- 5 Ağustos 2016
- 472
- 591
- 18
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #13.701
Ya bende de bir hareketlilik oluyor ama tam anlayamıyorum bağırsak hareketimi diye böyle pıt pıt hareketlilik oluyor sanki :)Kızlaaaar okuldan geldim suanda tam geçmişi okuyodum bebeğim önce bir iki vurdu sonra karnımda kaydı çok net hissettim ilk hareketini hissedisim gözlerim doldu ya kaç gündür bekliyordum hissedeyim diye allahım şükürler olsun
Olursa ilk çocuğum canım. Başka çocuğum veya sorumlulugunda olduğum bişey yok ev hanimiyim. Esimin ailesi de benim ailemde başka sehirdeler. Doktor evde tek kalma yanında birisi olsun dedi. Bakalım birinden birini cagiricaz. 3×2 dedi kanama yerim için.Gozunaydin canim.3 aydir kanama alani olan biri olarak korkma igne ve ilaclar sayesinde geçecek.dinlenmek en buyuk tedavisi ama calisanlar ve ilgilenmen gereken bir cocugun varsa zor iste.benim en son 3-4cm di gecen hafta yarin kontrolum var bakalim buyumus mu kuculmusmu.varsa yaninda kimse yat dinlen.hic kalkma
Bu arada sende bursadasin doktorun kim hangi hastaneye gidiyorsun.
Kızlar sağ olun hepiniz yazmissiniz. Allah razı olsun. Doktordan çıktık şimdi. Bebisim iyiydi,kıpır kıpırdı. Çok şükür. Bebeğin eşinin ucunda kanama olmuş. Kanama alanı hala vardı. İğne ilaç verdi düşük onleyici. Bu kız yemek bile yapmak için yerinden kalkmiycak dedi. Zaten yapmiyordumda bişey. P.tesi tekrar çağırdı. Kanama alanı buyumezse çok iyi büyürse sıkıntı dedi
Ayy bende aynı durumdayım herkese soruyorum daha kimse yapmamış ama paylaşan paylaşana. Modu'nun aşuresi güzel canım tavsiye ederimkızlar ya hırsımdan ağlıyacağım. sosyal medyada herkes aşure paylaşıyor... herkesten aşure istedim kimse ne yaptı ne getirdi. akşam eşim kıyamadı pastahaneden aldı oda berbat çıktı...offff ya şu reklamlar ve sosyal medyadakiler günah işliyor resmen
mado dan aldık kötü çıktı... ne olursa olsun ev yapımı gibi olmuyor. kıyamam annem sırf ben mızmızlanmaya başladım diye ankaraya geliyo ama kötüsü annemde bilmez aşura yapmayıAyy bende aynı durumdayım herkese soruyorum daha kimse yapmamış ama paylaşan paylaşana. Modu'nun aşuresi güzel canım tavsiye ederim
Bizimde henüz göstermediii beklioruz bakalımmerhaba :) ben bi sorun olmadıkça ayda 1 gidiyorum. Ağrı ya da başka bir şikayetim olduğunda kontrole gidiyorum. 20 günde 1 desek olur sanırım. Bu arada ben de cinsiyetini henuz öğrenmedim. Bebişim hiç belli etmiyor ya :) göstermiyor sıpa
Gurbetlik cidden zor.benimde annem geldi 1 haftadir yanimda.sende kimin yaninda rahat edeceksen cagir mutlaka cok yardimlari dokunuyor.en azindan cocukla ilgileniyor.neyse senin ilkmis esine buyuk is düşüyor.bizede 1 saat aslinda bursa biz yenisehir ilcesindeyiz.acil durumum cok oldu benim her kanamada bursada acilde aliyoruz soluğu gercekten sıkıntı ilcede yasamak ve duzgun bir hastane olmamasi.allah yardimcin olsun kolaylik versinOlursa ilk çocuğum canım. Başka çocuğum veya sorumlulugunda olduğum bişey yok ev hanimiyim. Esimin ailesi de benim ailemde başka sehirdeler. Doktor evde tek kalma yanında birisi olsun dedi. Bakalım birinden birini cagiricaz. 3×2 dedi kanama yerim için.
Ben yalovaya geçiyorum canım doktorum orda. Bursa daha uzak kaliyo bize ilcedeyiz. Yalova şehir dışı da olsa daha yakın. Sen ne taraftasın?
canım ben de başlarda bulantım varken öyleydim kupkuru oluyordum. ağzıma naneli sakız atıp öyle içebiliyordum bir dene istersen.Günaydın kızlar 11+5 im lütfen yardım edin Sudan tüksimdiğim için içemiyorum Ağzım dudaklarım kupkuru kana kana su içmek istiyorum ama içsem fışkırıp ağzımdan geri çıkıyor,aynı durumu yaşayan var mı ne zaman geçti.sabrediyorum ama su temel besin olmıuor susuz
Ben kullanıyorum canım gyno ferrosanol demir hapı ve decaviy her gün iç dedi dr ama bana fazla geldiğini hissediyorum iki günde bir akşam yatmadan beraber içiyorum çünkü midemi bulandırıyo..bide haberin olsun tuvaletin siyah renkte oluyo şaşırmaKızlar günaydın sizlere bir sorum olacaktı. Decavit hapını demir hapı ile birlikte kullanan var mı. Doktor bana 2 gün önce demir hapı verdi ama bunun içinde folik asit ve b12 de var. Yani devavittede var bu vitaminler. Ağır gelmez mi? Doktor decavit kullandığımı biliyordu ama ben içinde folik asit ve b12 olduğunu bilmiyordum ondan sormadım doktora. Gyno fero sanol diye bir denir hapı.
Günaydın kızlar 11+5 im lütfen yardım edin Sudan tüksimdiğim için içemiyorum Ağzım dudaklarım kupkuru kana kana su içmek istiyorum ama içsem fışkırıp ağzımdan geri çıkıyor,aynı durumu yaşayan var mı ne zaman geçti.sabrediyorum ama su temel besin olmıuor susuz
cevabın için teşekkür ederim canım. demir hapı açkarna içiliyor. decavitidie öğleden sonra yemekten sonra içiyorum. demek bak fazla geldiğini hissettin sen. bakalım ben ne hissedicem. wc yi biliyorum siyah oluyor. ben de bu vitamin hapınımı 2 günde bir içsem ya. doktora yarın sorucam. dörtlü test sonuçlarım için arayacaktım doktoruBen kullanıyorum canım gyno ferrosanol demir hapı ve decaviy her gün iç dedi dr ama bana fazla geldiğini hissediyorum iki günde bir akşam yatmadan beraber içiyorum çünkü midemi bulandırıyo..bide haberin olsun tuvaletin siyah renkte oluyo şaşırma
Kiyamam canim izmirdeysen bende 2 kase kaldi seve seve veririm sana.kızlar ya hırsımdan ağlıyacağım. sosyal medyada herkes aşure paylaşıyor... herkesten aşure istedim kimse ne yaptı ne getirdi. akşam eşim kıyamadı pastahaneden aldı oda berbat çıktı...offff ya şu reklamlar ve sosyal medyadakiler günah işliyor resmen
Canim doktorum vitamin vermedigi icin maalesef bir sey diyemiyorum. Su an icin sadece folik aait kullanmaya devam ediyorumcevabın için teşekkür ederim canım. demir hapı açkarna içiliyor. decavitidie öğleden sonra yemekten sonra içiyorum. demek bak fazla geldiğini hissettin sen. bakalım ben ne hissedicem. wc yi biliyorum siyah oluyor. ben de bu vitamin hapınımı 2 günde bir içsem ya. doktora yarın sorucam. dörtlü test sonuçlarım için arayacaktım doktoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?