2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ya bende de bir hareketlilik oluyor ama tam anlayamıyorum bağırsak hareketimi diye böyle pıt pıt hareketlilik oluyor sanki :)

Olursa ilk çocuğum canım. Başka çocuğum veya sorumlulugunda olduğum bişey yok ev hanimiyim. Esimin ailesi de benim ailemde başka sehirdeler. Doktor evde tek kalma yanında birisi olsun dedi. Bakalım birinden birini cagiricaz. 3×2 dedi kanama yerim için.
Ben yalovaya geçiyorum canım doktorum orda. Bursa daha uzak kaliyo bize ilcedeyiz. Yalova şehir dışı da olsa daha yakın. Sen ne taraftasın?

Günaydın kızlar 11+5 im lütfen yardım edin Sudan tüksimdiğim için içemiyorum Ağzım dudaklarım kupkuru kana kana su içmek istiyorum ama içsem fışkırıp ağzımdan geri çıkıyor,aynı durumu yaşayan var mı ne zaman geçti.sabrediyorum ama su temel besin olmıuor susuz

Cok sevindim canim.hic yorma kendini bir tek tuvalete kalk.dikkat et kendine

Bu arada ikili test sonucumuzu da aldık. Çok şükür iyiydi. Ultrasonda bebisim o kanamaya rağmen maşallah hareketliydi. Hatta bence doktor cinsiyetide gördü. O saskinlikla ne alakaysa cinsiyetini sordum. Kanama alanı bitmeden soylemiycem dedi. Sanırım Allah korusun olumsuz bişey olursa daha fazla duygusal bağ kurmamı istemedi. Ben ona yordum.
Annemi çağırdım onunla konuşurken biraz ağladım ama şimdi iyiyim. Pozitif olucam. Inşallah bebegim iyi olucak bide aglamamdan etkilenmesin. Ben cok uykusuz bir gece gecirdim. Biraz uyuyayım.
Allah kanat gersin hepimizin bebislerini korusun diliyorum. Doktorum en son Allaha emanetsiniz dedi. Bende sizi Allaha emanet ediyorum.

Ayy bende aynı durumdayım herkese soruyorum daha kimse yapmamış ama paylaşan paylaşana. Modu'nun aşuresi güzel canım tavsiye ederim

Ayy bende aynı durumdayım herkese soruyorum daha kimse yapmamış ama paylaşan paylaşana. Modu'nun aşuresi güzel canım tavsiye ederim
mado dan aldık kötü çıktı... ne olursa olsun ev yapımı gibi olmuyor. kıyamam annem sırf ben mızmızlanmaya başladım diye ankaraya geliyo ama kötüsü annemde bilmez aşura yapmayı . heryeri aşure görüyorum

Bizimde henüz göstermediii beklioruz bakalım

Kızlar günaydın sizlere bir sorum olacaktı. Decavit hapını demir hapı ile birlikte kullanan var mı. Doktor bana 2 gün önce demir hapı verdi ama bunun içinde folik asit ve b12 de var. Yani devavittede var bu vitaminler. Ağır gelmez mi? Doktor decavit kullandığımı biliyordu ama ben içinde folik asit ve b12 olduğunu bilmiyordum ondan sormadım doktora. Gyno fero sanol diye bir denir hapı.

Gurbetlik cidden zor.benimde annem geldi 1 haftadir yanimda.sende kimin yaninda rahat edeceksen cagir mutlaka cok yardimlari dokunuyor.en azindan cocukla ilgileniyor.neyse senin ilkmis esine buyuk is düşüyor.bizede 1 saat aslinda bursa biz yenisehir ilcesindeyiz.acil durumum cok oldu benim her kanamada bursada acilde aliyoruz soluğu gercekten sıkıntı ilcede yasamak ve duzgun bir hastane olmamasi.allah yardimcin olsun kolaylik versin

canım ben de başlarda bulantım varken öyleydim kupkuru oluyordum. ağzıma naneli sakız atıp öyle içebiliyordum bir dene istersen.

Ben kullanıyorum canım gyno ferrosanol demir hapı ve decaviy her gün iç dedi dr ama bana fazla geldiğini hissediyorum iki günde bir akşam yatmadan beraber içiyorum çünkü midemi bulandırıyo..bide haberin olsun tuvaletin siyah renkte oluyo şaşırma

Bana doktorum mide bulantılari olan haftalarda su içemiyorsan asidi kaçmış kola içebilirsin dedi.. ayran ılık su filan içmeye çalış önemli bana sıvı alımı... Ben en son 6.haftada suyu istifra ediyordum.. sonra düzeldi çok şükür darısı başına. .

cevabın için teşekkür ederim canım. demir hapı açkarna içiliyor. decavitidie öğleden sonra yemekten sonra içiyorum. demek bak fazla geldiğini hissettin sen. bakalım ben ne hissedicem. wc yi biliyorum siyah oluyor. ben de bu vitamin hapınımı 2 günde bir içsem ya. doktora yarın sorucam. dörtlü test sonuçlarım için arayacaktım doktoru

Kiyamam canim izmirdeysen bende 2 kase kaldi seve seve veririm sana.
Benim de canim istemisti eve bi gittim isten esim asure yapiyo :) az kaldi ama yine yapcam sana ben diyoo :)

Canim doktorum vitamin vermedigi icin maalesef bir sey diyemiyorum. Su an icin sadece folik aait kullanmaya devam ediyorum

hayal_masal ay canım kıyamam yaa.. Ben de aşure pek sevmem gelenleri eşimle anneme havale ettim. İçindeki yumuşak malzemeleri yiyemiyorum.. sen neredeydin? Aşure kargoyla yollanır mi acaba :)

İzmirdeki anneler 22 ekim de hiltonda ebebek bumyesinde gerceklesecek konferans, tanitim vs varmis
Gitmek icin erken sanirim ama ben kayit yaptirdim siz dr bakin isterseniz. Firmalari yakindan taniriz belki hediye, ozel indirim vs olur, seminerde konusmacilar varmis.falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…