- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #13.261
Sıkıntı yok benimki de yerden ama bak fotoya oluyor :)))
Aaaa ciddi misin :) neresinde yaşıyorsun ve hangi doktora gidiyorsun ? Benm burdaki doktorm ankaradan kadındoğum doktorunarkadaşını önerdi bana ama ben resimden ısınamadm :))gel gel ben ankarada yaşıyorum. birbirimize yoldaş oluruz:)
Beşiğin boyu ayarlanıyor canım standart değil zaten. Gidip mağazada enine boyuna bakıp araştırmak lazım. Ben mağazasından bakıcam sonra intetnetten alırım eğer yatağa uygunsa. İnternette fiyatı baya farkediyor.Benimki baya baya yerden bunun yanında.. bir de hafif cikintisi var yatak bazanin icine oturuyor .. ama o beşik de ayarlı gibi aşağı inebilir sankii... bilemiyorum.. bakarken hesap etmek lazım :)
çankayadayım. öveçlerde iş yerim, ayrancıda evim. :) doktorum f. funda doğulu ankara özel cerrahi tıp merkezinin ve koru hastanesinin doktoru. geldiğinde elimden geldiğince yardımcı olurum sana bişeye ihtiyaç olunca söyle.Aaaa ciddi misin :) neresinde yaşıyorsun ve hangi doktora gidiyorsun ? Benm burdaki doktorm ankaradan kadındoğum doktorunarkadaşını önerdi bana ama ben resimden ısınamadm :))
Canım benim yaptırdığım panaroma testte cinsiyet %100 belirleniyorPeki bu nifty testlerinde falan cinsiyet belirlenmiyor mu ?
Evet ben de aynı şeyi düşünüyorum, kendim çok deli yatarım, bebeği üzerimde yatırmaya kalksam ezebilirim Allah korusun, unutup yan dönsem üzerimden düşer.. kafamda deli sorular..
gel gel ben ankarada yaşıyorum. birbirimize yoldaş oluruz:)
Aaaa ciddi misin :) neresinde yaşıyorsun ve hangi doktora gidiyorsun ? Benm burdaki doktorm ankaradan kadındoğum doktorunarkadaşını önerdi bana ama ben resimden ısınamadm :))
Beşiğin boyu ayarlanıyor canım standart değil zaten. Gidip mağazada enine boyuna bakıp araştırmak lazım. Ben mağazasından bakıcam sonra intetnetten alırım eğer yatağa uygunsa. İnternette fiyatı baya farkediyor.
Canım bende yaptırdım . Tranqulity diYe bir test. Oda aynı yurt dışına gidiyor. Sonucu geldi. Çok şükür iyi. Ama cinsiyeti biliyorlarmış ancak yasalar söylemiyorlarmış. Saçma bir şey.Canım benim yaptırdığım panaroma testte cinsiyet %100 belirleniyor
Canım çok teşekkürler evimi kayınvalidem bi akraba ile beraber temizledi sağolsunlar , eşyalar da yeni aldığmız için aldığmız yerdekiler kendileri getrdi . Hamile oldğum için eşim ve kayınvalidem elimi hiç birşeye sürdürmediler sağolsunlar hiç bir sıkıntı çekmedim :) tek sıkıntım şuan benden leke gelmesi . Evim hazır ve ben evime gidemiyorm Allah nasip ederse cuma günü kontrolüm güzel geçerse cumartesi ankaraya gitmeyi düşünüyorum hayırlısıyla inşallah herşey yolunda olur :) doktorundan memnun musun ? Benm doktorun önerdiği doktor da ebru zülfikaroğlu diye bir doktor o da çankayada sanırım özel muaynehanesi var hangi hasstanelerle çalıştığını bilmiyorm hiççankayadayım. öveçlerde iş yerim, ayrancıda evim. :) doktorum f. funda doğulu ankara özel cerrahi tıp merkezinin ve koru hastanesinin doktoru. geldiğinde elimden geldiğince yardımcı olurum sana bişeye ihtiyaç olunca söyle.
bu arada hamile hamile taşınmak çok zordur. geçen hafta ev değiştirdim ve bittim. Allah kolaylık versin canım
Valla süper olurAyy bende ankaradayım kızlaarrr beraber bebek alışverişi yaparııııızzzz :)))
banada öyle söyledi ben doktorum erkek dedi emin olmak için size soruyorum diye ısrar edince söylediler. bu arada sonucun hayırlı olsunCanım bende yaptırdım . Tranqulity diYe bir test. Oda aynı yurt dışına gidiyor. Sonucu geldi. Çok şükür iyi. Ama cinsiyeti biliyorlarmış ancak yasalar söylemiyorlarmış. Saçma bir şey.
çok memnunum doktorumdan. çok iyi ve güler yüzlü sürekli ceptende araya biliyorsun. anaç bi kadınCanım çok teşekkürler evimi kayınvalidem bi akraba ile beraber temizledi sağolsunlar , eşyalar da yeni aldığmız için aldığmız yerdekiler kendileri getrdi . Hamile oldğum için eşim ve kayınvalidem elimi hiç birşeye sürdürmediler sağolsunlar hiç bir sıkıntı çekmedim :) tek sıkıntım şuan benden leke gelmesi . Evim hazır ve ben evime gidemiyorm Allah nasip ederse cuma günü kontrolüm güzel geçerse cumartesi ankaraya gitmeyi düşünüyorum hayırlısıyla inşallah herşey yolunda olur :) doktorundan memnun musun ? Benm doktorun önerdiği doktor da ebru zülfikaroğlu diye bir doktor o da çankayada sanırım özel muaynehanesi var hangi hasstanelerle çalıştığını bilmiyorm hiç
Ayy aynen inşallah yaSelamünaleyküm hanımlarrr bugün aşure günüymüş..inşallah biri aşure getirir de yerim
ayy süper olur.Bende bu yüzden ikeadaki anne yanı karyolalardan alıcam.. çünkü arkadaşım park yatak aldı bi süre sonra yanında yatırmaya başladı ablam ahşap karyola aldı o da yanında yatırmaya başladı.. ben direk yanımda yatıracağım bişey istiyorum..
Ayy bende ankaradayım kızlaarrr beraber bebek alışverişi yaparııııızzzz :)))
Allah nasip ederse geldiğimde gitmek isterim o doktora , adı tam olarak neydi :)çok memnunum doktorumdan. çok iyi ve güler yüzlü sürekli ceptende araya biliyorsun. anaç bi kadın
Canım çok teşekkürler evimi kayınvalidem bi akraba ile beraber temizledi sağolsunlar , eşyalar da yeni aldığmız için aldığmız yerdekiler kendileri getrdi . Hamile oldğum için eşim ve kayınvalidem elimi hiç birşeye sürdürmediler sağolsunlar hiç bir sıkıntı çekmedim :) tek sıkıntım şuan benden leke gelmesi . Evim hazır ve ben evime gidemiyorm Allah nasip ederse cuma günü kontrolüm güzel geçerse cumartesi ankaraya gitmeyi düşünüyorum hayırlısıyla inşallah herşey yolunda olur :) doktorundan memnun musun ? Benm doktorun önerdiği doktor da ebru zülfikaroğlu diye bir doktor o da çankayada sanırım özel muaynehanesi var hangi hasstanelerle çalıştığını bilmiyorm hiç
Canm bende aynı şeklde instagramdan takip ediyorm iyi bir doktor olmasına şüphem yok ama fazla para alır diye düşünerekten braz da gitmek doktora alışmak istemedim :) yine de denemeyi düşünüyorm tabiki . ankarada bi kaç doktr araştrdm 300tl muayne ücreti olan doktra rastladm çok pahalı geldi .Ben Ebru hanımı instagramda takip ediyorum. Fenomen gibi , 200bin takipcisi var, ev ve çocuklarıyla ilgili zevkli paylaşımlar yapıyor. Genel cerrah aynı zamanda genital estetik uzmani. İyi bir doktor dur diye düşünüyorum. Tavsiye de edilmiş zaten bence bu doktoru dene canım.
Yeni eviniz düzeniniz hayırlı olsun.. güzel günlerde oturun..
Canm bende aynı şeklde instagramdan takip ediyorm iyi bir doktor olmasına şüphem yok ama fazla para alır diye düşünerekten braz da gitmek doktora alışmak istemedim :) yine de denemeyi düşünüyorm tabiki . ankarada bi kaç doktr araştrdm 300tl muayne ücreti olan doktra rastladm çok pahalı geldi .
Güzel dileklerin için de teşekkür ederim inşallah hayırlı olur çok sağol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?