2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Evet canım mamas papas urbo 2 aldım.. Açılıp kapanması kolay , çift taraflı da kullanılıyor.. Inglesina bir tık daka kolay kapanıyor tek elle kapatmak açısından düşünürsen.. Ben 2'li tutma yerini sevemedim baston tipine benzediği için o yüzden mamas papasda karar kıldım. mamas papas araba da aslında iki tarafından tutarak kapatılıyor ama önce birini sonra birini de yaparsan oluyor yani bebek kucağındayken de kapatabilirsin tabi dediğim gibi inglesina tek el daha kolay.. Bir de inglesinanın kendinden ayak koruyucu battaniyemsi bir parçası var modele bakarken görmüşsündür.

Teşekkür ederim canımm inşallah.. Yeni yeni tanıştığımız şeyler büyüsünler sağlıkla da sancıya ağrıya dayanırız :))

kızlar sobayı bende çok özlüyorum küçükken bizim evimizde sobalıydı keşke annemin evi hala sobalı olsaydı da gidip orda uzansaydım sıcacık

Ayyy Sobalı ev dediniz dediniz canım kestane çekti.. Onlar ayrılmaz ikilidir yaa hikayelerde :)))

huuuu komsuyuzzz bende kucukyaliida ataturk cad. uzerindeyimmm

huuuu komsuyuzzz bende kucukyaliida ataturk cad. uzerindeyimmm

P Pinklemon da vaaaar bizim taraftan.. Komşular çoğaldıı :)))
Küçükyalıda minibüs caddesini , 63'ü biliyorum Atatürk caddesi duymamıştım. Yakınız bayaa. Ben de bugün idrar testi için küçükyalı ibni sina polikliniğine gittim yakında orayı biliyorum.
Senin hastanen hangisiydi ?

Yaptir tabi içinde endise kalmasin ama aynı zamanda korkma da son bir kac gundur benim de öyle.cuma günkü randevuda doktorum rahmin ve bebegin büyüdüğünü ve normal olduğunu söyledi

Aynen öyle canım.. Minikler büyüyor diyeymiş..
tadilat işlerinizde kolaylıklar diliyorum rasgitsin.. Dikkat et üşütüp yorulma, işe güce dalıp güzel beslenmeyi su içmeyi ihmal etme.. Bu havalar bağışıklığımız düşerse diye kapıda bekliyor

ilkkan testini ibni sinada yaptım bende huuuuu ibni sina cafemize cok yakinnn

Evet canim inglesina daha kolay gibi geldi bana da. Bir de doona miydi oyle bisey vardi onu ve mamas papas mi alsam diye dusundum bilemedm ya biraz arastirayim hemen almak istemiyorum 2 3 ay vaktim var bakalim.

İyi aksamlar kızlar bir haftadır deli gibi öğürüp kusmaktan sanırım boğazım tahriş oldu. Ne yesem boğazımda kalmıs gibi bi his var. Bugün kola içtim boğazım yandı. Ne yapacağımı bilemedim.

Çok haklısın canim...
Neden çok sevdiğim yemeklerin içinde hep tavuk var maalesef :) 1 kez yedim.
Bende çok seviyorum tavuğu canım hele kentucky tarzı kızarmış olarak çok canım çekiyor ama tutuyorum kendimi:) annelik fedakarlık dayancaz artık bir şekilde gerçi boşverelim tek problemimiz bu olsun:)

Evet canim inglesina daha kolay gibi geldi bana da. Bir de doona miydi oyle bisey vardi onu ve mamas papas mi alsam diye dusundum bilemedm ya biraz arastirayim hemen almak istemiyorum 2 3 ay vaktim var bakalim.

Evet evet mağazada bak gözünle gör açılış kapanışı , renk seçenekleri çok hepsinin :)) zaman var daha :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…