- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #12.781
Kızlar saçını kestiren varmı şu batıl inanç yüzünden kesemiyorum yaaa ama çok çok kesmek istiyorum belime geldi saçım sıkıldım
kestirdim. 2. Kez kestiricem bu hafta. Çok saçma bi inanış bence :)Kızlar saçını kestiren varmı şu batıl inanç yüzünden kesemiyorum yaaa ama çok çok kesmek istiyorum belime geldi saçım sıkıldım
Cnm adı üstünde batıl inanç herhangi bir dayanağı yok ben kızımda kestirdim 3 aylıkti aynen seninki gibi belimdeydi hamile kaldıktan sonra çok fazla dökülmeye başlamıştı bi de fenalık geliyordu ateş basıyordu kestirdim. Bu hamileliğimde de kestircem bir fırsat bulsam. Eğer sıkıntı yaratıyorsa hic oyle şeylere takılma ne gerçek yaşantıda ne dinde böyle bişey yok
bikaç hafta geçsin hem kestirip hem boyatıcam.inanma canım böyle saçma şeylere git kestir :)
kestirdim. 2. Kez kestiricem bu hafta. Çok saçma bi inanış bence :)
Hamilelikte Çok hızlı uzuyor saçım. bir de fön tutmaz oldu sürekli kıvrılıyor
Hazır güzel uzuyorken ben kestirmeyi düşünmüyorum
Kızlar saçını kestiren varmı şu batıl inanç yüzünden kesemiyorum yaaa ama çok çok kesmek istiyorum belime geldi saçım sıkıldım
Hazır güzel uzuyorken ben kestirmeyi düşünmüyorum
Herkese merhaba, üç gündür çok moralim bozuk, bu zamana kadar hiç problemsiz, gayet iyi geçen gebelik surecim üç gün önce gelen bir kanama ile alt üst oldu. Gunluk ped dolusu duru kırmızı kan görmem ile hastaneye koşmam bir oldu, hastaneye gittikten sonra tekrar lavaboya girdiğimde koyduğum normal ped dolmuştu ve ben çok panik oldum, çok şükür bebeğim yaşıyor ve gayet hareketliydi, sagolsunlar acilde bütün muayene ve tetkikler yapıldı rahim açıklığı yok kanama aktif değil dediler bir tane prolatan iğne yapıp sabah akşam Protestan hap reçete edip beni gönderdiler, k endi doktorum da bebegi iyice inceledi guzel tutunmuş bu bebek duşmez falan diyerek aynı tedaviyi uyguladı, rahimde kanama alanım varmış 1 yada 2 hafta devam edeceğini söyledi hala kırmızı lekeleme tarzında kanamam devim ediyor ama benim eski neşem ve huzurum kalmadı , cok hareketli bir insanim surekli olarak yatamiyorum arada dikkat etmek suretiyle kalkmak falan istiyorum kalkinca kanamam oluyor sürekli yatmam mi gerekiyor anlamadım çok moralim bozuk benimle aynı durumda olup bu süreci bu şekilde sorunsuzca atlatan var mı acaba?
Benim saçım zor uzar :) o yüzden hiç kestirmeyim diyorum :)Oh yaradı sana bu durum desene benim uzundu zaten uzama problemi de yok ama hamilelik ten sonra müthiş bi hıza kavuştu dur demem lazım omuzlarıma kadar kesmeyi planlıyorum
Benim saçlar omzumu geçiyor ama daha da uzun olsun istiyorumBende kestirmeyi düşünmüyorum , benim zaten uzundu hızlandı uzaması yıkama işlemi benden tarama işlemi eşimden kurutmayı da dönüşümlü yapıyoruzAllah nasip ederse sonunda ne kadar uzun olur bilemiyorum , topuz yapıyorum genellikle , özel günlerde açıyorum sadece bir sıkıntı vermedi bana heniz , eşimde çok beğeniyor kuaföre gidip gelmişsin gibi duruyor Topuz'u açınca kestirme diyor
Herkese merhaba, üç gündür çok moralim bozuk, bu zamana kadar hiç problemsiz, gayet iyi geçen gebelik surecim üç gün önce gelen bir kanama ile alt üst oldu. Gunluk ped dolusu duru kırmızı kan görmem ile hastaneye koşmam bir oldu, hastaneye gittikten sonra tekrar lavaboya girdiğimde koyduğum normal ped dolmuştu ve ben çok panik oldum, çok şükür bebeğim yaşıyor ve gayet hareketliydi, sagolsunlar acilde bütün muayene ve tetkikler yapıldı rahim açıklığı yok kanama aktif değil dediler bir tane prolatan iğne yapıp sabah akşam Protestan hap reçete edip beni gönderdiler, k endi doktorum da bebegi iyice inceledi guzel tutunmuş bu bebek duşmez falan diyerek aynı tedaviyi uyguladı, rahimde kanama alanım varmış 1 yada 2 hafta devam edeceğini söyledi hala kırmızı lekeleme tarzında kanamam devim ediyor ama benim eski neşem ve huzurum kalmadı , cok hareketli bir insanim surekli olarak yatamiyorum arada dikkat etmek suretiyle kalkmak falan istiyorum kalkinca kanamam oluyor sürekli yatmam mi gerekiyor anlamadım çok moralim bozuk benimle aynı durumda olup bu süreci bu şekilde sorunsuzca atlatan var mı acaba?
Canim meraba durumumuz ayni aslinda tek fark bu kanamalarin benim 3 ay boyunca yasiyor olmam her lavoboya gittiginde acaba geliyor mu diye gitmek yada korkarak gitmek cok kotu bir duygu.gecen hafta yadadim en son ben 1 haftadir yok allaha sukur.igne ve progestan icerdeki kanama alani bitene kadar devam edecegiz.benim 4cm olmus en son gittigimde.doktor dusuk riski yok bundan sonra dedi ama insan yinede korkuyor.o kanama alani ya rahim icinde eritecek kendini yada disari verecek bir sekilde diyor.dinlenmelisin kesinlikle.benim raporum var 10 gun yat dedi doktor ama yatilmiyor her zaman iste.Herkese merhaba, üç gündür çok moralim bozuk, bu zamana kadar hiç problemsiz, gayet iyi geçen gebelik surecim üç gün önce gelen bir kanama ile alt üst oldu. Gunluk ped dolusu duru kırmızı kan görmem ile hastaneye koşmam bir oldu, hastaneye gittikten sonra tekrar lavaboya girdiğimde koyduğum normal ped dolmuştu ve ben çok panik oldum, çok şükür bebeğim yaşıyor ve gayet hareketliydi, sagolsunlar acilde bütün muayene ve tetkikler yapıldı rahim açıklığı yok kanama aktif değil dediler bir tane prolatan iğne yapıp sabah akşam Protestan hap reçete edip beni gönderdiler, k endi doktorum da bebegi iyice inceledi guzel tutunmuş bu bebek duşmez falan diyerek aynı tedaviyi uyguladı, rahimde kanama alanım varmış 1 yada 2 hafta devam edeceğini söyledi hala kırmızı lekeleme tarzında kanamam devim ediyor ama benim eski neşem ve huzurum kalmadı , cok hareketli bir insanim surekli olarak yatamiyorum arada dikkat etmek suretiyle kalkmak falan istiyorum kalkinca kanamam oluyor sürekli yatmam mi gerekiyor anlamadım çok moralim bozuk benimle aynı durumda olup bu süreci bu şekilde sorunsuzca atlatan var mı acaba?
Bütün tezleri cürüttün sen şimdi ama :))) az çok bi tahminim vardı o da gitti şimdi iyice merak ettim :)
bikaç hafta geçsin hem kestirip hem boyatıcam.inanma canım böyle saçma şeylere git kestir :)
Canım tebrikler; güzeller güzeli bir kız geliyor demek ki:)doktordan geliyorum kızımız olucakmışçok duygusaldı doktorum eşime bakıp sana aşık biri geliyor dedi.. 2 gün önde gidiyoruz 12,5 cm 100 gr olmuş. 2 haftada nasıl büyüyorlar.
Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.
Dipleri surekli boyatmamaya calis canim. Bitkisel boyayla nadir olmak sartiyla izin veriyorlar galiba.inoa ile boyat hamilelere en uygunu o:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?