2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Size de kocaman bir masallah ve diğer arkadaslarımıza ve eslerinede. zaten erkeklerin her zaman sevinecegi şey yemek :)))
mischiefocean83 Cansiniz iyiki buraya yazmışım ve hepinizle irtibattayiz boyle ne güzel.

gbilges ahh ne güzel yemekler saydin sen öyle. Ağzından bal damlıyor :)) aslında hamburgeri evde çok güzel yapabiliyosun. O fast food ihtiyacimizi karşılar en azindan :) arada yedim bu saydiklarindan ne yalan soyliyim :)

Canım benim ne güzel yazmışsın.. Amiiin
Beraber en güzel şekilde sağlıkla, mutluluklarla tamamlayacağız birlikte yürüdüğümüz bu güzel yolu inşallah..

İnşallah kötü bişi yoktur canım. Dur bakalım sakin ol enfeksiyonsa bile sanırım bol su ve antibiyotik ile geçer.. Bir de iç çamaşırını mutlaka ütüle yıkandıktan sonra mikrobu ölsün

gbilges daha önce çok yaşadım, tüm tedbirleri de alıyorum hamilelik dönemi diye daha da dikkat ediyorum, belirtileri yok aslında ama doktorum enfeksiyon geçmişimi bildiği için isteyecektir kesin ben peşin peşin yaptırayım hazır olsun. Teşekkür ederim canım inşallah önemsizdir, hamilelikle ilgili normal sancı ve ağrılardandır.

B blossom- inşallah görüceğiz tabii
Teşekkür ederim. Kötü bir şey yoktur sanmıyorum ama içim rahat etsin. Annelik işte evham hali geldi. değişik bir şey olunca acaba normal mi değil mi diye kuşkuya düşüyor insan..

happymom87 canım hangi ildeydin?

happymom87 gecmis olsun canim benimde oluyo hafif kasilma sanci arasi bende kanamalara bagliyorum insallah bisey yoktur.

Maltepe tarafindamiydin sen sanki ole hatirliyorum ama :)

Aynı sancı bugün bende de başladı. Sancı da değil ağrı gibi. Alt karın bölgemde kasıklarda sanki. Orada bir şeyler kıpraşıyor sanki, bebek mi çok hareketlidir nedir. Belki o ağrıtıyor Bende idrar yollarımda bir sıkıntı mı var acaba diyerek suya yüklendim

Canım çok geçmiş olsun hiçbirşey yoktur herşey yolundadır merak etme sonucun çıkar çıkmaz hemen yaz :)

deli_mavi_59 canım ben karından eşim olmadığında vuruyorum genelde eşim kollarımdan vuruyor sol tarafım daha çok acıyor genelde sağdan vuruyor ama bir video izledim kadının karnı baya büyüktü vuruyordu karnından biraz yanlarından sanırım

Bayanlar bence havalar soğudu dışarı çıkarken hamile kilotlu çorabı ve yün kısa çorap giyinmeliyiz. Yoksa anladığım kadarıyla sistik üşütme yaşanabiliyor.
Haklısın canim. Cidden soğudu havalar. Artık daha dikkat etmemiz gerek. Keşke soba bu kadar zahmetli bişey olmasaydı eve kurmak isterdim o derece :))) kombi açık ev sıcak ama gürül gürül yanan bi soba olsaydı iyiydi :)))

gelsinnn bol bol enerjiilerrr nisan annelerine

Bayanlar bence havalar soğudu dışarı çıkarken hamile kilotlu çorabı ve yün kısa çorap giyinmeliyiz. Yoksa anladığım kadarıyla sistik üşütme yaşanabiliyor.
Evet ya bu sabah işe giderken içime ekstra bişey giymediğim için çok pişman oldum, bi de günün en soğuk saatlerinde yola çıkıyorum ne yazıkki, tam güneş doğmadan önce Hamile külotlu çorabı yok ben de ama normal giysem sıkar mı acaba bebişi en azından bu hafta için

Canım geçmiş olsun, inşallah rahim büyümesindendir, sonuçtan haberdar et bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…