2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Decavit içindeki demir baya güçlü bence, afedersin büyük tuvaleti evrim geçirttirdigine göre. . :)
Ben sadece decavit alıyorum, en güzeli dediğin gibi doktora sormak. Fazlası da zarar olabilir.

Canım bende decavit+gyno ferro sanol kullanıyorum.Bana da hergün iç dedi.Demir hapını sabah aç iç 2 saat bir şey yeme dedi,sabah içince kötü oldum.gece yatarken içiyorum.Decaviti öğlen yemeğinden sonra içiyorum.Bende fazla geleceğini düşünerek bazen decaviti 2 günde bir içiyorum.kendimce dengelesin diye düşünüyrum ama doğrumu yapıyorum yanlış mı bilmem.Bende demir eksikliği olduğu için önceliği ona veriyorum.

Kızlar www.trendyol.com da trendyol mini , anne bebek için herşey mağazası açılıyor ara ara.. Bugün de açılmış. Kremlrrden tutun da bebek malzemeleri her şey var. Fiyat ve fikir olarak bir göz atın isterseniz..

Ben de yarın bir doktora sorayım. Benim kanım düşük çıktı gecenki test sonucumda. Birde bacağıma kramp girdi 6-7 kez. Ben şimdilik hepsini içeyim doktora sorana kadar :)

ben baktım kreme lierac 200 ve 100 ml set 139.90 tl alayım mı kızlar fiyat cok iyi :) orjinalmidir acaba güveneyim mi :)

Kiyamam canim izmirdeysen bende 2 kase kaldi seve seve veririm sana.
Benim de canim istemisti eve bi gittim isten esim asure yapiyo :) az kaldi ama yine yapcam sana ben diyoo :)
sağol canım ankaradayım ben. izmirde olsam iş çıkışı kesin çalardım kapını

Vitamin hapını her gün içmemem gerekiyormuş meğer. Ben 3 hafta her gün içtim 3 buçuk kg aldığımı görünce Dr kızdı ve bıraktırdı, haftada 1 iç dedi. İştah patlaması yaptı bende Şimdi masadan doymadan kalkıyorum ekmeği azalttım Gynoferon demir hapını her gün içicem bir de kalsiyum kullanıcam her gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…