- 23 Mayıs 2016
- 784
- 969
- 23
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #13.241
Geçmiş olsun canım..
Alttan muayeneyle mi anladı doktor yoksa sende belirti var mıydı?
Canım sağlıkla devam etsin inşallah çok sevindim. Mantar için üzülme gebelikte biraz artabilirmiş malum sürekli nemli. Doktorun verdiği fitille çarçabuk geçecek inşallah canım. Zaten çok dikkat ediyorsundur bu ara biraz daha özenirsin bir haftaya geçer gider
Ayyy bir erkek daha geldi topiğimize maşallah maşallah kuzuma.
Canım İzmir'de kime gidiyorsun?
Allah sağlıkla kucaklamayı kısmet etsin inşallah
gözün aydın canım :)
herkes öğrendikçe ben daha bi merak ediyorum
tebrikler canım ekledim :)Citolesgen canim beni de ekleyebilit misin listeye
Yas 26
Sat 14 temmuz
Izmir
Cinsiyet Erkek
1. Bebek insallah
Beklenen dogum tarihi 20 nisan
eve gelince hemen haber vericem canm :)Citolesgen belli olsun da kendi miniğinin cinsiyetini de ekle sevgili topic sahibemiz :)
Merakla bekliyoruz bize de yaz...
Sıkıntı yok benimki de yerden ama bak fotoya oluyor :)))Ay bunları biliyorum çok güzel kullanışlı da.. ama biz evlenirken bebek yapmayı hiç hesaba katmamisiz bizim yatağımız Japon baza, yerden yani. Çocuğa da Japon beşik almak lazımımo yüzden benim alacağım beşik yatağa açılanlardan olamayacak..
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kullansın bebeğin. Mutlu huzurlu uykuları olsun inşallahÇok teşekkürler canım :) o beşiği almayı düşünüyoruz bakalım inşallah fiyatı 499₺ 0-24 ay arası kullanılıyormuş. Ama işte iki yaşına kadar nasıl olur bilemiyorum
Cok sukur yolunda her sey canim. Bebis cok iyiymis gayet hareketli dedi. Bana benziyormus :)
tebrikler canım ekledim :)
Ya bana doktor kız demişti şimdi erkek gibi diyor ama net değil :/ bu çocuk niye cins oldu ya
Çok sevindim maşallah diyelimbenim koçiş de her gittiğimizde bana benziyo diyor benim gibi yatıyo diyo deli
Canım insanın doktorundan memnun olup güvenmesi büyük şans.Canim aslinda alttan muayne etmeyecekti ama beze gibi bi sey cikmisti ona bakti ona bakarken mantar var fitil verelim dedi ama oyle cok bakmadi hani o bacaklarimizi actigimiz yerde bakmadi canim
Bendeki belirti akintiydi ama nirmal diye onemsemiyordum aslinda.
Insallah canim insan tedorgin oluyor boyle bi sorun olunca. Insallah rahatlikla atlatiriz hamileligimizi. Erkek dedi ama degisir mi diye dusunuyorum ben de 3 hafta sonra tekrar sorcam emin misiniz diye :)
Mustafa Cenk Guven e gidiyorum canim. Cok ilgili bi doktor cok memnunum kendisinden cok rahatlatiyor insani
Sagol canim tesekkurler. Hayirlisiyla saglikli gelsin bebislerimiz. Insan ogreninxe de garip oluyo aslinda :)
Canım önümüzdeki randevuda netleşir senin bebişin cinsiyeti de :)Ben de erken cinsiyet öğrenenlere imreniyordum ama geç olsun kesin olsun boşver. Benim kuzenin çocuğuna 6 ay boyunca kız dediler bir sürü pembe eşya aldı 6. aydan sonra erkek olduğu anlaşıldı, aldığı herşeyi değiştirmek zorunda kaldı Bize de bir türlü kesin birşey demediler, yüzde bile vermediler sadece kıza benziyor, erkeğe benziyor dediler. Bekliyoruz bakalım.
simdiden basladik kime benziyo demeyee . Ammaaann saglikli olsunlar da gerisi bos
Malesef bende taşınıyorm son günlerim istanbulda iyi değerlendirmeye çalışıyorm senin gibi bi başıma kalıcam bende ankarada :/ben gurbet elde bi başımayım annemde kayınvalidemde şehir dışındabirazdan pastaneden sipariş vereceğim. benim yüzümden iş yerindekilerde istemeye başladı :)
Peki bu nifty testlerinde falan cinsiyet belirlenmiyor mu ?Ben de erken cinsiyet öğrenenlere imreniyordum ama geç olsun kesin olsun boşver. Benim kuzenin çocuğuna 6 ay boyunca kız dediler bir sürü pembe eşya aldı 6. aydan sonra erkek olduğu anlaşıldı, aldığı herşeyi değiştirmek zorunda kaldı Bize de bir türlü kesin birşey demediler, yüzde bile vermediler sadece kıza benziyor, erkeğe benziyor dediler. Bekliyoruz bakalım.
gel gel ben ankarada yaşıyorum. birbirimize yoldaş oluruz:)Malesef bende taşınıyorm son günlerim istanbulda iyi değerlendirmeye çalışıyorm senin gibi bi başıma kalıcam bende ankarada :/
evet belli oluyor ama yazılı vermiyolar sana sözlü sorarsan söylüyolar.Peki bu nifty testlerinde falan cinsiyet belirlenmiyor mu ?
İnşallah canım ya eşimde iyice meraklanmaya başladı. Baştan o sakin duruyodu ama artık merakını belli etmeye başladı.Canım önümüzdeki randevuda netleşir senin bebişin cinsiyeti de :)
Onu bilmiyorum canımPeki bu nifty testlerinde falan cinsiyet belirlenmiyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?