2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Doğru olabilir canım ama ilk vuruşlar güçsüz olduğu için en güclusünü de hissedebiliyomussun yani bitane olarak. Başka günlerde orada vurduysa tamamdır

kızlar bebeğiniz için neler aldınız.ben bi tane 3lü kapşonlu takım bi tane yazlık tulum bi de pantolon ve zıbın aldım.yenidoğan takımı ve biberonda almak istiyorum ama çok mu acele ediyorum acaba :)
Ben yeni doğan takımları almıştım zaten zibin falanda dün de gittim hastane çıkışı aldım iki tane saç fırçası banyo singerini aldım çoraplarını bile aldım. Sampuani yağı kremi vs. Kaldı sadece. Üç ayindan sonrası içinde bebeğin gelişimine göre doğduktan sonra almayi düşünüyorum. Ilk bebeğim ve çok heyecanlı hevesli oluyo insan bn tutmuyorum kendimi

Sana katılıyorum. özellikle bebek boyu uzun olursa (uzun anne ve babalara sesleniyorum) patikli pantolonları en fazla 1 ay giyebiliyor patiksiz pantolonlar daha avantajlı. uzun ve iri bebekte 0-3 ay olanlar fazla kullanışlı olmuyor 3-6 6-9 bu bedenler çok kullanılıyor

teyzoşlar güzel anneler biz geldik güzel haberlerim var 1 hafta geriden geliyordu bebeğim kapatmış ve oğluuuuuuuuuuuum geliyor inşallah bağdaş kurmuş göremiyorum 20 gün sonra yine gelin dedi doktor tüh dedim 20 gün nasıl geçer şimdi derken tamam şimdi gösterdi erkek dedi çok güzel duygular öğleden sonra sağlık ocağına gideceğim hemşire arayıp çağırdı neler yapılmış onlara bakacakmış Citolesgen cnm cinsiyetimizi öğrendik erkek ekleyebilirsin cnm

canim bende onu ilk zamanlarda arastirirken okumustum bir yerde ama benim erkek olmasina ragmen koyulasma olmadi ama gobek cizgisi dedikleri tuttu ☺

huhuuuuu bir pipiiiliiii daha eklendiiii allah mesut etsin canim saglikli olsunlar inşallah .

oh oh hayırlı olsun canım. bi oğlumuz daha olacak.maşallah

evet canim dogru dr. ole dedii . ki zaten kac yaslardayiz edebiliyoruzdurr artik. ayyy ben hissedince kucagima alasim geliyor

Gözünaydın,sağlıkla gelsin paşa

kızlar bebeğiniz için neler aldınız.ben bi tane 3lü kapşonlu takım bi tane yazlık tulum bi de pantolon ve zıbın aldım.yenidoğan takımı ve biberonda almak istiyorum ama çok mu acele ediyorum acaba :)
Ben daha hiçbişey almadım ikinci diye daha başlamadım biraz daha geçsin alıcam internetten bakıp fikir ediniyorum..ama sen yavaş yavaş alabilirsin bu zewki heyecanı yaşamak bambaşka

Sabah sabah enerjin çok iyi geldi. Süpersin canım..senin oğrencin yada gerçek hayatta yakın arkadaşın olmak vardıı =)) dikkat ediyorum sürekli pozitifsin

Aynen canım katılıyorum sana zıbınlar elimde patladı. sırf giydirmiş olmak için giydirdim bir iki kere.. Bol bol çıtçıtlı body bide yeni doğan almayın bazen yeni doğmuş bebeğe bile olmuyo bikaç tane 0-3 ay gerisi 3-6 daha iyi oluyo

Ay süpermiş gyno feron beni ishal yaptı karın ağrısından ağlıyacağım işteyim çok zor.Yemek yemek dahi istemiyorum.Solgar Iron'ı soracağım akşam.

Bende hiçbişey almadım hamile bir arkadaşım dalga geçiyor benimde Doğuma gideceksin bezle verecekler kucağına diye yeter ki sağlıkla alayım gider alır gelirler diyorum beğendiklerim baktıklarım var tabi kafamda bazı şeyler oluşturuyorum birde ben arkadaşlarımdan çok yakın olanlardan gördüm giydiremediler çoğu şeyleri birbirimize döndürürüz eşyaları dedik ilk başlarda sadece ana şeyleri güzel ve özel almak istiyorum dışarı çıkarken giydireceğim bi kaç özel giysidir çoraptır battaniyedir gibi , bende hareketlenme hala Yok ya hakikaten çok kibar kendince oyun oynuyor minnoş minnoş ya da çok üşengeç , rüyamda bebiş gördüm 3200 doğmuştu simsiyah saçları vardı boncuk boncuktu gözleri niye az kilolu doğdu diyordum kendimce doktorda kaç kilo bekliyorsun 4 5 arası diyordum nasıl doğurucaksam onu artık birçok şey gördüm de aklımda kalan bi bu kısmı oldu dün konuşuldu diye sanırım bilinçaltım da kaldı

Sabah sabah enerjin çok iyi geldi. Süpersin canım..senin oğrencin yada gerçek hayatta yakın arkadaşın olmak vardıı =)) dikkat ediyorum sürekli pozitifsin
Canım benim oh yarasın yarasın!
Hayat zaten yorucu bari burda neşelenelim:))
Bir gün gerçekten tanışacağız hem belki de en gerçek olduğumu yer burası :))
Bana da süper geldi mesajın dur gideyim öğrencilerime hava atayım :)))

Süper bilgi canım, az önce dün aldığım ölçümlerle kontrol ettim, tam tamına tuttu
Hayırlı olsun oğluşun canım

Bende daha bişey almadım oglusuma. Annem,eşim bide bir arkadaşım aldılar sağ olsunlar :) Ablamlarda yavaş yavaş baslayacaklarmis hepsi ayrı bohça hazırlayıp getiriceklermis.Şu kontrol günüm geçsin bebek arabasi,puset alıcam :) artık ondan sonra dışarı çıktıkça alırım. Şimdilik battaniyes var,ev ayakkabıları var,zıbın,çıtçıtlı badiler,alt üst takımları var bu kadar :)

Yaaa ankaradaydın dimi.. Nezaman gelirsen istanbula beklerim sütlü kahve içelim =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…