2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bayanlar demir hapı olarak gyno feron verdi doktorum. Başlayalı 4 gün filan oldu. Karnım konuşuyor resmen. Kabız yerine çalıştırdı gibi.Ama karnımda ağrı da olabiliyor. Bunu kullanan var mı aranızda?

Bayanlar demir hapı olarak gyno feron verdi doktorum. Başlayalı 4 gün filan oldu. Karnım konuşuyor resmen. Kabız yerine çalıştırdı gibi.Ama karnımda ağrı da olabiliyor. Bunu kullanan var mı aranızda?

ben ilk kullandigimda midem kaziniyodu hemen am doktor kestii bende ama cok seker bi ilac bonibon gibiii

bahsettin parmak ucu hareketi yaptum okuyuncaa cok iyi geliyoo. cok sagolll bilgin için

kızlar selam.
ctesi günü tekrar dr kontrolünee gittim. oğlumu gördüm. 254 gr olmuş maşallah
hareketlerini izledik en son secde halindeydi
çok şükür bir sıkıntı yok. 15 gün sonra ayrıntılı ultrasona gireceğiz kısmetse.
çok şükür hareketleri de hissetmeye başladım günde birkça sfer ama o bile beni çok rahatlatıyor
sütü gelenlermi var çok şaşırdım bende daha tık yok

ben ilk kullandigimda midem kaziniyodu hemen am doktor kestii bende ama cok seker bi ilac bonibon gibiii
Peki saat kac gibi aliyordun? Ben kahvaltidan 2.5 saat sonra aldim (doktorun onerisi) ama birileri demiski tokken alirsan ishal yapar. Hic mi ara ogun yemiycez kahvalti oglen arasi ac mi kalicaz anlayamadim? Sabah 6 gibi uyanip alip 1 saat sonra kahvalti etsem ne olur? Mideye mi dokunur?

bahsettiğin ilaç Gyno ferro sanol ise ben sabah uyandığımda alıyorum. kahvaltıdan 20 dkka kadar önce alman yeterli dedi eczacı. doktorumda aynısı söyledi

Bende şimdi bunu araştırıyordum aç karnına yemekten 1 saat önce diyor eczane öyle dedi yani bende sabah tiroit içiyorum olmaz dedim hemde kahvaltı da peynir süt oluyor Demir için iyi değil akşam yemeğinden önce denicem ya da akşam atıştırmalarından önce

bana sabah yada aksam yok dedi doktor ben bszen uyumadan bazende aksam yemekten sonra

benim ilacın üstüne aç karnına yazmışlar. 7 de evden çıkıyorum çıkmadan içiyorum. ishal falanda olmadım.

kızlar hepinize teşekkür ederim maşallah çok aktifsiniz ben fazla giremiyorum... 16+3 te 111 gr çıkmıştı şimdi bakıyorum bazı arkadaşlar 250li gramlardan bahsetmiş herkesin böyle miydi? doktorum bir sıkıntı yok dedi ama daha artar mı kilosu yani ilk bebek olunca tecrübesizim tabi

Canım benim de 160 gr çıktı yazan arkadaşlar bizden öndeler 16+5 benimde

Canım benim de 160 gr çıktı yazan arkadaşlar bizden öndeler 16+5 benimde
maşallah canım. bu haftalarda kalsiyum almak gerekiyormuş bol bol süt ayran yoğurt ne bulursam yiyeyim bari yiyorum gerçi de az geldi belkide. aksine kendim kilo almışım 3 haftada 2.3 kilo almışım çok dikkat etmem gerekiyor

ben de dün durduk yere ağladım bir şey yoktu ortada :)

Evet canım aslında ben şunu farkettim bi kaç gün önce sevmediğim yemekler vardı bende sadece yoğurt ve kepek ekmeği yedim o bile yetti bana bazen bir çorba içiyorum yetiyor az az sık sık derlerdi amaaaaan derdim gerçekten az az sık sık yiyince kilo alımı fazla olmuyor bence ben 1 kilo aldım ama asıl kilo alımları ilerleyen zamanlarda olucakmış ne kadar az o kadar iyi , en iyisi ayran diyor doktorum bana fırsat buldukça az tuzlu yapıp içiyorum , bebeğe şu sıra ne kilo yapar bilmiyorum birazda genetik faktörler de etkili gibi geliyor birde şeker az tüketin hem sizin için hemde Bebek için çok kilolu olmasın diye derlerdi şeker de kilo aldırıyor olabilir mi ki

Teşekkür ederiz :) bilgiyide yazdık kenara
Teşekkür ederiz:)) bilgiyide yazdık bi kenara lazım olabilir

Teşekkür ederiz :) bilgiyide yazdık kenara
Teşekkür ederiz:)) bilgiyide yazdık bi kenara lazım olabilir

canım benim 18 haftayı bitirdim o yüzden 15. haftada 150 gr civarıydı. bunun genetik ve erkek kız olması da değiştirir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…