2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
nihayet öğrendik darısı öğrenemeyenlere olsun inşallah kızımız olacak Allah izin verirse Citolesgen listeye ekleyebilirsin ismi de hira isim olarak nasıl sizce kızlar
Hayirli olsun canim kiz bebisler artıyor.ismide guzel ne guzel hemen karar verilmis. Hira nur genelde kullanılıyor

@aras_u25 canim seninde hayirli olsun ismiyle yaşasın.hemen isim bulan anneler cok sansli ben begendiremiyorum esime bir türlü

ayyyy çatlatacaksın valla beni ben oğlumu uzaklara yollayamam hatta kızı bizim eve getirsin bizimle yaşasınlar nikah şart değil diyorum eşim çok kızıyor bana.
bak eşin kızıyoprmuş sana oohhhhhh :)))) hahaha senin oğlana istanbulda iş buluruz kızıma yakın olurlar. beşik kertiği dermişim kız hahaha

bak eşin kızıyoprmuş sana oohhhhhh :)))) hahaha senin oğlana istanbulda iş buluruz kızıma yakın olurlar. beşik kertiği dermişim kız hahaha
ayyy valla çatlattın beni burada.. hahahahah vermem ben oğlumu yollayamam uzaklara. olmadı bende gelirim istanbula sizinle hep beraber yaşarız

Kızlar aç karnınıza çikolata yemenizi şiddetle tavsiye ediyorum Haftalar sonra ilk kez çikolata yedim. İnanamadım hissettiklerime. Minik kızım çok sevdi çikolatayı Şuan bir sağda duruyor bir sola geçiyor vurup duruyor Çok güzel bir duyguymuş ya Rabbime şükürler olsun Çok aşağılarda değil artık kızlar göbek deliğinin biraz aşağısında gezinip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…