2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Seninkide hayirli olsun canim.ben hic hissetmiyorum elimlenyokluyorum falan@parmagimin ucundaki damar atiyor onun disinda tik yok.yakinda hissederiz bizde insallah

Hehhe ayni bizimkide öyleydi.doktor pipisini yakalayinca sizede vereyim dedi.verin tabi babasi bekler dedim.iki gündür mesaj atiyo esim oglum napiyo diye.napsin duruyor cocuk diyorum
Kiz olsada cok sevinecektik öğrenmek hosumuza gitti farkli heyecanlar bunlar.Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah

merhba canım profesör birkaç hocamdan migrosun yanlış olmasın köy ya da organik tavuğunun iyi olduğunu duymuştum güvenle alabilirsiniz demişlerdi.. fikir olsun diye yazmak istedim. afiyetler olsun
Bunu ben de duydum canım. Ama ben de hala tavuğa karşı mesafeliyim zatennıldum olası mesafeliydim.

Kızlar tek tek etiketleyemedim öncelikle hepinize teşekkür ederim ilginize, düşünmeniz yeter iyiki varsınız!
Evimize yakın önceden gittiğim özel bir poliklinik vardı bildiğim yer diye oraya gittim tam idrar tahlili istedim. Hangi doktor istiyor diyorlar kendim istiyorum dedim :))) hamilelik var da karnımda sancı var vs diye anlatınca anladılar durumu neyse. Oradaki dahiliye doktoruna gösteririm sonra da kendi doktkrum bakar dedim. Yarım saatte çıktı netice. Dahiliye doktoru farklıydı sonucu göstermekten vazgeçtim direk whatspdan doktoruma yolladım sonra da aradım. Hiçbir şey yok dedi. Bol su iç dedi 2-3 lokosit görüldü yazıyordu o yüzden.. Tarif ettiğim sancı ve gerginlik hissi de hepinizin dediği yaşadığı tahmin ettiği gibi rahim ve karın büyüdüğü için.. Bebişler depara kalkmış. Şu ana kadar 2 kg aldım göbek de yoktu açıkçası şimdi biraz biraz çıkmaya başladı sanki . Sanırım onun etkileri. Olsun içim rahat etti. Doktorumun sesini duyunca da sancım azaldı biraz da kendimi sıkıp kasmışım demekki. Neyse şimdilik iyiyiz Allaha emanetiz.
Kanaman olmadığı sürece ağrıdan sancıdan korkma çok normal dedi. bizde durumlar böyle..

Gulsah2506 cinsiyet belli oldu mu nasılmış bebiş canımm? Yazdıysan göremedimm bütün gün pek bakamadım dışarlarda..? İnşallah her şey yolundadır ..

Canım çok sevindim suya devam o halde :)
Büyüyor senin pembiş yanaklı demek ki.

gecmis olsun canim sukur bebisinnn iyiymis annesini uzmezmis o sadece yatagini genisletmenin dersinde canim mm

gecmis olsun canim sukur bebisinnn iyiymis annesini uzmezmis o sadece yatagini genisletmenin dersinde canim mm

Teşekkürler canım tüm bebişhler iyi olsunn Evet evet :)) doğduğunda da geniş yatak mı ister acabaa :)) dün internetten e bebekteki 8 kg'a kadar kullanılan ufak beşiklerden beğenmiştim içerden bana mesaj yolladı 'geniş beşik istiyorumm annee'diye galiba :))

Ay dur sen sormuşsun kaynadı anadolu yakası idealtepe sahil tarafındayım seeen ? 4753

Ben çocukken evimiz sobalıydı gümbür gümbür yanardı bizde etrafında otururduk çok sıcak olurdu..şimdi kombiler çok ısıtmıyo çok özlüyorum o sıcak evimizi
Benimde çocukluğum öyle bir evde geçti.Kuzinesinde veya üzerinde yapılan lezzetlerde yaninda :) O soba sıcaklığının iliklerime kadar ısıtmasını seviyorum ama nerde şimdi :))

Canim beni sikti. Internetten penti den siparis ver istersen. Hic yoksa pantolunun altina rahat tayt- iki de yun corap giy. Termal iclik bile olur gecici(esinin vardir genis belki). Pentiden ben zor buldum tum hamileler 3er 5 er almis.
Ay hadi ya evet bi de gidip bulamamak riski var canim iyi dedin en guzeli netten siparis vermek

bende bol su ve meyve yiyince yaramazliga basliyo bugun sadece 2 hurma 1 elma yedimmm yetmedi benimkine yine sakin duruyo oglusumm
Hurma sakıncalı degil mi canim doğuma yakin yiyin diye okumustum ben ama cok da severim ama yemiyorum simdilerde. bence de en guzeli meyve ve su. senin oglusunda benim gibi seviyor demekki ohh ne guzell

Kizlaar kanimda iltihap cikti dr.antibiyotik verdi vardii ama icmedim kuzuma bise olmasnn die.ben cok agrilardaim.basina gelenn var mi
Canim seneler önce atlatmıstım çok gecmis olsun. Ateş yapar muhtemelen. Ve agri yapiyo. 8 gün sabah akşam igne vurulmustum ben. Inşallah kısa zamanda atlatırsın.
happymom87 canim çok sevindim güzel çıkmasına. Suya devam o zaman :)) bebisler içerde büyüyor masallah hepsi ondan. Az kaldı hepimizin gebeligi yarılamasına. Hepimiz guzel bi şekilde atlatalım inşallah.

Canim sen mamas&papas almistin dimi? Cift yonlu oluyor muydu o? Inglesina ile onun arasinda kaldim da jokere gitmeye firsat bulamadim da sana bir sorayim dedim:) acmak kapatmak da pratik mi? Bebek kucagimdayken mesela zorlanirmiyim acip kapatirken happymom87

Benimde çocukluğum öyle bir evde geçti.Kuzinesinde veya üzerinde yapılan lezzetlerde yaninda :) O soba sıcaklığının iliklerime kadar ısıtmasını seviyorum ama nerde şimdi :))

kızlar sobayı bende çok özlüyorum küçükken bizim evimizde sobalıydı keşke annemin evi hala sobalı olsaydı da gidip orda uzansaydım sıcacık

Daha once bahsetmistim bizim ev mustakil bahceli diye.bizim mahallede genelde hep evler böyle.hatta karsi komsumuzda soba da var.simdi ordan geldim kemiklerime kadar ısındım :) bizim evde tadilat var elektrikliyle isinmaya çalışıyoruz kat kaloriferinden dogal gaza geciyoruz tum tesisat değişti.banyo tekrar yapildi.mutfaga ek yapıldı.evi bir gorseniz savas alani

Oo bu kötü olmuş. Tadilat evde eşya varken zor olur çok yormamaya çalış kendini.
Ama soba olayı iyiymiş :) Bizim burda da yakanlar var ama anca kokusunu duyabiliyoruz

benimde hala gidebilceğim sobalı evler var ama malesef anne evi gibi rahat edemem.evi falan boşver canım sen kendine dikkat et üşütme sakın

Oo bu kötü olmuş. Tadilat evde eşya varken zor olur çok yormamaya çalış kendini.
Ama soba olayı iyiymiş :) Bizim burda da yakanlar var ama anca kokusunu duyabiliyoruz

Sinirlerim bozuluyor arada dağınıklığa ama bir 10 gün daha sabredicem.sonunun güzel olacağının hayalini grup teselli ediyorum kendimi.cok şükür eşim hic birsey yaptirmiyor.temizlige de annem gorumcemler gelecek yardima.halledicez insallah.bir tek banyo yapmak zor geliyor banyo buz gibi ama ya sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…