- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #18.201
Biz en son 2 ay önce El Değmemiş Aşka gitmiştik arkadaslarla. Oda çok güzeldi hem komik hem duygusal. Tavsiye ederim.Kızlar dün annemin doğumgünüydü , 3 nesil Yılmaz Erdoğan'ın yeni filmi olan ekşi elmalar filmine gittik :) Çok güzeldi , tavsiye ediyorum. Epey güldüm havam dağıldı vallahi. Biraz duygusal çokça komik.
Siz böyle tahminlerde bulununca benim hoşuma gidiyor çünkü ilk hamileligim de bende sizin gibiydim acaba hareketi miydi gaz miydi falan filan derken yanılmıyorsam 21. haftada bir salı günü bariz bir şekilde bebeğimin hareketini hissetmiştim ama muhteşem bir duyguydu ve ondan sonra her gün doğana kadar hissettim takip ettim hareketlerini, şimdi sizin bu tahminleriniz arkadaşlar bağırsak hareketlerinden ibaret olduğunu düşünüyorum. benim ikinci bebegim olmasına rağmen hala bir hareket hissetmedim ve 20. haftaya kadar öyle bir hareket hissetmeyi beklemiyorum, bunlar tatli telaslar sizde ilk hareketi hissettiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız çünkü farklı birşey bu harika birşeyCanım bağırsak hareketi benim de çok, bence tüm hamilelerde vardır. Ama yan dönünce sanki oynuyor. Bilemedim...
Mesala bn suanda agliyorm haberlerde hastaneye birakilan bi bebise,insanlar bebek sahibi olmak icin neler neler harciyolar maddi manevii.gecende penguen baba yumurtai catlatti soguktan kesesine kar topu koydu ona cok agladm yazarkn bile ağlıyorumkızlar bişey soracağım size. sizlerde duygusallık varmı? arada o kadar çok saçma şeylere duygulanıp ağlıyorum ki. mesele geçen gün bi alışveriş merkezinin 3. yılı kutlamaları varı. değişik gösteriler yapıyorlardı ve küçük çocuklar heyecanla seyrediyordu. ben oturdum ağladım. sizde de var mı herşeye ağlamak
Anne dizisi seyrettim cocugu cop torbasina koyduMesala bn suanda agliyorm haberlerde hastaneye birakilan bi bebise,insanlar bebek sahibi olmak icin neler neler harciyolar maddi manevii.gecende penguen baba yumurtai catlatti soguktan kesesine kar topu koydu ona cok agladm yazarkn bile ağlıyorum
Canim pantolanlarin ustunde bilgi yaziyor kendi bedeninizde alin diye ya da garanti olsun bir beden ustu diye biliyorumKızlar bişey sorcam bu hamile pantolonlarında bedene karar veremiyorum ben normalde 38 bedenim şuan da 1 kilo aldım ama illaki alacam ve genişlicem kaç beden almak lazımkiiii
Yazını okuyunca geçen gün rastladığım karikatür geldi aklıma.. :)) dur paylaşayım.. :)))
İşte bunlar hep hormonlardan... Ben de youtubedaki kısa doğum filmlerini seyredince çok duygulanıp ağlıyorum. Elalemin çocuğu oluyor ben 2 göz 2 çeşme :))
Duygu olarak daha çok sinirli ve tahammülsüz oldum, trafikte ne kadar sakindim açar müziğimi 2 saat dur kalk giderdim ama şimdi gücüm yetse arabadan inip tüm kurallara uymayan yol vermeyen vs tipleri dövesim var! :) selektör korna minibüs şöförü gibi olduğunu farkettim:))
Onlar birebir uyumlu değil canım ama ortalama rakamlar, orada yazan grama ve uzunluğa çok takılma benim bebekte hep 4 gün 5 gün falan geriden geliyor önemli olan 20. haftadan sonraki gelişimi, demir ilacının besleme olayına gelince de böyle birşey yok bebek her sekilde kendisini besleyebilir o demir hapı senin demir depolarını ve kan düzeyini seviyede tutmak için veriliyor yoksa bebeği besliyor ben o hapı kullanayım diye birşey yok canım. herseyden yesende sağlıklı beslensende bu demir hapını bütün gebelik boyunca kullanmamiz gerekiyormuş. ama senin kanama alanın bitmediği için doktor vermemiştir bu ilacı. dediğim gibi 20. haftada falan inşallah birşeyin kalmaz doktorda sana demir ilacına başlarhayal_masal @sg26 tebrik ederim kızlar ikinizide :))
Genel bir soru sorayım kızlar bu hamilelik takvimimizin altında ortalama boy kilo varya bebislerimizin o doğru mu sizce? Sizinki onunla uyumlu çıkıyor mu ultrasonda? Yani orda atıyorum 15 cm yazıyorsa ultrasonda 18 cm veya 12 cm gibi oluyor mu? Ben demir hapı vs icemiyorum doktorum vermiyor kabiz olmamam gerekiyormus benim. Yumurta peynir et balık hersey yiyorum. Ama demir hapı acaba daha mı iyi besliyor bilemiyorum.
O yazıyla yine uyumlu çıkıyor çok şükür bebis. Besleyememis olmak istemiyorum oglusumu. Kuruyemiş falanda yiyorum hergün. Yoğurt,süt veya kefil mutlaka günde birisini tüketiyorum. Yaptığınız başka bişey var mı?
Anladım canim. Dediğin gibi doktor kabız olmamam için vermiyor kanamadan dolayı. Bakalım artık sonrasında verir herhaldeOnlar birebir uyumlu değil canım ama ortalama rakamlar, orada yazan grama ve uzunluğa çok takılma benim bebekte hep 4 gün 5 gün falan geriden geliyor önemli olan 20. haftadan sonraki gelişimi, demir ilacının besleme olayına gelince de böyle birşey yok bebek her sekilde kendisini besleyebilir o demir hapı senin demir depolarını ve kan düzeyini seviyede tutmak için veriliyor yoksa bebeği besliyor ben o hapı kullanayım diye birşey yok canım. herseyden yesende sağlıklı beslensende bu demir hapını bütün gebelik boyunca kullanmamiz gerekiyormuş. ama senin kanama alanın bitmediği için doktor vermemiştir bu ilacı. dediğim gibi 20. haftada falan inşallah birşeyin kalmaz doktorda sana demir ilacına başlar
kızlar geceleri uyuyamıyorum hiç.. sabaha kadar dönmeye calısıyorum dalamıyorum uykuya sabah da 6 da kalkıp işe gidiyorum kabusa döndü günlerim.. sizin uyku sorununuz var mı sadece bende mi bu durum
inşallah canım benim de bir haftadır böyle gecelerim kabus gibi geciyor heran uyanıgım herseyi duyuyorum dalamıyorum cok zor bi durumBen de 2-3 gündür uykusuzluk sorunu var.. Saat başı uyanıyorum sabaha kadar.. 6-7 gibi dalıyorum 10-11 de kalkıyorum ama uykumu almış hissetmiyorum..sen de bir de çalışıyorsun valla canım geçicidir inşallah..
Siz böyle tahminlerde bulununca benim hoşuma gidiyor çünkü ilk hamileligim de bende sizin gibiydim acaba hareketi miydi gaz miydi falan filan derken yanılmıyorsam 21. haftada bir salı günü bariz bir şekilde bebeğimin hareketini hissetmiştim ama muhteşem bir duyguydu ve ondan sonra her gün doğana kadar hissettim takip ettim hareketlerini, şimdi sizin bu tahminleriniz arkadaşlar bağırsak hareketlerinden ibaret olduğunu düşünüyorum. benim ikinci bebegim olmasına rağmen hala bir hareket hissetmedim ve 20. haftaya kadar öyle bir hareket hissetmeyi beklemiyorum, bunlar tatli telaslar sizde ilk hareketi hissettiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız çünkü farklı birşey bu harika birşey
Anne dizisi seyrettim cocugu cop torbasina koydu
Ben hickira hickira agliyorum...
O dizide ağlamak için hamile olmaya gerek yok canım , allahımmm insanın içini paramparça eder o dizi. Ben de gecenin körü tekrarına denk geldim. Ağla ağla bir hal oldum. Cansu dereyi de sevmem pek ama küçük kızın kendi kendine kurduğu dünya çok ilgimi çekti.. Sanırım salı günü yeni bölümüne bakacağım :)) mazoşist gibi.
Yok asla takılmadıgımı en basta yazmıştım canim. Kiyaslamaya vs cok karşıyım. Benim sorum bebegimi daha iyi nasıl besleyebilirimi öğrenmek takviye hicbisey kullanmadigim için bunu nerden alırımı bulmak.B blossom- benim ilk oğlum da bu haftalarda geriden falan geliyordu sonraki haftalarda bir atağa kalktı hep bir hafta falan önden gidiyordu, ben birde ultrasona göre bebek kilolarını boylarını kıyaslayan annelere çok kızıyorum yahu senin boyun 1.50 ben 1.80 ikimizin bebek uzunluğu bir olabilir mi hiç? bu mümkün değil. lütfen böyle bağnaz şeylere takılıp hiç canını sıkma, bu doğanın bir mucizesi bebeğini aynı senin ve babasının minyatürü gibi kucağına alacaksın hiç merak etme..
Ben de 2-3 gündür uykusuzluk sorunu var.. Saat başı uyanıyorum sabaha kadar.. 6-7 gibi dalıyorum 10-11 de kalkıyorum ama uykumu almış hissetmiyorum..sen de bir de çalışıyorsun valla canım geçicidir inşallah..
Canim ben bi su anki bedenime göre aldım çünkü göbek bölümünün sadece geniş olmasına ihtiyacım vardı. Şuan onu kullanıyorum ve iyiki almışım. Hem normal herhangi bir kotum gibi hemde göbeği lastikli olduğundan bebegim sıkısmıyor. Bi tanede büyük aldım son aylar için sanırım bu ikisi beni bayağı idare eder. Bu şekilde dusunebilirsinKızlar bişey sorcam bu hamile pantolonlarında bedene karar veremiyorum ben normalde 38 bedenim şuan da 1 kilo aldım ama illaki alacam ve genişlicem kaç beden almak lazımkiiii
İnanki bende hiç uyuyamıyorum belki 3 saat uyuyorum sonrası yok, raporluyum evdeyim ama gündüzde uyumuyorum nedense, uykuyu cok seven ben enteresan bi sekilde uykum gelmiyorkızlar geceleri uyuyamıyorum hiç.. sabaha kadar dönmeye calısıyorum dalamıyorum uykuya sabah da 6 da kalkıp işe gidiyorum kabusa döndü günlerim.. sizin uyku sorununuz var mı sadece bende mi bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?