2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar saçını kestiren varmı şu batıl inanç yüzünden kesemiyorum yaaa ama çok çok kesmek istiyorum belime geldi saçım sıkıldım

bikaç hafta geçsin hem kestirip hem boyatıcam.inanma canım böyle saçma şeylere git kestir :)

Kızlar saçını kestiren varmı şu batıl inanç yüzünden kesemiyorum yaaa ama çok çok kesmek istiyorum belime geldi saçım sıkıldım
kestirdim. 2. Kez kestiricem bu hafta. Çok saçma bi inanış bence :)

Hamilelikte Çok hızlı uzuyor saçım. bir de fön tutmaz oldu sürekli kıvrılıyor

bikaç hafta geçsin hem kestirip hem boyatıcam.inanma canım böyle saçma şeylere git kestir :)

kestirdim. 2. Kez kestiricem bu hafta. Çok saçma bi inanış bence :)

Hamilelikte Çok hızlı uzuyor saçım. bir de fön tutmaz oldu sürekli kıvrılıyor

Ya kızlar benimde felaket dökülüyor zaten kesmeden kel kalıcam ya tabiki batıl inanç ama insanda böle içi tuaf oluyo ama kestiricem sanırım hamileliktenmi dir nedir menepozlu kadın gibiyim sıkıntıya gelemiyorum saçımı gördükçe iyice daralıyorum ihtiyacım var değişikliğe cesaretimi toplayıp kesicem artık

CeKu62 benim uçları çok kötü olmustu.ben carsamba günü kestirdim.ohhh rahatladim.

Herkese merhaba, üç gündür çok moralim bozuk, bu zamana kadar hiç problemsiz, gayet iyi geçen gebelik surecim üç gün önce gelen bir kanama ile alt üst oldu. Gunluk ped dolusu duru kırmızı kan görmem ile hastaneye koşmam bir oldu, hastaneye gittikten sonra tekrar lavaboya girdiğimde koyduğum normal ped dolmuştu ve ben çok panik oldum, çok şükür bebeğim yaşıyor ve gayet hareketliydi, sagolsunlar acilde bütün muayene ve tetkikler yapıldı rahim açıklığı yok kanama aktif değil dediler bir tane prolatan iğne yapıp sabah akşam Protestan hap reçete edip beni gönderdiler, k endi doktorum da bebegi iyice inceledi guzel tutunmuş bu bebek duşmez falan diyerek aynı tedaviyi uyguladı, rahimde kanama alanım varmış 1 yada 2 hafta devam edeceğini söyledi hala kırmızı lekeleme tarzında kanamam devim ediyor ama benim eski neşem ve huzurum kalmadı , cok hareketli bir insanim surekli olarak yatamiyorum arada dikkat etmek suretiyle kalkmak falan istiyorum kalkinca kanamam oluyor sürekli yatmam mi gerekiyor anlamadım çok moralim bozuk benimle aynı durumda olup bu süreci bu şekilde sorunsuzca atlatan var mı acaba?

Hazır güzel uzuyorken ben kestirmeyi düşünmüyorum

Bende kestirmeyi düşünmüyorum , benim zaten uzundu hızlandı uzaması yıkama işlemi benden tarama işlemi eşimden kurutmayı da dönüşümlü yapıyoruz Allah nasip ederse sonunda ne kadar uzun olur bilemiyorum , topuz yapıyorum genellikle , özel günlerde açıyorum sadece bir sıkıntı vermedi bana heniz , eşimde çok beğeniyor kuaföre gidip gelmişsin gibi duruyor Topuz'u açınca kestirme diyor

Çok geçmiş olsun bir süre biraz hareketlerini yavaşlat zaten bebişini düşündükçe ne kadar hareketli olsan da yavaşlıyorsun uzan dinlen , burda kanaması olupta gayet güzel hamilelikleri devam eden arkadaşlarımız var canını sıkıp stres yapma bunlarda etken , inşallah birdaha yaşamazsın

Oh yaradı sana bu durum desene benim uzundu zaten uzama problemi de yok ama hamilelik ten sonra müthiş bi hıza kavuştu dur demem lazım omuzlarıma kadar kesmeyi planlıyorum
Benim saçım zor uzar :) o yüzden hiç kestirmeyim diyorum :)

Benim saçlar omzumu geçiyor ama daha da uzun olsun istiyorum

Can gecmis olsun
2 ornek vereyim sana biraz icin rahatlasin. Bir akrabam 2 ay adet gormus. 3. Ay gormemis. Doktora gidiyo neden diye meger 3 aylik hamileymis. Bildigin adet gormus yani. Hemen ikili test faln yapmuslar kalp atisini duymus o derece yani
Bu arada kadin agir ilac kullanmis ayrica

Biri de is yerinden arkadasim. Kiz da aynu sekilde adet gormus 1 ay sonra gormemis kan testi veeiyor bi bakuyorlar ki beta hcg 10000lerde. 1,5 aylikken ogtenmis o da
Bildigin adet gormus.

Canim sen doktorunun dedijlerini yap sakin nete girip arastirma yapma. Rabbim bebeginu sana bagislasin. Soyle bi sey var bebisin yiyecek ekmegi varsa ne kanama ne kaza hocbir sey dusurmuyor, korunuyor bebis
Ama yiyecek ekmegi.yoksa kanama bile olmadan gidiyor bebis
Bolca dua et ilaclarini al va morlini yuksek tut

Canim meraba durumumuz ayni aslinda tek fark bu kanamalarin benim 3 ay boyunca yasiyor olmam her lavoboya gittiginde acaba geliyor mu diye gitmek yada korkarak gitmek cok kotu bir duygu.gecen hafta yadadim en son ben 1 haftadir yok allaha sukur.igne ve progestan icerdeki kanama alani bitene kadar devam edecegiz.benim 4cm olmus en son gittigimde.doktor dusuk riski yok bundan sonra dedi ama insan yinede korkuyor.o kanama alani ya rahim icinde eritecek kendini yada disari verecek bir sekilde diyor.dinlenmelisin kesinlikle.benim raporum var 10 gun yat dedi doktor ama yatilmiyor her zaman iste.

Bütün tezleri cürüttün sen şimdi ama :))) az çok bi tahminim vardı o da gitti şimdi iyice merak ettim :)

Yaaaa bende kiz diye dusunmustum hepsi kizi gosteriyordu ama benim oglan yaniltti:) karnimda cikmadi biraz yayvan gibi o da kiz derler ya degil :) 1 2 ay sonra belli olunca sivrilesir sanirim su an cikmadi gibi zaten:) hayirlisi olsun canim ya saglikli olsunlarda

Canım geçmiş olsun ama bak bebişh gayet iyiymiş şu noktada önemli olan da bu... Hareketli insan için zordur tabi haklısın yatman gerekiyor hareketlerin kısıtlanıyor filan ama bu bir süreç, iğne ilaç etkisini gösterecek kanama bitecek.. Sonra doktor müsadesiyle eski tempona dönersin inşallah.. Sürekli yat canım böyle durumlarda anneler sadece wc ye gidiyor diye biliyorum.. Uzandığın yerde kitap oku, internete takıl, tv izle böyle böyle geçer.. Bunu yaşayıp sorunsuzca atlatan bir sürü örnek var içini rahat tut sadece beslenmene istirahatine doktorun tavsiyelerine dikkat et yeter..

Canım tebrikler; güzeller güzeli bir kız geliyor demek ki:)
Maşallah iyi de bakmışsın büyümüş annesi

Dipleri surekli boyatmamaya calis canim. Bitkisel boyayla nadir olmak sartiyla izin veriyorlar galiba.inoa ile boyat hamilelere en uygunu o:)

Evet inoa için iyi diyorlar.. Ben doğuma yakın balyaj yenileme yaptırıcam.. Saçlar uzadıkça sarılar aşağı indi. :) kestirmek konusuna da asla inanmıyorum bir insanın ömrünü Allah bilir ben saçımın uçlarını kestim diye nasıl kısaltabilirim.. Komik bu batıl şeyler.
Saç boyamanın 3 aydan sonra bebeğe zararı yok deniyor ama boyattığınız ortam iyi havalandırılmış olmalı, solumak kötü. Bilirsiniz kimyasal ağır bir kokusu vardır boyaların. Boyatıp açık havada beklenebilir gerçi artık havalar da soğudu. Onun haricinde organik boya tercih etmek lazım işte..

D DenizErenYaz öncelikle geçmiş olsun şükür ki bişiniz yokmuş hiç sıkma canını moralini yüksek tutmaya çalış ben de aynen senin durumundayım yaklaşık iki haftadır yatıyorum o kadar sıkıcı ki yatmak tek yaptığım şey wc ye kalkmak ama herşeye rağmen bebişlerimiz sağlıcakla büyüsünler razıyım diyorum haftada iki kez prolatan iğne günde üç kez de progestan ayrıca kan sulandırıcı kullanıyorum bu günlerimize de şükür inş yarın meleklerimizi kucağımıza alınca herşey geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…