- 2 Mart 2015
- 888
- 903
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #18.441
Seninkide hayirli olsun canim.ben hic hissetmiyorum elimlenyokluyorum falan@parmagimin ucundaki damar atiyor onun disinda tik yok.yakinda hissederiz bizde insallah@minikincir hayırlı olsun cnm sağlıcakla alalım kucağımıza
@minikinciresinertugrul canlarım bizim tdt lerimiz ve de bebişlerimizin cinsiyetleri aynı ya merak ettim sizde var mı hareketlenmeler hissiyat durumları nasıl ben hala hiç bişi hissetmiyorum sanki tam da emin olamıyorum hissettikleriniz varsa paylaşır msınız
Hehhe ayni bizimkide öyleydi.doktor pipisini yakalayinca sizede vereyim dedi.verin tabi babasi bekler dedim.iki gündür mesaj atiyo esim oglum napiyo diye.napsin duruyor cocuk diyorumcanım doktor erkek deyince eşimin yüz ifadesini hiç unutmayacağım güller açtı yüzünde oğlum diye seviyordu zaten ağzı kulaklarında gitti işe ama kız deseydi yine çok mutlu olurdum kız babası olurdum hiç kimseye vermezdim kızımı dedi bende çok sevindim bi tuhaf oluyor insan gerçekten
Bunu ben de duydum canım. Ama ben de hala tavuğa karşı mesafeliyim zatennıldum olası mesafeliydim.merhba canım profesör birkaç hocamdan migrosun yanlış olmasın köy ya da organik tavuğunun iyi olduğunu duymuştum güvenle alabilirsiniz demişlerdi.. fikir olsun diye yazmak istedim. afiyetler olsun
Canım çok sevindim suya devam o halde :)Kızlar tek tek etiketleyemedim öncelikle hepinize teşekkür ederim ilginize, düşünmeniz yeter iyiki varsınız!
Evimize yakın önceden gittiğim özel bir poliklinik vardı bildiğim yer diye oraya gittim tam idrar tahlili istedim. Hangi doktor istiyor diyorlar kendim istiyorum dedim :))) hamilelik var da karnımda sancı var vs diye anlatınca anladılar durumu neyse. Oradaki dahiliye doktoruna gösteririm sonra da kendi doktkrum bakar dedim. Yarım saatte çıktı netice. Dahiliye doktoru farklıydı sonucu göstermekten vazgeçtim direk whatspdan doktoruma yolladım sonra da aradım. Hiçbir şey yok dedi. Bol su iç dedi 2-3 lokosit görüldü yazıyordu o yüzden.. Tarif ettiğim sancı ve gerginlik hissi de hepinizin dediği yaşadığı tahmin ettiği gibi rahim ve karın büyüdüğü için.. Bebişler depara kalkmış. Şu ana kadar 2 kg aldım göbek de yoktu açıkçası şimdi biraz biraz çıkmaya başladı sanki . Sanırım onun etkileri. Olsun içim rahat etti. Doktorumun sesini duyunca da sancım azaldıbiraz da kendimi sıkıp kasmışım demekki. Neyse şimdilik iyiyiz Allaha emanetiz.
Kanaman olmadığı sürece ağrıdan sancıdan korkma çok normal dedi. bizde durumlar böyle..
Canım çok sevindim suya devam o halde :)
Büyüyor senin pembiş yanaklı demek ki.
Kızlar tek tek etiketleyemedim öncelikle hepinize teşekkür ederim ilginize, düşünmeniz yeter iyiki varsınız!
Evimize yakın önceden gittiğim özel bir poliklinik vardı bildiğim yer diye oraya gittim tam idrar tahlili istedim. Hangi doktor istiyor diyorlar kendim istiyorum dedim :))) hamilelik var da karnımda sancı var vs diye anlatınca anladılar durumu neyse. Oradaki dahiliye doktoruna gösteririm sonra da kendi doktkrum bakar dedim. Yarım saatte çıktı netice. Dahiliye doktoru farklıydı sonucu göstermekten vazgeçtim direk whatspdan doktoruma yolladım sonra da aradım. Hiçbir şey yok dedi. Bol su iç dedi 2-3 lokosit görüldü yazıyordu o yüzden.. Tarif ettiğim sancı ve gerginlik hissi de hepinizin dediği yaşadığı tahmin ettiği gibi rahim ve karın büyüdüğü için.. Bebişler depara kalkmış. Şu ana kadar 2 kg aldım göbek de yoktu açıkçası şimdi biraz biraz çıkmaya başladı sanki . Sanırım onun etkileri. Olsun içim rahat etti. Doktorumun sesini duyunca da sancım azaldıbiraz da kendimi sıkıp kasmışım demekki. Neyse şimdilik iyiyiz Allaha emanetiz.
Kanaman olmadığı sürece ağrıdan sancıdan korkma çok normal dedi. bizde durumlar böyle..
gecmis olsun canim sukur bebisinnn iyiymis annesini uzmezmis o sadece yatagini genisletmenin dersinde canim mm
Benimde çocukluğum öyle bir evde geçti.Kuzinesinde veya üzerinde yapılan lezzetlerde yaninda :) O soba sıcaklığının iliklerime kadar ısıtmasını seviyorum ama nerde şimdi :))Ben çocukken evimiz sobalıydı gümbür gümbür yanardı bizde etrafında otururduk çok sıcak olurdu..şimdi kombiler çok ısıtmıyo çok özlüyorum o sıcak evimizi
Ay hadi ya evet bi de gidip bulamamak riski var canim iyi dedin en guzeli netten siparis vermekCanim beni sikti. Internetten penti den siparis ver istersen. Hic yoksa pantolunun altina rahat tayt- iki de yun corap giy. Termal iclik bile olur gecici(esinin vardir genis belki). Pentiden ben zor buldum tum hamileler 3er 5 er almis.
Hurma sakıncalı degil mi canim doğuma yakin yiyin diye okumustum ben ama cok da severim ama yemiyorum simdilerde. bence de en guzeli meyve ve su. senin oglusunda benim gibi seviyor demekki ohh ne guzellbende bol su ve meyve yiyince yaramazliga basliyo bugun sadece 2 hurma 1 elma yedimmm yetmedi benimkine yine sakin duruyo oglusumm
Canim seneler önce atlatmıstım çok gecmis olsun. Ateş yapar muhtemelen. Ve agri yapiyo. 8 gün sabah akşam igne vurulmustum ben. Inşallah kısa zamanda atlatırsın.Kizlaar kanimda iltihap cikti dr.antibiyotik verdi vardii ama icmedim kuzuma bise olmasnn die.ben cok agrilardaim.basina gelenn var mi
Benimde çocukluğum öyle bir evde geçti.Kuzinesinde veya üzerinde yapılan lezzetlerde yaninda :) O soba sıcaklığının iliklerime kadar ısıtmasını seviyorum ama nerde şimdi :))
kızlar sobayı bende çok özlüyorum küçükken bizim evimizde sobalıydı keşke annemin evi hala sobalı olsaydı da gidip orda uzansaydım sıcacık
Hurma hurma dediniz burda hiç sevmediğim meyveyi asermeye başladımhappymom87 nerde oturuyorsun
Oo bu kötü olmuş. Tadilat evde eşya varken zor olur çok yormamaya çalış kendini.Daha once bahsetmistim bizim ev mustakil bahceli diye.bizim mahallede genelde hep evler böyle.hatta karsi komsumuzda soba da var.simdi ordan geldim kemiklerime kadar ısındım :) bizim evde tadilat var elektrikliyle isinmaya çalışıyoruzkat kaloriferinden dogal gaza geciyoruz tum tesisat değişti.banyo tekrar yapildi.mutfaga ek yapıldı.evi bir gorseniz savas alani
Daha once bahsetmistim bizim ev mustakil bahceli diye.bizim mahallede genelde hep evler böyle.hatta karsi komsumuzda soba da var.simdi ordan geldim kemiklerime kadar ısındım :) bizim evde tadilat var elektrikliyle isinmaya çalışıyoruzkat kaloriferinden dogal gaza geciyoruz tum tesisat değişti.banyo tekrar yapildi.mutfaga ek yapıldı.evi bir gorseniz savas alani
Oo bu kötü olmuş. Tadilat evde eşya varken zor olur çok yormamaya çalış kendini.
Ama soba olayı iyiymiş :) Bizim burda da yakanlar var ama anca kokusunu duyabiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?