2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben mutlaka yatmadan bişey yiyorum canım. Yani bebek aç olmuyodur muhtemelen zaten kaç gramlar ama dediğin gibi ya bebek açsa diye düşünüyorum

Doktorum bana da aynı şeyi söyledi.zamanla yukari çıkmasını bekleyecegiz.cikmazsa da sorun degil sadece normal doğum yapma ihtimali ortadan kalkar dedi.
Dr banada plasenta aşağıda ama yukarı çıkabilir de dedi, dikkat etmen gerek çok yormayacaksın kendini, bebeği strese sokmayacaksın deyip herşeyi yasakladı kanamayı tetikler diye, bu cuma tekrar gideceğim Dr A , ne diyecek bakalım.
Ama nette araştırınca ciddi korktum, Dr o kadar korkutmadı beni, inşaallah bi sıkıntı olmaz. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun

Ben sabahları erken kalkamiyorum üzerimde çok ağırlık oluyo biturlu uyanamiyoum. Peki ne yiyosunuz sabahları benim canimda bişey cekmiyo fikir istiyorum :-(
1 dilim ekmek içine ne istersem. Birkaç parça peynir, bazen zeytin,leblebi hep basucumda arada onu atıyorum. Bu şekilde

ben hiç yiyemezdim belli bi satten sonra açlıktan ölsemde rahatsız ederdi.şimdide açlık rahatsız ediyo eğer akşamları midem kıyılırsa ki ilişkiden sonra oluyo sadece,peynir ekmek yiyorum.çoğu zaman sabah 5-6 gibi kalkıyorum çok aç oluyorum yine oeynir ekmekle bastırıyorum.bazen kek ya da çubuk kraker de yiyorum ne bulursam artık.yani aç bırakmıyorum kendimi az az sık sık yedikten sonra saati önemli değil sorun yok bence :)

Kızlar İi akşamlar.. Bebeğimde ense kalınlığı ve cilt altı ödemi çıktı ense kalınlığı 3.2 sen 2.8 e düştü 4 günde. İlk gittiğimde 11 haftalık olmama rağmen 11+5 çıktı. Pazartasi gitmemde Bebek 12+3 çıktı doktor çok erken büyüyor dedi. Ama moralim çok bozuk pazartesi cvs yapılacak

Canım moralini bozma lütfen bneimde 1 hafta önden gidiyor. O sorun değil. Önenli olan bebeğin sağlığı. Ayrıntı usg de iyice bakarlar. Sen morlaini bozma.

Canım moralini bozma lütfen bneimde 1 hafta önden gidiyor. O sorun değil. Önenli olan bebeğin sağlığı. Ayrıntı usg de iyice bakarlar. Sen morlaini bozma.
Canım önden gitmesi çok sorun değil beni korkutan vücudundaki ödem..

Ben inglesina aldım inşallah memnun kalırız bundan önce baby comfort diye bir markanınkini aldım ve koca bagaja ve asansöre bile sığmadı bizde gittik iade ettik o yüzden o markayı kimseye tavsiye etmiyorum.

Güle güle kullan inglesina çok güzel ve kullanışlı , tek elle cok rahat kapanip bagaja atilacak bir araba. Ben de kafaya şeyi taktım sadece itme yeri ikili tutmalı ya ondan hoşlanmadım o yüzden gittim mamas papas aldım. :)

Kızlar selam 1 hafta 10 gündür giremedim. Yazılanlar çok biriktiğinden okuyamadım. Herkes iyidir inşallah, testlerin sonucunu bekleyenler güzel haberlerini almış, totişler büyümüştür inşallah. Citolesgen cinsiyetimiz erkek bu arada beklenen doğum tarihi de 05.04.2017 inşallah

Son düzenleme:

Her şeyde bir hayır vardır kızın saglikla gelsin inşallah... bu defa mutluluklarin kötü tecrübeleri unuttursun ve bir daha yaşatmasın Allah...

O oben84 Senin De Kızın Saglikla Gelsin canım gözünaydin. .

Ben onu mağazada gördüm kullanışlı bir şeye benziyor güle güle giyin canım ama içine sıkı giyin yine ankara karasal iklim soğuğu kötüdür.

Ayy canım sana maşallah ya benim hala iştahım yok

Konuyla alakasız ama özel bişey sorucam doktor yasaklamadı dimi ilişkiyi? Eskiye göre fark var mı peki acı yanma vs gibi?

Korkma canım ense kalınlığı düşmüş bak genelde ödemden yüksek çıkıyormuş o da bebekte sorun olmadığını göstermiyor mu? ödem için ne diyor doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…