2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
nihayet öğrendik darısı öğrenemeyenlere olsun inşallah kızımız olacak Allah izin verirse Citolesgen listeye ekleyebilirsin ismi de hira isim olarak nasıl sizce kızlar

Oooo bir kız daha :)) gözünaydin canım saglikla gelsin küçük melek, hira ismi güzel, şahsen demet akalin la öğrendiğim bir isimdi ama son zamanlarda moda oldu anlamını bilmiyorm ama söylenisi güzel. .

Korkma canım ense kalınlığı düşmüş bak genelde ödemden yüksek çıkıyormuş o da bebekte sorun olmadığını göstermiyor mu? ödem için ne diyor doktor
Ödemin neyden olduğu belli değil her şeyden olabilir sesi doktor ama onda da biraz gerileme vardı gittiğimde. Perşembe bebeğin kromozomlarına bakılacak cvs ile hayırlısı artık

Yarın bunu deneyecegim.. :))
Sabah Sabah aç karnına alacağım kalorilerin sebebi sensin delimavi teyzesi :)))

Ödemin neyden olduğu belli değil her şeyden olabilir sesi doktor ama onda da biraz gerileme vardı gittiğimde. Perşembe bebeğin kromozomlarına bakılacak cvs ile hayırlısı artık

stresini o kadar iyi anlıyorumki. bende 11 12 gün ne stres yaşadım bebeğin ensesi biraz kalın çıktı doktor korkma normal gelecek sonuc dedi ama geçmek bilmedi. nifty yaptırdık dün geldi sonuç çok şükür iyiydi. sende korkma dua et ben inanıyorum sonuç güzel çıkacak kendini üzme strese sokma bak ben 15 gündür kalp ağrsı çekiyorum dün azalmaya başladı bebeğe de yazık sana da. dualarımız seninle

Canım önden gitmesi çok sorun değil beni korkutan vücudundaki ödem..
canım pazartesi cvs yapılmadna önce istersen başka bir doktora daha git diycem ama belki sana daha aydınlatıcı bilgi verirler. Yani üzülürsün tamam ama senin sağlığın daha önemli. Cunku o ödem anneye zarar verebilir.

Hayırlı olsun canım bir erkek bebiş daha katıldı demek aramıza. Sağlıkla kucağaına almayı nasip etsin allah

Teşekkür ederim Can'ım. Ense kalınlığı nedense çok korkutmuyor beni. Çünkü yüksek çıkıp sağlıklı doğan bebekler var. Şu ödemi geçse başka bir şey istemiyorum

Tum vücutta mı canım ödem boyutu ne şekilde?
Geçmiş olsun çok çok.
Inşallah tez zamanda acil sifalar
Cilt altında organlarında değil çok şükür. Pazartesi gittiğimde azalma var dedi doktor. Kendiliğinden gerileyebilir dedi

Bugün açlığımı bastırayım diye kuru yemiş yiyim dedim fındık , fıstık , badem , kuru üzüm vs. aman allah'ım kendimden geçmişim nerdeyse iki paketi bitiriyordum zor durdurdum kendimi Benim açlık basılmak bilmiyor bir türlü halim duman

Konuyla alakasız ama özel bişey sorucam doktor yasaklamadı dimi ilişkiyi? Eskiye göre fark var mı peki acı yanma vs gibi?

doktora 8-10 haftalıkken falan sormuştum.gebeliğinde risk yok ilişki serbest demişti.sadece sağlık ocağındaki ebe ilk 3 ay ilişki yok dencek kadar az dedi.pek de aldırmadım doktorum serbest dedikten sonra zaten ilk üç ay çok sık olmadı.3. ayı atlattığımız için şimdi biraz daha rahatım.eskiye göre hiçbi fark yok sadece ilk aylarda isteksizlik vardı artık o da geçti.çok uzun bi ara vermedik hiç o yüzden belki acı yanma falan olmadı.

Cilt altında organlarında değil çok şükür. Pazartesi gittiğimde azalma var dedi doktor. Kendiliğinden gerileyebilir dedi

geçmiş olsun canım üzülme allah eğer bu bebeği sana nasip etmişse herşey yoluna girer ödemi atar bebeğin.inşallah güzel haberler alırsın

Evet canım olabilir biz 3 aydır kanka gibiydik o yüzden o kadar ara verince yanma olması normal tabi :) bana da yasak koymadı dr ama ben korktum ne olur ne olmaz diye en güzeli rahat olmak aslında sen doğrusunu yapmışsın:)

Yarın bunu deneyecegim.. :))
Sabah Sabah aç karnına alacağım kalorilerin sebebi sensin delimavi teyzesi :)))

Canım valla dene bak o kadar çok yemiyeceksin hemen bir parça
Ben koltuğa oturdum ayaklarımı da uzattım daha bir ısırdım yedim iki sert tepik attı , inanılmaz tepki verdi maşallah
Sağdaydı sola geçti İlk defa yedim ben de çikolata ve karnım açtı.

bana mı anlatıyosun öğle yemeğinde tam 3 tabak yemek yedim karnım hala davul gibi şiş arada böyle abartıyorum ama napıyım çok canım istemişti annemin de tesadüfen yaptığını duyunca hemen gittim yedim şuan tek şükrettiğim canım çikolata istemiyo onu yemeye başlarsam hemen kilo almaya başlarım biliyorum.ama hamileliğin en güzel yanı yemek yemek ve uyumak ye gitsin canım bebişlerimize yarasın :)

Ay maşallah sevmiş minik çikolatayı demek ki..
Tamam güzelim yarın deneyip sonuçları bildiricigim :))

Nifty %99 dogruluk payi olan bir test. Sadece kan aliyorlar cocugun genetigine bakiyorlar. Hamilelik boyunca baska teste gerek yok ben zaten 2li yaptirmadim 3lu 4luye de gerek yok
Nifty testi biliyorum da ben yazdığını yanlıs anladm canm. Ben de nifty yaptırıcam da korktum bi an :)

Ben ah bu sabırsız ben gittim 2 biberon aldım. Biri kolik onleyici gaz problemini aazaltan marka dr. Browns diğeri de emzik kısmı anne göğsüne en yakın olan lansinoh.
Elektrikli sut sağma aleti de Philips avent aldım onun içinde de kendinden ufak avent biberon çıktı. 3 çeşit biberonumuz oldu böylece :))
Bir de Motorola nin sesli görüntülü telsiz camerasini aldım, bu çok şart değil aslında ama işte görünce bir heves aldim onu da. Başka odalarda veya mutfakta iş yaparken vs gözüm üstünde olsun dedim. :))
Aldıklarımı incelemek bile heyecan veriyor şuan bikaç parça bir şey de olsa ufaktan hazırlıklar başladı.

Aranızda ufak ufak bir şeyler almaya başlayan benim gibi 7 aylık arkadaşlar var mı

Ben 7 ayligim ama henuz baslamadim:) 20. Haftadan sonra ufak ufak baslarim diye dusundum sen benden aceleci ciktin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…