2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ay süpermiş gyno feron beni ishal yaptı karın ağrısından ağlıyacağım işteyim çok zor.Yemek yemek dahi istemiyorum.Solgar Iron'ı soracağım akşam.
Bende ilk kullandığımda ishal yapmıştı şimdi kabız yaptı etkisi değişiyor..bide ben iki günde bir akşam yatmadan içiyorum çünkü midemi bulandırıyo

Tünaydııınhaftasonu cok yogun gecti 2 gündür yuvarlanip duruyorummasallah alisverisler baslamis.ben daha baslamadim.bebek arabasi puset hazir.0/3 aylik citcitli badi hastane cikisi ve birkac guzel kiyafet alirim diye dusunuyorum.zıbın göbegi düsene kadar iyi oluyo (yani 1 hafta) 2 tane yeter zaten tülbent gibi kirlenirse iki citeleyip kalorifere koydun mu aninda kuruyo.cok almaniza gerek yok hanımlar. sonrasi citcitli badi ( 3 4 tanede ona yeter uzun kollu)cunku haziran gelicek kisa kollu ve kolsuzlar alinir.
Bende ilk kizimda 03 3-6 6-9 diye hepsini doldurmustum ne varsa hevesle ama hic gerek yokmus insan sonrasinda baska baska görüp ici gidiyo israf olmasin diye alamiyo insallah bu sefer dönemlik alicam:)

3200çok iyi bi kilo inşallah öyle doğar canım..normal doğum da rahat olur.ben bebekken 2250 doğmuşum =(

Ay yesinler onun bacaklarını maşallah oğlum sevindi bak bir arkadaş daha geliyor diye sancı yapmaya başladı. :)

3200çok iyi bi kilo inşallah öyle doğar canım..normal doğum da rahat olur.ben bebekken 2250 doğmuşum =(

Canım benim sağlıkla kucağımıza alalım inşallahta o nasıl bir psikoloji ise işte ben 4700 doğmuşum kardeşlerim de 3800 doğdular onlarla mı kıyasladım naptım anlamadım ki Ben dün doktoruma sordum normal Doğum yapabilir miyim kan sulandırıcı için böyle böyle diyorlar sen bi Doğum yaptın bir komplikasyon olmazsa tabiki yaparsın dedi çok rahatladım

Kızlar biliyorsunuz bikaç haftadır kanamali sancılı zamanlar gecirdim. Çok şükür atlatıyorum eskisi gibi değil. Bu süreç içinde haliyle eşimde bende üzüldük,yıprandık. Allah korusun bişey olmasın endisesiyle. Şimdi yavaş yavaş toparlanıyorum,eski enerjik ben olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Bugunde içimden geldi hep ben bekliycek değilim ya gideyim eşime çiçek alayım okuldan gelince mutlu olur diye düşündüm. Gittim aldım güzelde bir not yazdım :)
Yavaş yavaş hersey çok güzel olacak inşallah. Normalde o kadar neşeli,pozitif,sosyal bir insanımki ama bunu size yansıtamadım maalesef bu durumlardan dolayi.
Artık hiç bişeyi kafama takmak yok,hersey güzel olcak.
Ne zaman enerjim düşerse bu yazımı okuycam toplanıcam :)

Maşallah Nazar değmesin hep böyle devam etsin inşallah

Oy kuzum ya gene ağlattınız beni. çok duygulandım. eşine yaptığın jest harikaymış. ve notunu bende sürekli hatırlayacağım. HERŞEY GÜZEL OLACAK

Oy kuzum ya gene ağlattınız beni. çok duygulandım. eşine yaptığın jest harikaymış. ve notunu bende sürekli hatırlayacağım. HERŞEY GÜZEL OLACAK
Bende ağladım bakma :)) Zaten sulugozdüm hepten duygusala bağladım :)
merve100 teşekkür ederim canım. Hicbirimize nazar değmesin :)

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar göbekten vurmaya devam ediyor musunuz? Ben vuruyorum ama bebeğe gelecek diye korkuyorum Büyüdüler çünkü artık

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar göbekten vurmaya devam ediyor musunuz? Ben vuruyorum ama bebeğe gelecek diye korkuyorum Büyüdüler çünkü artık
Oy kıyamam ya doğru valla kocaman oldular yaramazlar ama o çok derinde kuzum ve kaç kat sarıp sarmalamış vücudun onu korkma hiç.

Suan ben ayni durumdayim herseyden pipiriklenmeye basladim yanliz kaldikca kendimi tutamiyorum hemen gozyaslarim dokulmeye basliyo bende yarin bebegimi gorsem biraz rahatlicam

Ne güzel yapmışşın.
Dünya böyle ince fikirli kadınların hürmetine dönüyor.
Eşine de ne mutlu senin gibi bir nezaket timsaliyle yaşıyor.
Biz senin neşeni hüznünün içinden de seziyoruz hem esas olan niyetlerimiz.
Az şey mi yaşadın kuzum? Üzülmek de gülmek kadar normal ama hep umutluyuz çok umutluyuz inşallah mühim olanı da bu.

Suan ben ayni durumdayim herseyden pipiriklenmeye basladim yanliz kaldikca kendimi tutamiyorum hemen gozyaslarim dokulmeye basliyo bende yarin bebegimi gorsem biraz rahatlicam
Yarın ben de göreceğim bebeğimi sonunda inşallah çok çok özledim bazen diyorum ki deli miyim yahu içimdeki bebeği özlüyorum :))

B blossom- harikasın :) biz senle aynı anda enerjik olamıcaz galiba şimdi de ben fıss söndüm :).. Eşin de çok mutlu olacaktır gerçekten çok iyi düşünmüşsün canım.

Yarın ben de göreceğim bebeğimi sonunda inşallah çok çok özledim bazen diyorum ki deli miyim yahu içimdeki bebeği özlüyorum :))
Sadece ozlem olsa bu kadar pipiriklenmicem de bende gecen hafta cok yogun bi kanama gecirdim bi gece hastanede kaldim simdi iyi oldugunu gorsem biraz rahatlicam

@minikincir canım gözünaydın hoşgeliyor oğlun sağlıkla gelsinn maşallah maşallah

Kilim ve tohum Günaydınn !! bütün güzel dileklerin çarpı sonsuz ayrıcaa sütlü kahveylee kandırıp İstanbul'a çağıran arkadaşımıza misilleme yapıyorumm İstanbula gelirsen bana gel ben sana ballı süt, ıhlamur yaparımm kahve zararlı :)))) börekler açarım sana pozitif şeker öğretmenimiz bizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…