2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ben doktora 9 haftada hissettigimi soyledigimde ne guzel erken hissettirmis dedi hicte bagirsak hareketi demedi. ki kaldiki bagirsak hareketlerini hi
Hadi bakalım çok şanslısın o zaman daha eller kollar tam oluşmadan hareket hissetmek bence bir ayrıcalık sevindim adına

Mesajların hepsini okuyamıyorum o yüzden kacirmisimdir yazdığını ama bu şekilde düşünüp aldanıp siniri bozulan bir çok anne adayı var onlara gitsin o zaman mesajım. daha iyi beslemek sağlıklı beslenmek demek sen sağlıklı beslenip vücudun için gerekli vitamin ve mineralleri alarak bebeğini de daha iyi besleyebilirsin, yoksa gerçekten öyle bir mucize olsa keşke mesela bir mandalina yesek ve bebeğimiz o gün 50 gram alsa gibi di mi ne güzel olurdu

Son düzenleme:

Bende bugün kan verirken bağıran ağlayan çocuklarla birlikte ağladım , arkadaşım sevgilim var dedi ona ağladım sanki ne oluyorsa geçen gün eşime sen ben beğenmiyorsun diyip durduk yere ağladım haberleri izlemiyorum zaten o ayrı bi olay çocuk mızmız olucak yapma diyorum kendime ama oluyor işte

Şuan bana da doktorum kan ilacı ve multivitamin yazdı değerlerim çok güzel çıktı ama doktor bunlar gebelikte kullanılması gerek ne gerek var depolarını boşaltmaya dedi kan ilacı içinde 16. Haftadan sonra değerin iyi kötü illa içilmesi Lazım çünkü Doğumda ne gidiyor kan gidiyor kan değerleri neye gidiyor bebeğe gidiyor bunlar önemli dedi bende Demir ilacını sevmem hiç ama böyle diyince içmem gerektiğini düşünüyorum , zaten çok düzgün beslenemediğimi düşünüyorum herşeyden yesem de eksik gibi geliyor çünkü doğal şey çok nadir bulunuyor o bile şüpheli geliyor bana tedbir almaktan zarar gelmez diye düşünüyorum tabi herkesin kendi düşüncesi

Aynen benimde doktorum böyle söylüyor ve mantığıma da uyuyor,, bende kullanıyorum demir ilacı ve decavit artı birde hamileler için üretilmiş olan alg yağı içeren omega 3 takviyesi kullaniyorum

Teyzeleri bugün bizim kontrolumuz vardı. Üçlü test yaptirdik sonucumuz iyi çıktı. Bacak kemiklerinide ölçtu. 17+3 te 19 cm olmusuz 224 gramDa kilomuz. Doktor tekme hissetmeye basladinmi dedi ongünden fazla oldu hissediyorum dedim sen erken hissetmeye baslamissin dedi asıl şimdi hissetmeye baslaniyo yavastan dedi kasigim da beni durtup duran ayaklariymiş. Allahım hissetmeyenlere de nasip etsin.

Okuduğum bir kitapta 18. haftada uykuya dalma ve uyku sorunu yasayabilirsiniz diyordu canim

Aaa öyle mi.. Sağol canım paylaşımın için iyi oldu öğrendiğimiz..
18. Hafta şahsına münhasır bir hafta sanırım :) resmen uykuya dalamıyorum çok sık uyanıyorum, bugün de karnım mı büyüyor rahmim mi büyüyor nedir ilk defa içerde kasılma gerilme hissediyorum..

Sen tecrübelisin canım. Muhtemelen biz karıştırıyor olabiliriz. Dediğin gibi bu tahminler de bir keyif...

Maşallah canım.. Gözünaydın..
Bu arada kitapta okuduğum bir hesap bilgisi paylaşayım.. Bebeğin yaklaşık boyunu , şu bacak kemiği (ultrasonunuzda FL diye yazan) 7 ile çarparak bulabilirmişiz. Bu hesap şuan için olmasada 20'li haftalarda daha kesine yakın bir sonuç verirmiş. Doktorunuz her zaman ölçüm vermeyebilir sormayı unutursunuz filan merak ederseniz böyle bir kabaca hesap yöntemi varmış.

Bugün benim de kasıklarım patlayacak gibi gergin ve arada sizliyor.okulda bos derste bacaklarimi uzatiyorum hemen

Bugün benim de kasıklarım patlayacak gibi gergin ve arada sizliyor.okulda bos derste bacaklarimi uzatiyorum hemen

İyi ediyorsun canım fırsatını buldukça dinlenmeye bak uzat ayakları, illa ayakta ders anlatman gerekirse de yürüyerek yap dolaşım için sabit ayakta durmak daha kötü. Arada da parmak uçlarına kalkıp in o da damarları rahatlatan bir hareket. (Bende varis var da ondan bu tavsiyeyi veriyorum doktorum söylemişti)

Di mi ne güzel olurdu :) Yok ben zaten öyle çok kilolu bir bebek beklemiyorum canim. Tabiki ısmarlama bebek olmaz,olamaz. Anası 1,75 babası 1,86 bize benzesede olur benzemese de olur Allahtan gelen başımız gözümüz üstüne.Öyle bir saçmalık olabilir mi? Şahsen öyle kıyaslama yapan birileri varsa çok sacma yani. Evlat isteyen binlerce insan var. Bende 1.5sene bekleyen birisiyim. Öyle kıyaslama falan en azindan benim için söz konusu olamaz.

Maşallah ona maşallah annesi :)))

Canim pantolanlarin ustunde bilgi yaziyor kendi bedeninizde alin diye ya da garanti olsun bir beden ustu diye biliyorum

Teşekkür ederimmm :))

Merhaba ben geldim. kızlar ben şu son 1_2 haftadır aşırı duygusalim. hemen gözlerim doluyor ağlamaya basliyoRum. kizima günlük tutuyorum. öyle hergün yazmıyorum. önemli günlerde yada canım sıkıldığında. Bugün kalemi aldım elime başladım aglamaya. Kız bebek olması beni çok duygusallastiriyor. oğlumda da yazdım halada yazıyorum. ama bu kadar değildim. sanki kırılacak üzülecek narin bişeye sesleniyormusum gibi. o kadar kötü oluyorum ki. hele de o hareketleri hissedince oof offf çok güzel bi duygu yaa benim hormonlar feci tavanda ne olacak bu halim bilmiyorum.

Tavsiyen icin tesekkürler kuzu.surekli geziniyorum sınıfta zaten de parmak ucu olayini bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…