2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

banada tam tersini söylediler kızda koyulaşır erkekde pembeleşir diye doktorun ne söylediyse o canım takılma bunlara herkes için farklı :)

banada tam tersini söylediler kızda koyulaşır erkekde pembeleşir diye doktorun ne söylediyse o canım takılma bunlara herkes için farklı :)
Annemin 3 kızı var 3ünde de pembeleşti deyince bi şüphelendim gerçi doktor da bu kadar zor görünce anneler inanamıyor kesin mi diye ama gördüm kesin kız dedi. Haftaya ayrıntılı usg var artık o zaman büyün şüpheleri atarım inşaallah :)

Gunaydin tatli annisler ve kuzulari :)

Demir hapini 10.haftadan beri kullaniyorum. Kan testlerimde demir depolari baya azalmisti hatta doktorum dahileyeye yonlendirdi oda kan hapina devam etmemi soyledi iki doktorda ac karina onerdi. Ilaci ictikten 1.5 2 saat kadar once sut ve sut urunleri,cay,kahve,kola benzeri seyler ilacin etkisini azalttigindan yenilmemesi gerekiyor dikkat etmek lazim. Ben de biraz arastirirken c vitamini ile alindiginda emilimini kolaylastirdigini okudum ve pesine hemen mandalina yemeye basladim :) dahiliye doktoruna soyledigimde dogru yapiyosun devam et dedi. Kan haplarinin geneli ne yazikki kabiz yapiyo :) onun icinde 3 adet kayisi suya koyup bi kac saat bekletiyorum (yatmadan oncede olabilir) sabah kahvaltidan once suyunu icip kayisilarida yiyiyorum etkisi oluyor. Birde doktorunuza danisarak Solgar Iron diye demir hapi bitkisel ve kabiz yapma etkisi hic yok gibi eger uygun gorurse onuda deneyebilirsiniz :)

İnş cnm hayırlı haberlerini alırsın bizde yarın gidicez inş miniklerimiz saklamazda gösterirler
sağol cnm benim inşallah sabah çikolata yiyeceğim hastaneye giderken hareketleniyormuş bebek inşallah gösterir sarı yeşil beyaz zıbın aldım geçen patikli altlardan aldım kanepenin üzerine serip 1 saat izlemişimdir abartısız çok güzel bi duyguymuş

pembepatiks @Gulsah2506
Kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz yarın öyleyse :))
Önce sağlıklı olduklarını sonra da cinsiyeti öğrenir mutlu mutlu bitirirsiniz bu hafta kontrollerini de inşallah
teşekkür ederim canım inşallah güzel haberlerle gelirim

Tatlım hiç alakası bile yok. Hamileyken herkesinki koyulaşıyor. Benim kızım olacak ama baya koyu....

kızlar doktorum bana kilosunu ve boyunu söylemedi bende sormayı unuttum.belkide söylememesi isabet oldu yeterince beslenmiyomuyum bebeğim geriden mi geliyo iyi gelişemiyo mu diye evhamlanmıyorum bu sayede :)

aynı ben aslında zamana bırakmak istiyorum şimdi kıyaslama yapınca biraz ufak geldi boyuna 15 cm falan dedi ne bileyim bir dahaki kontrolde bakalım ne çıkacak sağlıklı olsunda oğluşum bu aralar baş ağrısıyla cebelleşiyorum kontrolde tansiyonum 15 çıktı doktor heyecan yapmışsın diyor

kızlar bebeğiniz için neler aldınız.ben bi tane 3lü kapşonlu takım bi tane yazlık tulum bi de pantolon ve zıbın aldım.yenidoğan takımı ve biberonda almak istiyorum ama çok mu acele ediyorum acaba :)
ay negüzel ben daha hiç birşey almadım. zaten doğum için gerekli olanları alacağız gerisini doğumdan sonra alırız. ben ve eşim herşeyi oğlumuzla alalım kararı verdik. ama içim gidiyor bakıp alamayınca

çok güzel bilgiler teşekkürler tatlım

Günaydın kızlat nasılsınız? Bir kaç arkadaşım yazmış kontrolüm var bugun diye güzel haberlerle dönersiniz inşallah
Benimki haftaya pazartesi, kilolarından bahsetmişsiniz ben şimdiye kadar hiç kilosunu duymadım sormak da aklıma gelmedi kalbi atıyo mu demekten :) ne kilosunu ne cinsiyetini bilmiyorum
Karnım sanki bigün büyük bi gün küçük anlayamıyorum neden böle
Lekelenme şeklinde kanamam devam ediyor 1 haftayı geçti, inşallah hematomum kalmaz bir sonraki kontrole
Kocam da istanbulda iş için gitmişti bu akşam gelecek inşallah.. Özetle benden bu kadar, ha bu arada demir hapı felan başlamadım 16. Haftada demişti doktorm. Muhtemelen haftaya alacağım..

Ben ferrum fort kullanmaya basladım hemen geri brakmak zorunda kaldm. Yaklasık 1.5-2 haftadır aşırı mide bulantısı ve baş ağrısı cekiyorum

Canım geçmek bilmeyen baş ağrısını ben de cekiyorum minoset alıyorum ama bana mısın demiyo

Kızlaaaaaarrrr günaydınnnnnnnnnnn herkese Harika bir gün diliyoruz ben ve oğlum :)
Kontrolü olanlar dilerim bebişiniz sise öpücük atar :)
Haber bekleyenler bütün güzel haberler sizin için olsun.
Bulantılar dursun!
Bel ağrıları geçsin!
Mide yanmaları gitsin gelmesin!
Sıpalar içerden ben buradayım desin artık!

canım al benden de o kadar sol tarafım iptal artık sağıma yatıyorum yapıcak bişey yok. hem sağ hem sol sabah kalktığımda ağrıyor oluyor 5 ay daha çekicez Allah ın izniyle napalım
canım benim oğlum olucak kısmetse benimde koyulaştı ara ara şekil değiştiriyor genişliyor pembe oluyor sonra bir daha koyu oluyor. sabit bir durum yok yani. birde herkesin hamileliği başka başka o yüzden sen kendi belirtilerine ve drunun dediğine bak bence
kızlar bebeğiniz için neler aldınız.ben bi tane 3lü kapşonlu takım bi tane yazlık tulum bi de pantolon ve zıbın aldım.yenidoğan takımı ve biberonda almak istiyorum ama çok mu acele ediyorum acaba :)
biz son iki dr kontrolünden sonra bişeyler alıyoruz. hastane çıkışı aldık, 7 8 tane zıbın 3 alt 2 üst bir inekli takım bir arılı takımı var. battaniye aldık biberon emzik bayağı almışız ablamın oğlu var şimdi 4 yaşında o hep kaliteli kıyafetlerini ayırmış onları da verdi sanırım pek alınacak bişey kalmadı

Kızlar selam:)
Benim edindiğim bilgiye göre aynı yerde tek seferlik bir hareket oluyorsa bu bağırsak hareketi olabilir fakat aynı sabit noktada birden fazla hareket hissediyorsanız bebek hareketidir. Ne kadar doğru bilemiyorum ama mantaklıda geliyor:)

Günaydın Canııııım Âmin diyorum bende:)

Yok bence acele etmiyorsun insan kıpır kıpır oluyor sürekli birşeyler almak istiyor
Benim aldıklarım şunlar; bebek arabası, park yatağı, biberonlar(3 ve 6 aylık ayrı ayrı), emzikler(3ve 6 aylık ayrı ayrı), 10 tane falan çıtçıtlı body(kısa kol, uzun kol değişiyor), 3 tane takım( alt,üst,battaniyesi), çoraplar, külotlu çorap, patikli altlar ve üstüne bodyler, hoşuma gitti diye bi kaç ayakkabı, alt açma takımı, etraftan yelek ve hırka örüp getirenler var, bebek yıkama için yataklı bi aparat, tırnak makası, bebek kulak çubuğu, erken ama hoşuma gitti diye mama saklama kapları, mont, penye yelekler, battaniye, birde bi kaç tane srıf hevesten pembiş tüllü kıyafet aldım
Benim şimdilik aldıklarım bu kadar:) biliyorum acele ettim ama her çıkışımda yok indirim var yok çok güzelmiş diye kendimi kandırıp alıyorum
Birde çok fazla alacak şey var ben liste yaptım daha bi sürü eksik şey var.

Günaydın kızlar.ben de henüz hiçbirşey almadım bebeğime.bu cumartesi cinsiyetini öğrenirsem yavaş yavaş başlarım artık.yalnız kızımdan edindiğim bir tecrübeyi paylaşayım.zıbın denen iç çamaşırı çok kullanışsız bişey.benim aldıklarım elimde patlamıştı.zıbın yerine bol bol çıtçıtlı badi almanızı öneririm.ayrıca 0-3 ay az alın.6-9 9-12 gibi ayları daha sonra almaya çalışın.hem mevsimi tutturamazsınız hem bedeni.belki bebek iri olur aldıklarınız elinizde kalır.ayrıca hediyede geliyor.bazı şeylerin etiketi bile üstünde kalabiliyor.

ben 93 kılo ıle hamıle kaldım... gebelıgın 10. haftası 89 a kadar düştüm... çok şükür bebeğimin gelişimi iyi... şu anda 92 kiloyum.. ben erken kalktığım için hemen kahvaltı yapıyorum.. eğer geç kalkacaksam gece uyanınca ekmek arası peynır veya meyve yıyorum :)

ben de sürekli sol yanıma doğru yatıyorum ve aynı dediğin gibi sıkıntılarım oluyor. sola doğru yatmalısın demişti doktor da. uyku kalitem malesef azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…