2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Benim de sevindiğim tek nokta zararlı şeyler hiç yemiyorum yanii öyle fast food abur cubur gibi şeyler , canım da istemiyor açıkçası.. Yoksa ben de iştahıma engel olamıyorum

Yalnız değilsin canım bizde perşembe günü annemle ufak tefek bir şeyler bakacağız , emzik , biberon , battaniye , küvet falan Anneannesi alacakmış. Herşeyimiz tamamdı da bir bunlar eksik kalmıştı

Cilt altında organlarında değil çok şükür. Pazartesi gittiğimde azalma var dedi doktor. Kendiliğinden gerileyebilir dedi
Çok şükür annesi bak organlarında olmaması ne güzel bi haber. İnşallah bir sonraki kontrolünde tamamen bitmiş olur canım.

ben biraz rahatım gerçekten.herşey ölçüsünce tabiki lekelenmem olsaydı bu kadar rahat olmazdım.sakınan göze çöp batar derler ya ben ona çok inanıyorum.ne kadar pimpirikli anne tanıyosam çocukları hastalıktan kurtulmuyo.inşallah bebeğim doğduktan sonrada rahat bi anne olabilirim :)

oh iyi yapmışsın.güle güle kullanın bebeğinle.cinsiyeti belli olsun bende hemen ertesi gün gidip bi yenidoğan takımı alıcam.bebek kıyafetlerine bayılıyorum.eşimle de gidip bi kıyafet alışverişi yapmayı çok istiyorum.ay inşallah o günleri de görürüz.ve Allah hepimize bol kazanç versin bebeklerimiz bereketiyle gelsin :)

Yalnız değilsin canım bizde perşembe günü annemle ufak tefek bir şeyler bakacağız , emzik , biberon , battaniye , küvet falan Anneannesi alacakmış. Herşeyimiz tamamdı da bir bunlar eksik kalmıştı

:)) sorma Hahaha ben de birbiriyle alakasız birkaç şey aldım mecburen böyle simdilik , cinsiyet belli olsun daha ihtiyaç gidermeye yonelik ilk Zamanlarda lazım olacak şeyleri almaya başlarım. Katlanan küvet varmış az yer kapliyormus ona bir bak derim. Torunlar değerli tabi imkanı var yapıyor ne güzel sağolsun anneannesi. . Şimdiden iyi keyifli alışverişler

Kızlar yaa bebeği bikaç haftadır hissediyorum ikinci gebeligimde olma dolayısıyla erken hissettim bikaç gündür iş güç çok yoğundum hiç bebegimin hareketlerini hissedemiyorum hiçbi belirti yok..normalde evhamlı da değilim ama yine de aklımı alamıyorum yolunda gitmeyen bişeylermi var.. Sabah aç bırakıcam kendimi normalde en cok ozmn hissediyodm hareketlerini bakalm nolucak

Amin canım, hepimiz güle güle kullanalım bizi en çok güldürecek şey sağlıklı bir bebek sahibi olmak bunlara da işte heves ediyor insan , cinsiyet belli olsa da neler alırız. Annem kızıyor bana erken filan diye hani kötü bir durum olursa diye ama düşünmek bile istemiyorum Allah göstermesin yaşatmasın kimseye. 2 biberon aldım diye daha mı çok üzüleceğim sanki bu mantık bana garip geliyor eski kafaya ulaşmıyor benim kafam malesef. İyi düşünüyorum iyi olsun istiyorum hayallerime göre de ufak tefek şeyler aliyorum. Her şey bir yana cidden bir sürü şey var , masraf olacak biraz. Bebish ler kısmetiyle gelsin. Bol bereketli kazançlarımiz olsun.

ilk 3 ay erkendi ama artık alınabilir çok normal insan heves ediyo.bencede olumlu düşünmek lazım hep.kaldı ki allah korusun kötü bişey olsa tekrar isteriz mutlaka bi çocuğumuzun olmasını ya da başkasının kısmetiymiş deyip verebiliriz.o olgunluğu ben kendimde görüyorum şahsen almakta bi sakınca görmüyorum.mutlaka çok üzülürüz ama dediğin gibi 2-3 parça eşya aldık diye daha çok üzülcek değiliz değişen bişey olmaz

Kızlar idrarınızın rengi nasıl ? Hamilelikte koyu mu oluyor yoksa benimki mi koyu , enfeksiyon belirtisi falan da hissetmiyorum ama

Kızlar idrarınızın rengi nasıl ? Hamilelikte koyu mu oluyor yoksa benimki mi koyu , enfeksiyon belirtisi falan da hissetmiyorum ama
Ben vitamin hapını içince etkisi gelince koyu oluyor. Ama daha sonraları beyaz oluyor. Çünkü su içiyorum o aralarda. Sende su iç canım bol bol. Bence vitamin hapından oluyor

Son düzenleme:

Benim demek istediğim de buydu aynı düşüncemiz canım..
Hepimiz için hayırlı güzel şeyler olsun.. bebish ler de sağsalim gelsin cicilerini kullansınlar,

Isin gucun arasinda yoğunlukta farketmemissindir o yine icerde kiprasmistir annesi.
Kötü düşünme hemen. Aç da bırakma kendini kan şekeriniz düşer.

Bol bol su iç rengi açılıyor gun icinde, hamilelikte ilk çişin koyu olması normal. Vitaminler malum her şeyin rengi bir garip oldu :)))
Enfeksiyonda başka belirtiler de oluyor sadece idrar rengine bakma canım.

uconn canım cinsiyetin belli olmuştur senin. Kız mı geliyor erkek mi :)
Canım benim testi yaptırdığım labaratuvar cinsiyeti söylemiyormuş.bende hiç sormadım açıkcası.doktorum 13. Haftada kıza benziyor dedi ama bdnim içime hep erkek doğuyor nedense.kontrolümde 5 kasımda daha .sabırla bekliycez artık:)

Ben gece hiç uyanmıyorum ve sabahları çok koyu oluyor az içmiyorum çokta içmiyorum su aslında , Bir de belki ben öyle düşünüyorum kız çocukların da idrar daha koyu olur derdi annem benimde öyle oldu tesadüftür belki

Ay çok şeker bir çiftsiniz siz ya maşallah maşallahbencede bu testler daha makul fiyatlara yaptırılabilsin inşallah yakın bir gelecekte insanlar boşu boşuna üzülmesin.mesela hamileliğimin 14 ve 15. Haftasını hatırlamak istemiyorum kesinlikle

Burada unutulmaması gereken diğer bir nokta ise 20. gebelik haftasından önce yapılan ultrasonlardaki tüm plasentalar doğum kanalını kaplayabilir. Bu nedenle bu gebelere 20. haftadan önce ultrasonla bakılarak plasenta previa teşhisi konulmamalıdır. Çünkü bu dönemden sonra rahmin büyümesine bağlı olarak plasenta üst kısma doğru çıkıp doğum kanalını açabilecektir.

Bunu okudum plasenta previa ile ilgili . Allah korusun inşallah kısa zamanda düzelir bu durumda olan arkadaşlarımın .

Canim arkadaslarda söylemiş zaten bol bol su iç. Ben normalde icmezdim koyu oluyordu rengi ama gebelikten sonra bol su içmeye başladım şimdi hep açık renk. Bide çok tutmamak lazım tutuncada koyulasiyor.

kızlar oğlum olacak ve yüzümde sivilceler çıktı ne güzelleşmesi aksine cildim bozuldu

Ayyy bu siivilce olayi en basindan.beri beni delirtecek. Hala cikiyo hep cirkin hissediyorum kendimi. Kesin kiz diyordum cirkinlestim diye ama oglum olcak

Benn benn :) haftasonu citcitli body, takim falan aldik
Cok eglenceliydi bebegimize alisveris yapmak. Zor tuttum krndimi devami gelmesin diye
Annem de baslari almaya :)

Yalniz kizlar dikkat edin kiyafet alirken yenidogablarda 4 kgye kadar kullanilir yaziyordu ben ondan 3 aylik aldim mesela. Cunku bebis 3,5 dogsa 1 hafta anca giycek onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…