- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #14.921
nihayet öğrendik darısı öğrenemeyenlere olsun inşallah kızımız olacak Allah izin verirseCitolesgen listeye ekleyebilirsin ismi de hira isim olarak nasıl sizce kızlar
Ödemin neyden olduğu belli değil her şeyden olabilir sesi doktor ama onda da biraz gerileme vardı gittiğimde. Perşembe bebeğin kromozomlarına bakılacak cvs ile hayırlısı artıkKorkma canım ense kalınlığı düşmüş bak genelde ödemden yüksek çıkıyormuş o da bebekte sorun olmadığını göstermiyor mu? ödem için ne diyor doktor
Kızlar aç karnınıza çikolata yemenizi şiddetle tavsiye ediyorumHaftalar sonra ilk kez çikolata yedim. İnanamadım hissettiklerime. Minik kızım çok sevdi çikolatayı Şuan bir sağda duruyor bir sola geçiyor vurup duruyor Çok güzel bir duyguymuş ya Rabbime şükürler olsun Çok aşağılarda değil artık kızlar göbek deliğinin biraz aşağısında gezinip duruyor
Ödemin neyden olduğu belli değil her şeyden olabilir sesi doktor ama onda da biraz gerileme vardı gittiğimde. Perşembe bebeğin kromozomlarına bakılacak cvs ile hayırlısı artık
canım pazartesi cvs yapılmadna önce istersen başka bir doktora daha git diycem ama belki sana daha aydınlatıcı bilgi verirler. Yani üzülürsün tamam ama senin sağlığın daha önemli. Cunku o ödem anneye zarar verebilir.Canım önden gitmesi çok sorun değil beni korkutan vücudundaki ödem..
Hayırlı olsun canım bir erkek bebiş daha katıldı demek aramıza. Sağlıkla kucağaına almayı nasip etsin allahKızlar selam 1 hafta 10 gündür giremedim. Yazılanlar çok biriktiğinden okuyamadım. Herkes iyidir inşallah, testlerin sonucunu bekleyenler güzel haberlerini almış, totişler büyümüştür inşallah.Citolesgen cinsiyetimiz erkek bu arada beklenen doğum tarihi de 05.04.2017 inşallah
Tum vücutta mı canım ödem boyutu ne şekilde?Canım önden gitmesi çok sorun değil beni korkutan vücudundaki ödem..
Teşekkür ederim Can'ım. Ense kalınlığı nedense çok korkutmuyor beni. Çünkü yüksek çıkıp sağlıklı doğan bebekler var. Şu ödemi geçse başka bir şey istemiyorumstresini o kadar iyi anlıyorumki. bende 11 12 gün ne stres yaşadım bebeğin ensesi biraz kalın çıktı doktor korkma normal gelecek sonuc dedi ama geçmek bilmedi. nifty yaptırdık dün geldi sonuç çok şükür iyiydi. sende korkma dua et ben inanıyorum sonuç güzel çıkacak kendini üzme strese sokma bak ben 15 gündür kalp ağrsı çekiyorum dün azalmaya başladı bebeğe de yazık sana da. dualarımız seninle
Cilt altında organlarında değil çok şükür. Pazartesi gittiğimde azalma var dedi doktor. Kendiliğinden gerileyebilir dediTum vücutta mı canım ödem boyutu ne şekilde?
Geçmiş olsun çok çok.
Inşallah tez zamanda acil sifalar
ben hiç yiyemezdim belli bi satten sonra açlıktan ölsemde rahatsız ederdi.şimdide açlık rahatsız ediyo eğer akşamları midem kıyılırsa ki ilişkiden sonra oluyo sadece,peynir ekmek yiyorum.çoğu zaman sabah 5-6 gibi kalkıyorum çok aç oluyorum yine oeynir ekmekle bastırıyorum.bazen kek ya da çubuk kraker de yiyorum ne bulursam artık.yani aç bırakmıyorum kendimi az az sık sık yedikten sonra saati önemli değil sorun yok bence :)
Konuyla alakasız ama özel bişey sorucam doktor yasaklamadı dimi ilişkiyi? Eskiye göre fark var mı peki acı yanma vs gibi?
Cilt altında organlarında değil çok şükür. Pazartesi gittiğimde azalma var dedi doktor. Kendiliğinden gerileyebilir dedi
doktora 8-10 haftalıkken falan sormuştum.gebeliğinde risk yok ilişki serbest demişti.sadece sağlık ocağındaki ebe ilk 3 ay ilişki yok dencek kadar az dedi.pek de aldırmadım doktorum serbest dedikten sonra zaten ilk üç ay çok sık olmadı.3. ayı atlattığımız için şimdi biraz daha rahatım.eskiye göre hiçbi fark yok sadece ilk aylarda isteksizlik vardı artık o da geçti.çok uzun bi ara vermedik hiç o yüzden belki acı yanma falan olmadı.
Ayy canım sana maşallah yabenim hala iştahım yok
Yarın bunu deneyecegim.. :))
Sabah Sabah aç karnına alacağım kalorilerin sebebi sensin delimavi teyzesi :)))
Bugün açlığımı bastırayım diye kuru yemiş yiyim dedim fındık , fıstık , badem , kuru üzüm vs. aman allah'ım kendimden geçmişim nerdeyse iki paketi bitiriyordum zor durdurdum kendimiBenim açlık basılmak bilmiyor bir türlü halim duman
Canım valla dene bak o kadar çok yemiyeceksin hemen bir parça
Ben koltuğa oturdum ayaklarımı da uzattım daha bir ısırdım yedim iki sert tepik attı , inanılmaz tepki verdi maşallah
Sağdaydı sola geçtiİlk defa yedim ben de çikolata ve karnım açtı.
Nifty testi biliyorum da ben yazdığını yanlıs anladm canm. Ben de nifty yaptırıcam da korktum bi an :)Nifty %99 dogruluk payi olan bir test. Sadece kan aliyorlar cocugun genetigine bakiyorlar. Hamilelik boyunca baska teste gerek yok ben zaten 2li yaptirmadim 3lu 4luye de gerek yok
Ben ah bu sabırsız ben gittim 2 biberon aldım. Biri kolik onleyici gaz problemini aazaltan marka dr. Browns diğeri de emzik kısmı anne göğsüne en yakın olan lansinoh.
Elektrikli sut sağma aleti de Philips avent aldım onun içinde de kendinden ufak avent biberon çıktı. 3 çeşit biberonumuz oldu böylece :))
Bir de Motorola nin sesli görüntülü telsiz camerasini aldım, bu çok şart değil aslında ama işte görünce bir heves aldim onu da. Başka odalarda veya mutfakta iş yaparken vs gözüm üstünde olsun dedim. :))
Aldıklarımı incelemek bile heyecan veriyor şuan bikaç parça bir şey de olsa ufaktan hazırlıklar başladı.
Aranızda ufak ufak bir şeyler almaya başlayan benim gibi 7 aylık arkadaşlar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?