2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Bende genis mont ariyorum lcw sitesinde gordum de incemidir falan emin olamadim o zaman senden haber bekleyelim:)

eve gidince deniyeceğim. inşallah hissederim bende

nihayet öğrendik darısı öğrenemeyenlere olsun inşallah kızımız olacak Allah izin verirse Citolesgen listeye ekleyebilirsin ismi de hira isim olarak nasıl sizce kızlar
Ismi çok güzel maşallah :) ikimizin de doğum tarihi aynı:) bizim de kızımız olacak inşallah:)

saol canım bir arkadaşım kız bebeklerin genelde beklenen doğum tarihinden önce geldiğini söyledi ne derece doğru bilmiyorum şimdilik 1 nisan doğumu

Ayy canım benim kız da çok seviyor çikolatayı ve kakaolu şeyleri : D sorsalar en cok ne çekti canın diye bunlar yani kakaolu kek sufle çikolata: D

deniycem bunu dürtüyorum arada elimle ama tık yok.nerde olduğunu çok iyi biliyorum bende bi gece uyandım arkasını mı döndü naptı bilmiyorum ama sağ tarafımda göbek deliğimin hemen altında bariz bi çıkıntı vardı.bikaç saniye sonra indi.karnımın gerginliğine uyandım resmen bi de hareketlerini hissetsem çok mutlu olucam :)

Kızlar yaa strese giriyorum en girmemem gereken zamanlarda saçma sapan sebepten. Annem taktı süpürgebi
Ben Karsi gormedim bizimikler genc yasta Ankaraya gelmis. Babam arpacay annem igdir tuzluca :) hemseri hamile olduk bak...
Arpacay mı kız benim annem babam ikiside Arpaçay lı bende hiç gitmedim hatta annem babamda küçük yaşta gelmisler Istanbula sonra bikaç kez gitmişler. Koyumuyuzun ismi K ile başlıyor oda tam olsun bari :)))) tam hemşeri çıktık

Çok başka bir mesaj daha ustte belirmiş :)))) koptum suan :)) yazıp silmistim yarım kalmış

Kızlar çikolata evet bebeği hareket ettiriyor ama bi yerde okumustum doktor bebeğin cikolatanin içindeki kafeinden dolayi hareket ettiğini söylemişti. Rahatsız olduğu için. Hatta kadın yazmış her ultrasondan önce veya bebek hareket etsin diye çikolata yerdim bilsem yapmazdım diye. Bende kendimi çok engelleyemedigimde yiyorum mecburen ama bilginiz olsun

hayal_masal hain arkadas hani kiz olursa senin oglani damat alicaktim ben, beni bekleden Citolesgen 'nin kizla kertmissiniz

Kizlar ya benim su beslenmeyle ilgili sikintim var sanki nasil dogru beslenicem kestiremedim yardimlarinizi bekliyorum bide sanki bi haftadir gobegim firladi sanki kocaman oldu ama kilom ayni offfff benim gibi gobek takintili biri nasil gecorecek bu donemi hicc bilmiyom

Bizimki A ile basliyor:) . olsun bu kadari bile guzel...

bak görüyormusn sen bu işi sen yokken hallettik galiba :)))

Doktorum bana da aynı şeyi söyledi.zamanla yukari çıkmasını bekleyecegiz.cikmazsa da sorun degil sadece normal doğum yapma ihtimali ortadan kalkar dedi.

Arkadaşlar akşam yemeklerinizi saat kaçta yiyorsunuz Ben 7 8 arası yiyorum ama yatmadan önce 12 1 arası yine kurt gibi acıkıyorum Öyle aç uyuyorum sonra da bebekte aç diye düşünüp üzülüyorum
Gece yatmadan önce de bşy yenmez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…