2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bence sen her okulda olan o çok sevilesi 1-2 bayan öğretmen var ya onlardan birisin :) ki eminim esin çok şanslı olduğunu dusunuyordur kendisinin.
hayal_masal ben bikac kullandığım eşofman vardı onların bellerine makas attım :) 1 kilo kaybetmistim onu geri aldım sadece. Ilerleyen aylarda birden mi sisicez naapcaz anlamadım bu işi :)

Benim de bu ara sancılarım oluyor hatta WC'de bazen ciddi kasılıyor. En hızlı büyüme dönemlerine girdik diye pek telaş etmedim ama öyledir inşaallah.
Kiloya gelince ilk 3 ay hiç almadım. Bu hafta sonunda 3,5 almış olurum herhalde. Ben zaten ideal kiloma göre 4-5 kg fazla başlamıştım. Göbeğim de baya çıktı

ay teşekkür ederim de pek ince değilim aslında :))) hamileliğimden önce çok güzel bi sürpriz hazırlamıştım ama eşime o ona bi sene yeter artık :))) dışarda yemekten aç kalmaktan bıktı biliyorum bende kendimi iyi hissedince yaptım işte :)

merhaba kızlar nasılsınız:) benim bebeğim kız mış:) ALLAH hayırlısını nasip etsin herkese. ben 2li test yaptırmamıştım ama detaylı ultrasona girdim. şimdi 3lü test zamanım onu da yaptırmasam nolur ki??

Ne de güzel yaptın :)
Kizlar bu arada tavuk yiyen var mi?
Bu zamana kadar kokusu midemi bulandırıyordu ama artık canim istiyor. Bu tavuklarada hormonlu diyolar koy tavugununda tadini sevmiyorum. Ne yapiyorsunuz tavuk konusunu? Guvendigimiz yerden alsak bişey olmaz herhalde di mi?

merhba canım profesör birkaç hocamdan migrosun yanlış olmasın köy ya da organik tavuğunun iyi olduğunu duymuştum güvenle alabilirsiniz demişlerdi.. fikir olsun diye yazmak istedim. afiyetler olsun

tavuk yerine hindi ye bence canım.tavuklara verilen hormonu hindilere veremiyolarmış ölüyomuş hindiler.bu yüzden hindi eti tavuk etinden daha sağlıklıymış.tabi ben arada sırada yiyorum tavuk eti ama hindi yemek daha iyi bizim için :)

merhaba canım yarın bebişini kıpır kıpır gör inşallah kocaman olmuştur özleştiniz.. benimde cumartesi akşamüstü kısmetse.. detaylı ultrason için gün verirler belki bu sefer

kafein_ hindi etini hayatımda 1 kez yanlışlıkla yedim. Onu sevmiyorum maalesef.
D Desenn canim hormonluya bünye alışmış sagliklisini yiyemiyorum,tadı hoşuma gitmiyor.
Guvendigimiz yerden alcaz artık ne yapalım. :)

arada bir yeniyor napalım maksat nefsimiz körelsin.. zaten aşırıya kaçmamak önemli. yarasın inşallah

bende sevmiyorum canım ama göğüs kısmını zorlarsam yiyebiliyorum :) köy tavuğunu mümkün değil yiyemem ondansa hindiyi tercih ederim :)

Merhaba kızlar dün kontrole gittim maşallah bebiş gayet iyi ama gelişimi 5 gün geriden geliyor. Bu durumda doktor yemek yiyip yemediğimi sordum çünkü kilom hep aynı. Bende yiyemiyorum elimde değil canım hiçbişey istemiyor dedim. Özellikle protein alıyor musun dedi bende hayır dedim. Haliyle kızdı bana.. bu hafta protein diyeti verdi sabah öğle akşam proteinden oldukça zengin şeyler yiyeceksin süt içeceksin bol bol ceviz yiyeceksin özellikle kırmızı et ve yumurta sarısı tüketeceksin bende 2 hafta sonraki ölçümlere bakıcam ve karşılaştırma yapıcam dedi. 20.haftadan sonra ayrıntılı ultrason istedi.. siz yaptırdınız mı özelde çok pahalı olduğunu söylediler. Beni bilgilendirir misiniz?

arkadasım özelde 150 tl ye yaptırdı ben devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdım

Sende hızlı gitmişsin, hamur işini bende keseceğim, ekmeğide, çok meyve yemekte kilo yapıyor. Hedefim toplam 15
Sonrasında hızlı veririm diye düşünüyorum bünyem müsait vermeye ailedede kilo yok...
Haklısın. boyum uzun olduğundan sanırım kilo aldığım çok belli olmuyor soyluyorum inanmiyor hic kimse, sadece basenden göbekten ve memelerden kilo aldım sanırım. normalde göğüslerin fazla büyük değil ama baya ağırlaştılar sevdim ama bu halini ilk hamileligim de 9 ay boyunca sadece 14 kilo aldım emzirirken ye ye ye 30 a tamamladım memeden kesince hooop hemen verdim 6 ay icinde eski halime dönmüştüm. bu hamilelikte bakalım ne olacak? ama yiyorum ya.. ben çok seviyorum yemek yemeyi yaşasın yemek yemek

Marketlerdeki tavuklar maalesef ki tavuk değil fabrikaların yarattığı yaratıklar, tavuk yemek sadece gereksiz zararlı hormonları yüklenmek ben çok severim tavuğu ama hiç yemiyorum kırmız et yiyorum bu sebeplerden dolayı canım o yüzden dikkat etmeni tavsiye ediyorum.

Canım ben normal giyiyorum sıkmadı ama hamile külotlu çorabı olduğunu bilmiyordum zaten :) ama o kesin daha rahat olur.

CANIM ÇORABIN KARNININ ÖNÜNE GELEN KISMINI KES BİRAZCIK OZAMAN RAHATSIZ ETMİYOR
Yarin normal corabi bi deneyeyim rahatsız ederse önünü keserim haftasonu da pentiye bi cikartma yaparim artik :) hala kendi pantolonlarimi giyiyorum gobegim hic cikmadi aslında ama bazen dugmeyi acmak zorunda kaliyorum corapta da keserim muhtemelen maksat minnosum rahat etsin
Ben hamileliğimi öğrendigimden beri bir kez yedim canım, o hormonlarla ilgili seyleri okudukca bize zarar veriyorsa bebislerimize daha cok verir diye düşünüyorum. Çok çok canın istemedikce yememeye çalış bence ya bardak mısır almakla ayni geliyor bana tavuk yemek

Çok haklısın canim...
Neden çok sevdiğim yemeklerin içinde hep tavuk var maalesef :) 1 kez yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…