Bi de nasıl büyümüş öyle, elleri kolları bacakları yüzü her şeyi görünüyor maşâAllah Ekrana sarılmamak için kendimi zor tuttum Gözler zaten dolu dolu...

Çok hareketli olduğundan mütevellit bebişin cinsiyetiyle ilgili hiçbir şey söyleyemedi doktorumuz, bir ay sonra gelirseniz ve bebiş de lutfederse görürüz şnşâAllah dedi. Bir ay daha beklemedeyiz bakalım hayırlısıyla geçer çabucak günler inşâAllah

Bu arada, biz 2li tarama testini yaptırmadık. Nedenine gelince; düşüncelerimi şu şekilde paylaşayım; Bu bebek benim içimde büyüyor ama onu oraya koyan, yoktan var eden ben değilim. Bir pıhtıdan ona hayat veren Rabbim o canın sahibi. Onu yoktan var eden muhakkak korur da kollar da.. Şayet korkulan şey vuku bulacaksa zaten önüne geçemez kimse, kaldı ki gebeliği sonlandırmak gibi bir ihtimali bile düşünmüyoruz. Hâl böyleyken, bu testi yaptırıp da negatif bir durum çıkması durumunda hamileliğimin geri kalanını endişe ve üzüntüyle geçirmek istemiyorum. Bu süreçte bana en iyi gelecek olan çokça dua etmek ve çevremdekilerden dua istemek... Bolca Allah'a sığınmak.. Ve güzel günler hayal etmek

Bir söz vardır "Olan olmuştur, olacak olan da olmuştur." Şayet bir imtihansa iki cihân bir araya gelse buna engel olamaz. O zaman da Rabbimizdendir diyerek kabulleneceğiz ve yine hamd edeceğiz. Duamız odur ki Rabbimiz korktuklarımızdan korur ve hıfzeder çünkü o emanetleri koruyan ve en güvenilir olan Allah'tır.

Bizden havadisler böyle muhterem anneler. Hepiniz dualarımdasınız. Rabbim sağ ve sâlim, sağlıklı ve hayırlı bir şekilde yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşâAllah.

Selâm ederim

Canım ben de aynen senin gibi düşünüyorum tevekkül etmek lazım ancak önceden bilip kendimizi hazırlamak da daha güçlü olmamıza yardımcı olabilir. ben bu yüzden yaptırdım testi

Bana yardımcı olur musunuz ikili testi yapan anneler bu sonuçlar normal mi risk varmı doktorla gorusemefim daha

Eklentiler

• IMG-20161007-WA0001.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar ya dunden beri inanilmaz bas agrim var mahvoldum ne yaptiysam gecmiyor yataktan kalkamiyorum o derece kotuyum. Ne onerirsiniz nasil azalir bu agri?

Kan verdim test icin bakalim bugun aksam uzeri.allahim hayirla sonuclandirsin insallah bu test sonuclarimizi ve hamileliklerimizi...ayin 17 si gelur dedi sonuc.nasil gecer 10 gun bilmem icim rahat aslinda ama o yoksalar iste .....dualarinizda bizede yer verin insallah...

Kizlar ya dunden beri inanilmaz bas agrim var mahvoldum ne yaptiysam gecmiyor yataktan kalkamiyorum o derece kotuyum. Ne onerirsiniz nasil azalir bu agri?

canım telefonsuz ve televizyonsuz bi odada perdeler ışıkları kapatıp karanlık bi şekilde uyumak geçirebilir.bana iyi geliyo başka da bi önerim yok malesef

Canim bende de olmuştu hicbirsey care olmuyor ama Parol hap at eşinde dua okuyup başını ovalasin birde tuzlu ayran iç .inşallah çabuk gecer

Kızlar 14. Haftada yapılan %90 cinsiyet tahmini sizce doğru mudur :)

İki tane pamuga karabiber ve kolonya dokup sakaklarina koy. Sonra da bir bez ile sar kafani sikica. İnternetten ogrenmistim ve migrenimi dahi geciriyor genelde. Benim agir migren ataklarim olur en azindan hafifletiyor hic yoktan iyidir. Sana da iyi gelir belki.

Cok sevindim canim
Hastaliklat zaten normalde de kotu bi de hamis olinca daha da kotu
Hasta olmadan atlatsak su gunleri
Ay az önce çiftlikte ki bir ineğimiz Doğum yaptı erken bir Doğum oldu ama çok güzel bir buzağı doğdu size anlatamam tabi ben sular seller ağlamaklıyım
Hayirli olsum canim buzaginiz
Ayy o duygu patlamalari bende de var. Bugun metroya bi adam bindi akordiyon caliyordu gayet neseli bi parca benim gozler doldu aninda. Ne alaka anlamadim ,

Guzel haberlerine cok sevindim canim. Rabbim ben de dahil olmak uzere tum haber bekleyen annislere iyi haberler versin insallah. Duadan baska yapilacak bir sey yok. Yazdiklarindan dolayi cok duygulandim. :)

dün tüm gün ağrıdı uyudum uyandım hala ağrıyodu hiçbirşey yapamadım ışıkları kapatıp uyumaya çalıştım hep. havadan da oluyor benim. geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…