- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #18.321
Bende ilk kullandığımda ishal yapmıştı şimdi kabız yaptı etkisi değişiyor..bide ben iki günde bir akşam yatmadan içiyorum çünkü midemi bulandırıyoAy süpermiş gyno feron beni ishal yaptı karın ağrısından ağlıyacağım işteyim çok zor.Yemek yemek dahi istemiyorum.Solgar Iron'ı soracağım akşam.
3200çok iyi bi kilo inşallah öyle doğar canım..normal doğum da rahat olur.ben bebekken 2250 doğmuşum =(Bende hiçbişey almadım hamile bir arkadaşım dalga geçiyor benimde Doğuma gideceksin bezle verecekler kucağına diye yeter ki sağlıkla alayım gider alır gelirler diyorum beğendiklerim baktıklarım var tabi kafamda bazı şeyler oluşturuyorum birde ben arkadaşlarımdan çok yakın olanlardan gördüm giydiremediler çoğu şeyleri birbirimize döndürürüz eşyaları dedik ilk başlarda sadece ana şeyleri güzel ve özel almak istiyorum dışarı çıkarken giydireceğim bi kaç özel giysidir çoraptır battaniyedir gibi , bende hareketlenme hala Yok ya hakikaten çok kibar kendince oyun oynuyor minnoş minnoş ya da çok üşengeç , rüyamda bebiş gördüm 3200 doğmuştu simsiyah saçları vardı boncuk boncuktu gözleri niye az kilolu doğdu diyordum kendimcedoktorda kaç kilo bekliyorsun 4 5 arası diyordum nasıl doğurucaksam onu artık birçok şey gördüm de aklımda kalan bi bu kısmı oldu dün konuşuldu diye sanırım bilinçaltım da kaldı
İzmirdeyim canım ben de her zaman beklerim ay ne güzel olur valla gelirim :))Yaaa ankaradaydın dimi.. Nezaman gelirsen istanbula beklerim sütlü kahve içelim =))
Ay yesinler onun bacaklarını maşallah oğlum sevindi bak bir arkadaş daha geliyor diye sancı yapmaya başladı. :)teyzoşlar güzel anneler biz geldik güzel haberlerim var 1 hafta geriden geliyordu bebeğim kapatmış ve oğluuuuuuuuuuuum geliyor inşallah bağdaş kurmuş göremiyorum 20 gün sonra yine gelin dedi doktor tüh dedim 20 gün nasıl geçer şimdi derken tamam şimdi gösterdi erkek dedi çok güzel duygular öğleden sonra sağlık ocağına gideceğim hemşire arayıp çağırdı neler yapılmış onlara bakacakmışCitolesgen cnm cinsiyetimizi öğrendik erkek ekleyebilirsin cnm
3200çok iyi bi kilo inşallah öyle doğar canım..normal doğum da rahat olur.ben bebekken 2250 doğmuşum =(
Maşallah Nazar değmesin hep böyle devam etsin inşallahKızlar biliyorsunuz bikaç haftadır kanamali sancılı zamanlar gecirdim. Çok şükür atlatıyorum eskisi gibi değil. Bu süreç içinde haliyle eşimde bende üzüldük,yıprandık. Allah korusun bişey olmasın endisesiyle. Şimdi yavaş yavaş toparlanıyorum,eski enerjik ben olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Bugunde içimden geldi hep ben bekliycek değilim ya gideyim eşime çiçek alayım okuldan gelince mutlu olur diye düşündüm. Gittim aldım güzelde bir not yazdım :)
Yavaş yavaş hersey çok güzel olacak inşallah. Normalde o kadar neşeli,pozitif,sosyal bir insanımki ama bunu size yansıtamadım maalesef bu durumlardan dolayi.
Artık hiç bişeyi kafama takmak yok,hersey güzel olcak.
Ne zaman enerjim düşerse bu yazımı okuycam toplanıcam :)
Oy kuzum ya gene ağlattınız beni. çok duygulandım. eşine yaptığın jest harikaymış. ve notunu bende sürekli hatırlayacağım. HERŞEY GÜZEL OLACAKKızlar biliyorsunuz bikaç haftadır kanamali sancılı zamanlar gecirdim. Çok şükür atlatıyorum eskisi gibi değil. Bu süreç içinde haliyle eşimde bende üzüldük,yıprandık. Allah korusun bişey olmasın endisesiyle. Şimdi yavaş yavaş toparlanıyorum,eski enerjik ben olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Bugunde içimden geldi hep ben bekliycek değilim ya gideyim eşime çiçek alayım okuldan gelince mutlu olur diye düşündüm. Gittim aldım güzelde bir not yazdım :)
Yavaş yavaş hersey çok güzel olacak inşallah. Normalde o kadar neşeli,pozitif,sosyal bir insanımki ama bunu size yansıtamadım maalesef bu durumlardan dolayi.
Bende ağladım bakma :)) Zaten sulugozdüm hepten duygusala bağladım :)Oy kuzum ya gene ağlattınız beni. çok duygulandım. eşine yaptığın jest harikaymış. ve notunu bende sürekli hatırlayacağım. HERŞEY GÜZEL OLACAK
Ay süpermiş gyno feron beni ishal yaptı karın ağrısından ağlıyacağım işteyim çok zor.Yemek yemek dahi istemiyorum.Solgar Iron'ı soracağım akşam.
Oy kıyamam ya doğru valla kocaman oldular yaramazlar ama o çok derinde kuzum ve kaç kat sarıp sarmalamış vücudun onu korkma hiç.Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar göbekten vurmaya devam ediyor musunuz? Ben vuruyorum ama bebeğe gelecek diye korkuyorumBüyüdüler çünkü artık
Suan ben ayni durumdayim herseyden pipiriklenmeye basladim yanliz kaldikca kendimi tutamiyorum hemen gozyaslarim dokulmeye basliyo bende yarin bebegimi gorsem biraz rahatlicamKızlar biliyorsunuz bikaç haftadır kanamali sancılı zamanlar gecirdim. Çok şükür atlatıyorum eskisi gibi değil. Bu süreç içinde haliyle eşimde bende üzüldük,yıprandık. Allah korusun bişey olmasın endisesiyle. Şimdi yavaş yavaş toparlanıyorum,eski enerjik ben olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Bugunde içimden geldi hep ben bekliycek değilim ya gideyim eşime çiçek alayım okuldan gelince mutlu olur diye düşündüm. Gittim aldım güzelde bir not yazdım :)
Ne güzel yapmışşın.Kızlar biliyorsunuz bikaç haftadır kanamali sancılı zamanlar gecirdim. Çok şükür atlatıyorum eskisi gibi değil. Bu süreç içinde haliyle eşimde bende üzüldük,yıprandık. Allah korusun bişey olmasın endisesiyle. Şimdi yavaş yavaş toparlanıyorum,eski enerjik ben olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Bugunde içimden geldi hep ben bekliycek değilim ya gideyim eşime çiçek alayım okuldan gelince mutlu olur diye düşündüm. Gittim aldım güzelde bir not yazdım :)
Yarın ben de göreceğim bebeğimi sonunda inşallah çok çok özledim bazen diyorum ki deli miyim yahu içimdeki bebeği özlüyorum :))Suan ben ayni durumdayim herseyden pipiriklenmeye basladim yanliz kaldikca kendimi tutamiyorum hemen gozyaslarim dokulmeye basliyo bende yarin bebegimi gorsem biraz rahatlicam
Sadece ozlem olsa bu kadar pipiriklenmicem de bende gecen hafta cok yogun bi kanama gecirdim bi gece hastanede kaldim simdi iyi oldugunu gorsem biraz rahatlicamYarın ben de göreceğim bebeğimi sonunda inşallah çok çok özledim bazen diyorum ki deli miyim yahu içimdeki bebeği özlüyorum :))
Evet canım biliyorum iyi olacak inşallah böyle diken üstünde beklemek dünyanın en zor işi.Sadece ozlem olsa bu kadar pipiriklenmicem de bende gecen hafta cok yogun bi kanama gecirdim bi gece hastanede kaldim simdi iyi oldugunu gorsem biraz rahatlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?