Kızlar tek tek etiketleyemedim öncelikle hepinize teşekkür ederim ilginize, düşünmeniz yeter iyiki varsınız!
Evimize yakın önceden gittiğim özel bir poliklinik vardı bildiğim yer diye oraya gittim tam idrar tahlili istedim. Hangi doktor istiyor diyorlar kendim istiyorum dedim :))) hamilelik var da karnımda sancı var vs diye anlatınca anladılar durumu neyse. Oradaki dahiliye doktoruna gösteririm sonra da kendi doktkrum bakar dedim. Yarım saatte çıktı netice. Dahiliye doktoru farklıydı sonucu göstermekten vazgeçtim direk whatspdan doktoruma yolladım sonra da aradım. Hiçbir şey yok dedi. Bol su iç dedi 2-3 lokosit görüldü yazıyordu o yüzden.. Tarif ettiğim sancı ve gerginlik hissi de hepinizin dediği yaşadığı tahmin ettiği gibi rahim ve karın büyüdüğü için.. Bebişler depara kalkmış. Şu ana kadar 2 kg aldım göbek de yoktu açıkçası şimdi biraz biraz çıkmaya başladı sanki . Sanırım onun etkileri. Olsun içim rahat etti. Doktorumun sesini duyunca da sancım azaldı
biraz da kendimi sıkıp kasmışım demekki. Neyse şimdilik iyiyiz Allaha emanetiz.
Kanaman olmadığı sürece ağrıdan sancıdan korkma çok normal dedi. bizde durumlar böyle..