2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Biz en son 2 ay önce El Değmemiş Aşka gitmiştik arkadaslarla. Oda çok güzeldi hem komik hem duygusal. Tavsiye ederim.
Ekşi elmalar da aklımda bu Nejat İşler in filmi de. Şu düşük riskim geçsin de eve girmiycem :))) gidicem hepsine.
hayal_masal ben zaten çok duygusal bi insandim öncesinde de. Yani sevinsemde ağlarım,sinirlensemde,uzulsemde o yüzden oluyo bişeyler ama hamilelikten mi yoksa bendeki mevcut duygusallik mi kestiremiyorum :)))

Canım bağırsak hareketi benim de çok, bence tüm hamilelerde vardır. Ama yan dönünce sanki oynuyor. Bilemedim...
Siz böyle tahminlerde bulununca benim hoşuma gidiyor çünkü ilk hamileligim de bende sizin gibiydim acaba hareketi miydi gaz miydi falan filan derken yanılmıyorsam 21. haftada bir salı günü bariz bir şekilde bebeğimin hareketini hissetmiştim ama muhteşem bir duyguydu ve ondan sonra her gün doğana kadar hissettim takip ettim hareketlerini, şimdi sizin bu tahminleriniz arkadaşlar bağırsak hareketlerinden ibaret olduğunu düşünüyorum. benim ikinci bebegim olmasına rağmen hala bir hareket hissetmedim ve 20. haftaya kadar öyle bir hareket hissetmeyi beklemiyorum, bunlar tatli telaslar sizde ilk hareketi hissettiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız çünkü farklı birşey bu harika birşey

Mesala bn suanda agliyorm haberlerde hastaneye birakilan bi bebise,insanlar bebek sahibi olmak icin neler neler harciyolar maddi manevii.gecende penguen baba yumurtai catlatti soguktan kesesine kar topu koydu ona cok agladm yazarkn bile ağlıyorum

Kızlar bişey sorcam bu hamile pantolonlarında bedene karar veremiyorum ben normalde 38 bedenim şuan da 1 kilo aldım ama illaki alacam ve genişlicem kaç beden almak lazımkiiii

Anne dizisi seyrettim cocugu cop torbasina koydu
Ben hickira hickira agliyorum...

Kızlar bişey sorcam bu hamile pantolonlarında bedene karar veremiyorum ben normalde 38 bedenim şuan da 1 kilo aldım ama illaki alacam ve genişlicem kaç beden almak lazımkiiii
Canim pantolanlarin ustunde bilgi yaziyor kendi bedeninizde alin diye ya da garanti olsun bir beden ustu diye biliyorum

bendeee varr dogum resimlerine bakip icim doluyo di

Onlar birebir uyumlu değil canım ama ortalama rakamlar, orada yazan grama ve uzunluğa çok takılma benim bebekte hep 4 gün 5 gün falan geriden geliyor önemli olan 20. haftadan sonraki gelişimi, demir ilacının besleme olayına gelince de böyle birşey yok bebek her sekilde kendisini besleyebilir o demir hapı senin demir depolarını ve kan düzeyini seviyede tutmak için veriliyor yoksa bebeği besliyor ben o hapı kullanayım diye birşey yok canım. herseyden yesende sağlıklı beslensende bu demir hapını bütün gebelik boyunca kullanmamiz gerekiyormuş. ama senin kanama alanın bitmediği için doktor vermemiştir bu ilacı. dediğim gibi 20. haftada falan inşallah birşeyin kalmaz doktorda sana demir ilacına başlar

Anladım canim. Dediğin gibi doktor kabız olmamam için vermiyor kanamadan dolayı. Bakalım artık sonrasında verir herhalde

kızlar geceleri uyuyamıyorum hiç.. sabaha kadar dönmeye calısıyorum dalamıyorum uykuya sabah da 6 da kalkıp işe gidiyorum kabusa döndü günlerim.. sizin uyku sorununuz var mı sadece bende mi bu durum

Ben de 2-3 gündür uykusuzluk sorunu var.. Saat başı uyanıyorum sabaha kadar.. 6-7 gibi dalıyorum 10-11 de kalkıyorum ama uykumu almış hissetmiyorum.. sen de bir de çalışıyorsun valla canım geçicidir inşallah..

B blossom- benim ilk oğlum da bu haftalarda geriden falan geliyordu sonraki haftalarda bir atağa kalktı hep bir hafta falan önden gidiyordu, ben birde ultrasona göre bebek kilolarını boylarını kıyaslayan annelere çok kızıyorum yahu senin boyun 1.50 ben 1.80 ikimizin bebek uzunluğu bir olabilir mi hiç? bu mümkün değil. lütfen böyle bağnaz şeylere takılıp hiç canını sıkma, bu doğanın bir mucizesi bebeğini aynı senin ve babasının minyatürü gibi kucağına alacaksın hiç merak etme..

inşallah canım benim de bir haftadır böyle gecelerim kabus gibi geciyor heran uyanıgım herseyi duyuyorum dalamıyorum cok zor bi durum

ben doktora 9 haftada hissettigimi soyledigimde ne guzel erken hissettirmis dedi hicte bagirsak hareketi demedi. ki kaldiki bagirsak hareketlerini hi

Anne dizisi seyrettim cocugu cop torbasina koydu
Ben hickira hickira agliyorum...

O dizide ağlamak için hamile olmaya gerek yok canım , allahımmm insanın içini paramparça eder o dizi. Ben de gecenin körü tekrarına denk geldim. Ağla ağla bir hal oldum. Cansu dereyi de sevmem pek ama küçük kızın kendi kendine kurduğu dünya çok ilgimi çekti.. Sanırım salı günü yeni bölümüne bakacağım :)) mazoşist gibi.

ben deli gibi agladim yaa o anneyi gorunce iyi annee olacam cocugumu cok sevecem onla arkadas gibi olacam diye esimde aglamama agladi. .

Yok asla takılmadıgımı en basta yazmıştım canim. Kiyaslamaya vs cok karşıyım. Benim sorum bebegimi daha iyi nasıl besleyebilirimi öğrenmek takviye hicbisey kullanmadigim için bunu nerden alırımı bulmak.
Hangi yaşta veya ayda olursa olsun kıyaslamaya bende karşıyım. Veya dediğin gibi ben 1.50 yimdir sen 1.80 sindir bebeklerimizin aynı olması elbette mümkün olamaz :)

Okuduğum bir kitapta 18. haftada uykuya dalma ve uyku sorunu yasayabilirsiniz diyordu canim

Canim ben bi su anki bedenime göre aldım çünkü göbek bölümünün sadece geniş olmasına ihtiyacım vardı. Şuan onu kullanıyorum ve iyiki almışım. Hem normal herhangi bir kotum gibi hemde göbeği lastikli olduğundan bebegim sıkısmıyor. Bi tanede büyük aldım son aylar için sanırım bu ikisi beni bayağı idare eder. Bu şekilde dusunebilirsin

kızlar geceleri uyuyamıyorum hiç.. sabaha kadar dönmeye calısıyorum dalamıyorum uykuya sabah da 6 da kalkıp işe gidiyorum kabusa döndü günlerim.. sizin uyku sorununuz var mı sadece bende mi bu durum
İnanki bende hiç uyuyamıyorum belki 3 saat uyuyorum sonrası yok, raporluyum evdeyim ama gündüzde uyumuyorum nedense, uykuyu cok seven ben enteresan bi sekilde uykum gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…