2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ay yesinler onun bacaklarını maşallah oğlum sevindi bak bir arkadaş daha geliyor diye sancı yapmaya başladı. :)
canım benim sağol arkadaş çok bebişlere çok şükür

pembepatiks canım hayırlı olsun o
ğluşun ilk öğrenilince insan bir garip oluyor sana da oldu mu bilmem. bizimde oğlanmış hayırlısı olsun inşallah
canım doktor erkek deyince eşimin yüz ifadesini hiç unutmayacağım güller açtı yüzünde oğlum diye seviyordu zaten ağzı kulaklarında gitti işe ama kız deseydi yine çok mutlu olurdum kız babası olurdum hiç kimseye vermezdim kızımı dedi bende çok sevindim bi tuhaf oluyor insan gerçekten

sağol canım ben geçen tatlı bişeyler yemiştim derimin altında böcek geziyor gibi hisler oldu dünde yatmadan çikolata yedim yatmadan. sağıma yattım birşeyler hissetim ama tam emin olamıyorum daha ama sabırsızlıkla bekliyorum inşallah tamamen hissederiz yakında cnm

Kizlar bu arada dun doktora ac gitmistim daha hareketli olsun diye. doktorum ac geldin sanrm baksana hic hareket etmiyor dedi, acken daha cok hareket ediyomus ama dedim, yanlis bilgi toksan daha hareketli olur bi dahakine tok gel ki hareket etsin dedi. aklima geldi sizinle de paylasayim dedim

Olsun kuzum azıcık sabır daha!
Göreceksin yarın inşallah sapasağlam aana cilveler yapacak ekrandan.
Benim randevum da yarın 17.30 da ay dua et de bu sefer kıpır kıpır olsun :)
Insallah canim.ben randevumu sabah saatlerine aldim 9.40da biran once gormek istiyorum :) benim oglanda keygine pek duskun hic sole kipir kipir goremedim cani isterse el salliyo yada zahmet edip ayaklarini havaya dikiyo bulmus sicak yeri yatiyo habire :) insallah bende sole oynarken gorurum sende dua et.

Bu arada bende 3.5ayda 2 kilo aldim insallah bole devam ederim.

Kombi cok isitmiyor maalesef bize bir de kalorimetre diye tuhaf bir sey taktilar o daha vahim. Onumuzdeki bir kac gun daha kalin giyinecegiz artik.

Canim beni sikti. Internetten penti den siparis ver istersen. Hic yoksa pantolunun altina rahat tayt- iki de yun corap giy. Termal iclik bile olur gecici(esinin vardir genis belki). Pentiden ben zor buldum tum hamileler 3er 5 er almis.

Kizlaar kanimda iltihap cikti dr.antibiyotik verdi vardii ama icmedim kuzuma bise olmasnn die.ben cok agrilardaim.basina gelenn var mi

Kizlaar kanimda iltihap cikti dr.antibiyotik verdi vardii ama icmedim kuzuma bise olmasnn die.ben cok agrilardaim.basina gelenn var mi
Gecmiş olsun canim kisa zamanda gecer insallah ama antibiyotik kullanman senin faydana olur enfeksiyon bebek icin daha tehlikeli bence hemen ilaclarina baslasan daha iyi tekrar gecmis olsun

Doktor zaten bebeğe zararlı olsa vermezdi. Bende cvs olunca doktorum verdi. Bazı antibiyotikler hamile iken kullanılıyor

arkadasım özelde 150 tl ye yaptırdı ben devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdım
Oo canım özelde bile gayet iyiymiş fiyatı. Ben bursadayım şevket yılmazda yaptırabilirsin dedi doktor ama randevu alıp gitmek çektirmek işkence.. haliyle hemen yaptırmak istiyorsan özeli tercih ediyorsun. Bir duyuma göre kimi yerlerde 400 - 500 tl ye yapıldığını duydum. Gerçi tüm özelleri arayıp soracağım ama duyduğum fiyat bile beni çok şaşırttı yani.. o yüzden merak etmiştim. Siz biraz erken yaptırmadınız mı ayrıntılı ultrasonu? Doktor benden 20.haftadan sonra istedi kalp odacıkları tamamlansın diğer organlarda tam anlamıyle oluşsun ona göre ayrıntılı yapılsın istiyorum demişti.

bende bol su ve meyve yiyince yaramazliga basliyo bugun sadece 2 hurma 1 elma yedimmm yetmedi benimkine yine sakin duruyo oglusumm

Bu akşam ilk defa 4.5-5 ay olucak fırında denedim..yiyemedim.tiksinmiştim hala yiyemiyorum gerçi bişey de kaybetmiyorum

Ben çocukken evimiz sobalıydı gümbür gümbür yanardı bizde etrafında otururduk çok sıcak olurdu..şimdi kombiler çok ısıtmıyo çok özlüyorum o sıcak evimizi

Arkadaşlar merhaba, 18.haftadayız ve 8 kilo aldım, hızlı gidiyorum, biraz kıssam iyimolacak.
Sizde kilo durumları nasıl ? Keşke ben değilde sadece bebek alabilse...
Biraz hızlı gitmişsin canım ..toplamda 10-14 kg almak lazımmış en fazla. Hamur işi yiyosan kıs biraz makarna pilavıda ye ama ölçülü..doğumdan sonra vermek te kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…