2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
iyi akşamlar kızlar yarın büyük gün bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim Allah kısmet ederse tabi cinsiyetten önce sağlığı önemli inşallah güzel haberlerle geliriz
İnş cnm hayırlı haberlerini alırsın bizde yarın gidicez inş miniklerimiz saklamazda gösterirler

Canım burda herkes farklı haftalarda kontrole gidiyor.. 250 gramlara yeni yeni ulaşıyordur bence 17-18 haftalık olanlar.. Benim son kontrolüm 16+2 deydi ultrasonda 16+4 çıktı ağırlığı da yaklaşık 170 gr'dı. Hepimizin farklı farklı.. Doktorun iyi diyorsa iyidir. Sıkıntı yok diyorsa ona güven burda kıyaslama yapmak hata olur.

kızlar doktorum bana kilosunu ve boyunu söylemedi bende sormayı unuttum.belkide söylememesi isabet oldu yeterince beslenmiyomuyum bebeğim geriden mi geliyo iyi gelişemiyo mu diye evhamlanmıyorum bu sayede :)

Ben de boyunu sormayı unuttum son sefer.. Cinsiyete kitlenince :))) sonradan baktım da ölçüm olarak da yok ultrason resimleri üstündeki bilgilerde :)) çok da merak etmiyorum ben 1.64 eşim 10 cm fazlası :)) ultrasonlarda da selvi boylu bir bebiş yoktur

kızlar doktorum bana kilosunu ve boyunu söylemedi bende sormayı unuttum.belkide söylememesi isabet oldu yeterince beslenmiyomuyum bebeğim geriden mi geliyo iyi gelişemiyo mu diye evhamlanmıyorum bu sayede :)

Benim doktorum da kilosunu boyunu söylemiyor.botuni sordum artik sigmiyo cihaza olcemiyorum dedi.önemli olan sağlıklı hareketli suyu iyi rahim agzi kapalı diyor.organlarina bakiyor her ultrasonda

İnşallah canım benim yaaa dua ediyorumda göstersin %yüz desin artık doktorum çünkü kızıda duydum erkeğide

Bebeğin hareketlerini hissettiğinizden nasıl emin oluyorsunuz? 3-4 gündür ben de kelebek gibi, karıncalanma gibi birşeyler hissediyorum ara sıra ama emin olamıyorum. Nasıl bir his?

Hep sol yanıma yatmaktan mıdır bilmiyorum ama sabahları uyandığımda bacaklarımın yan kısımları çok fena ağrıyor oluyor, özellikle de kalçaya yakın üst kısımları. Sizde de oluyor mu?

Canım ben de içiyorum gynoferon 13. Haftadan beri akşam yemeğinden önce içiyorum. En sevdiğim ilacım içerken. Fakat çok afedersiniz dışkıda bıraktığı koku dayanılır gibi
Değil

Sola yatmaktan sol bacağımın yan kısmı benim de agriyor bazen, dun gece uyandigimda basenim karincalanmisti hatta bicimsiz yatmisim sanirim, bunun için çeşitli hamile destek yastıkları var bacak arası, göbek altı, bacak altı şeklinde kullanılabilen... araştırıp alabilirsin istersen..

Bebek hareketlerini hissetmeye gelince de, kendi adıma soyliyeyim benim ilk hamileliğim belki de 5 defa hissettiğimi sanıyorsam 2 si bebek 3 u vücuttaki başka hareketler gaz bağırsak vs. olabilir.. ilk zaman hissettiklerimiz kelebek gibi, suyun içinden baloncuk çıkar gibi , bir sey kayar gibi icerlerden gelen farklı değişik bir hisdi. Simdi ise arada ayni yerde 2-3 defa icerden vuruyor... bu arada ilk gebelikte 22.haftaya kadar bebek hareketleri anlasilmayabilirmis. 1 ay sonra tam anlamıyla gerçekten net ayırt edebiliyor olacağız sanıyorum..

Az once gobegim acikti bakiyordum o da neeee solda bi hareketlenme oldu karnim disa dogru gitti geldi sok oldummm bana mi oyle geldi diye dusunurken arkadasim karsimdaydi o da gormus. Bu haftalarda disardan gorunur mu ya ayyyy inanamiyorum ilk defa gordm cok mutlu oldum. Bir de oglenden beri midemde agri var yanma var disardan da agriyor gibi ama bana oyle geliyor distan bisey yok ama midem baya yaniyor bu da nesi ya

hadi ya ama cok az yemek de olmaz galiba dimi gereksiz kilo aldirici seylerden kacinmaliyiz galiba ayy bi de ben geceleri icim kiyiliyor uyaniyorum fln yemiyorum gerci :)

Ne gúzel insallah ben de duzenli kullanmaya alisirim.5- 6 gun oldu. Karnimda cok agri yapti. Ozellikle yemek yiyince kasilir gibi oldu. Dr um dun devam et basta ishal kabizlik siskinlik yapar dedi. alisamazsan baska cozum arariz dedi. . Koku fena dedigin gibi ben esimi uyardim ama disarida filan gelirse sikinti benim bagirsaklar hassas gunde 2 keze cikardi. Misafirlikte gelirse yandim :) iste komik seylere dertleniyoruz ama gercek bu....

bende 1,65 falanım ama eşim 180.bi hafta çok uzar bi hafta az uzar çok takılmıyorum ben rakamlara zaten :)

Benim doktorum da kilosunu boyunu söylemiyor.botuni sordum artik sigmiyo cihaza olcemiyorum dedi.önemli olan sağlıklı hareketli suyu iyi rahim agzi kapalı diyor.organlarina bakiyor her ultrasonda

benim doktorumda aynı şekilde tek tek inceliyo kolunu bacağını heryerini gayet iyi sağlıklı diyo.cin gibi dedi hatta bu sefer gittiğimizde :))) suyu iyi diyo o kadar.cinsiyetini öğrendik artık masadan kalkıcaktım iki elini çenesinin altına koydu doktor aa ne tatlı duruyo bakın dedi.zaten öyle gördükçe hiç aklıma gelmiyo kitlemiyorum :)

Kızlar bişey sorcam. Annem dedi ki erkek bebekte göğüs ucu koyulaşır, kız bebekte pembeleşir. Benim göğüs ucum çok çok koyulaştı ama Dr. Cinsiyet için kız dedi. Yalnız o kadar zor gördü ki acaba hata yaptı mı diye düşünüyordum zaten annemin yorumu tuz biber oldu :) demem o ki göğüs ucu koyulaşıp kızı olacak olan var mı benim gibi?
Tabi bu tür göğüs ucu vs tahminler yanıltıcı olmaya çok müsait ama kıza kendimi çok alıştırdım değişecek diye korkuyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…