- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #13.681
bende var canım bol bol su tüketiyorum o yüzden bu seferde sürekli tuvaletteyimAğızda kuruluk hissiniz var mi kızlar?
canım korkma sakın olurmu hemen dr unu ara ve bilgi ver kanama her zaman önemli olmayabiliyor.Kızlar sanırım korktugum başıma geliyor ... Dün geceki ağrım o siddette olmasada ara ara devam ediyor. Azoncede kanama basladı. Dua edin...
Allah seni ve bebeğini korusun canım..Kızlar sanırım korktugum başıma geliyor ... Dün geceki ağrım o siddette olmasada ara ara devam ediyor. Azoncede kanama basladı. Dua edin...
Kızlar sanırım korktugum başıma geliyor ... Dün geceki ağrım o siddette olmasada ara ara devam ediyor. Azoncede kanama basladı. Dua edin...
Kızlar sağ olun hepiniz yazmissiniz. Allah razı olsun. Doktordan çıktık şimdi. Bebisim iyiydi,kıpır kıpırdı. Çok şükür. Bebeğin eşinin ucunda kanama olmuş. Kanama alanı hala vardı. İğne ilaç verdi düşük onleyici. Bu kız yemek bile yapmak için yerinden kalkmiycak dedi. Zaten yapmiyordumda bişey. P.tesi tekrar çağırdı. Kanama alanı buyumezse çok iyi büyürse sıkıntı dedi[/QU
Cidden sıkılsan bile tuvalet dışında kalkma bence de.
Rabbim adiyla hayirli uzun omurler versin ins.ilk bebegimizin ismini kendimiz koyduk.tepki ustune tepki.simdi hamileyim bana soz hakki dusecegini zannetmiyorum
Kızlar sağ olun hepiniz yazmissiniz. Allah razı olsun. Doktordan çıktık şimdi. Bebisim iyiydi,kıpır kıpırdı. Çok şükür. Bebeğin eşinin ucunda kanama olmuş. Kanama alanı hala vardı. İğne ilaç verdi düşük onleyici. Bu kız yemek bile yapmak için yerinden kalkmiycak dedi. Zaten yapmiyordumda bişey. P.tesi tekrar çağırdı. Kanama alanı buyumezse çok iyi büyürse sıkıntı dedi
kanama alanın büyümiyecek herşey çok iyi olacak. bebeğin sağlıkla dünyaya gelecek. sakın kötü bişey düşünme pozitif ol evrene güzel mesajlar gönderKızlar sağ olun hepiniz yazmissiniz. Allah razı olsun. Doktordan çıktık şimdi. Bebisim iyiydi,kıpır kıpırdı. Çok şükür. Bebeğin eşinin ucunda kanama olmuş. Kanama alanı hala vardı. İğne ilaç verdi düşük onleyici. Bu kız yemek bile yapmak için yerinden kalkmiycak dedi. Zaten yapmiyordumda bişey. P.tesi tekrar çağırdı. Kanama alanı buyumezse çok iyi büyürse sıkıntı dedi
Gozunaydin canim.3 aydir kanama alani olan biri olarak korkma igne ve ilaclar sayesinde geçecek.dinlenmek en buyuk tedavisi ama calisanlar ve ilgilenmen gereken bir cocugun varsa zor iste.benim en son 3-4cm di gecen hafta yarin kontrolum var bakalim buyumus mu kuculmusmu.varsa yaninda kimse yat dinlen.hic kalkmaKızlar sağ olun hepiniz yazmissiniz. Allah razı olsun. Doktordan çıktık şimdi. Bebisim iyiydi,kıpır kıpırdı. Çok şükür. Bebeğin eşinin ucunda kanama olmuş. Kanama alanı hala vardı. İğne ilaç verdi düşük onleyici. Bu kız yemek bile yapmak için yerinden kalkmiycak dedi. Zaten yapmiyordumda bişey. P.tesi tekrar çağırdı. Kanama alanı buyumezse çok iyi büyürse sıkıntı dedi
Ohh süper bak hiçbişi yokKızlar sağ olun hepiniz yazmissiniz. Allah razı olsun. Doktordan çıktık şimdi. Bebisim iyiydi,kıpır kıpırdı. Çok şükür. Bebeğin eşinin ucunda kanama olmuş. Kanama alanı hala vardı. İğne ilaç verdi düşük onleyici. Bu kız yemek bile yapmak için yerinden kalkmiycak dedi. Zaten yapmiyordumda bişey. P.tesi tekrar çağırdı. Kanama alanı buyumezse çok iyi büyürse sıkıntı dedi
banada vemedi. şuanlık demire gerek yok kışın bakarız dediKızlar dün doktora gittim ikili için 12+4 de ultrasonda 13+2 çıktı ve sonucum sadece bir saatte çıktı ve ben çok oldum yaş riski 535:1 down 10.000/1 diğerleri de 100.00/1 çıktı doktor güzel dedi ultrasonda ense kalınlığı için 2mm demişti çok kormuştum raporda 1,16 yazıyordu sordum hepsinin ortalması hesaplanıyor çünkü dedi kilo yaş bebeğin boyu hepsinin ortalamasıyla bulunuyormuş
doktor folik bırak dedi ama yerine birşey vermedi defalarca sormama rağmen 16. haftada veriyorum dedi sizce başka doktora gidip yazdırayım mı herkes kullanıyor sanırım vitamin demir ilacı
Ben de henüz folik dışında bir şey kullanmıyorum. Doktora ben de sordum. Sanırım daha ileride öngörüyor. Şimdilik vermedi. Doktoruna sormadan alma. İyi beslenmeye bak.Kızlar dün doktora gittim ikili için 12+4 de ultrasonda 13+2 çıktı ve sonucum sadece bir saatte çıktı ve ben çok oldum yaş riski 535:1 down 10.000/1 diğerleri de 100.00/1 çıktı doktor güzel dedi ultrasonda ense kalınlığı için 2mm demişti çok kormuştum raporda 1,16 yazıyordu sordum hepsinin ortalması hesaplanıyor çünkü dedi kilo yaş bebeğin boyu hepsinin ortalamasıyla bulunuyormuş
doktor folik bırak dedi ama yerine birşey vermedi defalarca sormama rağmen 16. haftada veriyorum dedi sizce başka doktora gidip yazdırayım mı herkes kullanıyor sanırım vitamin demir ilacı
canım endişelenme hiç bişey olmayacak güzelce dinlen, hep konuş bebeğinle.Kızlar sağ olun hepiniz yazmissiniz. Allah razı olsun. Doktordan çıktık şimdi. Bebisim iyiydi,kıpır kıpırdı. Çok şükür. Bebeğin eşinin ucunda kanama olmuş. Kanama alanı hala vardı. İğne ilaç verdi düşük onleyici. Bu kız yemek bile yapmak için yerinden kalkmiycak dedi. Zaten yapmiyordumda bişey. P.tesi tekrar çağırdı. Kanama alanı buyumezse çok iyi büyürse sıkıntı dedi
Tepki görecek ne var ki herkes kendi bebeğinin adını koyacak tabiki.. başkası için mi yapıyoruz... kendi cocucugunuz tabiki sizin hakkiniz.. büyükler bu konuda gereksiz beklenti içinde oluyor bence. Çok sevdiğimiz bir büyüğümüz vefat etmiştir eşim rica eder göbek adini o ismi koyariz bunu anlarim tamam ama yani çocuğumun adı neden hayatta olan kayinpederimin adı olsun mesela. Valla doğurmam içimde tutarım yok öyle bir dünya.. danışıriz fikir sorarız o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?