- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 83
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #14.941
bana mı anlatıyosun öğle yemeğinde tam 3 tabak yemek yedim karnım hala davul gibi şişarada böyle abartıyorum ama napıyım çok canım istemişti annemin de tesadüfen yaptığını duyunca hemen gittim yedim şuan tek şükrettiğim canım çikolata istemiyo onu yemeye başlarsam hemen kilo almaya başlarım biliyorum.ama hamileliğin en güzel yanı yemek yemek ve uyumak ye gitsin canım bebişlerimize yarasın :)
Ben ah bu sabırsız ben gittim 2 biberon aldım. Biri kolik onleyici gaz problemini aazaltan marka dr. Browns diğeri de emzik kısmı anne göğsüne en yakın olan lansinoh.
Elektrikli sut sağma aleti de Philips avent aldım onun içinde de kendinden ufak avent biberon çıktı. 3 çeşit biberonumuz oldu böylece :))
Bir de Motorola nin sesli görüntülü telsiz camerasini aldım, bu çok şart değil aslında ama işte görünce bir heves aldim onu da. Başka odalarda veya mutfakta iş yaparken vs gözüm üstünde olsun dedim. :))
Aldıklarımı incelemek bile heyecan veriyor şuan bikaç parça bir şey de olsa ufaktan hazırlıklar başladı.
Aranızda ufak ufak bir şeyler almaya başlayan benim gibi 7 aylık arkadaşlar var mı
Çok şükür annesi bak organlarında olmaması ne güzel bi haber. İnşallah bir sonraki kontrolünde tamamen bitmiş olur canım.Cilt altında organlarında değil çok şükür. Pazartesi gittiğimde azalma var dedi doktor. Kendiliğinden gerileyebilir dedi
Evet canım olabilir biz 3 aydır kanka gibiydik o yüzden o kadar ara verince yanma olması normal tabi :) bana da yasak koymadı dr ama ben korktum ne olur ne olmaz diye en güzeli rahat olmak aslında sen doğrusunu yapmışsın:)
Ben ah bu sabırsız ben gittim 2 biberon aldım. Biri kolik onleyici gaz problemini aazaltan marka dr. Browns diğeri de emzik kısmı anne göğsüne en yakın olan lansinoh.
Elektrikli sut sağma aleti de Philips avent aldım onun içinde de kendinden ufak avent biberon çıktı. 3 çeşit biberonumuz oldu böylece :))
Bir de Motorola nin sesli görüntülü telsiz camerasini aldım, bu çok şart değil aslında ama işte görünce bir heves aldim onu da. Başka odalarda veya mutfakta iş yaparken vs gözüm üstünde olsun dedim. :))
Aldıklarımı incelemek bile heyecan veriyor şuan bikaç parça bir şey de olsa ufaktan hazırlıklar başladı.
Aranızda ufak ufak bir şeyler almaya başlayan benim gibi 7 aylık arkadaşlar var mı
Yalnız değilsin canım bizde perşembe günü annemle ufak tefek bir şeyler bakacağız , emzik , biberon , battaniye , küvet falanAnneannesi alacakmış. Herşeyimiz tamamdı da bir bunlar eksik kalmıştı
ben biraz rahatım gerçekten.herşey ölçüsünce tabiki lekelenmem olsaydı bu kadar rahat olmazdım.sakınan göze çöp batar derler ya ben ona çok inanıyorum.ne kadar pimpirikli anne tanıyosam çocukları hastalıktan kurtulmuyo.inşallah bebeğim doğduktan sonrada rahat bi anne olabilirim :)
oh iyi yapmışsın.güle güle kullanın bebeğinle.cinsiyeti belli olsun bende hemen ertesi gün gidip bi yenidoğan takımı alıcam.bebek kıyafetlerine bayılıyorum.eşimle de gidip bi kıyafet alışverişi yapmayı çok istiyorum.ay inşallah o günleri de görürüz.ve Allah hepimize bol kazanç versin bebeklerimiz bereketiyle gelsin :)
Amin canım, hepimiz güle güle kullanalım bizi en çok güldürecek şey sağlıklı bir bebek sahibi olmak bunlara da işte heves ediyor insan , cinsiyet belli olsa da neler alırız. Annem kızıyor bana erken filan diye hani kötü bir durum olursa diye ama düşünmek bile istemiyorum Allah göstermesin yaşatmasın kimseye. 2 biberon aldım diye daha mı çok üzüleceğim sanki bu mantık bana garip geliyor eski kafaya ulaşmıyor benim kafam malesef. İyi düşünüyorum iyi olsun istiyorum hayallerime göre de ufak tefek şeyler aliyorum. Her şey bir yana cidden bir sürü şey var , masraf olacak biraz. Bebish ler kısmetiyle gelsin. Bol bereketli kazançlarımiz olsun.
su içiyor musun canım? Benim su içmeyi unutursam koyu oluyor. Biraz su alımını artır bak bakalım açılacak mıKızlar idrarınızın rengi nasıl ? Hamilelikte koyu mu oluyor yoksa benimki mi koyu , enfeksiyon belirtisi falan da hissetmiyorum ama
Ben vitamin hapını içince etkisi gelince koyu oluyor. Ama daha sonraları beyaz oluyor. Çünkü su içiyorum o aralarda. Sende su iç canım bol bol. Bence vitamin hapından oluyorKızlar idrarınızın rengi nasıl ? Hamilelikte koyu mu oluyor yoksa benimki mi koyu , enfeksiyon belirtisi falan da hissetmiyorum ama
ilk 3 ay erkendi ama artık alınabilir çok normal insan heves ediyo.bencede olumlu düşünmek lazım hep.kaldı ki allah korusun kötü bişey olsa tekrar isteriz mutlaka bi çocuğumuzun olmasını ya da başkasının kısmetiymiş deyip verebiliriz.o olgunluğu ben kendimde görüyorum şahsen almakta bi sakınca görmüyorum.mutlaka çok üzülürüz ama dediğin gibi 2-3 parça eşya aldık diye daha çok üzülcek değiliz değişen bişey olmaz
Kızlar yaa bebeği bikaç haftadır hissediyorum ikinci gebeligimde olma dolayısıyla erken hissettim bikaç gündür iş güç çok yoğundum hiç bebegimin hareketlerini hissedemiyorum hiçbi belirti yok..normalde evhamlı da değilim ama yine de aklımı alamıyorum yolunda gitmeyen bişeylermi var.. Sabah aç bırakıcam kendimi normalde en cok ozmn hissediyodm hareketlerini bakalm nolucak
Kızlar idrarınızın rengi nasıl ? Hamilelikte koyu mu oluyor yoksa benimki mi koyu , enfeksiyon belirtisi falan da hissetmiyorum ama
Canım benim testi yaptırdığım labaratuvar cinsiyeti söylemiyormuş.bende hiç sormadım açıkcası.doktorum 13. Haftada kıza benziyor dedi ama bdnim içime hep erkek doğuyor nedense.kontrolümde 5 kasımda daha .sabırla bekliycez artık:)uconn canım cinsiyetin belli olmuştur senin. Kız mı geliyor erkek mi :)
Kızlar idrarınızın rengi nasıl ? Hamilelikte koyu mu oluyor yoksa benimki mi koyu , enfeksiyon belirtisi falan da hissetmiyorum ama
Ay çok şeker bir çiftsiniz siz ya maşallah maşallahdün güzel haberlerinizi eşimle paylaştık kucaklaştık sevindik biz de evimizde. İlk anlattığımda çok üzülmüştü şimdi baktım üçünüzü de tek tek hatırladı. Sonra konuştuk dileğimiz bu kadar insanı üzen ikili testlerin yerine Bebek DNA sına bakan nifty, harmony, panorama gibi testler sağlık güvencemize fark yansıtılarak yapılır zira yaygınlaştıkça fiyatı düşer.
Canim arkadaslarda söylemiş zaten bol bol su iç. Ben normalde icmezdim koyu oluyordu rengi ama gebelikten sonra bol su içmeye başladım şimdi hep açık renk. Bide çok tutmamak lazım tutuncada koyulasiyor.Kızlar idrarınızın rengi nasıl ? Hamilelikte koyu mu oluyor yoksa benimki mi koyu , enfeksiyon belirtisi falan da hissetmiyorum ama
kızlar oğlum olacak ve yüzümde sivilceler çıktı ne güzelleşmesi aksine cildim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?