2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Geçmiş olsun canim.Allah bebislerimizle ilgili hiç bir korku yaşatmasın insallah.Anne olmak boyle birşey iste sürekli evhamli ve pimpirikli oluyoruz.

iyi pazarlar annişler size de oluyo mu hapşurunca karnıma ağrı girio önceleri ayaktayken oluo sanıodum geçen gün yatıyodum hapşurdum karnımın sol tarafına sancı girdi resmen çok korktum bebeğime bişi oldu die

Oluyor canım. Eğer uzaniyorsam cenin pozisyonu almaya çalışıyorum o zaman olmuyor. Ama bir anda geliyorsa maalesef oluyor o sancı.

Bebişhlerimiz artık büyüdüler annesi, korkma bir hapşurmayla bir şey olmaz.. Hapşuruğunu tutmak daha tehlikeli biliyorsun Biz şimdi hapşururken ekstra hassasiyet gösteriyoruz karnımız da ona göre bir başka kasılıyor gibi oluyor. Kendini sıkma rahat rahat hapşur. O zaman sancılar da kaybolacaktır :) Hık demiş burnundan düşmüş tabiri gerçek değil :)) hümkür sümükleri kurtul :)))

mischiefocean83 canım geçmiş olsun.. İlk defa yaşadığımız şeyler çok normal yeni bir şey yaşar yaşamaz korkuya kapılıp duygusal yaklaşıyoruz derken evhamlar katlanıyor.. Bana da olmuştu böyle ama su gelmesi hamileliğin çok ileriki döneminde erken su gelmesi olur diye okumuştum. İçini ferah tut yine de. Ne güzel doktoruna gitmiş içini rahat ettirmişsin bebiş de sen de iyisiniz şükür..

Kızlar ben bir bebek arabasi beğendim. Pierre Cardin marka. Bir fikriniz var mı bu markanın bebek arabasıyla ilgili? Fiyatıda iyi geldi açıkçası travel sistemlere göre. Artık yavaş yavaş bişeyler almak istiyoruz. Daha beşik var dolabı var. Birden yüklenmeyelim dedik. Aklımıza yatarsa bugün yarın siparis vericez.

P Pinklemon evet canım kendi bildiğim kadarıyla mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, etler yarasın kuzuma. Bu arada dana eti hazmı daha zor sanırım. Yiyorum ama isyan etmek gibi da olmasın, Allah olmayanlara da versin tabi ama zar zor yiyorum. Ben kuzu eti tercih edeceğim bir müddet de öyle deneyeceğim.. Araya da balık katacağım artık..
Palamut bol taze omega3 yüksek dediler koşarak aldım yedim nasıl ağır geldi ondan da soğudum ömür boyu bitti benim için o balık:)

Şimdi algıda seçicilik oldu ya yanımdan geçen ailelerin bebek arabalarına sapık gibi bakıyorum haaaa bu şu modelmiş , bak bu da güzelmiş diyerekten :)) gerçi araba aldık ama yine de işte ilgimi çekiyor. Pierre cardinin güzel renk ve modellerine denk geldim sokakta ama görsellik kadar kullanış da önemli tabii... Açılıp kapanması fonksiyonlarına filan bakmak lazım , bebek güvenliği/konforu , ergonomik olmalı. Çift yönlü kullanılır olması da önemli bebek anneyi görerek yatabilmeli. Bu temel şeyleri karşılıyorsa cebinize de uygunsa alın canım.. :)

Bende bakıyorum dışarı çıktıkça :)
Almayi düşündüğüm arabada bu saydiklarin var canım. Bıçok sitedende kullanıcı yorumlarına baktım %90 olumlu şeyler yazılmış. Artık bi yerden başlamak istiyoruz dediğim gibi.

Kızlar bir şey sorucam sizin de hamile olduğunuzu bilmeyenler dışarıdan bakınca göbek ten anlıyor mu?

Yoksa ben mi çok şiştim?

benimki masallah kendini hic gizlemedi 6 haftalikken gobek one dogru cikmaya basladi. simdi gorseniz sanki 15 haftalik degilde 6 aylik kendini gostermeye merakli bizimkilerrr

kizlar internettwn bakiyom bende kiz kardesimde ordan almisti bebek arabalarini arpağ ticaret diye hem uygun hem kaliteli www.arpag.com.tr tavsiye ederim bende ordan alacamm

kizlar internettwn bakiyom bende kiz kardesimde ordan almisti bebek arabalarini arpağ ticaret diye hem uygun hem kaliteli www.arpag.com.tr tavsiye ederim bende ordan alacamm
Baktım şimdi canım. Kendi markaları var ama çevremde de hiç kullanan görmedim,bilemedim o yüzden. Ama senin varmış güvenle alabilirsin :)

canim valla ben hergun iki tane muhakkak yiyorummm. tam onuume aldim senin yazini gordum hamileye zarari yok diye biliyorum... bide ben demir hapi ve vitamin haplrini kestimm meyvelerden aliyom. doktorun verdiği demir hapi karaciğer enzimlerimi mahvetti doktor ilaclara ara verelim dedi. cunku hamileligimin basindan beri meyve aseriyom bildigin ilaclarida icince vucuda agir geldi.

bie benim oglan meyveleri seviyo meyve yddigimde kipir kipir azaltigimda hareketlei kesiliyor

Eklentiler

• 14778253333521056170726.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar benim bulantılarım git gide coğalmaya basladı günde en az 2-3 defa kusuyorum bu böyle ne zamana kadar devam edecek??

kizlar benim oglan 9 haftada hareketlerini hissettirmeye basladi. ozellikle meyve yediğimde daha bi kipir kipirr. yalniz bisiyi farkettim oglusum uykusu gelince sag tarafima geciyo ozellikle.uyandiginda sola dogru gecip kipirdiyo bizimde 10 gun kaldi gorus gununee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…