2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Aaa idealtepe sahil neresinde oturuyorsun 4753 ben ilkokuldan beri buralardayım:) ayy çok sevindim ne güzel komşu çıktık

Canım ya çok sevindim dedim ben birşeyin yok olmayacakta böyle bakalım olaya göbeğin biraz mı çıkmaya başladı benimkini görsen heryere benden önce gidiyor

Canım inglesina bana biraz alçak geldi sen denemeden alma.

Canım ya çok sevindim dedim ben birşeyin yok olmayacakta böyle bakalım olaya göbeğin biraz mı çıkmaya başladı benimkini görsen heryere benden önce gidiyor

Önceleri gündüz dümdüzdü gece şişiyordum. Şimdi ise sabah da şiş uyanıyorum evet artık bir göbeğim var sanıyorum :))) öne eğilmeme de engel oluyor yani alışık değilim hiç önde bir şey olmasına. Armut vücut tipindeydim ben artkk gerçi karpuza dönüyorum :))))

Hepimizin sonu bu canım hepimiz karpuz gibi olcaz olleyyy

www.lohusasepeti.com

Kızlaaar bu siteyi bugün öğrendim, baktım beğendim de birkaç şey.. Piyasadaki bazı 65 yaş için yapılmış (nasıl olmuş da menopoza girmemişler :)))) ) zevksiz lohusa hamile sabahlıklarına kıyasla güzel şeyler var bakın derim

Eklentiler

• image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 55
Ben de buna bayıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…