- 15 Ağustos 2016
- 192
- 282
- 18
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #18.301
Doğru olabilir canım ama ilk vuruşlar güçsüz olduğu için en güclusünü de hissedebiliyomussun yani bitane olarak. Başka günlerde orada vurduysa tamamdırKızlar selam:)
Benim edindiğim bilgiye göre aynı yerde tek seferlik bir hareket oluyorsa bu bağırsak hareketi olabilir fakat aynı sabit noktada birden fazla hareket hissediyorsanız bebek hareketidir. Ne kadar doğru bilemiyorum ama mantaklıda geliyor:)
Ben yeni doğan takımları almıştım zaten zibin falanda dün de gittim hastane çıkışı aldım iki tane saç fırçası banyo singerini aldımkızlar bebeğiniz için neler aldınız.ben bi tane 3lü kapşonlu takım bi tane yazlık tulum bi de pantolon ve zıbın aldım.yenidoğan takımı ve biberonda almak istiyorum ama çok mu acele ediyorum acaba :)
Sana katılıyorum. özellikle bebek boyu uzun olursa (uzun anne ve babalara sesleniyorum) patikli pantolonları en fazla 1 ay giyebiliyor patiksiz pantolonlar daha avantajlı. uzun ve iri bebekte 0-3 ay olanlar fazla kullanışlı olmuyor 3-6 6-9 bu bedenler çok kullanılıyorGünaydın kızlar.ben de henüz hiçbirşey almadım bebeğime.bu cumartesi cinsiyetini öğrenirsem yavaş yavaş başlarım artık.yalnız kızımdan edindiğim bir tecrübeyi paylaşayım.zıbın denen iç çamaşırı çok kullanışsız bişey.benim aldıklarım elimde patlamıştı.zıbın yerine bol bol çıtçıtlı badi almanızı öneririm.ayrıca 0-3 ay az alın.6-9 9-12 gibi ayları daha sonra almaya çalışın.hem mevsimi tutturamazsınız hem bedeni.belki bebek iri olur aldıklarınız elinizde kalır.ayrıca hediyede geliyor.bazı şeylerin etiketi bile üstünde kalabiliyor.
Kızlar bişey sorcam. Annem dedi ki erkek bebekte göğüs ucu koyulaşır, kız bebekte pembeleşir. Benim göğüs ucum çok çok koyulaştı ama Dr. Cinsiyet için kız dedi. Yalnız o kadar zor gördü ki acaba hata yaptı mı diye düşünüyordum zaten annemin yorumu tuz biber oldu :) demem o ki göğüs ucu koyulaşıp kızı olacak olan var mı benim gibi?
Tabi bu tür göğüs ucu vs tahminler yanıltıcı olmaya çok müsait ama kıza kendimi çok alıştırdım değişecek diye korkuyorum sanırım
teyzoşlar güzel anneler biz geldik güzel haberlerim var 1 hafta geriden geliyordu bebeğim kapatmış ve oğluuuuuuuuuuuum geliyor inşallah bağdaş kurmuş göremiyorum 20 gün sonra yine gelin dedi doktor tüh dedim 20 gün nasıl geçer şimdi derken tamam şimdi gösterdi erkek dedi çok güzel duygular öğleden sonra sağlık ocağına gideceğim hemşire arayıp çağırdı neler yapılmış onlara bakacakmışCitolesgen cnm cinsiyetimizi öğrendik erkek ekleyebilirsin cnm
oh oh hayırlı olsun canım. bi oğlumuz daha olacak.maşallahteyzoşlar güzel anneler biz geldik güzel haberlerim var 1 hafta geriden geliyordu bebeğim kapatmış ve oğluuuuuuuuuuuum geliyor inşallah bağdaş kurmuş göremiyorum 20 gün sonra yine gelin dedi doktor tüh dedim 20 gün nasıl geçer şimdi derken tamam şimdi gösterdi erkek dedi çok güzel duygular öğleden sonra sağlık ocağına gideceğim hemşire arayıp çağırdı neler yapılmış onlara bakacakmışCitolesgen cnm cinsiyetimizi öğrendik erkek ekleyebilirsin cnm
Kızlar selam:)
Benim edindiğim bilgiye göre aynı yerde tek seferlik bir hareket oluyorsa bu bağırsak hareketi olabilir fakat aynı sabit noktada birden fazla hareket hissediyorsanız bebek hareketidir. Ne kadar doğru bilemiyorum ama mantaklıda geliyor:)
huhuuuuu bir pipiiiliiii daha eklendiiii allah mesut etsin canim saglikli olsunlar inşallah .
teşekkür ederim kızlar bize bu duyguları yaşatan Rabbime şükürler olsunoh oh hayırlı olsun canım. bi oğlumuz daha olacak.maşallah
teyzoşlar güzel anneler biz geldik güzel haberlerim var 1 hafta geriden geliyordu bebeğim kapatmış ve oğluuuuuuuuuuuum geliyor inşallah bağdaş kurmuş göremiyorum 20 gün sonra yine gelin dedi doktor tüh dedim 20 gün nasıl geçer şimdi derken tamam şimdi gösterdi erkek dedi çok güzel duygular öğleden sonra sağlık ocağına gideceğim hemşire arayıp çağırdı neler yapılmış onlara bakacakmışCitolesgen cnm cinsiyetimizi öğrendik erkek ekleyebilirsin cnm
Ben daha hiçbişey almadım ikinci diye daha başlamadım biraz daha geçsin alıcam internetten bakıp fikir ediniyorum..ama sen yavaş yavaş alabilirsin bu zewki heyecanı yaşamak bambaşkakızlar bebeğiniz için neler aldınız.ben bi tane 3lü kapşonlu takım bi tane yazlık tulum bi de pantolon ve zıbın aldım.yenidoğan takımı ve biberonda almak istiyorum ama çok mu acele ediyorum acaba :)
Sabah sabah enerjin çok iyi geldi. Süpersin canım..senin oğrencin yada gerçek hayatta yakın arkadaşın olmak vardıı =)) dikkat ediyorum sürekli pozitifsinKızlaaaaaarrrr günaydınnnnnnnnnnn herkese Harika bir gün diliyoruz ben ve oğlum :)
Kontrolü olanlar dilerim bebişiniz sise öpücük atar :)
Haber bekleyenler bütün güzel haberler sizin için olsun.
Bulantılar dursun!
Bel ağrıları geçsin!
Mide yanmaları gitsin gelmesin!
Sıpalar içerden ben buradayım desin artık!
Aynen canım katılıyorum sana zıbınlar elimde patladı.Günaydın kızlar.ben de henüz hiçbirşey almadım bebeğime.bu cumartesi cinsiyetini öğrenirsem yavaş yavaş başlarım artık.yalnız kızımdan edindiğim bir tecrübeyi paylaşayım.zıbın denen iç çamaşırı çok kullanışsız bişey.benim aldıklarım elimde patlamıştı.zıbın yerine bol bol çıtçıtlı badi almanızı öneririm.ayrıca 0-3 ay az alın.6-9 9-12 gibi ayları daha sonra almaya çalışın.hem mevsimi tutturamazsınız hem bedeni.belki bebek iri olur aldıklarınız elinizde kalır.ayrıca hediyede geliyor.bazı şeylerin etiketi bile üstünde kalabiliyor.
Ay süpermiş gyno feron beni ishal yaptı karın ağrısından ağlıyacağım işteyim çok zor.Yemek yemek dahi istemiyorum.Solgar Iron'ı soracağım akşam.Gunaydin tatli annisler ve kuzulari :)
Demir hapini 10.haftadan beri kullaniyorum. Kan testlerimde demir depolari baya azalmisti hatta doktorum dahileyeye yonlendirdi oda kan hapina devam etmemi soyledi iki doktorda ac karina onerdi. Ilaci ictikten 1.5 2 saat kadar once sut ve sut urunleri,cay,kahve,kola benzeri seyler ilacin etkisini azalttigindan yenilmemesi gerekiyor dikkat etmek lazim. Ben de biraz arastirirken c vitamini ile alindiginda emilimini kolaylastirdigini okudum ve pesine hemen mandalina yemeye basladim :) dahiliye doktoruna soyledigimde dogru yapiyosun devam et dedi. Kan haplarinin geneli ne yazikki kabiz yapiyo :) onun icinde 3 adet kayisi suya koyup bi kac saat bekletiyorum (yatmadan oncede olabilir) sabah kahvaltidan once suyunu icip kayisilarida yiyiyorum etkisi oluyor. Birde doktorunuza danisarak Solgar Iron diye demir hapi bitkisel ve kabiz yapma etkisi hic yok gibi eger uygun gorurse onuda deneyebilirsiniz :)
Canım benim oh yarasın yarasın!Sabah sabah enerjin çok iyi geldi. Süpersin canım..senin oğrencin yada gerçek hayatta yakın arkadaşın olmak vardıı =)) dikkat ediyorum sürekli pozitifsin
Süper bilgi canım, az önce dün aldığım ölçümlerle kontrol ettim, tam tamına tuttuMaşallah canım.. Gözünaydın..
Bu arada kitapta okuduğum bir hesap bilgisi paylaşayım.. Bebeğin yaklaşık boyunu , şu bacak kemiği (ultrasonunuzda FL diye yazan) 7 ile çarparak bulabilirmişiz. Bu hesap şuan için olmasada 20'li haftalarda daha kesine yakın bir sonuç verirmiş. Doktorunuz her zaman ölçüm vermeyebilir sormayı unutursunuz filan merak ederseniz böyle bir kabaca hesap yöntemi varmış.
Hayırlı olsun oğluşun canımteyzoşlar güzel anneler biz geldik güzel haberlerim var 1 hafta geriden geliyordu bebeğim kapatmış ve oğluuuuuuuuuuuum geliyor inşallah bağdaş kurmuş göremiyorum 20 gün sonra yine gelin dedi doktor tüh dedim 20 gün nasıl geçer şimdi derken tamam şimdi gösterdi erkek dedi çok güzel duygular öğleden sonra sağlık ocağına gideceğim hemşire arayıp çağırdı neler yapılmış onlara bakacakmışCitolesgen cnm cinsiyetimizi öğrendik erkek ekleyebilirsin cnm
Yaaa ankaradaydın dimi.. Nezaman gelirsen istanbula beklerim sütlü kahve içelim =))Canım benim oh yarasın yarasın!
Hayat zaten yorucu bari burda neşelenelim:))
Bir gün gerçekten tanışacağız hem belki de en gerçek olduğumu yer burası :))
Bana da süper geldi mesajın dur gideyim öğrencilerime hava atayım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?