2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Arkadaşlar merhaba, 18.haftadayız ve 8 kilo aldım, hızlı gidiyorum, biraz kıssam iyimolacak.
Sizde kilo durumları nasıl ? Keşke ben değilde sadece bebek alabilse...
17. haftaya 10 kilo alarak geldim daha almıyorum çok dikkat ediyorum , hamur işi ve tatlıyı kestim çok az miktarda yani yemedim demeyecek kadar yiyorum, kilo iyi değil ya hamileliğin sonlarina doğru zaten hareketlerin kısıtlanıyor bide kilo eklenirse üstüne et tavuğu gibi oluruz alimallah :)

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar göbekten vurmaya devam ediyor musunuz? Ben vuruyorum ama bebeğe gelecek diye korkuyorum Büyüdüler çünkü artık

Canim ben gobekten yapmıyorum artik.doktorum 45 derecelik aciyla yapildiginda sorun olmayacagini söyledi ama 10 gun once yine gobekten yapmaya calisirken igne girmedi.4 yerimi deldim bir türlü girmiyordu.artik kola geçtik biz de.kollar bitince de bacaga gecerim

Sende hızlı gitmişsin, hamur işini bende keseceğim, ekmeğide, çok meyve yemekte kilo yapıyor. Hedefim toplam 15
Sonrasında hızlı veririm diye düşünüyorum bünyem müsait vermeye ailedede kilo yok...

Ben 16. Haftaya yarım kilo alarak geldim doktorum özellikle diyet yaptırıyor şekerim sınırda çıktı diye. Ekmek tatlı hamurişi hiç yemiyorum yersem de yürüyüşe cıkıyorum. İnaşllah cocugum şekerden dolayı obez olmaz

Dun aksam gidicektik benim doktorum nobettedir diye aradik baska doktor var dediler bugun aradim gece nobeti vardi cikti dediler gicik ettiler beni yanimda olsalar sikivericektim bi yerlerini. Yarin saglikli bi sekilde gorcez insallah oglusumu
Olsun kuzum azıcık sabır daha!
Göreceksin yarın inşallah sapasağlam aana cilveler yapacak ekrandan.
Benim randevum da yarın 17.30 da ay dua et de bu sefer kıpır kıpır olsun :)

Kilim ve tohum ozaman grup buluşmasını izmirde yapalım. balık ot deniz güneş daha ne olsun. öğretmenimmmmm sendeyiz ozaman.
Seve seve başımla gözümle kızlar evet ayrıca da çok mantıklı :)))
Hem bebişler de d vitamini alır biz de ne günlerdi ama der güleriz muhakkak Yeni endişelerimiz vardır :) burası hepimizin en yalın hali birer günlük adeta :) ama etkileşimli günlük

@aras_u25 ne güzel düşünmüşsün canım eşin çok mutlu olcak eminim :)
bende bugün eşime bi jest yapıcam ocağa yemek koydum zaten şuan en sevinceği şeyde güzel bi yemek yemek olur sanırım
Ne Hoş kadınlar var yarabbi!
Ay siz ne güzel ne inçe hanımlarsınız!
Maşallah size.
Eşime kısmet olmamışsa da oğluma kısmet olsun inşallah böyle inçe fikirli nazenin bir hanım.
Oğlan anası her yerde oğlan anası işte :)))

Yaptir tabi içinde endise kalmasin ama aynı zamanda korkma da son bir kac gundur benim de öyle.cuma günkü randevuda doktorum rahmin ve bebegin büyüdüğünü ve normal olduğunu söyledi

Evet yaşasınnnnnnnnnn!
Benim de hoşuma gitti şimdi bizim bebişlerimiz hemen hemen bir aylık olacaklar :)

Arkadaşlar merhaba, 18.haftadayız ve 8 kilo aldım, hızlı gidiyorum, biraz kıssam iyimolacak.
Sizde kilo durumları nasıl ? Keşke ben değilde sadece bebek alabilse...

kızlar bende az almadım yani son 3 haftada 2.5 kilo toplamda 4e yakın aldım. doktorum dikkat et dedi ama çevremdekiler öyle yapmıyor. illa bişey ikram ederler yemiycem diyorum sen değil bebek için ye deyince yelkenler suya iniyor. gözün kalmasın ye illa diyolar. kendimde kiloluyum normalde o yüzden risk taşıyorum aslında bakalım ne olacak

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar göbekten vurmaya devam ediyor musunuz? Ben vuruyorum ama bebeğe gelecek diye korkuyorum Büyüdüler çünkü artık
Canm yaklaşık 2 aydır falan koldan yapıyorum ama artık acı hissetmemeye başladım bu seferde acaba yanlış mı yapıyorum önceden ilaç girerken acıyordu diye abuk sabuk düşüncelere dalıyorum ya Rabbim ne olacak benim halim tam moralim düzeliyor herşey yolunda diyorum bu sefer de lekelenmem oluyor ay kafamda deli sorular

Canım göbeğin alt kısmında değil mi ağrın?
Benim de üç gündür var. Bazen şiddeti artıyor da. Ben rahim genişliğiyle ilşki kurdum kendimce kötü bir şey değildir canım benim.
İdrar kültürü yaptır bakalım enfeksiyon ise hemen çözülür zaten.
Magnezyum takviyesi alıyor musun? Sağ kasıkta ağrı yapabilirmiş o da.

Canım ben normal giyiyorum sıkmadı ama hamile külotlu çorabı olduğunu bilmiyordum zaten :) ama o kesin daha rahat olur.

Harikasınnn !

CANIM ÇORABIN KARNININ ÖNÜNE GELEN KISMINI KES BİRAZCIK OZAMAN RAHATSIZ ETMİYOR

@minikincir hayırlı olsun cnm sağlıcakla alalım kucağımıza
@minikincir esinertugrul canlarım bizim tdt lerimiz ve de bebişlerimizin cinsiyetleri aynı ya merak ettim sizde var mı hareketlenmeler hissiyat durumları nasıl ben hala hiç bişi hissetmiyorum sanki tam da emin olamıyorum hissettikleriniz varsa paylaşır msınız

bu arada külo konusu olmuş. ben 1 kilo aldım. ama herşeyden tadımlık yiyorum ana yemekler hariç. doktorum doğuma kadar 10-12 kilo almalısın daha fazla alırsan diyete sokarım seni dedi. çok kilo çok iyi değilmiş. dikkat edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…