2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Progestan çok güzel baş döndürüyor cnm ben de içinde bildiğin dünya dönüyor

Sagol canim her sey yolunda cok sukur. Bebis gayett iyiydi.Yalniz mantar varmis bende maalesef fitil verdi gecer insallah.
Canım sağlıkla devam etsin inşallah çok sevindim. Mantar için üzülme gebelikte biraz artabilirmiş malum sürekli nemli. Doktorun verdiği fitille çarçabuk geçecek inşallah canım. Zaten çok dikkat ediyorsundur bu ara biraz daha özenirsin bir haftaya geçer gider

Citolesgen canim beni de ekleyebilit misin listeye
Yas 26
Sat 14 temmuz
Izmir
Cinsiyet Erkek
1. Bebek insallah
Beklenen dogum tarihi 20 nisan
Ayyy bir erkek daha geldi topiğimize maşallah maşallah kuzuma.
Canım İzmir'de kime gidiyorsun?
Allah sağlıkla kucaklamayı kısmet etsin inşallah

Ya kızlar benim kafama takılan bir şey var.. önceki konuşmaları okudum da. Hatta uzman bir psikolog da yazmış konuyla ilgili sağolsun.
Anne bebek ilişkisi, bebeğin güven duygusu,psikolojisi vs tamam da bebeği nasıl göğsümüzde uyutacagiz o kısmı anlamadım.. Ya uyuyakalirsak. Allah korusun minnacik bebek esimizle aramizda sikisirsa filan. Ben cok deli yatarim. Esim de oyle.. yanımızda yatırmaktan kasıt nedir? Aynı oda mı? Aynı yatak mi? Gün içinde uyusun göğsümüzde emzirirken filan ama gece yanına almak ne kadar doğru bilmiyorum...

Göreselini paylaştığın beşikte bu oda da pek güzel canım. Bayıldım bayıldım
Çok teşekkürler canım :) o beşiği almayı düşünüyoruz bakalım inşallah fiyatı 499₺ 0-24 ay arası kullanılıyormuş. Ama işte iki yaşına kadar nasıl olur bilemiyorum

Bendim canim. Bende denedim sutyen cikarmayi ama care olmadi aklima geldi ondan mi diye de benimki ondan degil yine de genis sutyen tak canim takmadigin zamanda gogusler hamilelikte hizli sarkar demisti bi prof

Ya bana doktor kız demişti şimdi erkek gibi diyor ama net değil :/ bu çocuk niye cins oldu ya

:)
Erkenden emin olmadan söylüyorlar, sizin de kafanız karışıyor.
Doktorum 16.haftada bakarız dediğinde çok sabırsızlandim ama böylesi daha sağlıklıymis demek.

Evet ben de aynı şeyi düşünüyorum, kendim çok deli yatarım, bebeği üzerimde yatırmaya kalksam ezebilirim Allah korusun, unutup yan dönsem üzerimden düşer.. kafamda deli sorular..

Bana gelin ben aşure yedireyim size :) kayınvalidem yapmış sağolsun :)
ben gurbet elde bi başımayım annemde kayınvalidemde şehir dışında birazdan pastaneden sipariş vereceğim. benim yüzümden iş yerindekilerde istemeye başladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…