2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
teşekkür ederim canım amin inşallah gönlünüzdeki olsun

ohooo nisan anneleri kiz yoklugundan nisan kaynanalari oldu iyi mi ogluslarina kiz bile bakmaya basladilar.. :)
lutfen bizi de bekleyin , tum cinsiyetler belli olmadan besikkertmeler baslamasin
Hahahha aynen oyle canim ne olur ne olmaz dedim ne yapayim aslinda daha bizimde kesin drgil ama dayanamadim ne yapayim

Inşallah cnm. Ağzın dualı olsun
Belirtiler kızı gösteriyor diyosun ya mesela nasıl belirtilerin
Cnm benim bir kızım var onda cildim çok kötü olmuştu şimdi yine aynı şekilde minik minik kaşıntıli sivilceler çıkti özellikle boynuma doğru. Kalp atışını ilk öğrendiğimde 165 çıkıyor demişti doktor. 140 üstüne kız, altına erkek derler bu da kiz belirtisi. Ara ara sancılar soldan vuruyor sağda olursa erkek solda olursa kiz derler. Erkek bebek daha erken hareketleri hissedilir derler benimki ikinci olmasına rağmen 14. Haftamdayim bir tık bile hissetmedim. Nub teorisine bakamadım çünkü arkası dönük görüntüsü var. Ve eksi şeylere acaip düştüm resmen limon tuzlayip yiyorum. Kızımda da hamileyken eksi eksi salata delisi olmuştum o yüzden kız olma ihtimali yuksek gibi eğer erkek derse supriz olur benim icin:). Rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat versin de kız erkek hiç farketmez ikisine de çok sevincem.

Canim 13 de gittim doktor 14 dedi . Ölçümler 14 sadece femur 13 . O yüzden 13 mu 14 mu kafam karıştı

Kizlar bende onceden kalma decavit vardi ptospektusune baktim meraktan fazladan a ve d vitamini aldiysaniz dikkatli kullanin ilaci yaziyor mesela ciger, dalak vs.

Ben ek vitamin kullanmiyorum da arastirma yaparken aklima grldi bu arada

Canim benimde cildim bozuldu, bebek solda, hep tuzlu yiyorum hareketini de daha hissetmedim ama erkek:)

Kızlar saçını kestiren varmı şu batıl inanç yüzünden kesemiyorum yaaa ama çok çok kesmek istiyorum belime geldi saçım sıkıldım

Kızlar saçını kestiren varmı şu batıl inanç yüzünden kesemiyorum yaaa ama çok çok kesmek istiyorum belime geldi saçım sıkıldım
Cnm adı üstünde batıl inanç herhangi bir dayanağı yok ben kızımda kestirdim 3 aylıkti aynen seninki gibi belimdeydi hamile kaldıktan sonra çok fazla dökülmeye başlamıştı bi de fenalık geliyordu ateş basıyordu kestirdim. Bu hamileliğimde de kestircem bir fırsat bulsam. Eğer sıkıntı yaratıyorsa hic oyle şeylere takılma ne gerçek yaşantıda ne dinde böyle bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…