2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Geçmiş olsun canım..
Alttan muayeneyle mi anladı doktor yoksa sende belirti var mıydı?

Canim aslinda alttan muayne etmeyecekti ama beze gibi bi sey cikmisti ona bakti ona bakarken mantar var fitil verelim dedi ama oyle cok bakmadi hani o bacaklarimizi actigimiz yerde bakmadi canim
Bendeki belirti akintiydi ama nirmal diye onemsemiyordum aslinda.

Ayyy bir erkek daha geldi topiğimize maşallah maşallah kuzuma.
Canım İzmir'de kime gidiyorsun?
Allah sağlıkla kucaklamayı kısmet etsin inşallah

Insallah canim insan tedorgin oluyor boyle bi sorun olunca. Insallah rahatlikla atlatiriz hamileligimizi. Erkek dedi ama degisir mi diye dusunuyorum ben de 3 hafta sonra tekrar sorcam emin misiniz diye :)
Mustafa Cenk Guven e gidiyorum canim. Cok ilgili bi doktor cok memnunum kendisinden cok rahatlatiyor insani

gözün aydın canım :)
herkes öğrendikçe ben daha bi merak ediyorum

Sagol canim tesekkurler. Hayirlisiyla saglikli gelsin bebislerimiz. Insan ogreninxe de garip oluyo aslinda :)

Sıkıntı yok benimki de yerden ama bak fotoya oluyor :)))

Eklentiler

• Chicco-Next2me-Crib.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 81
Çok teşekkürler canım :) o beşiği almayı düşünüyoruz bakalım inşallah fiyatı 499₺ 0-24 ay arası kullanılıyormuş. Ama işte iki yaşına kadar nasıl olur bilemiyorum
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kullansın bebeğin. Mutlu huzurlu uykuları olsun inşallah

Ya bana doktor kız demişti şimdi erkek gibi diyor ama net değil :/ bu çocuk niye cins oldu ya
Ben de erken cinsiyet öğrenenlere imreniyordum ama geç olsun kesin olsun boşver. Benim kuzenin çocuğuna 6 ay boyunca kız dediler bir sürü pembe eşya aldı 6. aydan sonra erkek olduğu anlaşıldı, aldığı herşeyi değiştirmek zorunda kaldı Bize de bir türlü kesin birşey demediler, yüzde bile vermediler sadece kıza benziyor, erkeğe benziyor dediler. Bekliyoruz bakalım.

Canım insanın doktorundan memnun olup güvenmesi büyük şans.
Doğum için düşündüğün hastane neresi?
Bir de muayene farkı ne kadar? Arada tahliller için gidebileceğim yerler arıyorum.

Canım önümüzdeki randevuda netleşir senin bebişin cinsiyeti de :)

simdiden basladik kime benziyo demeyee . Ammaaann saglikli olsunlar da gerisi bos

Aynen öle ama ara ara ultrason resimlerine bakıyorum bide her gittiğimizde mutlaka videoya çekiyoruz izliyorum sürekli özlüyorum kendi kendime diyorum yüz kısmı net olduğu Zaman banamı benziyor ne tabi tek ben duyuyorum bu söylediğimi dayanamıyo insan

ben gurbet elde bi başımayım annemde kayınvalidemde şehir dışında birazdan pastaneden sipariş vereceğim. benim yüzümden iş yerindekilerde istemeye başladı :)
Malesef bende taşınıyorm son günlerim istanbulda iyi değerlendirmeye çalışıyorm senin gibi bi başıma kalıcam bende ankarada :/

Peki bu nifty testlerinde falan cinsiyet belirlenmiyor mu ?

benim eşimde dün ben yavaş yavaş hareket edince yok ya ben adım gibi biliyorum bizim çocuk da kesin sana benziycek diyo kalksam mı yoksa otursammı diye bi saatte kalkacak oturduğu yerden diyo sadece kalkmadan önce üstümü başımı düzeltmiştim halbuki görüntüsü bana huyu kendisine benzesin istiyodu ama malesef olmıycak galiba

Canım önümüzdeki randevuda netleşir senin bebişin cinsiyeti de :)
İnşallah canım ya eşimde iyice meraklanmaya başladı. Baştan o sakin duruyodu ama artık merakını belli etmeye başladı.

Dün dedim hayatım konuş bebekle bak babasını tanısın, sesini duysun falan... Ne dicem ben daha cinsiyetini adını bile bilmiyorum diyo öldürdü beni gülmekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…