- 21 Ağustos 2016
- 94
- 163
- 93
- 41
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #18.381
17. haftaya 10 kilo alarak geldim daha almıyorum çok dikkat ediyorum , hamur işi ve tatlıyı kestim çok az miktarda yani yemedim demeyecek kadar yiyorum, kilo iyi değil ya hamileliğin sonlarina doğru zaten hareketlerin kısıtlanıyor bide kilo eklenirse üstüne et tavuğu gibi oluruz alimallah :)Arkadaşlar merhaba, 18.haftadayız ve 8 kilo aldım, hızlı gidiyorum, biraz kıssam iyimolacak.
Sizde kilo durumları nasıl ? Keşke ben değilde sadece bebek alabilse...
Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar göbekten vurmaya devam ediyor musunuz? Ben vuruyorum ama bebeğe gelecek diye korkuyorumBüyüdüler çünkü artık
Sende hızlı gitmişsin, hamur işini bende keseceğim, ekmeğide, çok meyve yemekte kilo yapıyor. Hedefim toplam 1517. haftaya 10 kilo alarak geldim daha almıyorum çok dikkat ediyorum , hamur işi ve tatlıyı kestim çok az miktarda yani yemedim demeyecek kadar yiyorum, kilo iyi değil ya hamileliğin sonlarina doğru zaten hareketlerin kısıtlanıyor bide kilo eklenirse üstüne et tavuğu gibi oluruz alimallah :)
Olsun kuzum azıcık sabır daha!Dun aksam gidicektik benim doktorum nobettedir diye aradik baska doktor var dediler bugun aradim gece nobeti vardi cikti dediler gicik ettiler beni yanimda olsalar sikivericektim bi yerlerini. Yarin saglikli bi sekilde gorcez insallah oglusumu
Seve seve başımla gözümle kızlar evet ayrıca da çok mantıklı :)))Kilim ve tohum ozaman grup buluşmasını izmirde yapalım. balık ot deniz güneş daha ne olsun. öğretmenimmmmm sendeyiz ozaman.
Ne Hoş kadınlar var yarabbi!@aras_u25 ne güzel düşünmüşsün canım eşin çok mutlu olcak eminim :)
bende bugün eşime bi jest yapıcam ocağa yemek koydumzaten şuan en sevinceği şeyde güzel bi yemek yemek olur sanırım
2 gündür 18 haftalık hamilelik dönemi boyunca ilk defa yaşadığım sancımsı ağrımsı bir şeyler var karnımın alt tarafında.. Rahim mi genişliyor başka bir şey mi bilemedim.. Evham yaptım. Sistitlerin enfeksiyonların kraliçesi olarak afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken de rahim bölgesinde kasılma olunca korktum. Birazdan çıkıp idrar testi yaptıracağım sonucu da doktoruma maille yollarım artık.. Hiç değilse o ihtimal çıkar öyle bakarız önümüze. Bana dua edin lütfen önemli bir şey olmasın.
Evet yaşasınnnnnnnnnn!@aras_u25 Maşallah hep böyle ol aynen devam canım.. Eşine de ne güzel jest olmuş iyi yapmışsın.. İnşallah yavrun sağsalim gelir , ilk anneler gününde de babası yardımıyla sana öyle anlamlı çiçekler alır...
Aaaa ilk anneler gününde biz de anne olacağız Allah nasip ederse. Aklıma geldi mutlu oldum birdenn artık bizim de gününüz varrr
Arkadaşlar merhaba, 18.haftadayız ve 8 kilo aldım, hızlı gidiyorum, biraz kıssam iyimolacak.
Sizde kilo durumları nasıl ? Keşke ben değilde sadece bebek alabilse...
17. haftaya 10 kilo alarak geldim daha almıyorum çok dikkat ediyorum , hamur işi ve tatlıyı kestim çok az miktarda yani yemedim demeyecek kadar yiyorum, kilo iyi değil ya hamileliğin sonlarina doğru zaten hareketlerin kısıtlanıyor bide kilo eklenirse üstüne et tavuğu gibi oluruz alimallah :)
Ben 16. Haftaya yarım kilo alarak geldim doktorum özellikle diyet yaptırıyor şekerim sınırda çıktı diye. Ekmek tatlı hamurişi hiç yemiyorum yersem de yürüyüşe cıkıyorum. İnaşllah cocugum şekerden dolayı obez olmaz
Canm yaklaşık 2 aydır falan koldan yapıyorum ama artık acı hissetmemeye başladım bu seferde acaba yanlış mı yapıyorum önceden ilaç girerken acıyordu diye abuk sabuk düşüncelere dalıyorum ya Rabbim ne olacak benim halim tam moralim düzeliyor herşey yolunda diyorum bu sefer de lekelenmem oluyor ay kafamda deli sorularKan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar göbekten vurmaya devam ediyor musunuz? Ben vuruyorum ama bebeğe gelecek diye korkuyorumBüyüdüler çünkü artık
Canım göbeğin alt kısmında değil mi ağrın?2 gündür 18 haftalık hamilelik dönemi boyunca ilk defa yaşadığım sancımsı ağrımsı bir şeyler var karnımın alt tarafında.. Rahim mi genişliyor başka bir şey mi bilemedim.. Evham yaptım. Sistitlerin enfeksiyonların kraliçesi olarak afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken de rahim bölgesinde kasılma olunca korktum. Birazdan çıkıp idrar testi yaptıracağım sonucu da doktoruma maille yollarım artık.. Hiç değilse o ihtimal çıkar öyle bakarız önümüze. Bana dua edin lütfen önemli bir şey olmasın.
Canım ben normal giyiyorum sıkmadı ama hamile külotlu çorabı olduğunu bilmiyordum zaten :) ama o kesin daha rahat olur.Evet ya bu sabah işe giderken içime ekstra bişey giymediğim için çok pişman oldum, bi de günün en soğuk saatlerinde yola çıkıyorum ne yazıkki, tam güneş doğmadan önceHamile külotlu çorabı yok ben de ama normal giysem sıkar mı acaba bebişi en azından bu hafta için
Kızlar biliyorsunuz bikaç haftadır kanamali sancılı zamanlar gecirdim. Çok şükür atlatıyorum eskisi gibi değil. Bu süreç içinde haliyle eşimde bende üzüldük,yıprandık. Allah korusun bişey olmasın endisesiyle. Şimdi yavaş yavaş toparlanıyorum,eski enerjik ben olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Bugunde içimden geldi hep ben bekliycek değilim ya gideyim eşime çiçek alayım okuldan gelince mutlu olur diye düşündüm. Gittim aldım güzelde bir not yazdım :)
Yavaş yavaş hersey çok güzel olacak inşallah. Normalde o kadar neşeli,pozitif,sosyal bir insanımki ama bunu size yansıtamadım maalesef bu durumlardan dolayi.
Artık hiç bişeyi kafama takmak yok,hersey güzel olcak.
Ne zaman enerjim düşerse bu yazımı okuycam toplanıcam :)
CANIM ÇORABIN KARNININ ÖNÜNE GELEN KISMINI KES BİRAZCIK OZAMAN RAHATSIZ ETMİYOREvet ya bu sabah işe giderken içime ekstra bişey giymediğim için çok pişman oldum, bi de günün en soğuk saatlerinde yola çıkıyorum ne yazıkki, tam güneş doğmadan önceHamile külotlu çorabı yok ben de ama normal giysem sıkar mı acaba bebişi en azından bu hafta için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?