2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım bende de oldu ağrı adet ağrısı gibiydi aynı çok korktum iki uç gün surdu ama sükûr geçti . Şimdi de kasik ağrısı var amin canım rabbim hepimizin bebislerini korusun.. bende bir yıl bekledim

Canm gaz sancısı olmasın ? O da karın ve kasıkta ağrı yapabilir. Gaz yapan bişiler yediysen olmuş olabilir.

hadi geçmiş olsun. üşütmemek için ben baya kalın giyiniyorum ya biraz hastalanacak gibi hissettiğimde bol bol sıcak içeçek tüketiyorum fln. İyi olmana çok sevindim :)

Kızlar bu arada ne kadarda bi dr kontrolüne gidiosunuz acaba?

merhaba :) ben bi sorun olmadıkça ayda 1 gidiyorum. Ağrı ya da başka bir şikayetim olduğunda kontrole gidiyorum. 20 günde 1 desek olur sanırım. Bu arada ben de cinsiyetini henuz öğrenmedim. Bebişim hiç belli etmiyor ya :) göstermiyor sıpa

amin amin :) Rahatla ya korku endişe stres bebişimizi de gerer. yazık miniğimize :) Hamilelik ne kadar sakin geçerse bebek de o kadar sakin oluyormuş ya :))))

Kızlar sanırım korktugum başıma geliyor ... Dün geceki ağrım o siddette olmasada ara ara devam ediyor. Azoncede kanama basladı. Dua edin...
Benim de kanamam kasık ve karın ağrısı eşliğinde 1.5 haftadır devam ediyor bebeğin durumu iyiymiş ama kanama nerden oluyor bilinmiyor evde istirahat ediyorum korkma canım umarım seninki de bebeği etkileyen türden değildir, yaşadığın acıyı ve paniği çok iyi anlayabiliyorum, hemen doktoruna bilgi ver

Kızlar sanırım korktugum başıma geliyor ... Dün geceki ağrım o siddette olmasada ara ara devam ediyor. Azoncede kanama basladı. Dua edin...
Insallah iyisidir suan.kanama olunca insan hemen kotusunu düşünüyor ama bu aylardan sonra dusuk ihtimali cok zormus canim.bebegin seninledir korkma.iyi haberlerini bekliyoruz

kesinlikle katılıyorum,ben de ilk oğlumda oda yapmadım,park yatakla idare ettik,3 yaşına gelince arabalı yatak odası aldık :)

istanbulda kimler hangi hastaneye gidiyor kızlar?
ben anadolu yakasında oturuyorum ama eşim avrupa yakasında gop duygu hastanesinde calıstıgı için oraya gidiyorum.
avrupa yakasındayım,fındıkzadede oturuyorum.Bakırköy acıbadem Alihan beye gidiyorum,çokta memnunum.

Olsun canım ne yapalım canı sağ olsun Nazlı yı babam istedi , Berra yı da kayınpederim ile eşim , bana da beğenmek düştü sadece Ama gerçekten sevdim kızımın ismini , içime sindi
Rabbim adiyla hayirli uzun omurler versin ins.ilk bebegimizin ismini kendimiz koyduk.tepki ustune tepki.simdi hamileyim bana soz hakki dusecegini zannetmiyorum

Yok yok öyle şeyler düşünme korktuğun başına gelmeyecek.. ağrı, sancı, kanama olabiliyor ama bebis ler icerde gayet saglikli oluyor .. Allah korusun miniğini sana bağışlasın.. hemen doktora git lütfen bizi de haberdar et dualarımı sizle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…