2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ay tatlı dilli mutlu anne ben gelirim sana da gelirim yahu güzel sıcak İzmir'e geleceksiniz zaten Ben de size burda balıklar otlar salatalar yaparım

Sadece ozlem olsa bu kadar pipiriklenmicem de bende gecen hafta cok yogun bi kanama gecirdim bi gece hastanede kaldim simdi iyi oldugunu gorsem biraz rahatlicam
Oğlumuz çok iyi annesi. yeğenim biraz nazlı çıktı okadar. o bi daha seni üzmiyecek inşallah . sende B blossom-
gbilges de diğer annelerde kıscası hepimiz inşallah üzüntüsüz tasasız 9 ayımızı doldurup alacağız bebeklerimizi kucağımıza

Evet canım biliyorum iyi olacak inşallah böyle diken üstünde beklemek dünyanın en zor işi.
Dun aksam gidicektik benim doktorum nobettedir diye aradik baska doktor var dediler bugun aradim gece nobeti vardi cikti dediler gicik ettiler beni yanimda olsalar sikivericektim bi yerlerini. Yarin saglikli bi sekilde gorcez insallah oglusumu

Evet canım hep umutlu olmalıyız ki pozitif enerji yayalım evrene. Pozitif enerjimizde güzel haberlerimizle bize geri dönsün :) Yarın oglusunu görmeye gidiyorsun demek. Bizim içinde sev annesi o minik mucizeyi :) Hepsini korusun Allah.

Inşallah canım benim. Zaten normalde gebelik farklı bir süreç ama bide böyle kanama lekelenme eklenince insan ekstra düşünüyor herşeyi ama dedigin gibi hepimiz uzuntusuz atlatalım inşallah bu süreçleri. :)
gbilges arnavut_biberi

B blossom- harikasın :) biz senle aynı anda enerjik olamıcaz galiba şimdi de ben fıss söndüm :).. Eşin de çok mutlu olacaktır gerçekten çok iyi düşünmüşsün canım.
Neden söndün annesi iyi ol ki bebiste daha iyi olsun. Biz mutlu oldukça bebislerde içimizde daha mutlu olur :) Bakalım daha var gelmesine bugün geç gelecek sansımıza :)

Şimdi gelelim beslenmeye canım nerde sağlıksız şey var nası istiyor anlatamam.. Örneğin etsiz tabi çiğ köfte lahmacun pide kumru hamburger felan.. Ve yaklasık 2 haftadır bu moddayım. Cips normalde hiç aramam ay canım ceker oldu. Napcezz ya şimdi???

Tam seviniyordum ohh 9 ay regl den kurtulcam diye :) yakamı bırakmadı bir :)))

Benimde canim istiyo arada kacamak yapiyorum bi kerecikten bisi olmaz :)

B blossom- ve tüm kanaması olan arkadaslarım ve başka sebeplerle endişe içindeki anneler aslında süpersiniz. Annelik çok kıymetli. Biz bize emanet edilmiş olana iyi bakmak için çok endişeleniyoruz. Eminim Allah'ım hepimize hakkımızdaki en hayırlısını vericek. Her günümüze şükür.Sizleri seviyorum. Cidden her gün merak edip forumu takip ediyorum. Sizler benim tanımadığım ama hep merak ettiğim yol arkadaşlarımsınız.

Suan ben ayni durumdayim herseyden pipiriklenmeye basladim yanliz kaldikca kendimi tutamiyorum hemen gozyaslarim dokulmeye basliyo bende yarin bebegimi gorsem biraz rahatlicam
Rahatlarsin annesi güzel güzel haberler alirsin inşallah. Aslinda yalnız kalmamak daha iyi de iste her zaman maalesef birileri olamıyor yanımızda. Bende yalnızım evde tüm gün. Var mi cagırabilcegin kafa dengi birileri?

B blossom- Maşallah hep böyle ol aynen devam canım.. Eşine de ne güzel jest olmuş iyi yapmışsın.. İnşallah yavrun sağsalim gelir , ilk anneler gününde de babası yardımıyla sana öyle anlamlı çiçekler alır...

Aaaa ilk anneler gününde biz de anne olacağız Allah nasip ederse. Aklıma geldi mutlu oldum birdenn artık bizim de gününüz varrr

Annem aradi az once sana gelicem diye. Kayinvalidem de yakin bi kac gundur oraya gittik ama mersiven inip cikmamak icin bugun evde oturuyodum

2 gündür 18 haftalık hamilelik dönemi boyunca ilk defa yaşadığım sancımsı ağrımsı bir şeyler var karnımın alt tarafında.. Rahim mi genişliyor başka bir şey mi bilemedim.. Evham yaptım. Sistitlerin enfeksiyonların kraliçesi olarak afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken de rahim bölgesinde kasılma olunca korktum. Birazdan çıkıp idrar testi yaptıracağım sonucu da doktoruma maille yollarım artık.. Hiç değilse o ihtimal çıkar öyle bakarız önümüze. Bana dua edin lütfen önemli bir şey olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…