2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Selam kızlar

Az sonra misafirler gelicek arkadaşlarımız. Bebişini söyliycez, Nasıl söylesek? İlginç fikirleri olan var mı?

Kızlar doktordan çıktık ikili test temiz çıktı doktorum yaşına göre çok iyi çıktı nifty için düşün bence dedi ama bilmiyorum. Ultrasonu bozuktu cinsiyeti tam göremedi ama erkeğe benziyo dedi. Yine öğrenemedik yani :)) Büyük bi ihtimalle erkek olcak sanırım. Bel ağrım var diye progestan yazdı. Bizden bu kadar:))
D Desenn tebrik ederim canım öğrenmişsin cinsiyeti prenses hoşgeliyor :))

D Desenn tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah ooo Ben daha sonuclarima baktiricam pazartesi kontrol yok tekrar randevu vericek inşallah erken bi zamana verir izne çıktı doktorum 10 günlüğüne. Onu bekledim şimdiye kadar sonuçlarımı öğrenmiştim yani nese geç olsun temiz olsun artık

Kızlar mümkün olduğunca kimseyle öpüşmeyin.. İnsanlar düşüncesiz grip de olsa geliyorlar şapur şapur tebrik ederim filan diye... Valla yanlış anlarlarsa da anlasınlar tokalaşıyorum hamileyim öpüşmüyorum diyorum. Başta alışmak zor oldu ama kendimizi de bebeğimiiz de düşünmek lazım. Hastalanınca da ilaç alamıyoruz bize de yazık. Mandalinayla bitki çayıyla griplerle bir yere kadar baş edebiliyoruz.. Kış da geliyor. Ben de doktoruma bu grip aşısını soracağım. Normalde vücuda grip mikrobuyla ilgili bağışıklık olsun diye mikrop veriyorlar o aşıyla sanırım bu mikrop bebeğe zararlı mı bilmiyorum.. Gerek yok derse yaptırmam. Dikkat etmeye devam..

Canim bana doktor yaptir dedi ben yaptirdim. 2 tane isim yazdi onlardan birini yaptir dedi oyle yaptim. Sen bi doktoruna sor bakalim ne diyecek

Bu aralar çok uykuluyum ben ya , hep uykum var , ilk üç ay ben böyle uyumadım hiç Normal mi acaba ?
Dün gece 9 yoktu sanırım yemek sonrası uyuyakalmışım , o kadar tatlı geliyor ki uyku kendimi açamıyorum
Gece de iki üç saatte bir tuvalete kalkıyorum , gözlerim kapalı gidip geliyorum resmen yatağa

Inşallah cnm. Ağzın dualı olsun
Belirtiler kızı gösteriyor diyosun ya mesela nasıl belirtilerin

Doktordan geldik sukur bugunumuze diyorum. Bagdas kurdugu icin pek goremedik . hoca kizgibi dedi. Hic tercihim yok bastan beri. Ne olursa basimin ustunde yeri var. Guzel haberlerle gelen diger anneleri de kutluyorum.

Çok sevindim canım. Benimki de en son bağdaş kurmuştu ve Dr kız demişti. Yanii kendi doktorumdan başka bir doktordu bunu diyen. Hepsi melek hepsi çok tatlı maşallah tüm yavrularımıza

Ne güzel ya uyuyabilmen ben net 8 saat uyuyup uyanıyorum uykum gelse de uyuyamıyorum ve bu bende kötü etki yapıyor uyu dinlen ne güzel bi arkadaşım ultrasyon kontrolünde bile uyuyordu

Ne güzel ya uyuyabilmen ben net 8 saat uyuyup uyanıyorum uykum gelse de uyuyamıyorum ve bu bende kötü etki yapıyor uyu dinlen ne güzel bi arkadaşım ultrasyon kontrolünde bile uyuyordu

Haha o da iyiymiş ya ultrasonda uyumak Çok uyuyanın hamileliği rahat geçer derler ya doğru mu acaba ?
Çok şükür rahat geçiyor arada lekelenmelerim ve lanet tükürük dışında Lamagillere katılacağım yakında

Valla onunla öyle geçti bak şimdi düşündüm de kızı manevi kızım olur her anına şahidim resmen , çok rahat geçti gezdi dolaştı kusması az oldu yolda doğuracaksın diyordum

13 haftalik hamile arkadaşlar , doktorunuz bebeğin ağırlığına ne kadar dedi ? Bende bi belirsizlik var ondan soruyorum

amin canım çok teşekkürler sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

evet yaa şimdiden başladı biz kızımla böyle yapcaz şöyle gezcez demeye işimiz var
amin canım çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…